Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1601) Abu85 válasza janos666 (#1600) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az AMD igazából sosem szaladt a jövőbe az NV maradt a múltban. Az R600 a DX10-re lett tervezve, míg a Cypress a DX11-re. Oda tervezték őket ahova való. Az aktuális API-ra.
A Fermin igazából már minden lehetséges, csak amíg célhardver ellen küzd a jelenbe, addig problémás az eladása.
Kis hasonlattal élve a Cypress egy F1-es, míg a Fermi egy raliautó. Az F1 csak aszfaltra való, de ezen a terepen kegyetlenül jó. A raliautóval mehetsz mindenhova, de nem érsz el akkora tempót, mint az F1 az aszfalton. A különbség annyi, hogy az F1-es kocsi az aszfalton kívül megpusztul, míg a raliautó megyeget mindenhol. A DX11 jelenleg az aszfaltot képviseli, és nem a Mikrofos marhasága véget, hanem azért, mert ezen a terepen a legnagyobb a sebesség függetlenül az autótól. Az, hogy lehet sarat dagasztani a Fermin-ralin nem jelenti azt, hogy képes lesz ott 50 km/óránál gyorsabban menni. Gondolom láttad a Larrabee videót az IDF-en. Ray-tracing meg szoftver render ... mégis mit kapott a közvéleménytől? => Ezt már 2003 láttuk a Far Cry-ban, mitől essen le az állunk? :) Ez itt a probléma. Ennyire elég a Larrabee ereje. A Ray-tracing fantasztikus, de majd a hatodik generációs Larrabee 8 év múlva szép grafikát is csinál vele. Addig pedig a raszteres fake megoldás a nyerő.

A DirectX-be mindenkinek beleszólása van, az API-t közösen fogadják el, jóval a kiadás előtt. Az, hogy az NV nem hoz fel új dolgot, miért az AMD hibája. Mellesleg a Gather4-gyel mi a probléma? Általában a felhasználóknak tetszik, ha 25%-kal gyorsabban fut a kód hardver csere nélkül. :D

Az NV persze, hogy szidja a DX-et. A CUDA-t kell elterjeszteni, anélkül úgy sincs jövőjük a platformosodás miatt. Ha enyém lenne az NV én is szidnám, mint a bokrot. :)) Nem lennék a saját pénzem ellensége. :DDD

Ide szemüveg nélkül kell írni. Ha valami jó, akkor az jó ... függetlenül, hogy Linux rulez. :DDD

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#1602) DemonDani válasza Abu85 (#1598) üzenetére


DemonDani
addikt

Hát nem is volt éppen logikus mozdulat volt akkoriban az amd részéről a vásárlás, mondhatni vakmerő módba kapcsoltak és nekifutottak hogy lesz ami lesz. (folyamatos veszteségek ugyebár)

És bejött :) Lényegében az ATI mentette meg őket... CPU részről most sem megy a szekér úgy ahogy szeretnék pedig mindent megtesznek. de ne offoljunk.

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#1603) rocket válasza DemonDani (#1602) üzenetére


rocket
nagyúr

Az AMD-t nem az ATi mentette meg hanem a gyaraik eladasa az olaj milliardosoknak (ATIC), es a toke injekcio, ezen kivul az ATi-val erkezett ATi CE-t is eladtak (Mobil telefon es TV chipek) , ezek eladasa nelkul mara mar alulrol szagolnak az ibolyat, a veszely meg fent all a csodre mert amiota megvettek az ATi-t nem sikerult meg1 nyereseges negyedevet se csinalniuk, sot ha a grafikai reszleg eredmenyeit nezzuk az ATi nem hozott meg az AMD-nek 1 cent hasznot se.
Arrol szerintem nagyon kevesen tudnak, hogy minden nagyobb HDTV gyarto az ATi chipeit hasznalta, ezen kivul rengeteg mobil telefon designt nyertek el, ez ket olyan piac ami folyamatosan novekszik (az elso foleg), es ezt aprozta el az AMD mert kellett neki a KP 141.5millio $-ert a Broadcomnak.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1604) Lauda válasza Abu85 (#1598) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem az NV régebben amikor elkezdte ezt a chipet tervezni (kb. 2006 eleje), úgy számolt, hogy az ATI ekkorra már nem fog élni, a Larrabee meg hasonló rendszer, azzal lehet versenyezni. Talán nem gondolták, hogy az AMD-nek lesz mersze megvenni az ATI-t.

Ezt nem egeszen ertem. Most akkor az amd mentette meg az atit? Kicsit furan hangzik, amikor az amd is taccson volt. :DDD

(#1605) VinoRosso válasza Abu85 (#1601) üzenetére


VinoRosso
veterán

[link]

Azért ez nem a 2003-as Far Cry kategória, és láthatóan egészen jól fut CUDA-val. Ha ehhez még hozzáteszik a physixet elég ütős dolog jöhet ki belőle. Szerintem a MS és az AMD semmitől sem fél jobban, mint hogy az nvidia csinál egy ingyenesen liszenszelhető eseteleg ráadásul nyílt raytrace motort megfizethető hardverrel, mert akkor a kutyát nem fogja érdekelni a direct x. Most már láthatóan a saját lábukra álltak, és nem elképzelhetetlen a techdemok alapján, hogy a következő generációs arcitektúra már képes lesz erre. Lehet, hogy nem 512 spvel 40 nm-en hanem 1024-el 28-on. Az meg 2010 Q4, nem 6-8 év.

(#1606) cwn válasza VinoRosso (#1605) üzenetére


cwn
tag

ugy beszéltek a raytracingröl hogy még az életben nem raytraccsoltatok egy nyamvadt szoftverrel

az hogy a sugar visszafele követödik önmagában szart se jelent , a RT attol jo mert 256-4000 mintavételt dob egy sugárra és igy visszaadja a realisztikus árnyékot ,fényvisszaverödéseket

namost egy ilyen kép jelenleg ugy több ora-nap egy 4 magos procival , nem mostanában lesz realtime gpu-n

ha 1 nevetséges sugarat követünk pixelenként az a vicc kategoria kb
és a larrabee kb ezzel égette be magát, hol van az az igazi Rt-töl

(#1607) Mackósajt válasza Lauda (#1604) üzenetére


Mackósajt
senior tag

Ezt nem egeszen ertem. Most akkor az amd mentette meg az atit? Kicsit furan hangzik, amikor az amd is taccson volt.

Az AMD a csúcson volt, magas nyereséggel, amikor elhatározta a felvásárlást. Az egyik ok, amiért később "féltérdre estek", hogy elköltötték a pénztartalékaikat és eladósodtak, mert áron felül megvették az ATI-t, épp amikor az Intel beütött a C2D-vel, és a processzor részleg veszteséges lett.

(#1608) VinoRosso válasza cwn (#1606) üzenetére


VinoRosso
veterán

talán nézz utána hogy , hogy mennyi idő alatt raytracel egyképet egy mostani CPU, nem tudom mirőé beszélsz, egyetalán nem, kellenek hozzá órák. Már is a GT200 kb 1 FPS-el renderelt, a videó alapján meg mindenki döntse el maga, hogy kell e neki, szerintem klasszisokkal jobb mint bármilyen dx-es fake GI probálkozás.

(#1609) antikomcsi válasza Abu85 (#1601) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Na azért ennek a hozzászólásnak az eleje érdekes.
Bár nézőpont kérdése. Az AMD soha sem szaladt a jövőbe? Érdekes, minden 3850-70 tesztnél azt olvastam, hogy ez aztán igen, micsoda future technik, és milyen ajánlott, mert milyen időtálló. Igaz, hogy labdába nem rúgtak a 8800GT mellett, ami egy elavult ratyi volt, meg semmi fejlesztés, stb..

Viszont érdekes módon az nv karik mindíg az aktuális elvárásoknak feleltek meg, (nem a múltéinak) a 3850 tulajok, meg semmire sem mentek azzal, hogy majd jön jó driver, meg játék, ahol majd szétaláz mindent. Finoman szólva nem egészen így lett.

Megint az amd az isten, mert fejlesztés cimszó alatt megduplázta az egységeket a gpu-ban, és ez az a dolog, ami miatt az nv-t itt szídják, hogy nem csinálnak semmit, csak 1.4 milliárd tranyót tesznek egy gpu-ba, és fú de nagy. Viszont ha nem lenne elérhető alacsonyabb gyártástechnológia, most az amd is ~900mm^2-es chipet alkotott volna.

Most, hogy csinál valamit az nv, sokaknak az sem jó, mert biztos egy nyomi, használhatatlan chip lesz. Ami benne van a pakliban, de míg nincs ne akasszuk már fel előre. Mitől problémás az eladása? Ha mondjuk így céltalanúl is másfélszer olyan gyors, mint a célhardver akkor mi van? A vevők tesznek rá, hogyan/mivel számolgat magában egy kártya, a lényeg, hogy jó legyen.

Majd jön (ha jön) és akkor meglátjuk milyen lesz, de addig ne oltogassuk már a népet, mert sokan így is zöldségeket hordanak össze, és születnek a szakmai topikokban a sokat mondo kétszavas "fuck nvidia" hozzászólások. Őszinte legyek, engem zavar, mert nem az a színvonal, ami 5 éve volt, én a jó közösség miatt szoktam ide, meg az objektív, gyors hírekért, nem az érzelmileg túlfűtött tinik idegbeteg kirohanásaiért.

(#1610) DemonDani válasza antikomcsi (#1609) üzenetére


DemonDani
addikt

Én mindössze azt nem értem hogy milyért van azt hogy mikor kijön az új generáció akkor még szinvonalasabb tesztekben is úgy beszélnek az előző nvidáról mint valami szánalmas szarról meg nevetik hogy milyen vicces hogy néha jobb a 2gpunál az 1... Holott generációváltás volt.
Azta de nagy valami 70%-al jobb az előző generációtól. a 3870 után a 4870 90-100%al volt gyorsabb, most a 4870től az 5870 60-70%al produkál többet, gyakorlatban, átlagosan.

(a 3870X2re a GTX280 20-30%ot húzott rá... csak hogy legyen mihez viszonyítani)

[ Szerkesztve ]

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#1611) gbors válasza Abu85 (#1598) üzenetére


gbors
nagyúr

páran igen optimisták - vagy k***a pontatlan lesz az eredmény :F

osztom a fejtegetést a fejlesztéssel és a későn ébredéssel kapcsolatban, de én is bizakodom, hogy annyira nem szálltak el, hogy minden fixed function cuccot kivegyenek.
amúgy HPC-ben mire jó, hogy a float egységek mellett vannak integerek is?

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#1612) Abu85 válasza Lauda (#1604) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az ATI-nak biztosnem volt akkora pénztartaléka mint az AMD-nek. Eladni sem tudtak volna mit. Konkrétan az R600-ba belehaltak volna. :) Az AMD tőkeinjekciókkal túlélte a kritikus időszakot. Q4-re várják az elemzők a nyereséget, ami a dolgok alakulását tekintve reális.

VinoRosso: És meddig tart szerinted elkészíteni egy ilyen játékmotort? :) Sweeney UE4-je lesz az első szoftver render cucc. jelenleg 3 éve dolgoznak rajta és 2014-re mondják a megjelenést. Carmack ID Tech 6-ja is ekkor érkezhet meg. A ray-tracing egyelőre nem veszélyezteti a DX11-et. Még minimum 3 évig domináns API lesz a PC-n. Ettől függetlenül nyilván az NV-nek mennie kell a megkezdett úton és fejlesztenie a ray-tracing motortját, hiszen számos renderfarm szeretne erre építeni.

antikomcsi: Miért jövőbemutató az aktuális DX-et támogatni, inkább azok maradtak a múltban, akik nem így látták, ettől lett az AMD architektúrája előremutató, de nem szaladt a jövőbe. Ezt az NV is látja. A DX10.1 nem fontos, de azért elkészítjük rá a karikat. :D Persze ettől még nem lesz fontos. :)
Pedig a múlténak feleltek meg, nem az aktuálisnak. Manapság baromira 2009-et írunk és a DX9 miatt több játékban is luxus az AA támogatás. Na de mégis kinek az érdeke az API fejlődését visszatartani? Mi persze nagyon jól járunk ezzel. Lassú és haklis motorok, és persze az AA hiánya.

Igen az AMD fejlesztett. Nem csak duplázott, hanem felkészítette a DX11-re a rendszert. Az NV jelenleg fejleszt. Nem szidja őket senki, én legalábbis nem ... csak messze nem biztos, hogy a jó irányt választották anno ezzel a felépítéssel. Netszerte nem tetszik sokaknak a dolog. Most csak próbáljuk elemezgetni, hogy a jelenlegi infók alapján mit fog érni egy mondhatni processzor a DX11-ben.

gbors: Sokan int számításokat nyomnak a HPC rendszereken. Sőt általában párhuzamosan használják mindkettőt. A Larrabee is ilyen lesz, nyilván az NV is megfelel az elvárásoknak. A HPC piacnak láthatóan tetszik a dolog, már tervezgetik az első szuperszámítógépeket a Fermi-vel. :)) Végre kaptak egy új játékszert. :DDD

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#1613) DemonDani válasza Abu85 (#1612) üzenetére


DemonDani
addikt

Semmi gond ha az Nv desktopon életban tud maradni akkor a soft renderes időkben 5-6év mulva tuti ők lesznek a királyok És olyan lesz az Atinak a RT mint most az Nvnek a tessza...
Van ez így. (Bár az sem kizárt hogy az nv elmegy a desktop piacról aztán visszatér ha esély adódik, de ez annyira bonyolult és sok mindentől függő dolog hogy felesleges vele foglalkozni)

A soft renderig még nagyon sok minden gyökeresen átalakul mind hardver mind softver téren...

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#1614) Lauda válasza Abu85 (#1612) üzenetére


Lauda
félisten

:R

(#1615) biggamer


biggamer
veterán

NVIDIA GT300 (Fermi) GDDR3 támogatással is : [link]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1616) DeSanto válasza Abu85 (#1612) üzenetére


DeSanto
őstag

Csak egy kérdésem lenne hogy az RT windowshoz van kötve?

(#1617) DemonDani válasza DeSanto (#1616) üzenetére


DemonDani
addikt

Nem. Mivel OpenGL alatt próbálgatják ugye a Quake Wars...

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#1618) rocket


rocket
nagyúr

Charlie ujra akcioban :)

"At $1 per year, Jen-Hsun is overpaid."

:DDD

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1619) Zeratul válasza biggamer (#1615) üzenetére


Zeratul
addikt

Quimonda nem ment csődbe véletlenül a tavasszal?

(#1620) antikomcsi válasza rocket (#1618) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Ha igaz, amiket írnak, akkor valóban, nagyon túlfizetik! :DDD

(#1621) zuchy válasza rocket (#1618) üzenetére


zuchy
őstag

:C :DDD

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#1622) gézu válasza rocket (#1618) üzenetére


gézu
őstag

Ez volt az utolsó Charlie-s cikk, amit elolvastam

If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.

(#1623) tlac válasza tlac (#1314) üzenetére


tlac
nagyúr

Elégedett vagy a videokártyád linuxos támogatásával?

azt a magasan kiemelkedő csíkot nézzétek :)

(#1624) Crytek válasza biggamer (#1615) üzenetére


Crytek
veterán

Gyakorlatilag minden napra jut két Fermi hír.De jó nekünk de kártya az nincs még :(
Pedig de várom már remélem azért az 5850et odakeni majd!

Next PC Upgrade: 2022

(#1625) rocket válasza Crytek (#1624) üzenetére


rocket
nagyúr

Ugyanez volt az R600-zal is, minden napra jutott par uj pletyka ami tartotta a remenyt :)

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1626) janos666 válasza rocket (#1625) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Tartotta a reményt? :DDD Én csak fikát látok lefolyóban, de lehet hogy csak én állok a folyó rossz oldalán a szennyvízbevezetéshez képest. :))

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1627) rocket válasza janos666 (#1626) üzenetére


rocket
nagyúr

Nem teljesen ertem mit akartal irni, eleg kusza lett :)

R600 kapcsan szinte nem volt olyan nap amikor egy pletyka ne adott volna remenyt azoknak akik a varakozast valasztottak a G80-ra epulo kartyak megvetele helyett, ehez hozza jottek az AMD (foleg Henri Richard) hazugsagai, sokan meg 1 hettel a megjelenes elott is azt gondoltak valami vilagmegvaltas van keszuloben.

Most is hasonlo tortenik a Fermi kapcsan, ez megy majd amig meg nem jelenik, es ki nem derul az igazsag.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#1628) P00By


P00By
nagyúr

(#1629) antikomcsi válasza P00By (#1628) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog (1)

Na jó, nem éppen egy szépség, de amennyibe ez kerülni fog, ne is várjuk el tőle. :DDD ;]
Elméletileg hétfőn startolnak is ezek a karik.

(#1630) laci666 válasza antikomcsi (#1629) üzenetére


laci666
senior tag

21K-ba fog kerülni, ha nem ez pofátlanság akkor mi :(
Ezért a kis szarért elkérni ennyit amikor házon belül/kívül is sokkal de sokkal jobb kártyák vannak a piacon ennyiért. :W

ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth

(#1631) Laraxior válasza laci666 (#1630) üzenetére


Laraxior
titán

ez a 8600GT 1GBos változata? vagy milyen néven mozgott eddig? :F

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled with Philips hue

(#1632) Bluegene válasza P00By (#1628) üzenetére


Bluegene
addikt

ez pont az amit nem szabad venni :D
:N :N :N

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#1633) makkai válasza Laraxior (#1631) üzenetére


makkai
aktív tag

Inkább 9600 GSO 40nm gyártástechnológiával, + DX10.1

mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB

(#1634) makkai válasza laci666 (#1630) üzenetére


makkai
aktív tag

AZ ÁFA-t ne felejtsd el rászorozni.= 27K

[ Szerkesztve ]

mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB

(#1635) gézu válasza laci666 (#1630) üzenetére


gézu
őstag

Linkeld már be a tesztet, ami alapján lefikáztad, egyébként kényszerít rá valaki, hogy vegyél belőle?

If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.

(#1636) laci666 válasza gézu (#1635) üzenetére


laci666
senior tag

"A GT 220 48 darab árnyalóval dolgozik, memóriabusza 128 bites, 1 GB GDDR3 memóriával szerelik,a gyári frekvenciák 615/1335/1580 MHz (GPU/shader/RAM)"

Szerinted ebből arra lehet következtetni,hogy ez egy über brutál kártya lesz :DDD .
Ez max 10K ér egy fillérrel se többet.

(Biróm az nvidiát egy ilyen kis szarba belerakja DX10.1 de hogy játékra alkalmatlan az hot ziher vagy is diavetítésre jó lehet, de azt nem sokan szeretik ;]

[ Szerkesztve ]

ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth

(#1637) gézu válasza laci666 (#1636) üzenetére


gézu
őstag

Mivel az nv-nek ez az első dx10.1-s próbálkozása, ezért semmilyen következtetést nem lehet levonni a dx10.1 alatti teljesítményéről. És ki írt olyat, hogy über brutál kártya ?

If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.

(#1638) subaruwrc


subaruwrc
félisten

ez tudjuk mi?
GTX390 or GTX 295 ultra? elég érdekes egy szerzet ha igaz...

elől
hátul
szétszedve

Abu

ez real vag fake?

(#1639) zuchy válasza subaruwrc (#1638) üzenetére


zuchy
őstag

Ez valami 600W-os kazán lehet. :Y

Szerintem ez GT200-asból áll, valami régebbi, kísérleti mutáns. :DDD

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#1640) TomLion válasza zuchy (#1639) üzenetére


TomLion
tag

inkább 9800GX2...
De tuti nem a Feri

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#1641) subaruwrc válasza TomLion (#1640) üzenetére


subaruwrc
félisten

azon 4 gpu meg 4 tápcsati van nem?

(#1642) zuchy válasza TomLion (#1640) üzenetére


zuchy
őstag

Ez tuti nem az, abban a G92-nek kéne lennie ami sokkal kisebb chip. Meg abban csak 2 chip volt, ebbe meg négy van. Inkább GT200-as GPU. Hogy Fermi legyen, arra vajmi kevés az esély.

PC-STYLE.hu

(#1643) DeSanto válasza zuchy (#1642) üzenetére


DeSanto
őstag

Csak a G80 és a GT200 volt védőkupakozva.
Ez GT200 valami Sample lehet.
SLI híd nincs rajta így lehet nem fake.
Ki tudja miket gyártanak amik meg sem jelennek.

(#1644) zuchy válasza DeSanto (#1643) üzenetére


zuchy
őstag

semmi.

(#1645) cowboy_bebop: ;) :K

Amúgy a RAMDAC chipnek mi a szerepe? Az biztos, hogy a chip a GT200-ra hasonlít, de ki tudja mi van belül. Lehet semmi.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#1645) cowboy_bebop válasza zuchy (#1642) üzenetére


cowboy_bebop
őstag

Ha GT200, akkor hol vannak a RAMDAC chipek?

(#1646) DeSanto válasza cowboy_bebop (#1645) üzenetére


DeSanto
őstag

Az az árnyék helyén mintha ott lenne, amúgy meg elég belőle egy is.

zuchy:Az a chip felel a megjelenítésért.

(#1647) zuchy válasza DeSanto (#1646) üzenetére


zuchy
őstag

Amin van egy hűtőborda, az lehet az... :K De alá sajnos alá nem látunk.

PC-STYLE.hu

(#1648) janos666 válasza subaruwrc (#1638) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Biztos, hogy Tesla, és nem Geforce vagy Quadro lehetett, hisz erősen lespóroltak mindenféle képkimenetet (én nem is keresném a DAC-t, nem is kell, mint ahogy kimenet se).
Vélhetően valami építőtégla, hogy minél több GPU-t lehessen pakolni egy slotba (esetleg emulál valami monitor kimenetet a windows kedvért...)

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1649) biggamer


biggamer
veterán

CUDA-alapú vírusírtón dolgozik az NVIDIA : [link]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1650) rup1u5 válasza subaruwrc (#1638) üzenetére


rup1u5
nagyúr

tuti, hogy photoshop fejlesztés ez a kártya! :K
különösen a hátulján látszik.

Why don't you knock it off with them negative waves!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.