- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
xstyle
tag
válasz
BalazsKKa67j #4898 üzenetére
Úgy kellene előidézni a hibát, hogy rajta van a monitor is. Mivel alapból nem minden laptop ad képet állítgatás nélkül, ha rádugsz egy külső megjelenítőt.
-
xstyle
tag
válasz
BalazsKKa67j #4891 üzenetére
Külső kijelzőn is kifehéredik a kép ?
-
gyvince
senior tag
üdv....én csak érdeklődni szeretnék hogy az Asus X50SL ami belsőleg ugyan olyan mint az F5SL mien hibái vannak mire figyeljek stb
-
Rics22
tag
válasz
BalazsKKa67j #4893 üzenetére
Bár 99% hogy a "szokásos" bga forr. pont hiba,azért a kötelező köröket fussuk le...driver csere,stb.
-
Rics22
tag
válasz
BalazsKKa67j #4891 üzenetére
Vga hiba lesz szerintem...
Csak terhelésre jön elő? -
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy hiba felderítésében.
Az alany egy Thinkpad R500.
2 éves a gép.
Win 7 professional 64 bites op.rendszer.A jelenség a következő:
Mindenféle figyelmeztető jel nélkül a kijelző egyszer csak elfehéredik és a gép nem reagál semmiféle bill.kombinációra.Nem kekhalálozik.Csak a power gomb nyomva tartásával lehet újraindítani.
A windows logban nem találtam semmit a hiba okáról,mert csak a nem megfelelő leállítást jegyzi be.3-4 naponta eljátsza ezt.
Mitől lehet ez? Hogyan lehetne kideríteni?Volt-e valakinek hasonló?Köszönöm előre is a segítséget!
-
eddmond
csendes tag
Most figyelem már egy ideje, de ma csakazért sem csinálta.
Ha mégis az a gond amit említettél mivel tudom orvosolni? -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Attól csinálhatja a gép ezt kikapcsolásos dolgot, hogy kevés a töltő áram neki? A gyári töltője azthiszem 6Ampert tudott ez ami most van hozzá ez csak 4.5A.
-
eddmond
csendes tag
Azt pont tegnap néztem meg, van HD Sentinel a gépen.
Ez a válasz:
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem. Nincs szükség beavatkozásra.Ezért vagyok tanácstalan.
-
eddmond
csendes tag
Szia mindenkinek! Valaki aki tud segítsen.
Laptopom ACAR Aspire 5710, 4 éves. Gyárilag a Vista volt rá telepítve, de problémák miatt Windows7 került rá /már harmadszor/.
Maga a probléma még a Vista alatt kezdődött és azóta is tart. Függetlenül a megnyitott ablakok számától és a milyenségétől menet közben a Winchester működését jelző led folyamatosan elkezd világítani és a Winchesterből hallatszik egy halk kattanás és minden leáll, lefagy. Ez a lefagyás eltart egy percig és azidő alatt semmire sem reagál. Majd miután letelik az egy perc minden folytatódik tovább mintha mi sem történt volna. Van olyan nap, hogy a használat során ez egyszer sem jelentkezik, de van olyan is, hogy 5 perc alatt kétszer is megcsinálja. Amióta ez a gond jelentkezik más még nem jött elő. Többféle víruskereső lefuttatva, eredménytelen. Ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond forrása kérem jelezze.
Köszönettel: Attila -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Van nálam egy Toshiba PA3373U-1MPC tipusu laptop. Mikor idehozták nekem az volt a baja, hogy töltő csatija eltört az alaplapon és nem tudták tölteni. Kicseréltem, és mutatja is, hogy tölti, de ha bekapcsolom akkor megy egy darabig és kikapcsol. Van, hogy több ideig megy van amikor csak kb megtalálja a telepitő cd-t. Biosba ha belépek ott nem kapcsol ki. A hálozati adapter 4.5Ampert tud biztositani neki. Gyári töltöje nincs mert ezzel hozták. Szóval milehet a probléma? Még annyi ha benne van akksi akkor csak a Toshiba feliratig jut el és ott kapufa. Akksi nélkül tovább bírja egy picivel.
-
peti85
senior tag
"Újfajta" LED háttérvilágítású LCD kijelzőn lehet/tud valaki invertert cserélni?
-
Laszmen
aktív tag
Akkor vmi a tápellátással lehet, vagy is az akksi csatival, nem kap elég áramot akksiról, ha azt mondod hogy az akksi élettartalma viszonylag nagy, akkor a gép, és az akksi közötti kapcsolat, tehát valamelyik csati lehet a hunyó.. Minden képen szervizet ajánlom,vagy beviszed egy pc-s boltba, szerintem ott is megcsinálják neked..
-
-
v150r
csendes tag
Sziasztok,
a mai napon a notim nem állt fel a sleepből, ahova még szombaton raktam. Ha a töltő bedugása nélkül szeretném elindítani, akkor a BIOS post screen-je se jelenik meg, a hűtő felpörög x másodpercenként, de szemmel láthatóan semmit sem hajlandó csinálni.
Ha bedugom a töltőt, akkor néhány bekapcs-kikapcs próbálkozás után megjelenik a post screen és bebootol a rendszer. Rövid fórumos kotorászás után frissítettem a biost, ami rendben le is ment, s utána az első bootnál sikeresen bement sleepbe és vissza is jött onnan, akkor tökre megörültem, de ez nem tartott sokáig, mert a következő sleep próbánál megint nem jött vissza a cucc. Ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy a hdd ledek nem világítanak, a standby led sárgáról kékre vált (ami normális lenne), de semmi nincs a monitoron. Az akksi egyébként teljesen jól bírja még, 2 óra simán kijön belőle wifis terhelés mellett, anélkül még több is.
Hard resetet is csináltam többször is, nem segített.A kérdésem az, hogy mit tehetnék még, mielőtt szervizbe küldöm a notit?
Típus: Packard Bell EasyNote TM81-SB-122HG
Proci: Amd Athlon II X2 P320
RAM: 3GB DDR3
VGA: AMD Mobility Radeon HD 5470 512 MB (dedikált)
Vásárlás dátuma: 2010. Szeptember elejeA garancia nem tudom, hogy még érvényes-e, csak este érek haza, akkor tudom csekkolni.
Tehát: BIOS frissítve a latestre, hard reset kipróbálva, mégsem áll fel a rendszer normálisan se hibernálásból, se sleepből, se shutdownból.Köszi a válaszokat!
-
Laszmen
aktív tag
Volt hasonló problémám, csak akkor az volt a jelenség, hogy zene szólt rendesen, de pl film,vagy videó recsegett, később kiderült hogy az xp-s code pakk volt a ludas, gondoltam megkérdezem, hátha te is felraktál egy ilyen pakkot..
Szépen egyesével ki kell zárni a lehetséges hibákat, lehetséges hogy csupán ütközés a probléma, lehetséges hogy szoftver,hardver, ezért kell sorjában mindent megpróbálni, én ezt az eljárást szoktam alkalmazni, többnyire sikeresen..
Az még sokat segítene,ha tudnál egy hibakódot írni, többet tudnánk mondani...
-
wolly62
csendes tag
hp compap nx 5000! képernyő hibás ami azt jelenti hogy hideg állapotban nem világit de ha ujrainditom akkor jo!
milehet a hiba ? Segit séget kérek . -
Laszmen
aktív tag
Ennek az a lényege, hogy a gép nem használja a hangkártyád, de mivel integrálva van, így fizikailag érintkezik vele, ezzel a hibát akarom kiszűrni, mert ha így is kék halált mutat, akkor ki lehet következtetni hogy a hang kártyád "hibás"!
Esetleg nem tettél fel valamilyen codek pakkot? -
wrie
csendes tag
válasz
Laszmen #4866 üzenetére
Tehát ha jól értem azt mondod, hogy töröljem a drivert, és ne tegyek fel újat. Hagyjam, hogy az eszközök között nem telepített eszközként maradjon (felkiáltójellel). És ha ezek után kékhalál van, akkor egyértelmű a hardver hiba. És ha ilyenkor nincs kékhalál, hanem csak driver telepítés után?
Szerintem ez még nem jelenti azt, hogy a driver a hibás. Egész egyszerűen inkább azt mondhatnám, hogy amíg nincs driver, addig nem veszi használatba az oprendszer, ezért nem is fagy ki. Vagy rosszul gondolom?
Egyébként XP-ről van szó, és a hangkártya a szokásos Realtek. Próbáltam régi és legfrissebb drivert is.Javítást hol érdemes csinálni? Márkaszervíz? Kb. mennyiért javítanak egy ilyen hibát?
-
Laszmen
aktív tag
Szia!
Nem sok összefüggést látok a kávé, és a kék halál között, ugye írtad hogy amióta letiltottad a hang kártyád, azóta nem volt ilyen jelenség,el képzelhető hogy valamennyi chibó érintkezésbe kerül a hang kártyáddal,és ezért meghibásodott!
Kék halál nagyon sok mindentől lehet, memóriától főleg,hibás hardvertől, és "ütközéstől"..Ha így hogy letiltottad a hangkártyádat,és így nem jelentkezik a probléma, akkor egyértelműen kijelenthetjük, hogy a kávé és a gép harc vesztese a hangkártyád...
Azért annyit még csinálj meg, hogy letörlöd a hang drivereket, mindent, azután restart, majd engedélyezd a hangkártyádat ismét, ekkor a gép felismeri mint ismeretlen eszköz
, de kezdeni nem sok mindent tud majd vele, win 7 keres hozzá drivert,de ne engedjük neki, a lényeg hogy ha a gép így is kék halált mutat, akkor bebizonyosodik hogy tényleg a hangkártya hibásodott meg, ugye ez az alaplapra van integrálva, tehát érdemes javítani, főleg ha hosszabb távra gondolunk, nem egy nagy összeg a javítás, persze még nem beszélhetünk erről, hiszen elképzelhető hogy csupán szoftveres a probléma! -
wrie
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Acer travelmate 6292 notebook, mellyel már történtek atrocitások korábban. Egyszer működés közben esett egyet, később pedig a billentyűzetbe folyt bele egy kevés káve.
Gyanítom, hogy a most jelentkezett hiba összefüggésben lehet ezekkel.
A hiba jelenség úgy kezdődött, hogy teljesen kiszámíthatatlan időpontokban (heti 1x-2x) a windows xp kékhalált produkált. Ilyenkor egy újraindítás segített.
Az utóbbi időben pedig bootoláskor fagyott ki az xp 4x-5x egymás után; melyet mindig kékhalál nyugtázott ismét.
A konkrét hibakódot most nem tudom bemásolni, mert ez egy-két hónapja volt. Sikerült a gépet működésre bírni azzal, hogy a BIOS-ban letiltottam a hangkártyát.
Persze ez így most nem az igazi, mert nincs hangja a gépnek. Így abban szeretnék tanácsot kérni, hogy mit lehet ebből kihozni. Sajnos a gép nincs nálam és elég nehézkes a kapcsolat, de a problémát valahogy meg kellene oldani.
Egyrészt hogy tudok meggyőződni arról, hogy tutira a hardver a hibás, és nem egy rossz driver? Másrészt az esetleg hibás hardverrel lehet bármit is kezdeni? -
xstyle
tag
Vagy csak a venti kábele belelóg a ventibe,mert rosszul rakták össze.
-
Lest4t
aktív tag
Lakótársam vett egy új DELL Inspiron notebookot és 1-2 hétre rá elég érdekes zajokat ad ki. Pl. bekapcsolásnál eléggé rendszeresen. Kissé olyan a hang, mint mikor fúrják valakinek a fogát a fogorvosnál. És eléggé hangos a zaj. Majd egy idő után elhalkul, de van hogy később újra előjön ez a hang egy rövidebb időre.
Ha jól vettem ki, akkor baloldalt a szellőzőjétől jön a hang. Szerintem valamelyik hűtő adja ki a hangot.
Szerintetek mi lehet a baj? Tudtok valami típushibát mondani ezek alapján?
(természetesen előbb utóbb el fogja vinni szervizbe, csak kissé komplikált a helyzet)
-
Rics22
tag
Mennyire vagy jártas notik szétszedésében?
szedted már szét?
ha igen,dobj egy pü-t,ott folytassuk... -
stonerzsebi
tag
válasz
stonerzsebi #4857 üzenetére
Nem az volt... frissítve... még mindig kékhalál...
-
stonerzsebi
tag
Még az jutott eszembe, hogy BIOS nem lehet baja?
Hibaüziben sokszor találkozok a win32 kifejezéssel.... -
stonerzsebi
tag
válasz
Bloodrayne2 #4855 üzenetére
Most várom a cserevinyót...
remélem, ez majd megoldja...
-
Bloodrayne2
tag
válasz
stonerzsebi #4850 üzenetére
winyó?
-
romi77
tag
sziasztok
olyan problémám lenne hogy van egy acer aspire one d257 em
és gyári op.rendszert letöröltem vissza szeretném rakni
de nem tudom hogyan kell újra bootolni az a sector ahol van a gyári
op. rendszer az nem lett megformázva
előre is köszönöm
üdv. romi77 -
válasz
vicusmicusjo #4851 üzenetére
Szerintem nem fog tudni neked ilyet adni senki sem mert ez Vareznak számít az oldalon, amely itt tiltott.
Google jó barát. -
vicusmicusjo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni...
Volt egy laptopom, Fujitsu Siemenss Amilo Pi 1505.-ös.
Eladtam,de az XP telepítő lemeze nálam maradt.
Van egy asztali szám.gépem, amire szeretném feltelepíteni a megmaradt lemezemről az XP-t, de kéri az eredetiséget igazoló kódot. Az viszont az eladott laptopom alján maradt. Akinek eladtam,azzal az emberkével nem tudom felvenni a kapcsolatot, hogy megkérdezzem.
Tudna valaki segíteni egy ilyen kóddal?
Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
Vicus. -
Tatter
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám hátha valaki találkozott már vele. A notebook egy ASUS A6000 és egy Nvidia GO 6100-as videókártya van benne. Egy hete a készenléti módból felébresztve nem tért vissza a kép az LCD-re, hanem ha S-videó kábellel összekötöm a TV-n jelenik meg. Fél éve nem használtam a kiterjesztett asztalos módot. Az LCD halványan világít, még bootoláskor sem dobja be a képernyőt. A grafikus kártya beállításaival sem tudom visszavarázsolni az LCD-re a képet, egyedül csak TV módot enged, FN gombokra sem dobja vissza a képet. Grafikus kártya újra telepítve, rendszervisszaállítás, csökkentett mód mindent próbáltam amit tudtam. Többmonitoros beállításnál se tudok mást választani csak a TV-t. Viszont volt két alkalom amikor 2 másodpercre visszaugrott a kép, de el is tűnt. Hardveres hiba vagy szoftveres hiba lehet? -
xstyle
tag
válasz
stonerzsebi #4845 üzenetére
Én inkább azt ajánlanám, hogy tölts le egy Hiren's boot CD-t bootolj be róla keresd meg a memória teszt funkciót a DOS-os menüben és teszteld le (ha Win alatt tesztelsz memóriát, akkor egy része nem kerül tesztre)
-
kenwood3
addikt
válasz
stonerzsebi #4845 üzenetére
memtest86 [link]
-
stonerzsebi
tag
Nos, 32 bites win7 mellett is kékülünk, habár ma elég kevésszer fordult elő. Úgyhogy holnap RAM-ellenőrzés. Nincs erre valami jó progi, ami esetleg kiszűri, ha baj van?
-
stonerzsebi
tag
Köszi a tippeket, ma felteszek rá egy 32bites oprendszert, de ha ugyanezt csinálja, akkor visszaviszem. Vistával kaptam, az 32bites volt, de már annál is eljátszotta ezt a kék képernyőt, ezért telepítettem újra. A tegnap esti mérleg kb. 10 restart másél órán belül... nem kicsit bosszantó... Egyébként nagyon szépen működik, már amikor épp nem indul újra, felismer mindent...
-
stonerzsebi
tag
Köszi a tippeket, ma felteszek rá egy 32bites oprendszert, de ha ugyanezt csinálja, akkor visszaviszem. Vistával kaptam, az 32bites volt, de már annál is eljátszotta ezt a kék képernyőt, ezért telepítettem újra. A tegnap esti mérleg kb. 10 restart másél órán belül... nem kicsit bosszantó... Egyébként nagyon szépen működik, már amikor épp nem indul újra, felismer mindent...
-
Muerte
addikt
válasz
stonerzsebi #4840 üzenetére
Nekem a régi travelmate-m akkor csinálta ez ha nem a saját vga driverét tettem fel hanem újabbat.Talán egy próbát megér.
-
xstyle
tag
válasz
stonerzsebi #4840 üzenetére
Sztem vidd vissza, mert ez nem SW-es gond,ha már újratelepítetted.
Azért,ha Win 7-et tettél fel és64 biteset, próbálj ki egy másik 32 bitest.
-
stonerzsebi
tag
Sziasztok! Van egy Acer Travelmate 5520-as laptopom, 4 napja vettem kb. Nagyon klassz meg minden, de néha meglep egy szép kék képernyővel, hangulatától függ, milyen időközönként...a ma estét 10 percenkénti újraindulásokkal töltötte... Képet mellékeltem, a másik fajta hibaüzenetről nem tudtam képet csinálni, mert gyorsan újraindul, de valamit a memóriával kapcsolatban magyaráz.
Rendszer újratelepítés megvolt, de nem oldotta meg a problémát.Ha van valakinek ötlete, megköszönném, mert ha nagy gáz van, visszaviszem az eladónak, aki állította, hogy jól működik, és aki valahogy nem akar reagálni az üzeneteimre...
-
szigmat
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung n210 típusú netbookon, eredeti win7 starterrel.
Kb. egy hete feltelepítettem mellé ubuntu linuxot, hogy kipróbáljam milyen. Nem vált be, ezért ma elindítottam a recoeryt bootolás közben. Teljes rendszer vissza állítást csinált a win7, majd felajánlotta, hogy újra indul. Le okéztam, majd vártam, hogy elkezdjem megadni az adatokat. De itt beütött a ménkű, mert a boot képernyőn tovább megy, fekete háttéren fehér kurzor villog, pár másodpercig, de utána újra indul és ugyan így folytatja a végtelenségig.
Nem tudom megint leindítani a recoveryt.Mi lehet a probléma? Mit csináljak?
ui: Már nem garanciális.
-
Boglya
senior tag
Sziasztok!
A 3 hónapja vásárolt Asus k53s laptopom elég furcsa hibajelenséget produkál. A Borderlands nevű játékkal szoktunk lanozni, és 2 hónapig tökéletesen ment is, azonban először két hete történt, hogy kékhalállal kifagyott a gép játék közben. Azóta egyre gyakrabban csinálja, van hogy már 10 perc játék után (eddig más játéknál nem tapasztaltam, de nem is játszom mással sokat). A Borderlandsben semmit sem változtattam ami ezt okozhatta volna, de próbáltam már újratenni. A directx-et, vga drivert is újraraktam. Memtestet csak fél óráig futtattam, azalatt nem talált hibát. A hőmérsékleteket is megnéztem everesttel, a cpu (i5-2410) 48 fokos alapból, de 2700mhz-en megy az alap 2300 helyett - gondolom a performance beállítás miatt. A vga (gef 540m) 43 fok alapjáraton. 3dmarkokkal a vga-t 70 fokig, a cpu-t a cpu tesztnél 78 fokig sikerült feltornázni, de a hivatalos leírás szerint 100 fokig bírnia kéne. Gyanakodtam még a routerre, mert be se hozta a setup oldalát a böngésző a gépemen, de MAC-cím megadásával és router resettel ez is elhárult, a hiba pedig megmaradt. Megnéztem azt is mit rakhattam fel a gépre a hiba megjelenése előtt, többek között a microsoft visual c++ 2005 is felkerült (2008 és 2010 már régebb óta fent van), így azt kitöröltem, hátha. Emellett még annyi történt, hogy egy winyóról adatmentővel felmásoltam egy rakás adatot a laptopra, így most csak 10% szabad hely van, de ennek nem kéne galibát okoznia.
Futtattam vírusirtót és malware-irtót is.
A hibakód 0x00000124.. az oprendszer win7 ultimate x64.
Esetleg van még valakinek ötlete, amit kipróbálhatnék? Én kifogytam az ötletekből. -
peti85
senior tag
Sajnos nincs másik, nem tudom kipróbálni.
De ha paintben inverzre teszek egy képet, akkor az sem tökéletes. Sötét és mintha nem 32bit-ben lenne a színmélység, hanem valami alacsonyabbra állítva, pedig a rendszer 32bitre van állítva.Gondolom ettől még ugyan lehet kijelző vagy akár szalagkábel is.
-
peti85
senior tag
Van egy DELL mini 1010 HD netbookom törött kijelzővel.
Ma vettem egy bontott jó kijelzőt bele. (Az eladó 100%-ig biztos benne, hogy tökéletes a kijelző, tegyük fel hogy igaz.) Sajnos olyan, mintha inverzbe menne a kép. Típusa teljesen megegyezik az eredetivel.Windows 7 boot képernyő
Windows asztal egyszínű kék háttérrel
Ugyan ez közelebbről
Kijelzőn kívül mi lehet a baj?
Inverter vagy szalagkábel? Inverter a kijelzőbe van integrálva, nem nagyon tudom leszedni róla.
Vagy mégis átszerelhető?Ami miatt mégis arra gyanakszom, hogy hibás a kijelző, az az, hogy visszaraktam a töröttet és ott úgy látszik, mintha a színek rendben lennének. Bár sok mindent nem lehet kivenni belőle, de az alábbi képen a Windows 7 login képernyője látszik, és itt a kijelző közepén alul úgy tűnik, hogy a helyes kék színekben pompázik. De ez nem tudom mennyire mérvadó.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Áthívtak a szomszédba mert lehet vírusos a gép. Mikor átmentem ez fogadott: [link]
Gondoltam okozhatja vírus, irány a csökkentett mód és meglátjuk. Viszont már a post képernyőnél is ilyen, szóval a vírust kizárnám. Nekem hardver hibának tűnik, vga valószínűleg, de még nem láttam ilyet. Valaki találkozott már ilyen problémával esetleg? -
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #4826 üzenetére
De a Torrent mostanában panaszkodik,hogy a Lemez túlterhelt
-
Bloodrayne2
tag
Hát jó enne egy külső winyó legalább vagy egy asztali,amin van hely,mert a nagy gépemen otthon nincs annyi hely.De nemrég raktam újra a rendszert,most kár lenne ismét,mert most megy rendesen,bár az előző rendszerrel,amikor megcsináltam a HDD Regeneratorral a winyót.utána már nem fagyogatott le
de ha megint sz@rakodni kíván,akkor szó nélkül,mindent kimentek egy winyóra,ha kel la föld alól is szerzek és megy a teszt
jobb már nem lesz sztem,de lehet rosszabb se
-
válasz
Bloodrayne2 #4823 üzenetére
Ez így igaz
-
xcds
őstag
válasz
Bloodrayne2 #4821 üzenetére
Hát kellene hozzá vmi, hogy le tudd menteni a dolgaidat róla, az biztos. Ha fontos adatok vannak rajta, akkor amúgy sem ártana, ha meg nem, akkor meg hadd szóljon.
Azt írtad, hogy így nem igazán működik jól a gép.
-
válasz
Bloodrayne2 #4821 üzenetére
Gyorsan meglett
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #4820 üzenetére
megtalálta,de sajna,ahhoz,hogy megtudjam csinálni a lemez felületének újrainicializálását,ahhoz törölnöm kell mindent
hát remélem kibírja a winyóm legalább nyár végéig
-
Bloodrayne2
tag
Köszönöm a segítő válaszokat
-
Szilvii
csendes tag
igen újra lett telepítve,de nem volt rajta!
de akkor letöltöm és feltelepítem.köszönöm
-
Szilvii
csendes tag
Lan driver van vagy pedig wirless driver
-
Szilvii
csendes tag
nem találtam meg a wlan driver-t!
-
Muerte
addikt
válasz
Bloodrayne2 #4808 üzenetére
A S.M.A.R.T.-ot nincs értelme állítgatni,az csak egy viszonyítási alap az jó úgy gyárilag ahogy van.Lényegében a vinyón nem változtat semmit csak Te állíthatod be neki a paramétereket hogy mit tartson még kíválónak,jónak,megfelelőnek stb.
-
xcds
őstag
válasz
Ha már ennyit kínlódtál vele, próbáld ki a sentinelben a lemez felületének újrainicializálását. Nekem is volt egy szektorhibás vinyóm és a sentinel topikban ezt ajánlották. 1 hibás szektorom volt és az eltűnt utána(át lett helyezve a tartalék területre, ha jól értettem)Ez is órákig fog tartani, de nem kell végignézni.
Lehet, hogy nem lesz jó, de egy próbát megér.
-
Muerte
addikt
válasz
A bad sectorok folyamatosan szaporodni fognak,ha egyszer elkezdték.Nézzed naponta HDD sentinellel mennyit bír még,mert pár hónapon belül sajna vinyócsere lesz belőle,ez biztos.
-
Bloodrayne2
tag
válasz
Bloodrayne2 #4807 üzenetére
ja és hozzá tenném,hogy Seagate winyóm van a gépbe és van hozzá egy SeaTool for Dos nevű program a winyóhoz,ami még javítjatja a problémát,de amikor megcsináltam a HD regeneratort,ugye eltünt a 2 gyengélkedő sector,de a 16 hibás megmaradt és amikor hozzá kezdtem a SeaTool for Dos nevű programmal egy utolsó lehetőséggel,akkor nem hogy nem javított,de plusz 1 sector hibám lett -.-" Infomatika én így szeretlek,picit adtam egy ofont a szarnak -.-"
Még olyan kérdésem lenne,hogy a HD sentinelben a S.M.A.R.T. nevű menüben vannak különböző attribútumok és,amelyiknél felkiáltójel van és ha elkezdem minuszba vagy pluszba tolni,ugye akkor vagy nő vagy csökken a kondició értéke,ha beállítóm úgy,hogy tökéletes legyen,az jelent-e egyááltalán valamit,teljesítmény javulást,vagy hasonlót vagy csak az érték megváltoztatására jó?
-
Szilvii
csendes tag
emachines E728/E528 Series
-
Szilvii
csendes tag
Hello mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a notebook-on beépített WI-FI van,de nem működik,azt mondták hogy programot töltsek le hozzá,megtettem letöltöttem az Acer Launch Manager-t és ezzel sem jó.Mi a teendő ilyenkor? -
Muerte
addikt
válasz
Bloodrayne2 #4801 üzenetére
Hát ez az... Bad sectorral nem tud mit kezdeni az sem.Egyébként ha csomagolsz ki winrar-al és megakad közben azt nem befolyásolhatja a bad sector,mert azt már a vinyó lezárta,ergó mintha nem is lenne meg az a lemezterület.Inkább felpörgési hibára gondolnék elsősorban.Azt nem írta a HDD sentinel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest