- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.m
senior tag
válasz
gubisadam
üzenetére
Igen,gond van az objektívvel, ezt a jelenséget úgy hívják, hogy decenter. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az objektíven belül egy (vagy több) lencse el van mozdulva, ez okozza a kép szélén az életlenséget. Sajnos ez a Tamronoknál gyakran előforduló jelenség, amikor a Tamron 24-70 VC-t teszteltem másfél éve, a vadonatúj, boltban előttem kibontott példány is decenteres volt.
Ha van garancia az objektívre, akkor mindenképp küldd el szervízbe, ha meg nincs, akkor az fájdalmas dolog, mert nem tudom mennyiért javíthatják, de ha mondjuk 40 ezerért, akkor az az objektív használtpiaci árának a 2/3-a.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs