- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Ja, megy 333-al. Viszont a manapság boltban újonnan olcsón kapható Kingmax 333-al NEM megy!
-
umbriel
csendes tag
-
Gaben1
tag
válasz
tserrof77 #2789 üzenetére
hát én direkt úgy vettem gépet még németben hogy játékra is mivel kint dolgoztam ,és esténként jó volt kicsit kikapcsolódni az oktoberfest után
amúgy a gép ACER 7745G 5850 VGA val core i5 450 2.4ghz,4giga ram,500gb,blu ray,és 17.3 as led es kijelző ,szoval érdemes akkor kihasználni a vga-t
-
-
Bandrish
csendes tag
Gondolod, hogy ha HDD hiba, akkor is ilyen alacsony értékeket kapnék everest mem és cpu tesztere(másik hdd-vel még nem próbáltam, de nincs is :S)? Az az érdekes, hogy teljesen stabil, soha nem fagy le, nem is laggol vagy ilyesmi csak hihetetlen lassú. De a win7 nagyon jó ötlet, ezt mindenképp kipróbálom.
ThxASi
-
Gaben1
tag
hali nemrég vettem egy notebook-ot a kérdésem az lenne h mivel (uj notebook felhasználó vagyok) ha hosszabb ideig otthon használom akkor az akkumlátort érdemes kivenni hogy ne menjen tönkre,vagy nincs rá hatással ha be van dugva és nem tölti mivel állandóan tele van?
-
Atos23
senior tag
válasz
Bandrish #2778 üzenetére
Próbáld ki teszt erejéig Win7-essel. Na nem azért, mert a W7 olyan fasza dolog, hanem mert kiszűröd a driverkompatibilitási hibákat, ami mondjuk okozhatja ezt a hibát XP-nél.
Egyébként jó helyen tapogatózol, ilyen mértékű hirtelen lassulást HDD hiba okoz. Ha minden alkatrész valóban okés, és próbáltad másikkal (másik HDD, másik ram), akkor javaslom, hogy menj át a laptopon kocsival, tök mókás formák jönnek ki belőle a lemezhajlás okán
-
Atos23
senior tag
válasz
umbriel #2779 üzenetére
Jahm, most rendeltem a napokban ramot a Crown Techből NX9010-hez.
Az 512-es hozzávaló Kingston azt hiszem ZD7000 típusú, és 11K környékén volt darabja.
A géped hivatalosan nem támogatja a 400MHz-et, csak 266 és 333.
Az a jó, hogy gyakorlatilag a Kingston bármilyen notihoz tud adni megfelelő ramot, igaz tripla áron mondjuk a Kingmax brandhez képest.
Az, hogy a 400-assal eddig ment a 9010-esed, az a régebben gyártott memóriád kiválóságának köszönheted.
-
Bandrish
csendes tag
válasz
sagvary #2777 üzenetére
Tök csupasz xp-vel(formázva volt, sőt először letöröltem a partíciót restart, utána format), én is a ramra gondoltam elsőre, de youtubon nem tudok meghallgatni egy zenét, vagy pl. divx-es filmet nem tudok megnézni. Olyan mint egy 233MMX
! Teljesen hihetetlen, már verem a fejem a falba. Ilyen nincs!!!!!
Biosban mindent megnéztem, mindent amit lehet kikapcsoltam, átállítottam semmi.
Ja mem és vinyóteszt biosban OK! JUTÁLOM A LAPTOPOKAT!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bármilyen elmebeteg ötletet szívesen várok!!!
Az enyémnél biztos jobb: csavarhúzók a kijelzőbe, utána páros lábbal ugrálok rajta, majd felgyújtom!!!!!Azért köszönöm válaszod
Üdv.:
ASi -
sagvary
aktív tag
válasz
Bandrish #2774 üzenetére
Fura. Ha csupasz az XP, és nincs a gépen valami terhelő vírusellenőrző progi, akkor, talán a Biosban néznék körül elsőre. Az sp3-hoz az 1 GB lenne legalább a nyerő. Volt rendes full formázás a HDD-n a telepítés előtt?
Hasonló notival én is találkoztam, de ott vincsit cseréltünk és 768 MB-ra bővítettünk azonnal, bejött. Mi XP SP2-öt tettünk csak fel.
Az is lehet, hogy már régen nem használtál ilyen gyenge procis gépet. -
Atos23
senior tag
válasz
umbriel #2773 üzenetére
HP NX széria? Az többnyire nem megy normálisan, csak 266 és 333MHz ramokkal. Na de hogy miért ment eddig a 400-assal? Technika ördöge, a DDR1 szinte mindig megszivat egy notebook esetében. És biztos mindkét ram egyforma, tehát azonosak a feliratok a chipeken, és azonos a nyomtatott áramköri alkatrészek elhelyezkedése? Mert ha picit nem azonos, már nem ugyanaz.
