Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
igazából ez a 90ezer környéke, amiért szeretnék egy jobbfajta lencsét. erősen a sigma 17-70 felé húzok, főleg, hogy nagyobb a zommátfogása, jobb a fényerőssége mint a kit-nek és több helyen többen is elég pozitívan nyilatkoztak róla. 50k-ért egy 18-55 is-t én nem érzek alternatívának ez esetben
a Tamron 28-75 még jól hangzik, csak nem tudom, hogy az a 28mm elég-e nekem. a későbbiekben majd szeretnék másikat is venni, de inkább lentebbi zoomtartományban szerintem. bár ez változhat, de jelenleg ritkábban érzem, hogy a felső zoom határt szeretném átlépni, inkább az alsót.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Tamron 28-75 még jól hangzik, csak nem tudom, hogy az a 28mm elég-e nekem. a későbbiekben majd szeretnék másikat is venni, de inkább lentebbi zoomtartományban szerintem. bár ez változhat, de jelenleg ritkábban érzem, hogy a felső zoom határt szeretném átlépni, inkább az alsót.