- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A nyár végén szeretnék venni egy D80-at(egyelőre ez a legvalószínűbb)és nem tudom,hogy még milyen obit érdemes hozzá választani.Max 100k lenne rá és szeretnék még mellé tele-t is,estleg egy makrót(Raynox DCR-250-et néztem ki,ez jó a dslr-hez is?).Mindenképp legyen benne VR(tele-be biztos,a középzoom-os tartományba meg nem tudom,mennyire szükséges)mert,nem hiszem hogy annyira kitudom tartani a gépet.
A kitobit sem ismerem és ezért kérem a segítségeteket.Tudnátok még olyan képet mutatni,amin látszik pl. 18-200 egy obis és ua. a tartomány két obis minőségkülönbsége.Mert láttam teszteket,de nekem még nem mondanak semmit és lehet,hogy pár hónap használat után már feltünne nekem is és akkor már bánnám az egyobis szettet.
Meg egy olyat is ha lehet,amivel tele-vel fotóztak embert és látszik a torzítás(valahol volt erről link,de a kisképeken nem láttam semmi különöset,vagy azért akkorát ne keressek
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest