Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nyilván senkinek sem jelentéktelen a saját problémája, csak éppen egyáltalán nem férfispecifikus a dolog.
orbano: igen, ez igazából a "nincsen jobb épp a közelben, hát visszakúsznék a megszokotthoz"-címkéjű szituáció.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pat86
tag
Isten igazából bár ki írhatnám, de egyik résztvevő ph-s - így az alapost kihagynám.
A lényeg nagy vonalakban, van a régi pasi meg van az új. Nem egészen van helyre téve bennem se az érzés, se az amit akarok, se az észérvek. Szóval kusza minden, teljes káosz és anarchia van.
orbano: magyarul megint át akar verni? kellemetlen...
a hülye majom aki hagyja magát az meg vissza is fogadja többször is[ Szerkesztve ]
-
TooN
aktív tag
Jogos a 2 pont!
Vonulj el magadban egy üveg finom nőies borral a mezőre egy pokróccal és gondolkozz, hogy mit érzel ténylegesen és mit is szeretnél.
Aztán hajrá és cselekedj.
De ha nem érzed tisztán ezt belülről, akkor az új lehet, hogy csak egy átmeneti.
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
veterán
válasz qantum #47962 üzenetére
"Elvárni a világtól, hogy igazságos legyen veled, mert jó vagy, ugyanolyan, mintha azt várod egy bikától, hogy ne támadjon meg, mert vegetáriánus vagy." Ezt szoktam reagálni az ilyen "megérdemlős" szövegekre.
p.s: nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ok nélkül lett volna olyan a sorsa, amilyen. Vagy elviselte, vagy igényelte, vagy simán csak buta volt. - ez a szenvedő nőkre kiemelten igaz. Lépni kell!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz orbano #47966 üzenetére
Én eleve nem nagyon hiszek ebben a "megérdemel" dologban. Nem fogyatékosok vagyunk, hanem gondolkozó lények, igen is vegye mindenki a kezébe a saját élete irányítását. Ugyan rengeteg faktor van, amelyre nincs hatásunk, de nagyon sokra igen. Erre vonatkozott a hsz-em második fele. Számos ismerősöm szenved egy szutyok kapcsolatban, de lépni nem mer, csak panaszkodik. Persze a saját hibáit nem ismeri ám be senki, a végén meg általában kiderül, hogy legalább annyira felelős az egészért, mint a másik.
Szerk: tisztelet a kivételnek!
Na, nem akarok itt belemenni ebben a lélektani nyáladzásba, a lényeg, hogy lépni kell, nem picsogni!
86 meg főleg ne szenvedjen itt, aki két vasat tart a tűzben, az vagy tudja kezelni a helyzetet, vagy köpjön fel a levegőbe, és álljon alá!
[ Szerkesztve ]
-
pat86
tag
válasz Vision #47967 üzenetére
nem tartok két vasat a tűzben, kivéve ha szingli vagyok olyankor minden jó jöhet - köpködni is csak előre fele szoktam
a másik meg nem szenvedek, mindig vállalom tetteim következményeit (kivéve ha gyerek lesz belőle ); egyszerűen csak zajlik az élet (megosztottam veletek) hogy nem tudom hova tenni mi van velem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vision #47965 üzenetére
nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ok nélkül lett volna olyan a sorsa, amilyen.
Én átgondolnám jobban ezt a kijelentést, nagyon merész. Azért megnézném az itteni, egyetértő delikvenseknek az arcát, mikor egy ismerősömhöz hasonlóan orvosi hiba miatt a gyereke mozgáskorlátozottan születne, vajon azt mondanák-e, hogy ezt érdemelte.
[ Szerkesztve ]
-
pat86
tag
válasz Vision #47975 üzenetére
A hülyítés sosem korrekt dolog. Csak azt nem bírod megérteni h nem hülyítem, nekem új barátom van néhány hete, a régi szakított most keresett beszéltünk. Ebben mégis mi a hülyítés?
úgy néz ki egyikünk se zárta még ezt le...
szakításkor úgy gondoltam véglegesnek tűnik, jobban járok ha nyitott szemmel járok, megismertem a másik srácot és esélyt adtam neki - kb itt tartunk most[ Szerkesztve ]
-
veterán
"úgy néz ki egyikünk se zárta még ezt le" - akkor illene ezt tisztázni az új faszival (is). Ha ez megvolt, akkor tiszta a dolog, de ha abban a hitben él, hogy te készen állsz egy új kapcsolatra (vele), akkor bizony hülyítés. Még ha nem is teljesen szándékos, és nem is volt számodra eddig egyértelmű a dolog!
#47978: Szerintem mindenki másnak triviális volt, hogy itt az emberi kapcsolatokról beszéltem, de te azért kiragadtad a kontextusból a dolgot. Nyilván nem arról van szó, mint amiről te is írtál!
#47977: Van egy csajod, akiről azt hiszed az eddigi viselkedése, kommunikációja alapján, hogy csak veled akar lenni. Aztán kiderül, hogy még mindig érez valamit a volt faszija iránt, és mégsem kerek a dolog. Te nem éreznéd átb*szva magad?
[ Szerkesztve ]
-
pat86
tag
válasz Vision #47980 üzenetére
azért nem kell kezdőnek nézni nyilván közöltem vele friss szakítás, nem komolytalan volt a kapcsolat, nem én akartam a végét, szemet sem vagyok túl az egészen - azt mondta vállalja a kihívást
a régivel is közöltem, hogy új sráccal találkozgatok (ha kalkulálna vmit is a fejében )
egyéb észrevétel?
TooN: köszi, igyekszem rendezni soraim - néha könnyebb úgy gondolkodni és átrágni dolgokat ha megbeszéled másokkal
mindig tisztán intéztem kapcsolataim, akár szeretői akár szerelmi viszony volt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
veterán
válasz #56474624 #47985 üzenetére
Igen, az egyéni felelősség elhárítására cizellált módszerek léteznek, mint ahogy most is bizonyítottad.
Szerk:
Pl:
- Julcsi egy ordas nagy k*rva lett.... csodálkozol? Hiszen az anyja is k*rva volt!
- Julcsi egy nagyon tisztességes családanya lett.... csodálkozol? Hiszen az anyja egy k*rva volt! Most nagyon vigyáz, nehogy olyanná váljon ő is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vision #47986 üzenetére
Ilyen is van, de aki próbálja minden esetre ugyanezt ráhúzni, az csak saját szűklátókörűségéről tesz tanúbizonyságot.
Vagy ha úgy gondolod, hogy a nevelésnek nem lehet komoly kihatása a későbbi emberi kapcsolatokra, akkor ne gondoskodj a gyerekedről se, add be születése után egy intézetbe, aztán lássuk a medvét. Általában valahogy mindjárt más rálátása van az egyéni felelősséget harsogó embereknek is ezekre a problémákra, ha magukról van szó, közelről érinti őket... -
veterán
válasz #56474624 #47988 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nincs szerepe a nevelésnek, de sokkal bonyolultabb annál, mint amit említettél (norma átadó-norma átvevő, norma befogadás).
A példát pedig azért írtam, mert a nevelés jelentőségét hajlamosak az emberek túldimenzionálni, a dolog azonban ennél sokkal összetettebb. A nevelés pedig =/= a gondoskodással.
-
Tim82
félisten
válasz Stalker-2572 #47994 üzenetére
Ne aggódj, egyre inkább nyilvánvaló, hogy téged sem erre a sorsra szánt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #47992 üzenetére
nincs olyan jellegű tapasztalatod, hogy meg tudjam veled értetni...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest