Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8001) MaUser


MaUser
addikt

Három hetet csúszik a 6900-es sorozat: [link]

Emelik az árakat közösen, szépen váltogatva jelennek meg a kártyák, egymás réseit tömködve, csak én szimatolok itt kartelt? Ugye az Ati átvételénél az AMD egyszer borította a bilit, eddig tartott? :U Kezdem azt hinni, hogy a 4000-es sorozat árai a valósak, a haszon pedig mindkét cégnél eltűnik számlagyárakban, ahogy ez jobb cégeknél szokás...

[ Szerkesztve ]

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#8002) Lauda válasza Abu85 (#7924) üzenetére


Lauda
félisten

mivel egyik céggel sincs üzleti kapcsolatunk. :)

;] :DDD (semmi komoly, csak poennak szantam ;) )

(#8003) adamkaa777 válasza Lauda (#8002) üzenetére


adamkaa777
senior tag

;] ;] :O

El. Psy. Congroo.

(#8004) SSJPeter válasza Lauda (#8002) üzenetére


SSJPeter
őstag

Ez király. :C :D

Let’s go Brandon!

(#8005) Abu85 válasza Lauda (#8002) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Ez egy Sapphire reklám. :D

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8006) Oliverda válasza Abu85 (#8005) üzenetére


Oliverda
félisten

A Sapphire meg nem Zotac véletlenül?

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#8007) Abu85 válasza Oliverda (#8006) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Majdnem, de inkább mindketten a PC Partner leányvállalatai. Persze ettől jöhetnek hirdetni az ajtók nyitva állnak. :)

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8008) Lauda válasza Abu85 (#8005) üzenetére


Lauda
félisten

Tudom, csak jol jott ki az az amd felirat ott baloldalt es emlekeztem erre a postodra. Remelem ertetted minek szantam, nem cseszegetesnek meg hasonlok. :)

[ Szerkesztve ]

(#8009) schwartz válasza Abu85 (#7965) üzenetére


schwartz
addikt

Valahol olvastam, hogy az MS kovetkezo oprendszere (tobbek kozott) tamogatni fogja az ARM CPU-kat is. Akkor mire kell az NV-nek az X86-at? Ha mindez igaz, miert ne tudna igy platformot kinalni PC-re?

If he dies, he dies.

(#8010) Crytek válasza TTomax (#7949) üzenetére


Crytek
veterán

10-15 lol raklap fps jön és v an is szinte mindegyik egy kaptafa semmi kiemelkedő ezeket nem lehet megunni.Az említett Crysist sem véletlen vittem végig 7szer és még fogom is párszor.Stalkerben sem látok semmit ami azzá tenné.
De kinek mi a jó.

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#8011) Abu85 válasza Lauda (#8008) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Majd jól bannollak máskor. :DDD Egyébként persze értem a viccet. :R

(#8009) schwartz: Az NV-nek szerintem nem kell a x86. Ez a külföldi elemzők véleménye, akik nem látnak tovább a PC-n. Az nyilvánvaló, hogy az NV sosem fog PC-s platformot kínálni, mert ahhoz x86 kell, de más platformot képesek létrehozni. Sőt létre is hoztak a Tegrával.
Igen a Windows 8 telepíthető lesz ARM-ra is, ez természetes, mert az MS is látja, hogy az ARM jön fel mint a talajvíz, és itt az Android mögött kullognak. Elsősorban az ARM a mobil szinten életképes, de a Cortex A15 erős lesz annyira, hogy asztalra is betörjenek. Itt nem biztos, hogy az ARM túl sok partnerre szert tesz, mert a PC már egy kialakult réteg, de az NV-re építhetnek, akik a következő generációnál már nem cGPU-t hoznak, hanem egy CPU-cGPU hibridet, ezt majd gondolom elnevezik valaminek. A Kepler elsődleges feladata olyan helyen javítani a Fermit, ami a teljes platformhoz hiányzik, éppen ezért a fejlesztési szempont, az az operációs rendszer futtatásának lehetősége egyetlen NV-s lapkából. Persze ehhez nyilván kell majd vezérlőhíd, de annak a fejlesztése nem olyan komoly dolog, az NV régen aktívan része volt a chipsetpiacnak, szóval a szaktudás és a tapasztalat megvan. A szempont tehát egy külön platform létrehozása lehet a PC-n belül.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8012) adamkaa777


adamkaa777
senior tag

Gtx 560 /570 röl valami info ?

El. Psy. Congroo.

(#8013) biggamer válasza adamkaa777 (#8012) üzenetére


biggamer
veterán

Hamarosan jön a GeForce GTX 460 utódja, a GTX 560 : [link] :U

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#8014) adamkaa777 válasza biggamer (#8013) üzenetére


adamkaa777
senior tag

Ebben a percben akartam belinkelni :((( de azért kösz ;)
(460 oskba ha lehetne unlockolni a 8.sm tömböt az jó lenne )

El. Psy. Congroo.

(#8015) 9950es válasza Abu85 (#8011) üzenetére


9950es
aktív tag

Nem bánnám ha egy két játékfejlesztőt kompletten ki is sajátítanának.

Pl. Gearbox. - Borderworlds MMO

Pl. Oroszok. - Harcászat MMO

Pl. Távolkeletiek . - Egyedi MMO , Kojima meg elmenekülne a Sonytól

esetleg a Sega-t is bevennék, hogy Dreamcast2-nek nevezhessék a rendszert végülis,

Felhagyva a megszokott hülyekonzol megkötésekkel , ott tudnák hagyni a ps-t meg a boxot a picsába szvsz.

120 fps or GTFO :D

(#8016) 9950es válasza 9950es (#8015) üzenetére


9950es
aktív tag

Az ID softwaret 100 millió zöld gurigáért vette meg a zenimax, az a sehonnai bethesdás akárki.

Namost, állíítólag az nvidia most kap 1 milliárdnyi zöld gurigát az inteltől mint fájdalomdíj a chipset biznisz miatt, kérdés mire költik???

Én fejlesztőket vennék, és / vagy komplett stratégiai megállapodásokat eszközölnék.

120 fps or GTFO :D

(#8017) Abu85 válasza 9950es (#8016) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A pénz nem minden. Az ID az NV-nek nemet mondott volna, mert egy olyan platformra kellett volna fejleszteniük, ami még nem is létezik. Az NV meg nem hagyná, hogy multiplatform cím legyen az ID új fejlesztése. Ez érdekkülönbség. Nincs az a pénz, ami ezt áthidalja.

Az lenne a fontos, hogy az Intel odaadja-e az x86 licencet. Ha nem, akkor meg kell gondolni a VIA felvásárlását, ha ez nincs tervben, akkor biztos, hogy nem lesz PC-s platform, és az NV inkább az ARM-mal számol. Most alapvetően olyan helyzet van, hogy az Android egy nagy dobás lehet a mobil fronton, és ez ellen nincs semmije az Intelnek. Egy épkézláb oprendszer van a MeeGo, de nem kérdés, hogy az Android nagyobb támogatásra tesz majd szert. Ezért nagy ötlet a Tegra rendszerekre építeni, mert nem az Intel az ellenfél. A GeForce-ot el kell vinni addig, amíg lehet aztán dobni kell. A Tegra átveheti a szerepét. Az alapprobléma a PC-s platform hiánya, és azt csak egy licenc oldaná meg, de az is csak félig, mert hardver az nincs, csak lehetőség a hardverre. Most nekikezdenek, 2014-re tudnak egy chipet előhozni, ami nagyon nagy késés. Így semmi értelme az egésznek. Az Intel is azért egyezkedhet, mert a kritikus időszakot kibekkelték, és most már nem számít, mit csinál az NV. Odadobják a bánatpénzt, mint az AMD-nek, de a győztes megint az Intel, mert kipakolta őket a PC-ből. Persze a jövőben a tablet és az ARM nagy kérdés lehet. Már most elég gyors az ARM adaptálása, így a PC-s platform hiánya gyakorlatilag nem jelent problémát. Sőt az Intel és az AMD lehet gázban, hogy nincs ARM-os platformjuk. Itt amúgy kevésbé a hardver a probléma. A szoftver kérdéses. Az Androidnak béna az x86-os portja, a Win 7 kicsit sem a tabletekbe való, míg a MeeGo-nak nincs akkora támogatása, mint az Androidnak. A Win 8 beleköphet ebbe, de addig nem sok esélyt látok a többi OS-nél.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8018) smkb


smkb
őstag

(#8019) proci985 válasza biggamer (#8013) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

15-20%... akkor annak be kéne fognia a 470eseket is, nem? (úgy emlékszem nagyobb különbség nem volt a két széria között, de lehet tévedek)

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#8020) smkb válasza proci985 (#8019) üzenetére


smkb
őstag

Igen, be. Kb a 800 fölött húzott GTX460-ak már be is fogják. A GTX470 helyére meg még várhatóan idén úgyis jön a GTX570.

(#8021) Abu85 válasza proci985 (#8019) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Először tudni kellene, hogy mennyire változik a memóriabusz. Egyelőre van 256 bites és 384 bites pletyka.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8022) 9950es válasza Abu85 (#8017) üzenetére


9950es
aktív tag

Tabletek viccesek, főleg azért mert úgynézki ott fognak debütálni újfajta megjelenítőtechnikák, pölö MEMS, OCB LCD, úgy le fogják verni az LCD-t mint vak a poharat, de lehet hogy az AMOLED-et is. Ilyen előny mellett nem kell az embereket sokáig biztatni hogy tabletezzenek pécé helyett...

Naés szerintem a kétszereplős konzolpiac , nagybetűs GÁZ. Ezt a kettőt még csak közkedveltnek sem gondolom, pusztán ez a kettő volt jóhelyen jóidőben ahhoz hogy betüremkedjen az emberek hálószobájába. Most példüell az Apple-nek van helyzete, az MS-t , vagy a Sony-t meg már nem kell lejáratni , megtették maguk, széthypeolással meg satöbbivel. Ez a kinect meg moveozgatás ilyen előremenekülésnek tűnik, hogy az ifjonc / apuanyu réteggel azért még vmennyire megszerettessék magukat.

Nv-nak szvsz nem kell x86.......

120 fps or GTFO :D

(#8023) Abu85 válasza 9950es (#8022) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A konzolpiac nagyon más. Főleg az MS és a Sony helyzete. Nekik van kimeríthetetlen kasszájuk finanszírozni a terméküket. Az Xbox project összességében veszteséges és a Kinecttel válhat nyereségessé. A PS3 is veszteséges, de a Move ott is meghozhatja az áttörést. Ide kimeríthetetlen anyagi fedezet kell, mert csak hosszútávon jön az eredmény.
A mozgásérzékelés egy egyszerű jelenség eredménye. A Wii megmutatta, hogy erre van tömeges igény. A hardcore közösség eltörpül a casual réteg mögött.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8024) smkb


smkb
őstag

Bennem annyi merült fel, hogy itt a Tegra2 ami nem egy rossz termék és már a küszöbön van a 3 ami még ütősebb. A Toshiba csinált egy nagyon jó kis vasat a Toshiba AC 100 tegrás ssd-s netbook képébe, kis tömeggel, kis fogyasztással. Persze a Folio 100-hoz hasonlóan elcsaszték (mondjuk Folio 100 -nál sikerült a karosszériát is igénytelenre legyártani), mert Androidot tettek rá, azt is ramaty módon implementálva, és mint tudjuk a vasat a szoftver adja el. Nos. Lehet remek kis vasat építeni Tegra alapon, csak rendes oprendszer kell. Az új Ubuntu kapott ARM támogatást is, többen hekkelték rá erre a kis Toshibára is.

NV jó szoftveres részleggel rendelkezik. Annyi a dolguk, hogy egy ilyen linux disztribúciót nem is túl nagy munkával a Tegra SOC-hoz fragjanak és máris mehet a haddelhadd...

Bár lehet kivárnak a 2 év múlva érkező Win 8-ig, ami az ígéretek szerint ugyancsak kap ARM támogatást.

Sok a lehetőség, csak élniük kell vele. Az Ubuntus netbook támogatást a helyükben tuti meglépném.

(#8025) Abu85 válasza smkb (#8024) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A vállalatok nem véletlenül tesznek rá Androidot. Ez az egyetlen olyan operációs rendszer, ami a fejlesztők támogatását élvezi. Az Ubuntut is átalakíthatják, mert technikailag lehetséges, csak nem lesz rá túl sok program.

A Toshiba elkúrta. Ezzel nem lehet mit kezdeni, meg kell várni a többi tabletet. A Samsung Galaxy-ja például jelentősen jobb, és az is Android. Nem lehetetlen kihozni egy jót.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8026) Erdei88


Erdei88
veterán

(#8027) TTomax válasza Abu85 (#8025) üzenetére


TTomax
nagyúr

Na mit fog hozni a mikulás???XFXGTX460-at...ennyit a lelépett gyártóról akit az nv csődbe vitt,ebből vonjál le konzekvenciát kérlek szépen... ;]

[link]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#8028) smkb válasza Abu85 (#8025) üzenetére


smkb
őstag

Én direkt nem a tabletre utaltam, hanem a Toshiba tegrás netbookjára. Az egy arm támogatású ubuntuval frankó lehet.

(#8029) Abu85 válasza TTomax (#8027) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Ebből érdemes konzekvenciát levonni:
Darren Grasbi (XFX): I was pleased with our decision XFX to make AMD the only supplier of GPUs for their graphics cards. XFX is also known for their focus on gaming technology and this new partnership with AMD is a major gain for users. (google translate-os, mert a közlemény nem angol volt)

Amit látsz az egy pár hónapja vitatott kártya. Volt róluk hír, hogy az XFX vett egy csomó OEM-es GeForce-ot. Azokat adták el. De ha nekem nem hiszel, akkor nézd meg az XFX oldalán, hogy szerepel-e a GeForce GTX 460. ;)

(#8028) smkb: Azt meg lehet csinálni, csak az elérhető programok még mindig problémát jelentenek. Bár egy netbooknál talán ez annyira nem számottevő, mint egy Tabletnél.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8030) smkb válasza Abu85 (#8029) üzenetére


smkb
őstag

De ezt már ott is megbeszéltük, hogy NVidia jóváhagyás nélkül ilyet nem tehet. Mert ő a szellemi termék tulajdonosa, tök mindegy, hogy OEM-től veszi-e az XFX, rá XFX matricát nem tehet, mint ahogy "Vargáné és Tsa" matricát sem. Kínában még csak csak elmenne, de ez most pl Dél Amerikában bukkant fel. XFX ha nem rendelkezne NV jóváhagyással, nagyon durván megütné a bokáját, komoly perrel nézne szembe, úgyhogy bárki bármit mond, NV erre rá kellett, hogy bólintson, ha van a weboldalán az XFX-nek, ha nincs.

(#8031) TTomax válasza smkb (#8030) üzenetére


TTomax
nagyúr

Ez így van,és Brazíliában is feltűntek...Az a PR szöveg amit belinkeltél Abu,az a rizsa...Az XFX kivonult,mert nem volt elég s nyereség,most meg vissza,mert ezen már van..erről ennyit,meg az egész elvesztéses szövegről.. :DDD

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#8032) Abu85 válasza smkb (#8030) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az NVIDIA már korábban írta, hogy ők sem értik mi történt, de vizsgálják. Erről nem adnak ki információt, amíg le nem zárják. Két lehetőség van. Az XFX vett egy készletet az OEM-ektől, vagy valaki hamisít. Ami biztos, hogy az XFX állítja, hogy nem forgalmaznak Fermit.

(#8031) TTomax: Azért nehéz elhinni, hogy mindenki hazudik. Az XFX azt mondja, hogy nincs Fermijük. Az NV azt mondja, hogy nincs joga hivatalos forrásból Fermit forgalmazni. Ahhoz persze van joga, hogy vegyen egy készletet az OEM-ektől, mert az OEM gyártó annak adja el a kártyát, akinek akarja. Az NV-nek kifizette, így nekik mindegy, hogy egy gépbe kerül bele, vagy a szürkepiacon tűnik fel. Ami biztos, hogy hivatalosan nincs kapcsolat a két fél között, mert mind a ketten ezt mondják.
Persze a BFG abba ment tönkre, hogy nem bírta elviselni az irdatlanul nagy profitot. :P

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8033) smkb


smkb
őstag

Újabb érdekesség:

"
Amazon Now Offers GPU Supercomputing

NVIDIA announced today that, for the first time ever, enterprises and start-ups will be able to access the supercomputing-class performance of NVIDIA® Tesla™ GPUs through a new Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) offering, called Cluster GPU Instances. This new offering extends the available options for flexible, on-demand high performance computing (HPC) within the Amazon Web Services (AWS) cloud."

(#8034) TTomax válasza Abu85 (#8032) üzenetére


TTomax
nagyúr

A BFG-t lehet szétlopták...nem tudjuk mi történt,nem dolgoztunk ott... :DDD
Az XFX meg szépen árulgat GTX460-at,akárki akármit is mond.. ;]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#8035) Abu85 válasza TTomax (#8034) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Leírta Jonny Gerow. Ő a tápos részen dolgozott. A fórumából idézve: apparently, NVIDIA offered FERMI to BFG, although in a slim/low volume (we all know that, yield problem at TSMC).. BFG turned down that offer, because they feel the profit margin of FERMI won't be good enough for them... Gondolom keresték az AMD-vel az üzletet, aztán volt is egy hír a BFG-s Radeonról (ki tudja mennyi igaz belőle). Ezután tudjuk mi történt. Kár értük. :(

Árulgatni lehet, hivatalosan árulni már más tészta. Az árulgatással az a gond, hogy ki felel a garanciáért. Mert az XFX már nem NV partner, tehát a garanciát onnan kell intézni, ahonnan szerezték a készletet, aztán ugye ott megint az lesz a probléma, hogy lesz-e még egy készlet, illetve mennyire hatékony a garanciális ügyintézés, ha nem az XFX-en keresztül zajlik. Ezért hívják a bulit szürkepiacnak. :) A megszokott közvetlen garanciát az XFX nem is vállalja ezekre a kártyákra, mert regisztrálni sem tudod őket, hiszen hivatalosan nincs ilyen termékük.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8036) DemonDani


DemonDani
addikt

GTX460 SE "barátunk" tesztet kapot.
Hát 1920 8AA és 1680 8AA-ban sikerül maga mögé utasítania a 768MB rammal felvértezett testvérét...
Abu jósgömbje tévedni látszik többeké pedig igazolódni...
Szerencsére legalább nem nagy a hátránya kb annyi mint az 1gb ellen a 768as ha mindenki happy azaz 5-6%, így összességében sincs messze az 1gbos 460, mondhatni ez lenne a normál táv 2 vga között, csak sajnos ezt az nv drágábban cimkézi mint a 768asat :F

[ Szerkesztve ]

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#8037) Gyusz válasza DemonDani (#8036) üzenetére


Gyusz
őstag

Ezt a "tesztet" nézted te is?

[ Szerkesztve ]

(#8038) DemonDani válasza Gyusz (#8037) üzenetére


DemonDani
addikt

ennyivel kell beérni egyenlőre

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#8039) rumkola válasza DemonDani (#8036) üzenetére


rumkola
veterán

várható volt, hogy a több ram és a nagyobb memsávszél majd nagy felbontásban és szűrőkkel érezteti csak a hatását, szűrők nélkül a csudák és az órajel a lényeg
szerintem abu is ezt mondta

(#8040) Abu85 válasza DemonDani (#8036) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

[link] - Írtad, hogy 1920 és 1680 + 8AA-ban gyorsabb. Mi a probléma az előzetes teljesítménykalkulációmmal? Én is ugyanezt mondtam. Szerintem nagyobb felbontáson gyorsabbnak kell lennie. :)

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8041) DemonDani válasza rumkola (#8039) üzenetére


DemonDani
addikt

abu mindössze annyit mondott hogy magasabb felbontástól jobb lesz, szűrőt nem említett, és ha említett volna akkor is vicces maradna a dolog, mivel ha visszanézed mindig bizakodva ír hogy jó lesz. de nem lesz :D
1részt 1920 4AA meg 8AA között szinte lehetetlen különbséget tenni még álló képen is, és a 4AA valszeg 80%ban még jó eredményt produkál majd.
Másrészt mit akarsz egy 35-40ezres VGAval? 8AA mi? :DDD

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#8042) DemonDani válasza Abu85 (#8040) üzenetére


DemonDani
addikt

1920 és 1680 + 8AA ez felénk "magas felbontás baromi magas szűrőkkel aminek ilyen kártyákon nincs helye" és szerintem a sima 1920 már magas felbontás, de köze nincs a szisztémához az SE-nek

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#8043) rumkola válasza DemonDani (#8042) üzenetére


rumkola
veterán

mellesleg alapórajeles teszt engem rothadtul nem érdekel, így visszagondolva a tnt1 óta nem használtam alapon sem cpu-t sem vga-t
a kevesebb csudának köszönhetően biztosan jobb lesz tuningban mint a sima 768-as, és máris egál van, viszont több a ram és a nagyobb a memsávszél

az is tény, hogy egy fillérrel nem ér többet mint a 768-as

(#8044) Abu85 válasza DemonDani (#8041) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A szűrők már alap dolgok manapság. 2010-et írunk, senki sem játszik szűrők nélkül, hacsak nem kényszerül rá. :)

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8045) adamkaa777 válasza Abu85 (#8044) üzenetére


adamkaa777
senior tag

Metro AA :) Talán 2033 ban majd játszhato lesz egy középkategoriás vga val :):P

El. Psy. Congroo.

(#8046) DemonDani válasza rumkola (#8043) üzenetére


DemonDani
addikt

ez akkora butaság bakker, most mérnék neked nitrózva? az megint nem érdekel.
Mérjék le max ocval? mi van ha a tiéd nem megy annyit? here-vere :DDD
Mérjék le az összes vgat max ocval? mert hát akkor tudod hasonlítani.
Vagy esetleg Vmodos tesztet szeretnél?
Milyen feszen akarod? HW vagy csak SW mod?
cseréljék le neked a hűtőt talán? Mert gondolom jó lenne úgy nyomatni akkor már.

Majd megnézem a Logouton a teszted mikor így mérsz, azt garantálom hogy nagy lenne a sikered mert ilyen teszt olyan sűrű mint November 29.én a telihold...

Abu:
esetleg akkor azt is tedd hozzá hogy driveresen kényszerített 8SSAA nálad egyértelmű és alap dolog :)

[ Szerkesztve ]

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#8047) Abu85 válasza DemonDani (#8046) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az azért nem alap. Nincs HD 5970-em. 8xMSAA-ra szoktam rá, de most már az MLAA is aktív mellette. Ha lehetőség van, akkor 2x, vagy 4x SSAA is megy. Úgy már tényleg élmény. :)

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#8048) rumkola válasza Abu85 (#8044) üzenetére


rumkola
veterán

de igen
ÉN!
:D

(#8049) rumkola válasza DemonDani (#8046) üzenetére


rumkola
veterán

én nem azt mondtam, hogy mérjék le :)
egyszerűen egy vga ill. cpu teljesítménye ALAPON nem érdekel, mert sosem használom úgy
ennyi

(#8050) Abu85 válasza rumkola (#8048) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Ohh ... tényleg. Én kérek elnézést. :)) Neked a 768 MB-os az ajánlott. :)

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.