- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
gondolom azzal kezdted, hogy az akksit kivetted, így ez a művelet amit leírtál nem nyírhatta ki, valszeg lecsúszott csatlakozó lesz, nézd át alaposan.
...ez az MSI ritka egy undorító fos szerelés szempontjából, mit össze szopakodtam vele, fúj nagyon undorító módon szivattak a szalagkábelek is, broáf. Remélem egy hónapot kell várni minimum az új lapra, látni sem bírom.
-
priti
addikt
lejött a nyavajás burkolat, már tárgytalan
-
priti
addikt
üdv
hoztak nekem egy MSI 1681 notit, nézegetem pár perce de nem jövök rá a sorrendre. A kijelző tartó pánt mellett lévő kétkét csavart betették a kijelsző széle alá, így akármilyen szögben áll a kijelző nem lehet felülről kicsavarni, amíg a kijelsző rajta van és olyan, mint ha azt a 4 csavart ki kéne hajtani ahhoz, hogy a hátsó műanyag burkolat végre lejöjjön. Gondolom elöl kéne lepattintani a kijelző tövénél a burkolatot, mert valami "L" vas tartja és nem az a négy, vagy a billentyűt leszedni és akkor bukkanna fel még pár csavar, de nem jövök rá a hogyanra, pedig szétszedtem már pár notit az életben, MSI valamit máshogy csinál, vagy csak én nem vagyok elég bátor és nem pattan ki valami, de valahogy csak ki kéne bányászni ezt az alaplapot... és már minden látható csavart kicsavartam, ha valaki küzdött már ilyen, vagy hasonló MSI-vel és írna valami hasznos tapasztalatot hálás lennék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest