- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
üdv
hoztak nekem egy MSI 1681 notit, nézegetem pár perce de nem jövök rá a sorrendre. A kijelző tartó pánt mellett lévő kétkét csavart betették a kijelsző széle alá, így akármilyen szögben áll a kijelző nem lehet felülről kicsavarni, amíg a kijelsző rajta van és olyan, mint ha azt a 4 csavart ki kéne hajtani ahhoz, hogy a hátsó műanyag burkolat végre lejöjjön. Gondolom elöl kéne lepattintani a kijelző tövénél a burkolatot, mert valami "L" vas tartja és nem az a négy, vagy a billentyűt leszedni és akkor bukkanna fel még pár csavar, de nem jövök rá a hogyanra, pedig szétszedtem már pár notit az életben, MSI valamit máshogy csinál, vagy csak én nem vagyok elég bátor és nem pattan ki valami, de valahogy csak ki kéne bányászni ezt az alaplapot... és már minden látható csavart kicsavartam, ha valaki küzdött már ilyen, vagy hasonló MSI-vel és írna valami hasznos tapasztalatot hálás lennék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest