Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
üdv
hoztak nekem egy MSI 1681 notit, nézegetem pár perce de nem jövök rá a sorrendre. A kijelző tartó pánt mellett lévő kétkét csavart betették a kijelsző széle alá, így akármilyen szögben áll a kijelző nem lehet felülről kicsavarni, amíg a kijelsző rajta van és olyan, mint ha azt a 4 csavart ki kéne hajtani ahhoz, hogy a hátsó műanyag burkolat végre lejöjjön. Gondolom elöl kéne lepattintani a kijelző tövénél a burkolatot, mert valami "L" vas tartja és nem az a négy, vagy a billentyűt leszedni és akkor bukkanna fel még pár csavar, de nem jövök rá a hogyanra, pedig szétszedtem már pár notit az életben, MSI valamit máshogy csinál, vagy csak én nem vagyok elég bátor és nem pattan ki valami, de valahogy csak ki kéne bányászni ezt az alaplapot... és már minden látható csavart kicsavartam, ha valaki küzdött már ilyen, vagy hasonló MSI-vel és írna valami hasznos tapasztalatot hálás lennék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx