Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40001) b. válasza Petykemano (#40000) üzenetére


b.
félisten

"Elképzelhető persze, hogy ez az infláció pont annyira nem vág egybe az elekronikai termékek alapanyagainak növekedésével - különösen ha azt is figyelembe vesszük, hogy ezek árának változását az energiaárak hullámzásánál a covid és azt követő mining boom okozta hirtelen keresleti megugrás valószínűleg sokkal jobban rángatta."

Szerintem de, pont az USA infláció miatt van gond. 6.5% árindex emelkedést 15 éve nem realizáltak Amerikában és 40 éve nem volt ilyen magas infláció.
Az élelmiszerárak emelkedése náluk mindennél jobban kihat nagyon sok gazdaságra még az olajnál is jobban ,mert az USA az egyik legnagyobb/ A felvásárló Ázsia és délamerikai szegmensből. Ha ott ilyen mértékben növekszik az árindex ,az azt jelenti ,hogy csökken a felvásárló erő, mert drágulás van. Csökken a kereslet drágulnak a beszállítói árak és ezek az árak kihatnak a termelőkre akik kénytelenek drágítani a kiviteli eladási árat mert van termék amit nem tudnak eladni ez kuka vagy veszteséggel / kisebb haszonnal megy belpiacra.
USA ami kihat majd Ázsiára és ázsia majd onnan kihat az EU-ra , mert minden is ott készül, és itt tartunk most mi.
Minden minden súlyos gazdasági válság előszőr az élelmiszárak rohamos emelkedésével kezdődik ami az olaj és benzinárak emelkedésével csak részben függ össze. Az élelmiszer árak mérséklődnek a legnehezebben hosszú távon a mezőgazdaság specifikus hosszútávú mivolta miat,t ami Kialakítja az ár-bér spirált.
Azaz ha nem nő a bé,r nincs megfelelő kereslet a drága termékekre de nincs eladó termék, nincs amiből növekedjenek a bérek. A másodvonalas infláció ó csapódik le nálunk, ezt érzed te az elektronikai termékeken.
Példaként mondhatom neked, hogy a mostani tej és hús / tojásárak 1,5 évvel ezelőtti folyamatok eredményei, ugyanis a covid után megnőtt a szállítmányozási cégek leterheltsége emelkedett az olaj és földgáz igény.De mi történt ? Tavaly kitört a háború a műtrágya ára kilőtt mert az oroszok adják a gázt hozzá, ami a műtrágyakészítés fontos alapanyaga.
Ezt úgy képzeld el ,hogy 2 éve 70 ezer forint / tonna áron tudtál jó minőségű műtrágyát venni, 50 ezer körül silányabb, de még hatásos verziót.
Most 270 ezer nagy tételben 1 tonna és 300-390 ezer forint / áron van prémium. gazdák már megmondták, hogy ahhoz hogy ezt kitermeljlék kb dupla áron kell adniuk a takarmányt, a búzát a kukoricát, ami miatt több álatttartó gazdaság/ vállalkozó lehúzta a rolót, mert nem tud tehenet tartani úg,y hogy 2x drágábban veszi a takarmányt .
Ő Kinek adjon el 10 ezer forintért 1 kiló sajtot? De a pék is kinek adja el az 1000 forintos kenyeret? Ezért is írtam azt a példát a házimozi erősítőkre, mert pl pont a Denon elnöke nyilatkozta, hogy a megemelkedett árakért megpróbálnak minél jobb szolgáltatást nyújtani, de nem lesz olcsóbb az AVR piac, azaz 50 % körüli drágulás jött és ezt a szállítmányozás, raktározás és alkatrészek energiaárak és munkabérek jelentős emelkedésével magyarázta. Ha nem emelkednek a bérek akkor olyan válságnak leszünk tanúi ,amire még nem volt példa és azt az ázsiai cégek már nagyon ügyesen lereagálták mert emelik a béreket ahogy tudják, még a szalag mellett álló melósét is, mert nem 1995 van amikor 1 tál rizsért sorba álltak a gyárkapukban.

De nem tudom mikor vettél autót nekem 3 évente kötelező cserélnema cégemnél. Most egy Seat Leon-t kaptam, ami igaz kombi és jól felszerelt ,de belépő modell a Seatnal. Az ezelőtti kocsim egy Opel Astra K volt szinte fullos 6.7 millió volt a Seat most 9,8 ban állt meg az új Astra 10,2 ben állt volna meg.
"
És valószínűleg egy potenciális visszarendeződés is épp ezért egy lassú folyamat lehet, ahol minden szinten latolgatni fogják majd, hogy csökkentsük az árakat, hogy jobban vigyék?"

Tehát azt gondolni hogy majd pont a VGA le fog csökkenni drasztikusan és vissza áll szerintem képtelenség a mostani helyzetben amikor minden termék, ha műszaki, ha élelmiszeripari, ha energia kb 50 % kal többe kerül.
Azt gondolom mérséklődés lesz ( mondjuk 4080 1000 dollár ) 4070 Ti 699$ de kb én ilyesmire számítok.
Ne legyen igazam és bocs a hosszú offért.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40002) #82860288


#82860288
törölt tag

Emberek, írjatok már ON-ban.
Lehet én látom rosszul, de az eddigi fejtegetéseknek szinte mind ON-ban kellene lenniük.
Amíg a történelmi utalások és adott tények a megfelelő mederben és említéssel folynak, addig az összes többi fejtegetés ON-ba tartozik. Szerintem.
Amit még vegyetek figyelembe, főleg most a Forspoken és a Directstorage kapcsán: valószínűleg most érkeztünk el oda hardverileg, amikor lehet, hogy sikerült egy jó megoldást találni a hardverek és szoftverek együttműködésére.
Viszont a jelenlegi adatokból az látszik, hogy ehhez megnövekedett hardverigényre van szükség (és sok-sok pénzre, nekem még sincs jó érzésem ezzel kapcsolatban).
Amihez hozzátartozik az is, hogy lehet a gyártók ezt a hullámot próbálják majd meglovagolni és minél több pénzt kihúzni az egyébként is megnyomorgatott játékostársadalomból. (Nem csak a VGA gyártók)
Az is elképzelhető, hogy egyszer csak belebuknak, mert a többség egyszerűen nem tudja vagy nem akarja kifizetni azt a 2-3x többletet, amit lehet a látvány maga indokolna, de a jelenlegi gazdasági és társadalmi helyzet nem. (Mindamellett megemlíteném, hogy jelenleg a középkategóriás PC-ken az UE5 medium beállítással is gyönyörű és használható)
Lehet most érkeztünk el arra a pontra, hogy látványilag hanyatt esünk és szivárványt fogunk okádni, de ennek lesz egy anyagi oldala is, ami a jelenlegi helyzetében a világnak egyszerűen nem lesz majd finanszírozható a vevői oldalról.
És remélhetőleg nem fog kialakulni egy szakadék, bármit is jelentsen ez.
A lényeg amit mondani akartam, hogy amíg megfelelő okfejtéssel folyik itt a diskurzus az mindig ON, mert így tudunk tanulni és előrehaladni mi is, még akkor is, ha ezek a fejtegetések a "mi van ha" forgatókönyv kategóriába tartoznak, mert így bővül a látókörünk és így tudunk majd közös nevezőre kerülni és talán minél pontosabban megjósolni a jövőt.
:R

(#40003) b.


b.
félisten

Nvidia megváltoztatta az RTX 4060Ti specifikációkat.
[link]
160W-ra csökkentették a TDP keretet.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40004) b.


b.
félisten

Igor szerint a 103 GPU csak egy egyszerű ventilátor vezérlő komparátor elhagyását teszi lehetővé, hibajavítás.[link]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40005) gV válasza b. (#40003) üzenetére


gV
őstag

2023, 8GB 128b, $200-ért rendben lesz.

(#40006) Abu85 válasza gV (#40005) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

$549

De lesz Ti nélküli verzió 6 GB VRAM-mal és 96 bites busszal. Valószínűleg olcsóban. De nem 200 dollárért. Talán 399-ért, de nagyon talán, mert irtó drága gyártani az AD106-ot. Annyira, hogy még a GA102 is olcsóbban kijön a Samsungnál.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#40007) gV válasza Abu85 (#40006) üzenetére


gV
őstag

annyiért megtarthatják, mind2t. ha a 4070Ti-ról szoló írásukban 1440p-s monitort emlegették akkor ennél mi lesz? 1080p@DLSS perf?! szánalmasak.

(#40008) b. válasza Abu85 (#40006) üzenetére


b.
félisten

Ezért beköszöntél? ;]
Ezek szerint annyi lesz az AMD-s párja is, esetleg 499, ha ez annyi lesz.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40009) b. válasza gV (#40005) üzenetére


b.
félisten

Valahova a 3070 Ti köré tenném teljesítményben, de legalább 12 GB kellene rá. Max 350 dollár elfogadható lenne érte szerintem, de a 3060Ti 399$, szinte kizártnak tartom, hogy olcsóbb lesz a 4060Ti.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40010) gV válasza b. (#40009) üzenetére


gV
őstag

azon már nem is filozok, hogy milyen teljesítményt nyújthat, de legyen 3070. már azt is megfogta a 8GB, pff. kicsit a 8800 után kiadott szutyok 8600 párhuzamra kezd hasonlítani ez az egész.

(#40011) Terek válasza b. (#40009) üzenetére


Terek
tag

TPU táblázata szerint(ami eddig kb jól lőtte be a közelgő vga-kat),ott még a 3060Ti-t sem éri el a 4060Ti ami azért elég kínos,főleg,hogy drágább lesz még a 3070-nél is :(

(#40012) fLeSs válasza Abu85 (#40006) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Gondolod az a max $10-20 különbség (nem számoltam ki) vs GA102 (akár) ennyire felviszi az árat?
Ha tényleg $549-ért akarják adni azt a kártyát akkor az nem a szílicium ára miatt lesz, hanem az már szimpla pofátlanság.
Btw sztem magukat szivatnák meg ilyen árral, mert sztem a Navi33-as kártyákat az AMD nem fogja ilyen drágán adni. Nagyon max $350-re tippelnék, de inkább $300. Vicc lenne "harmad" kártyát (7600 vs 7900) drágábban adni, bár az AMD képes magát tökönlőni.

[ Szerkesztve ]

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#40013) nothingface válasza Abu85 (#40006) üzenetére


nothingface
tag

6GB 4060 a 12/8GB 3060 után? Azért ennyire nem hülye az nvidia...

(#40014) b. válasza Terek (#40011) üzenetére


b.
félisten

Azt nem érdemes ilyenkor még figyelembe venni. A 4090 is a 3090 Ti alatt volt a megjelenése napjáig ott.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40015) b.


b.
félisten

[Cablemod’s 12VHPWR cable melts]
A Cablemod egyedi átalakítója is megolvadhat.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40016) b.


b.
félisten

[NVIDIA reportedly abandons its MX entry-level discrete GPU series]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40017) Abu85 válasza fLeSs (#40012) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A Navi 33 pont azért nem készül 5 nm-en, hogy ne legyen szopás az árazással az extrém magas waferárak miatt. Tehát az, hogy az AMD olcsóbban tudja adni, leginkább annak lesz köszönhető, hogy relatíve olcsó 6 nm-en tartják a lapkát.

#40013 nothingface : Éppenséggel 12 GB építhető 96 bitre, ha akarják. Szóval kiadhatnak ilyen variánst is.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#40018) gV válasza gV (#40010) üzenetére


gV
őstag

NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti May Only Be As Fast As The RTX 3070 (wccftech.com)
:U inkább hagyják és legyen 3070 super 16GB-al, annak több értelme mint a +$50/DLSS3 -60W

(#40019) fLeSs válasza gV (#40018) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Hát, ha $500-ért is jön ki sztem nem lesz sokáig annyi az ára, nehezen képzelem el a 7600 XT-t $500-ért (az azt jelentené, az belépőkártyát fele annyiért adják mint a csúcsot és hogy a 7700-7800 szériát mind 600-800 közé kéne beszuszakolni) szal az NV kénytelen lesz árat csökkenteni. Már ha az NV még egyáltalán tudatában van az AMD létezésével a VGA piacon. :D :(

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#40020) b. válasza gV (#40018) üzenetére


b.
félisten

Ez szerintem biztos, hogy fals, nem volt még ilyenre példa.
A 3060Ti is majdnem 2080 Ti volt sebességben.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40021) b.


b.
félisten

[NVIDIA Grace CPU Superchip Architecture In Depth]
[link]
Ez a Scalable Coherency Fabric (SCF) L3 elég érdekes cuccnak ígérkezik.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40022) S_x96x_S válasza b. (#40021) üzenetére


S_x96x_S
őstag

> [NVIDIA Grace CPU Superchip Architecture In Depth]

500W -os lett , maradhat ? ;) :O

Remélem azért a chipletes GPU-n is dolgoznak.

Mottó: "A verseny jó!"

(#40023) fLeSs


fLeSs
nagyúr

[link] :DDD

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#40024) #82860288 válasza fLeSs (#40023) üzenetére


#82860288
törölt tag

Eyerolling bullshit machine
Az a baj, hogy ők a legnagyobbak, szóval... 🤷‍♂️

(#40025) b. válasza S_x96x_S (#40022) üzenetére


b.
félisten

500W kifejezetten jó lett ehhez a teljesítményhez, már ha valós lesz a való életben is független teszteken.

Biztos hogy dolgoznak rajt kijönnek vele időben.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40026) b.


b.
félisten

[NVIDIA DLSS 2.5.1 Review - Significant Image Quality Improvements]

Szép munka.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40027) DudeHUN válasza b. (#40026) üzenetére


DudeHUN
senior tag

Elég jó update lett. Sok helyen nagyon látható változást hozott a végeredményben.

Gamer for Life

(#40028) b.


b.
félisten

Egy rohadt jó teszt. [link]
Biztos vagyok benne, hogy megváltozott az új genben a CPU overhead az nvidia számára előnyösen, bármit is mond Abu.
Az RDNA3 is érzékeny rá az Ada pedig sokat javult.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40029) S_x96x_S válasza b. (#40028) üzenetére


S_x96x_S
őstag

> Biztos vagyok benne, hogy megváltozott az új genben
> a CPU overhead az nvidia számára előnyösen, bármit is mond Abu.

Azért remélem, hogy az nVidia multi-Arch-os drivereket is készít,
vagyis a leggyakoribb CPU konfigokra lesz optimalizált kód:
- no avx2
- avx2
- avx-512 ( Zen4 - miatt fontos )

[ Szerkesztve ]

Mottó: "A verseny jó!"

(#40030) b.


b.
félisten

Egy kis nanite@unreal 5.1 demo teszt ha valaki ki szeretné próbálnia kártyáját :)
[Unreal Engine 5.1 Nanite | Dune Desert Landscape Demo ]

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40031) Laca333


Laca333
tag

1070 TI 1080p minden maxon 7 fps a sűrűjében......szegénykém :O

(#40032) fLeSs


fLeSs
nagyúr

Ez eszetekbe jutott már?
RTX 4090 - 16384 cuda osztva 10-zel -> $1638 ($1599 MSRP)
RTX 4080 - 9728 cuda osztva 10-zel -> $972 ($1199 MSRP)
RTX 4070 Ti - 7680 cuda osztva 10-zel -> $768 ($799 MSRP)
RTX 4070 - 5888 cuda osztva 10-zel -> $600 (?)
RTX 4060 (Ti?)- 4608 cuda osztva 10-zel -> $450-500 (?)
RTX 4050 (AD107) - 3072 cuda osztva 10-zel -> $300 (?)
:D
Ezek alapján a 4080 ára fog majd csökkenni $1000 környékére.

[ Szerkesztve ]

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#40033) b. válasza fLeSs (#40032) üzenetére


b.
félisten

wow :DDD
Igen én is ezt jósoltam hogy anyi lesz a 4080 ti meg bejön 1299-re szerintem.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40034) fLeSs válasza b. (#40033) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Kérdés, hogy a 4080 Ti ha lesz, akkor AD103-as vagy AD102-es lesz.
Az AD103-ban már csak +5% cuda core van a sima 4080-hoz képest, az elég silány plusz.

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#40035) gV válasza b. (#40030) üzenetére


gV
őstag

2080: fps: ~30fps, tps: ~28fps, 1080p csúcs minőség

(#40036) PuMbA válasza b. (#40030) üzenetére


PuMbA
titán

Mi a tök ez? A vízen a tükröződés tiszta szemcsés vagy egy fa mögött állva a fa melletti víz tükröződés eltűnik. Ha beállsz a víz melletti rőzséhez akkor is tiszta pöttyös / hálós lesz a kép. Szarul néz ki és ahogy kinéz, ahhoz képest rosszul is fut. Cyberpunk ezerszer szebb :)

[ Szerkesztve ]

(#40037) T.Peter válasza PuMbA (#40036) üzenetére


T.Peter
őstag

"Cyberpunk ezerszer szebb"
Hogyne. Poennak amugy eleg szar volt.

(#40038) b. válasza PuMbA (#40036) üzenetére


b.
félisten

Nálam 3080 12 GB.
1440P , Render - Very High ,TSR- Quality. 3080 12 GB szintén 70 fölött megy . Az fák között visszaesik 65 köré kint a sivatagos részben 80 körül is megy.
A 2070 nél medium render- balanced TSR úgy 60 megvan.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40039) gV


gV
őstag

Performance per euro: Which graphics card performs how much at what price? - ComputerBase

az van, hogy ilyen rossz áron is a legjobb az új genek közül a 4070Ti
viszont a 4080-nak tényleg jöhetne egy kis árcsökkentés

[ Szerkesztve ]

(#40040) b. válasza gV (#40039) üzenetére


b.
félisten

Mondjuk azt nem értem a 3090 és a 4090 hogy lehet ilyen köze egymáshoz.
Illetve értem, ha nem az MSRP árat nézték hanem a kifutó árat néztek az előző genhez?
Az úgy elég értelmetlen nem?

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#40041) gV válasza b. (#40040) üzenetére


gV
őstag

én úgy értelmezem, hogy ezek a mostani árak és szerintem van értelme: ha az ember most vesz VGA-t akkor ezt kapja a pénzéért.

(#40042) PuMbA válasza T.Peter (#40037) üzenetére


PuMbA
titán

Nézd meg abban az RT víz tükröződést és hasonlítsd össze ezzel :K

[ Szerkesztve ]

(#40043) bertapet11


bertapet11
tag

Forspoken is érdekes lesz

(#40044) #82860288 válasza bertapet11 (#40043) üzenetére


#82860288
törölt tag

Ez nem kamu? :DDD
Mert volt egy cikk nemrég itt is, hogy elég sok erőforrás kell hozzá.

(#40045) bertapet11 válasza #82860288 (#40044) üzenetére


bertapet11
tag

remélhetőleg ma kiderül

(#40046) S_x96x_S válasza bertapet11 (#40043) üzenetére


S_x96x_S
őstag

> Forspoken is érdekes lesz

Ahogy én értelmezem:
PS5-ös verzió egyedi optimalizációt kap, és még dolgoznak rajta ...
vagyis nem tudni a végleges részletezettséget:

de a PC Direct VGA igény ígéretes, talán 48GB VRAM-al a legjobb. ;]
Abu: "Megtudtuk azt is, hogy 20 vagy 24 GB VRAM-mal rendelkező VGA-kon tovább skálázódik a teljesítmény, mert még kevesebb lesz a tartalomkikódolás,"
( via SteveS megjegyzése :R )

[ Szerkesztve ]

Mottó: "A verseny jó!"

(#40047) #82860288 válasza bertapet11 (#40045) üzenetére


#82860288
törölt tag

Ma jön ki?
Hmm, lehet mégis le kellet volna töltenem a demót. :DDD

(#40048) bertapet11 válasza #82860288 (#40047) üzenetére


bertapet11
tag

a tweet gazdája írta, hogy ma jár le a review embargo, gondolom majd jönnek a mérések stb..

(#40049) Busterftw válasza #82860288 (#40044) üzenetére


Busterftw
veterán

A ketto nem zarja ki egymast.
Lehet egy optimalizalatlan kodkupac, mikozben ugy nezki elozo genes grafika van. :B

(#40050) #82860288


#82860288
törölt tag

Forspoken gameplay
Hát, ez alapján valahol a kettő között van, nem annyira rossz, mint az alsó képen, de nem is annyira jó, mint a felsőn.
Az emberek arcai gyönyörűek, de az összes többi a terek, az anyagok, a textúrák homályosak és élettelen szürkék.
Nem tudom ez YT tömörítés miatt-e, de egyébként is színtelennek néz ki a játék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.