Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt találtam:"Olyan, hogy "Canon világgarancia" sajnos nem létezik. A Canon nem ad világgaranciát a fényképezőgépeire, objektívjeire, csak regionális (USA, EU stb.) garanciát. Léteznek szolgáltatók (pl. MACK), amelyektől az eszköz megvásárlásakor lehet világgaranciát venni akár több évre is. Ezek a cégek a javítási költséget utólag, a számla ellenében megtérítik."
Markolatot meg még nem is láttam,így az se tudom milyen egy gép markolattal.Azt tudom,nagyobb nehezebb és kényelmesebb,de rosszabb cipelni.
30D,40D vagy D80(400D semmiképp,450D se nagyon)nem tudom.Amikor elkezdtem nézegettni a gépeket akkor a 40D tetszett meg.De megnéztem az árakat és inkább D40 felé nézegettem.Aztán növekedett a keret és a D80 tetszett meg.Már igazából eldöntöttem,hogy ez lenne a gépem(már erről álmodok
)és most megint gondolkodjak.A 40D drága lenne és gari sincs.A D80-hoz van gari,az ára tengerszint alatt van
és mindennel rendelkezik mivel középkategoriás gép,belépő áron.Meg csak ez a gép szimpatikus(a D200,D300 sem tetszik).Ha meg itthon venném még hitelre is tudnám venni(ha nagyon nem muszáj,akkor elkerülöm).Jelenleg 180 lenne rá.Ja és a 40D még cf-es ami drágább,mint az sd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)és most megint gondolkodjak.A 40D drága lenne és gari sincs.A D80-hoz van gari,az ára tengerszint alatt van