Bios frissítés, teszt másik 400MHz rammal, ha nem megy, ramok lecserél 266-333-ra.
-
umbriel
csendes tag
Sziasztok!
Régi, kb. 5éves HP notebookomban egy Kingston 512MB DDR400 RAM van. Mivel elég lassú volt, ezért vettem újonnan egy tökéletesen ugyan olyan típusút. A gondom az, hogy a gép nem ismeri fel a memóriát: az újjal nem indul el, a régivel meg csak ugyanúgy 512-t lát. És ami az érdekes, ha a régi 512-vel elindítom, akkor az EVEREST minden adatát látja az újnak és tök egyforma a régivel, csak a gyártás ideje újabb, valamint azt mondja, hogy a memória nem telepített!
Kérdésem, ez a memória hibás vagy a régi notebook esetleg nem megy ugyanolyan típusú, de újabb gyártású rammal? -
Bandrish
csendes tag
Sziasztok!
Most került hozzám egy HP compaq nx7400-as (celeron M 430 1733Mhz, 512 DDr2).
Brutálisan lassú és fogalmam sincs hogy miért???Pl everest benchmark:
Mem olvasás: 277MB/s (valahol a lista alján a 100 és 60 Mhz-es sdramok között)
írás: 224 MB/s
CPU Qeen: 268 (Pentim 166 és Celeron 266 között?!?!?!?!?!?!?!?!)Op rendszer újra rakva. Hiába.
Valakinek vmi ötlete???? -
gaboca89
csendes tag
sziasztok! acer 3820-ast tervezek venni. van valakinek rossz tapasztalata ezzel a géppel kapocslatban?
-
kraken
tag
Sziasztok,esetleg találkoztatok már a Cryptagon Limited-nevü céggel ? Nagyon jó árban árulnak laptopokat,de nem merek előre pénzt küldeni,egy számomra ismeretlen cégnek...
-
-
Omnissiah
csendes tag
Figyu arcok,ha valakinek van ideje ránézne arra amit írtam (előző oldal), nem akarok türelmetlenkedni, csak elkezdeném hétfőn intézni,ha ti tudjátok mitől csinálja, most már minden hotmailre bejelentkezésnél.
köszi
-
Junglist'
csendes tag
Hu tré Gericom D22 ES csak épp most akartam elpasszolni...
de már megint csak tölt csak tölt egyfolytába mikor nem is csinálok semmit.
de már legalább észnél van.... ja meg majdnem tele volt a winyo mikor az incidens történt.
egy formázás hátha segit neki meg uj oprendszer. -
Junglist'
csendes tag
szerk. az elözö hozzásolásom.
megigazitottam a ramot, beindult, pedig már igazgattam elöbb is. a zaj magátol elmult. már megin csoda tortent.
pedig nagyon csunya hangja volt...
ja meg ugyanolyan gyors mint a tünetek elött. -
Junglist'
csendes tag
PLS. HELP!
Éppen zenét kevertem a laptopomon mikor lefagyott. Mikor levettem a fülest meghallottam hogy szörnyü hangja van. Bekapcsolt még vagy 3 szor, betöltötte a windowst csak naggyon lassan, és utána mindig kékhalál. Most már meg a monitor is full sötét mikor bekapcsolom, hallani hogy megy, de a vinyo visszajelzö is elalszik meg a monitor se kapcsol be.
-
-
Omnissiah
csendes tag
Sziasztok!
Kedvesem gépével van egy probléma. (MSI Wind 135- 400 1GB memória Windows 7 starter)
2 tünet jelentkezik
- simán kapcsolódik WLANra, működik is a hálózat,azonban random idő után (néha órákig nem,néha azonnal) elveszti a netet, a hálózathoz kapcsolódik szetinte,de már csak azt az egyet látja amihez kapcsolódik, ha bontom a kapcsolatot, akkor nem lát hálózatot. A windows 7 felajánlja a hibaelhárítást és "alaphelyzetbe helyezi a hálózati adaptert" a hiba így megszűnik.
-fagy a gép, volt h a wlan bekapcsolásánál, ha nyitott böngésző mellett megnyitottam a utorrentet többször is - ez nem gyakori jelenség, az állapotjelző ledek továbbra is működnek,pl ha a wlant kapcsolgatom,de a képernyő áll
a gép elvileg európai garanciás és most éppen Berlinben vagyok,de nem tudom,h mit érdemes csinálni köszi a segítséget előre is
-
xcbiker
addikt
válasz
Thunderzolee #2742 üzenetére
ezzel teljesen egyetértek, még annyi kiegészítéssel, hogy a legalsó kategória természetesen mindenütt gagyibb.
-
alom2
csendes tag
Nekem acer laptopom van és a képernyőjével van mindig a gond. Már egyszer el is küldtem szervizbe, aztán visszajött megjavítva,de pár hét múlva a régihez hasonló probléma tért vissza. Becsíkozódik a kép. Vagy olyan mintha izzana a képernyő és lila meg piros színekben pompázik. Valakinek van még ilyen problémája?
-
sK0t
tag
Üdv!
Van 1 toshiba laptopom,és az a probléma hogy bekapcsoláskor nem indul be fel sem pörög csak az aksi jelző led villog narancssárgán.esetleg erre a hibára tud-e valaki valamit?!
Elöre is megköszönném!
üdv -
Haby
tag
Sziasztok. Van egy compaq nx9010 notebookom, a következő jelenséget, hibát produkálja. Bekapcsoláskor a gép elindul a ventik felpörögnek, a ledek világítanak, csak sajna kép nincs, teljesen fekete a képernyő, külső monitorra is ráhúztam így is ugyanaz a helyzet. A dolog ott kezdődött, hogy az xp bootoláskor kifagyott ezt eljátszotta párszor, majd jelentkezett ez a hiba. Még a biosba sem tudok belépni. Mi lehet a gond, vagy hogy lehetne orvosolni?
Segítséget előre is köszi. -
válasz
sagvary #2740 üzenetére
HP, Dell, Toshiba, Lenovo.
Asus is jó.Packard Bell, eMachines, Fujitsu, Acer nem. De majd jön valaki, és elmondja, h itt mindenki noob, mert neki, és az összes ismerősének is Acer van, és senkinek semmi baja vele, és mi itt a fórumon csak ne osszuk az észt..
Acer megvette pár éve a Packard Bellt, pár hsz-al lejjebb olvashatsz róla Nessy89 hogy járt Packard Bell notijával. Ezt meg olvasd el az eMachinesről, az is az Acerhez tartozik..
-
sagvary
aktív tag
Melyek számítanak megbízható márkáknak?
Dell, Toshiba, Sony, Asus, Lenovo? Acer is az?
-
Atos23
senior tag
válasz
Nessy89 #2734 üzenetére
Először is Gratulálok a vásárláshoz. Bár jobban jártál volna, ha veszel egy notebookot.
Sajnos nem tudod úgy beállítani a gépet, hogy ne halljad a sercegést. Valószínűleg a gépben lévő inverterek vagy fojtótekercsek hozzák a szokott Packard Bell minőséget. Küldd vissza gariba, ha már a 3 napos cserét buktad.
Egyébként azért hallod a sercegést, mert fiatal vagy, és elég jó a hallásod a nagyfrekvenciás ciripelések észleléséhez. Ha nincs szerencséd, és egy kellően idős szervizeshez kerül a géped, javítás nélkül, kiváló működésre hivatkozva visszaküldik.
-
Nessy89
csendes tag
Sziasztok!
Az új(1hetes) notebookomban ciripel a videokártya(Packard Bell TJ65-nVidiaGT240M videokártya), amikor játszom(Sims 3) nem túl hangosan, de hallhatóan a terhelés szerint erősödik és halkul a hang. Amit kilépek a játékból teljesen elcsendesedik. Valamit be kellene állítanom? Vagy valami baja van? A másik, amikor váltok az ablakok között akkor is hallok egy furcsa hangot a képernyő felől mintha egy méh zümmögne egyet.(nem mindig)
Valaki tudna segíteni hogy mit tehetnék, mi lehet a baj, mit állítsak be? -
tserrof77
őstag
válasz
krokodil67 #2717 üzenetére
Ez a K7600 nem egy stabil széria (sajnos) Nekem 4 ilyen, illetve ennek klónja van hibás, bontáson. Előszeretettel pukkan el bennük a proci is, hiába van elég nagy(nak tűnő) hűtése, de könnyen alaplaphiba állhat sajnos a TE problémád mögött is
-
concrete
csendes tag
Sziasztok!
Memóriacsere hálistennek megoldotta a problémámat! Nagyon remélem, hogy sokára fogok itt újra írni nektek
Köszönöm mégegyszer a segítséget.
zsolti -
Atos23
senior tag
válasz
concrete #2726 üzenetére
Bios resetet mindenképp ejtsd meg. Esetleg még próbáld meg azonos órajelű rammal, de teljesen idegen gépből származóval, hátha a két ramnak küldtél be egyszerre valami stat feszültséget.
Egyszerűen vidd be egy jobb számtech boltba, és kérd meg, hogy előtted nézzenek bele ramot, és ha nem megy benne, kompatibilitási hibára hivatkozva úgy sem kérnek semmit.Hivatalos körülmények közt valóban lapcsere, vagy gyári lapjavítás, ehez www.ec-co.hu
Viszont nem tudom, hogy tudnak-e neked segíteni magánszervizesek, akik itt PH-n is hirdetnek, mert kivágott memóriavezérlővel nem találkoztam még én sem hála Istennek
-
concrete
csendes tag
Kivettem az akksit, igen. A pár mp is letelt, hiszen csak utána csavaroztam ki.
Ha kiveszem a RAM-ot, nem sípol és még annyit se dolgozik a proci, mint amúgy.
Azon kívül, hogy felpörgeti a hdd-t, nem történik semmi.
A ramokat már cserélgettem minden lehetséges módon..
A legrosszabb esetben alaplapot kell cserélni, ugye? Vagy az meg sem éri gondolom... -
Atos23
senior tag
válasz
concrete #2724 üzenetére
Bízzunk benne, hogy kivetted az akkut és levetted a tápot a RAM helyreigazításánál (na és vártál pár másodpercet, míg elkóborol a villany a kondikból). Ha nem, ugorj a 5-ös pontra.
1. BIOS reset, majd próba
2. Indítsd el RAM nélkül a gépet. Sípol?
3. Indítsd el az egyik rammal külön, majd próba
4. Indítsd el a másik rammal is külön, majd próba
5. Valamit rövidrezártál, jobb ha megiszol egy nyugtató sört.Gari?
-
concrete
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem, tudniillik az öcsém rámbízta a laptopját, hogy nézzem meg és elcsesztem.. NEm szeretném ha feltűnne nekiA probléma a következő:
Acer Aspire 5810TZ 414G50Mn laptop 4 giga rammal, de csak 2-t látott. Szétcsavaroztam és láttam, hogy az egyik slotba rosszul van behelyezve a 2 giga ram, így visszaillesztettem. Mondjuk gyengébben fog rá, mint a másik slot, de nekem jónak tűnt azért. Visszacsavaroztam, akksit vissza, hálózatra vissza. Bekapcsolom a gépet és nem jön be semmi a képernyőn. Be se kapcsol. A bekapcsoló gomb ledje, a wlan ledje világít, és az elején még a procié is, hogy dolgozik, aztán semmi. Szerintem nem is bootol be, mert nem hallottam annyi ideig dolgozni a procit. Amit még észrevettem, hogy bár semmit nem csinál, de a memóriák picit melegek voltak 10 perc után, miután kikapcsoltam újból. Azóta már próbáltam csak egy memóriával, egyik slotban-másik slotban, felcserélve a kettőt, sehol semmi. Könyörgöm mondjátok, hogy van egyszerű megoldás, és nem lesz 80ezres költségem.. köszi előre is, folyamatosan frissítek itt, ilyen lelkifurdalással nem tudok aludni úgysem.. -
sagvary
aktív tag
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet
a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
1. § A fogyasztói szerződés (a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, a továbbiakban: Ptk. 685. §-ának e) pontja) hibás teljesítése miatt, vagy jogszabályon alapuló jótállás keretében érvényesített kifogás intézése során e rendelet szabályai szerint kell eljárni, azoktól a fogyasztó hátrányára eltérni nem lehet.
2. § Ha a fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező szolgáltatást nyújtó forgalmazóval (a továbbiakban: forgalmazó) szemben, a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.
3. § (1) A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti:
a) a fogyasztó nevét, címét,
b) *
a fogyasztási cikk (a továbbiakban: termék) megnevezését, vételárát,c) a vásárlás időpontját,
d) a hiba bejelentésének időpontját,
e) a hiba leírását,
f) a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt,
g) a kifogás rendezésének módját.
(2) Ha a kifogás rendezésének módja a fogyasztó igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben meg kell adni.
(3) A jegyzőkönyv másolatát a fogyasztónak át kell adni.
(4) Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.
4. § (1) * A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - a termék tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
(2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
5. § * Javításra a terméket elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét és címét, a termék azonosításához szükséges adatokat, a termék átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított terméket átveheti.
6. § * A rendelet rendelkezéseinek megsértése esetén a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság jár el a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvényben meghatározott szabályok szerint. A rendelet rendelkezései a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény alkalmazásában fogyasztóvédelmi rendelkezések.
7. § (1) Ez a rendelet 2003. szeptember 1-jén lép hatályba.
2008.XII.28. -
-
Atos23
senior tag
válasz
krokodil67 #2717 üzenetére
Mind a két Amilo ugyanezt csinálja? Optikai meghajtó és CD lemez csere meg volt? Memóriahibánál is egyértelműen fájl írási hibára hivatkoznak a telepítők.
-
krokodil67
csendes tag
válasz
Thunderzolee #2712 üzenetére
A 2 notiban 3 vinyó fordult meg.Többek között egy 4 és egy 6 Gb- os amik a próba vinyóim.Közben vettem egy 40 Gb-ost is ami a Sentinel szerint kiváló egészségnek örvend.Sajnos nem vinyó probléma azt már kizártam.Milyen egyéb lehetőségek lehetnek még szerinted?Köszi a választ
-
Luigi26
tag
Sziasztok!
Asus netbookom hálókártyája meghibásodott. El is vittem a szervízbe, mert még javában garanciás. Kisebb cirkusz után (odavittem hazaküldték hogy hibátlan, visszavittem kiküldték a szakszervizbe,de ott rossz dolgot javitottak) a külföldi szakszervíz végre foglalkozni kezdett a hibával. Azt mondják a teljes alaplapot kellene cserélni,de nem kapnak hozzá alkatrészt. Itthon cserekészüléket sem tudnak adni. Augusztus közepe óta húzódik az egész és most állítólag a kártalanítás megítélésén filóznak. Ennek nem automatikusnak kellene lennie? Lassan 2 hónapja vagyok a gép nélkül és még ők gondolkoznak? Tudja valaki, hogy mik a lehetőségeim ilyenkor? Remélem jó helyen kérdezek.
-
válasz
krokodil67 #2711 üzenetére
Ki kéne próbálni a HDD-ket egy másik (asztali) gépben.
HD Sentinel, HD Tune csak ír rájuk ki valamit. -
krokodil67
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kis problémám és talán ti tudtok benne segiteni.
Került hozzám 2db Amilo K7600.A biosban felismeri a vinyókat de az Xp-t már nem tudom feltelepiteni mert kiirja,hogy vagy sérült a lemez vagy nincs jól berakva a vinyó.Titkon sejtem a választ de hátha tévedek.Ha tudtok segitsetek légyszives.
Köszi a válaszokat. -
Tényleg!
A hűtést át kéne nézni, lehet el van már tömődve porcicákkal.
-
Atos23
senior tag
válasz
zozipapa84 #2708 üzenetére
Akkor tisztítsd ki a ventijét, és pasztázd újra a hűtőfelületeket. Ha ez nem segít, akkor sajnos alaplap.
-
Atos23
senior tag
válasz
zozipapa84 #2704 üzenetére
MSI vagy Fujitsu? Esetleg Albacomp?
-
válasz
zozipapa84 #2704 üzenetére
Ezt a hsz-t mintha már valahol olvastam volna.
Nos, én memóriahibára gyanakodtam, de mivel a Memtestet lefuttattad, ez kilőve, ezért nem írt más se gondolom, mert nincs ötletünk mi lehet.
Ha minden alkatrész működik másik gépben hibátlanul, akkor csak alaplaphiba maradt.. Milyen noti ez pontosan?Lehet az aprók közt találsz hozzá egyet, kicserélitek, kipróbálod, oszt ha nem jelentkezik többet a fagyás, akkor a lap volt a hibás, kifizetheted. De nem lesz olcsó.
Más ötletem nincs.
-
zozipapa84
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy laptoppal kapcsolatban. A probléma a géppel ott kezdödött hogy rendszeresen fagyott. Netes videó nézés közben, usb-ről való másoláskor vagy éppen CD-írás közben. De olyan is volt, hogy a rendszeren kívül nem ment semmi, még is lefagyott.
Gondoltam újratelepítem. Wincsi formázása, majd telepítés közben a fájlok másolása alatt teljesen különböző helyen fagyás. Ok, jött a memteszt. ment 6-8 órát, semmi hiba. Jöt a winyo csere, másik telepítő lemez. Itt ugyan nem a másolásnál de telepítés közben többször is fagyás.Ötletem már nincs, szóval minden javaslatra vevő vagyok. Infóként annyi, hogy egy intel celeronról van szó ha ez számít...
Előre is köszönöm!
Zoli
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest