Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A nyár végén szeretnék venni egy D80-at(egyelőre ez a legvalószínűbb)és nem tudom,hogy még milyen obit érdemes hozzá választani.Max 100k lenne rá és szeretnék még mellé tele-t is,estleg egy makrót(Raynox DCR-250-et néztem ki,ez jó a dslr-hez is?).Mindenképp legyen benne VR(tele-be biztos,a középzoom-os tartományba meg nem tudom,mennyire szükséges)mert,nem hiszem hogy annyira kitudom tartani a gépet.
A kitobit sem ismerem és ezért kérem a segítségeteket.Tudnátok még olyan képet mutatni,amin látszik pl. 18-200 egy obis és ua. a tartomány két obis minőségkülönbsége.Mert láttam teszteket,de nekem még nem mondanak semmit és lehet,hogy pár hónap használat után már feltünne nekem is és akkor már bánnám az egyobis szettet.
Meg egy olyat is ha lehet,amivel tele-vel fotóztak embert és látszik a torzítás(valahol volt erről link,de a kisképeken nem láttam semmi különöset,vagy azért akkorát ne keressek
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Sony Alpha A9 II ( ILCE9-M2 ) fényképezőgép - Újszerű -
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Sony A7 IV váz + ajándék cage & akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest