- Fórumok
- Egyéb
- Nők, nőügyek Archívum XI.
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Csak nem te is gyilkosságokról fantáziálsz, amiket a valóságban nem mersz elkövetni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Nekem hóttmindegy, amúgyis remekül szórakozom azon, hogy ahány hét, annyi ellentmondó véleménynyilvánítást látok itt tőled.

-
Tim82
félisten
Most épp a Mentalistát gyűröm, szóval you have three guesses.

-
Tim82
félisten
Én inkább "kissé" következetlennek fordítanám és még finom is vagyok, de valóban, neked így kell értelmezned (ha nem így tennéd, kissé belemarna a megjegyzés az önképedbe).

-
Tim82
félisten
Te magad vagy a megtestesült kognitív disszonancia.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
ő is szenvedett egész nap és jobban érezte magát... átbeszéltük a dolgokat, a hibáinkat és azt, hogy adunk egymásnak időt... semmi harag nincs egyikünkben sem, de beismertük, hogy mindkettőnknek vannak olyan hibái, amiket rendbe kell tenni és akkor alakulhatna még valami... nála maradt a másik telefonom, hogy a 2 szám között ingyen beszélgethessünk, ha fel akar hívni aztán most nem találkozunk pár napig, hogy átgondolhassunk teljesen mindent és utána összejárunk időnként... csomó ölelés és csók is volt, amit egyáltalán nem úgy éreztem, hogy semleges... lehet, hogy egy naiv pöcsnek tartotok, de hiszek neki és bízok benne...
Tudod, én erre nem építenék a helyedben. És ezzel most sem nem akarom konkrétan a(z ex)barátnődet, sem úgy általában a nőket leminősíteni, mert nem erről van szó. Csak még mindig úgy gondolom, hogy ez alól a te eseted sem kivétel.
-
Tim82
félisten
Nincsen rá magyarázat férfigondolkodás alapján.
Más:
De amúgy el kellene felejteni az ilyen "szemetek ezek a nők, hátadba vágják a kést" dumákat. Meg azt is, hogy ok nélkül szakítanak. Csak mivel teljesen máshogy élnek meg egy kapcsolatot, mint mi, férfiaggyal nem fogjuk átlátni a miérteket. Innentől meg már hosszú lenne folytatni.
-
Tim82
félisten
Szerintem meg a saját lábadra kell állnod és úgy kell tervezned az életedet, hogy az alap forgatókönyv az, hogy magad vagy.
Hasonló kört szintén másfél év után velem is eljátszottak szintén másfél év után, csak nekem az az alapállás, hogy ha valaki nem vette a fáradságot, hogy idõben szóljon, hogy kezdi magát rosszul érezni a kapcsolatban, aztán látszólag derült égbõl jön a "nem tudom, hogy veled akarok-e lenni", abban már ott van a "nem". Aki el akar menni, az pedig el fog menni. A kapcsolatot nem, de a büszkeségedet meg lehet menteni.
Egyébként jobb is, hogy most zuhansz meg kicsit. Én hónapokkal késõbb tettem, addigra lett volna más, de kirúgtam szegény csajt. Most meg nincsen senki, de jobb is így, majd lesz.

Arra viszont számíthatsz, hogy az exed majd jelentkezbi fog, amolyan "nem akarok visszajönni, csak eszembe jutottál"-stílusban.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Nézd, én azt feltételezem, hogy valamire kurvára nincsen rendben a csaj körül és nem feltétlenül staker-rel van gondja. Pl. kinyírta a kedvenc macskáját egy teherautó vagy mittomén.
Egyébként meg nem olyan jó dolog ám elhúzni az ügyet. Ha a csaj ki akarja rúgni, mint mondtam, ki fogja, függetlenül attól, hogy odamegy-e vagy nem. Ellenben ha kiderülne, hogy a csaj háza táján valami más miatt van nagy gebasz, akkor én a helyében nagyon megbánnám, hogy nem mentem oda és kérdeztem meg, hogy tudok-e segíteni. Ahogy mondtam, nem hősszerelmest kell eljátszani, hanem meg kell kérdezni, hogy szüksége van-e segítségre.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Szerintem is. Én odamennék. Legrosszabb esetben azt mondanám, hogy "teljesen hülyén viselkedsz az utóbbi pár napban. Mondd el, hogy miért, aztán már itt sem vagyok. Ha meg tőlem független a dolog, hadd segítsek."
Az egész "ne menj oda, mert be fogsz égni"-tanács hülyeség. Attól függ, hogy hogyan csinálja: nem hősszerelmesen, hanem higgadtan és megértően. Ha a csaj ki akarja dobni, akkor úgyis ki fogja, tökmindegy, hogy odamegy vagy nem.
-
Tim82
félisten
Nem pont konkrétan a hozzászólásod tartalmára reagáltam. Egyébként irónia volt a részemről, de nem fikázás.

-
Tim82
félisten
Mert egyfolytában az az érzésem van, hogy a férfiakkal szemben kevésbé vagy kritikus, mint a nőkkel.
-
Tim82
félisten
Szerintem neked át kellene térni a homoszexualitásra. I'm serious.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Mit, mit... hát muszáj minden egyes alkalommal leírni, hogy "dugd meg", ezt külön kérdezni kell?
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Ne aggódj, egyre inkább nyilvánvaló, hogy téged sem erre a sorsra szánt.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Szerintem belőled hamarosan egy új Nursiai Szent Benedek lesz.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Bár a múltkori "szociális hulladék" megnevezésedet csak egy egyszerű hsz-törléssel honorálták, ha jól tudom, szóval elég laza a gyeplő.
Rosszul tudod, egy nap bant kapott.
De talán neked megvannak itt a titkos kapcsolataid, akkor lehet érdemes azon az úton rendezni a számlát - ha már a kis vitakezdeményezésed nem hozta meg a gyümölcsét -, hajrá.
Tekintve, hogy akkor téged nem tiltottak ki, pedig veled is elszaladt akkor (is) rendesen a ló, azt hiszem, az a valószínűbb, hogy te rendelkezel itt bizonyos kapcsolatokkal...
Vagy csak téged még senki sem sietett jelentgetni a megfelelő topikba. -
Tim82
félisten
Tekintve, hogy én csak az irónia-faktor miatt linkeltem be, érdekes, hogy mennyire komolyan veszed.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
2009 február-áprilisában volt egy olyan szakasz, amikor az akkori barátnőm tartott el. Aztán találtam újra állást és fordult a helyzet. Nem szeretek tartozni, kamatostul megadtam a rám fordított pénzét. Közös kasszában meg nem hiszek.

-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Az a bizonyos életkor meg idővel hajlamos változni, vagyok én már majdnem huszonöt is. 23, jó is lenne.
Az már nem maradt meg bennem, hogy mikor írtad, hogy hány éves vagy.
Viszont 25 évesen sem fenyeget az még, hogy a reggeli merevedés már csak a derekadban jelentkezzen... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A többi lényegi mondanivalót orbano elmondta.
-
Tim82
félisten
küldhetted volna privátba is; tudom, nem vagyunk olyan viszonyba', fenébe
Nem vagyunk semmilyen "viszonyban", ez csak egy fórum, ennek megfelelően kezelek minden itt történő "vitát".
Viszont nem érzem úgy, hogy bármilyen mértékben gáz tanácsot, észrevételt írtam volna le - szerintem sem neked, sem nekem nem gáz, nekem meg különösebben most nincsen kedvem egy újabb felesleges szurkapiszkába belemenni (unalmas
), úgyhogy inkább építően próbálok ezúttal hozzáállni a témához.Nincs nekem bajom a nők értékelésével. Csak a saját értékrendszerem szerint látom. Ahogy teszi azt mindenki.
Nyilván, én pusztán egy hasznos tanácsot akartam adni.
Bár szerintem a jelenleg vallott értékrended káros számodra (mert úgy tűnik, hogy passzivitást igazolsz vele), de ezt igazából te tudod.Egyébként voltam régebben (de ez már volt 6-7 éve) regelve netes társkeresőn, azóta is a hátam közepére kívánom ezeket. Tudod, akkor már inkább fogok egy lantot, és kalapolok a villamoson, mint Lirion tette.
Nekem édesmindegy, hogy melyiket választod, vagy egyáltalán teszel valamilyen lépést - neked nem jó hosszútávon, ha nem csinálsz semmit sem. Egyébként 6-7 éve mennyi idős voltál? 16-17? (Ha jól emlékszem, most vagy 23.) Azóta azért egy és más változhatott ezen a téren. Mindenesetre semmi szégyellnivaló nincsen a netes társkeresésben, ez is egy lehetőség, ennek megfelelően kell kezelni.
sagvary: miért is kellene? Kivételesen
éppen tényleg beszélgetünk, piszkálódás nélkül. -
Tim82
félisten
Igen, mostanában lágyszívű és érzelmes lettem.

Mindenesetre egy konstruktívabb tanács (mármint ami tőlem túlmutat a megszokott adok-kapokon feléd): én megpróbálkoznék a helyedben netes társkeresővel, ha másért nem, mert egy lépés afelé, hogy magabiztosan tudd magad előadni. (Persze, az élőben való ismerkedés, próbálkozás az igazi, de tekintsük ezt egy folyamat első lépésének, valamifajta gyakorlatnak és tapasztalatszerzésnek, hogy egyrészt felépíts egy olyan rutint, ami egyrészt a nőkkel való
ismerkedési-párválasztási rítusakarom mondani kommunikációval kapcsolatos, másrészt meg elég hamar változna a nőkkel kapcsolatos világlátásod is, remélhetőleg számodra pozitívabb irányba.)Jelzem, ez csak egy tipp, nem muszáj megfogadnod.
-
Tim82
félisten
Akkor ezt gondolhatod magadról is, hisz hogy leálltál velem a múltban vitázni (ugye ez még nem az ), az szerintem ezen véleményed alapján nem is kíván külön kommentárt.
Azóta még párszor leállhattam volna, hiszen a labdákat rendületlenül hajigálod, függetlenül attól, hogy éppen "feltűnök" vagy nem. De tudod, röpképtelen galambra nem sport lődözni.
Most is legyintve engedem el, éljen csak... 
Jut eszembe, sikerült már megoldani azt a nehéz matek feladványt? Vagy idő előtt feladtad "nem érdekel" címen?
Majd ha hajlandó leszel némi emelt szintű törit gyűrni cserébe, amire nem voltál...
Valamit valamiért, nem igaz, nagyfiú? -
Tim82
félisten
Még bírnám sokáig, hiszen nélkülem is egyfolytában hülyét csinálsz magadból, miközben azt állítod, hogy te nem szájkaratézol értelmetlenül, csak mindenki más.
De igazából ebből tényleg nem lesz vita, ahhoz kellene egy vitapartner is és azt már régen megállapítottuk többen is a topikból, hogy arra nem vagy alkalmas. Nincs ezzel végülis semmi gond, a lényeg, hogy te elvagy. 
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
így a reakció erősségéből (ami nálam mindig meglehetősen erős egy idő után, ha valaki sérteget, függetlenül attól, hogy az igaz-e) kár következtetned igazságtartalomra.
Igen, ez teljesen nyilvánvalóan felsőbbrendű iq-dat és eq-dat bizonyítja.

Bocs, hogy nem olvasok a gondolataidban, és tudtam már akkor, hogy mire is gondolsz valójában, nem a buzi témára. De mielőtt felvetnéd: az, hogy én azért tartom magam valamire, mert nem állok szóba a nekem tetsző nőkkel egyrészt nem igaz, másrészt ugyanúgy mocsok kijelentés, ami nyilván komoly, hosszas lélekelemző munka nagy eredménye.
Nem, ez csak a topikbeli megnyilvánulásaid alapján egy nálad eléggé ülő poén.
Én örülök, hogy proaktívan reagálsz és ki nem hagynék olyan labdát, amit feldobsz nekem, de ehhez neked kellett feldobnod.Miután te kezdted az egész személyeskedést, hadd ne sajnáljalak már, hogy te is kaptál ezt-azt.
Ja értem, ha csipkelődésre vagdalkozol, az szerinted felmentés neked. "Az úgy kezdődött, hogy megdobott kaviccsal, ezért kénytelen voltam előhúzni az Uzit". Nem mintha sajnálnám emiatt magam.

Nyilván az is szerepet játszik, hogy több mint egy hónapig bírtad kénytelen-kelletlen, hogy sokáig nem írtam ide.
Túlértékeled magad. Ha nem reagálnál mindenre csípőből sértődéssel, akkor nem ért volna meg ennyi hozzászólást a kis vita.
Viccelsz,? Azt írsz le, amit akarsz.
Ilyen szinten minimális információból épp ugyanúgy félre lehet következtetni, mint a közel semmiből (azaz 3 évvel ezelőttről, de bevallom, nem néztem utána; persze a mostani műsorod is megérne egy misét), tehát ha azt gondolod, hogy számodra felmentő körülmény, hogy évek óta nem nyávogtál itt, akkor rosszul gondolod.Miért, te nem? Pusztán csak azt jelenti, hogy nekem enyhén több alapom következtetni, mint neked, mert van mit olvasni tőled. A saját dolgaimról nem (sem) szokásom hazudni, igaz, az sem érdekel különösebben, hogy ezt elhiszed-e vagy nem.
Legyen elég annyi, hogy itt vitázunk, hiszen az ilyen verbális jellegű viták is inkább a te tereped.
Értem, tehát bevállalni nem vállalod be. Én legalább bevallom, hogy nem az én terepem a matematika, nem fogom magamat ettől kevesebbnek érezni, mert másban vagyok olyan jó, hogy ez ne zavarjon.
A többit inkább nem írom le, mert fáradt vagyok, és olyat találnék írni, ami szíven ütne téged, azt meg nem akarom, elég sorscsapás vagy te magadnak.
Megint túlértékeled magadat, attól félek.

Zárszónak pedig legyen itt avman fórumtárs aláírása: én mihelyt rányomtam a küldésre, és becsuktam a notit, lecsukom ezt a szerepet is, aztán majdnem ugyanaz a kedves srác leszek irl, mint mindig. és te?
-
Tim82
félisten
Tényleg lehet valami bajod. Hogy én miképp kezelem, illetve hogy is állok most, arról igazából fogalmad sem lehet, miután nem írtam semmit ezzel kapcsolatban.
De csináld csak, vedd elő ugyanazt újra és újra, miközben a tényekről fogalmad sincs.
Önjellemzés volt?
Merthogy rólam aztán tényleg semmit sem tudsz (én valamivel többet rólad, mert te nyávogtál legalább a topikban, amit én nagyon régóta - úgy három éve - nem teszek).Ha sorra veszem egyébként, valahogy mindig sikerül neked elragadtatnod magad, valószínűleg én érintem inkább érzékeny pontjaidat. Én "csak" annyit írtam rólad, hogy sértődékeny, buta és nyávogós vagy (a "
"-s megjegyzések értelemszerűen nem komolyanveendő csipkelődések, bármennyire is felhúzod magadat rajtuk
), a te nagyon intelligens riposztjaid szerint én pedig magamhoz nyúlok, ha téged sértegethetlek, amúgy életemben nem volt még nőm, de az is lehet, hogy meleg vagyok, aki rád gerjed, de senkiházi mindenképpen. Ja és természetesen én személyeskedek inkább.
De egyébként tényleg, nem vagyok méltó cipőfűződet sem megoldani, te akkora valaki vagy. Az intelligencia szemlátomást a te oldaladon áll, hiszen mélységes emberismeretről és hatalmas kritika- és csipkelődéstűrésről teszel egyfolytában tanúságot. 
Amúgy nem értem, mit lovagolsz még mindig az én saját problémámon. Egyáltalán mi közöd hozzá?
Adott volt egy poénlehetőség, amit eredetileg különösebb bántási szándék nélkül nem haboztam kihasználni, amire elkezdtél szokásod szerint besértődni. (Valóban nem én lennék, ha feladott labdákat nem csapnék le.) Egyébként nem izgat különösebben az egyéni szocproblémád, bár kicsit viccesnek találtam a korábbi megnyilvánulásaid ismeretében az adott tanácsodat.

Én meg tudok lenni anélkül is, hogy egy alapvetően mégiscsak ismeretlen valakinek a szemére hányjam havi rendszerességgel, hogy tulajdonképpen miért is kéne szerencsétlennek éreznie magát
Nézzük csak, ez a második alkalom, ezt megelőzően március legelején volt egy rövidebb pengeváltás, ahol ironizáltam az "előjelek keresésén", ahogy megmagyaráztad, hogy miért is nem teszel semmit... meg egy olyan volt még februárban, amikor... fogalmazzunk úgy... sikerült remek verbális képességeiddel
egy igencsak tahóságként felfogható mondatot megeresztened a valamivel idősebb női korosztály felé, akkor arra kaptál kritikát. (Persze, ezt is fel lehet fogni úgy, hogy a szemedre hánytam, hogy akkora tahóságért igazán szerencsétlennek kellene érezned magad.
) Szóval hogy honnan jön neked össze a "havi rendszeresség", ahol "szemedre hányom, hogy miért is kellene szerencsétlennek érezned magad"... biztos a remek matematikai képességeidnek köszönhetően. 
Esetleg ha nagyon érzi magában az erőt, benézhet időnként a matek topicba megcsillogtatni a tudását.
Ugyanennyi erővel én pedig várlak történelmi és művészettörténeti témákban, gondolom, majd megalázol az ezekben villantott nagy tudásoddal.
(Jó, ezekre még nincsen topik, de nyithatunk nekik, csak hogy legyen hova jönnöd...)Majd ha a te nők iránti "elkötelezettséged" vonják kétségbe, meglátjuk, mit szólsz a dologhoz.
Ez pusztán csak azért hatalmas fail a részedről, mert ezt te dobtad be. Sebaj.

Én kérek elnézést, kérem, kapcsolja ki.

-
Tim82
félisten
Mondjuk a linkelt szöveget nem magamról írtam, és poén akart lenni a kolléga felé, mert ez egy kirívó eset mégis.
Ööö... nem te sírtad amúgy tele a topikot az ilyen "van ez a különleges lány, de ANNYIRA különleges, hogy az engem lebénít, de figyelem a jeleket és kombinálok, ahelyett, hogy cselekednék"-típusú sirámokkal? Nem is egyszer? Lezso6 után te vagy a leggázabb emberke, aki ebbe a topikba valaha beleírt. És neki legalább volt/van ténylegesen öniróniája, ráadásul hozzád képest fejlődik, szóval a helyezés is megfordítható.
Nőd van-e már? Ja hogy az még nincs így a 30 felé közeledve... Hát ez elég gáz, ugye.
Azt úgy jelzem, hogy veled ellentétben pár komoly kapcsolaton túl vagyok. Aláírom, most nincsen nőm, márciusban szakítottam a legutóbbival. Nyilván nagyon gáz, hozzád képest. De persze ezt is megmagyarázod ugye, hogy miért szarabb nekem. Szánalom a köbön.

Kár, hogy annyi eszed már nincs, hogy a saját cselekedeteid valós okát lásd, hidd el, egyszerűbbé válna az élet.
Ehh... te tényleg buta vagy, de ezt már eddig is tudtam, pontosan ezért élvezet néha téged csipkedni.

Jut eszembe, a minőségi időtöltésre való igényed nem akadályozott meg abban, hogy tegnap (sőt, ahogy nézem, ma is) mindig fél órán-órán belül válaszolj az én csipkelődéseimre, amivel megint csak hülyét csinálsz magadból, de ez se zavarjon.
Én meg közben kirándulni voltam, koncerten voltam stb. 
orbano: scusi, nem Liriont akartam felfelé minősíteni.

-
Tim82
félisten
Na és ezt miből mazsoláztad ki, hogy én ettől érzem magam valakinek?
Jaj. És megintcsak...[link] és a poén kedvéért (hangsúlyozom ezt) összekötöttem a topikbeli megnyilvánulásaiddal.
Most is ki volt, aki kezdésnek személyeskedő jellegű csipkelődést eresztett meg a másik irányába (érdekes módon én rendkívül jól megvagyok a veled való kommunikáció teljes mellőzésével), mint ahogy az oviban a Pistike meghúzza a Katika haját, csúfolja, hogy csúnya, stb., közben meg...
Milyen érdekes, én csipkelődést hangsúlyoznék ki, te pedig személyeskedést és aztán ebbe akarsz belemagyarázni dolgokat. Innentől go to "kinek mi a rejtett vágya", nekem konkrétan nem volt az enyhe csipkelődésen kívül. De magyarázd bele, abban jó vagy.

Mindazonáltal valahol irigyellek, hogy ennyi időd van. Nekem pillanatnyilag nincs, de ugye nem fogsz megsértődni, hogy azt mondom, ha lenne is, ennél valami inspirálóbbal tölteném ki...
Az egész hosszú (és gondolom, hosszú ideig írt) válaszoddal önmagadat cáfolod.
Keep the change. 
orbano: szvsz is, bár Lirion enyhén szólva is frappánsabb, Ba cy lus-on jobban érezni az izzadságszagot.

-
Tim82
félisten
A teljesen logikus okfejtés #1 alapján te leszbikus nő vagy meleg vagy.
A teljesen logikus okfejtés #2 és a topik-beli korábbi megnyilvánulásaid alapján pedig az a férfi vagy, aki azt hiszi, hogy attól különleges, hogy életben nem tesz egy lépést a kiszemelt nő felé. (Íme, egy logikus magyarázat, miért is porosodna nálad a női-férfi szótár...
)Érdekes módon az, hogy én lennék meleg és bepróbálkoznék nálad, valahogy nem kikövetkeztethető, de persze lehet, hogy vágysz rá.

Szóval nem kell indokolatlan hülyeségek felé terelned a szót, bármelyiket bevallhatod, megértelek, legfeljebb nem érzek veled együtt.

-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Mai Facebook-ad.

-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Amennyire én szeretem a focit, most gugliznom kellett egyet.

De egyébként az "assassin" szót használták nála, gyér
angoltudásom szerint az nem tömeggyilkost jelent. -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Nem hiszem, hogy csúnyát írtam volna rólad, de ha valóban a legrosszabb forgatókönyv az igaz, akkor félre van téve neked a Darwin-díj. (Még mielőtt rákérdezel, nem, nem vagyok kedves ember.)
-
Tim82
félisten
Nyilván, de szerintem itt nem megcsalásról, hanem kábé a kapcsolat eddigi kereteinek a feszegetéséről van szó a lány részéről; a "vetélytárs" tulajdonképpen bárki lehetett volna. Lehet, hogy a lányból az váltotta ki ezt az egész nagyon hülye viselkedést, mert az utóbbi másfél évben túlzottan össze volt nőve a fórumtárssal. De mint jeleztem, a kellő infó hiányában csak tippelek, kibicnek természetesen semmi sem drága.
Mindenesetre ha valaki megcsal valakit és lájkolgatja utána a szexpartner oldalát Facebook-on, úgy, hogy közben körömszakadtáig tagadja, hogy bármi is történt volna, nos, az a valaki csúnyán esélyes a Darwin-díjra.
-
Tim82
félisten
Csak én gondolom úgy, hogy ha a barátnőd/exed megcsalt volna, akkor lapult volna, mint barnabüdösnemegészenszilárd a fűben és nem lájkolgatja nyilvánosan Facebook-on a "vetélytárs" üzenőfali bejegyzéseit? Ez ugyanis elég nagy butaságra vall (főleg úgy, hogy ha jól értem, ráadásul tagadta azt is, hogy bármi is történt volna köztük).
Persze vannak nők, akiket nem az eszükért szeretünk, de nem tudom, hogy a barátnőd/exed ezek közé tartozik-e...
A tévedés jogát természetesen fenntartom és rákenem az információhiányra.
-
Tim82
félisten
Tudod, nem szokásom mások által rám aggatni kívánt ingeket felvenni.

-
Tim82
félisten
azt hittem ezt csak a tesztoszterontól túlfűtött agyú egyes fórumtársak hobbija, hogy saját "nagyságukat" növeljék mások b*szogatásával
Ha ezt a cseppet szánalmas vágást nekem szántad, akkor mellé.
-
Tim82
félisten
Szerintem a hozzászólásodból nagyon nem jön le, "mit tudsz"... Ne szólj be.
-
Tim82
félisten
Asszem, te sem vagy képben. Inkább menj aludni.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Miért nem az elején vagy a végén?

Én kérek elnézést.

concret_hp: szerintem a másodikról általában nem akarnak tudni, de az elsőt és a harmadikat még nem volt olyan barátnőm, aki ne kérdezte volna meg.

-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
I see.
Mihelyst őszintén közli veled valaki, hogy csak kufircolni szeretne, akkor máris "hazug ribanc"? Nem túl nagy az egód, hogy mindig azt szeretnéd, hogy mindenki érted ugorjon ki az ablakon?
A "hazug" részt máris kihúzhatjuk.
Marad a "ribanc". Mert félrelép, sőt, bevallottan "arra" kellesz neki. Bár ugyanezen logika mentén az a pasas, aki foglalt csajjal lefekszik, meg "strici". Remélem, tetszik a címke.
Nem vagy egyébként csak egy cseppet naiv? Vagy minek is kellene értelmezni azt, hogy olyan csajra hajtasz, akinek van pasija? Aztán sértődött kisfiúként fikázod a másikat, mert ó jaj, mégsem lépett le veled, ami egyébként benne is van ilyenkor a pakliban?
Néha csodálkozom embereken, ilyen morállal hogy tudnak tükörbe nézni? Az a kellemetlen érzésem van, hogy túl jól.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Ha az a fő motivációd a változásra, hogy rettegsz a magánytól és nem az, hogy jobb ember akarsz lenni, mint amilyen jelenleg vagy, az régen rossz.
By the way, egyelőre irtózatosan nagy vonalakban beszélsz, ennyi erővel az Élet, a Világmindenség meg Minden mibenlétéről is töprenghetnénk a topikban.
-
Tim82
félisten
Ja, ja, de ha lelövöd a poént, akkor hogyan vigasztalom szerencsétlent?

-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Én csak a Veronika meg akar halni-t olvastam, a végére én is meg akartam halni, de visszarántottak a hídra.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
"Csak" annyi probléma van, hogy sikeresen összekevered a dolgokat; Einstein pl. nagyon is felnőtt ember volt, felnőtt értelmi és érzelmi szinttel (igaz, amúgy meglehetősen önző is volt). Csak a te fejedben kavarodik össze a felnőttség/érettség azzal, hogy ennek a tulajdonságnak a megléte valahogy korlátozza/kizárja az intuíciót...

A veled való értelmes vitáknak úgysem volt még sose értelme. Tudom a választ: mert én ostoba vagyok, és nem fogadom be a te nagy bölcsességed.
Saját álláspontodat akarod kivetíteni rám?

Nem vagy buta, csak ferdítesz, kavarsz, mosakodsz, kimagyarázol (és így valóban nem lehet veled értelmesen vitázni), nehogy egyszer is be kelljen látnod, hogy a fő bajod annyi, hogy soha nem volt elég kurázsi benned, hogy odamenjél egy lányhoz és elkezdd neki lökni a dumát - bármiről, ami épp eszedbe jut. Végül is rajtad kívül mindenki látja, hogy ez a bajod.
Én meg nem vagyok "bölcs", de sajnos eredmény-központú társadalmunkban úgy néz ki, hogy az én... hogyan mondjuk ezt szépen... direktebb megközelítésem, mely azon alapul, hogy ha valaki bejön nekem, akkor teszek azért, hogy összejöjjek vele, eredményesebbnek látszik, valahogy...
(Az számomra egyébként valóban állandó szórakozásforrás, amit ebben a topikban csinálsz - pl. még mindig nem esett le neked, hogy az előjelnek egészen más a jelentése, mint a jelnek. Tudom, tudom, fogalmazni nem tudsz, magad írtad. Jó zenehallgatást!
)Megjegyzésként az én idézetem egyébként Bulgakovtól van.
-
Tim82
félisten
Még mindig csak a fele jut át a kis szűrődön, igaz?
Értelmi és érzelmi szint. Mellesleg ugyan van némi összefüggés a gyermeki fantáziával és leleményességgel, de korántsem egyenes...
Most burkoltan kis zseninek próbálod meg magadat beállítani?
(Én kérek elnézést előre is.
)Egyébként ha már idézetek, akkor azt ismered, hogy A legnagyobb bűn a gyávaság?
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Én nem "rugózok", mert nem csak vicces, hanem laza fazon is vagyok. Ennek megfelelően hisztit sem csapok azon a témán pörögve, hogy "jajúristenezacsodásnőcijajjajelekúristenmivan". Ideje felnőni, nem gondolod?
# 44307: csak kicsit kell(ene) jobban belegondolnod, hogy ez - szó szerint véve - nem az isteni szeretet kifejeződése lenne, hanem büntetés. Örökké a gyermekek értelmi és érzelmi szintjén maradni...
-
Tim82
félisten
Milyen napod volt, hogy hajnali fél kettőkor egy erősen kialvó félben lévő vitába próbálsz új életet lehelni?
Akkor értem haza. Egyébként nekem randevúm volt, by the way. Mostanában a kettő - randevú és kései hazaérés együtt - gyakran előfordul nálam.

Különösebben nem próbálok "új életet lehelni egy erősen kialvó félben lévő vitába". Tudod, irónia. Ezt alkalmaztam, gy. k., mert remek labdát adtál egy oda nem illő szóval.
(Igen, várom a szokásos besértődést a "kiforgatom a szavaidat!"-tengely körül.
) -
Tim82
félisten
Nem értem, mit nem lehet érteni. "Vannak jó és rossz előjelek" = Ba cy lus minden reggel elkap egy kóbor macskát, kizsigereli s a beleiben turkálva próbálja eldönteni, hogy Jupiter vajon aznap kegyesen tekint-e törekvéseire, hogy merjen-e szóba elegyedni a lánnyal. Szerintem teljesen világos volt.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
akkor miért a nagy felháborodás, a sértődés?
Számomra ezt azért érdekes pont tőled hallani, mivel a legelső hozzászólásomban direkt leírtam, hogy túlzok, irónia, nem kell 100%-ig komolyan venni, csak tényleg hülyeség volt a megállapításod (ezt utána valahogy Ijk-nak sem sikerült olvasnia, idéznie) - de utána már jött tőled a sértett kisfiú-attitűd... ami valahol azért fura nekem.

Pontosan az
elb... elszúrt, általánosságban a célcsoportot sértő szóhasználatod és sztereotípiáid miatt kezdtem el vitázni. Egy "buta kijelentésnek" is súlya van, még ha a kijelentő nem érzi az elején, akkor is.Egyébként valahogy sem te, sem Ijk nem fogadja el azt az egyszerű tényt, hogy a fiatalság csak egy tényező azok közül, ami miatt valaki kívánatos, szerethető stb. lehet. Fontos tényező, de elég nagy csőlátásra utal felállítani egy általánosan érvényes egyenletet csak erre. (Ami pl. neki annyira sikerült, hogy mihelyt kapott egy a sémájába nem beleillő választ, akkor jött a "kifacsarod az egyszerű kérdést!", ahelyett, hogy elfogadta volna...)
-
Tim82
félisten
Az utolsó gondolatmenetedben pedig semmiféle analógiát nem látok, mint inkább némi személyeskedést a néhány itt lévővel szemben
Ezt visszautasítom, mert lehet, hogy kicsit drasztikusan, de pont az alkalmazott jelző sértő mivoltára akartam rámutatni (ha már eddig nem jött le, csak most a legutolsó hozzászólásban). Ezt leszámítva nem az én dolgom, hogy ki milyen családi/kapcsolati státuszban vagy életszakaszban van és nem is érdekel. "Sajnos" nem vagyok annyira rosszindulatú a vitapartnereimmel szemben, mint ahogy feltételezed rólam.
Mondjuk az már átjött, hogy az egész részben a "löttyedt" szóból fakadt ki. Biztosan szebben is meg lehet fogalmazni, ha egy nőnek az öregedés, és/vagy a szoptatás miatt megereszkedik, petyhüdtebb lesz a melle, csak abban bízom hogy nem ezért folytattuk ezt a vitát ennyi hozzászóláson át.
Pedig elég komolyan ebből indult ki; ebbe csatlakoztál te is bele. Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy a szóhasználat mögött mekkora lenézés mutatkozik a már nem "friss hús" korosztályokkal szemben.
Végig azt próbáltam megmagyarázni miért kívánatosabb általánosságban egy húszas nő mint egy negyvenes.
Érdekes, amikor a kérdésedre válaszul azt fejtettem ki, hogy nekem miért nem tartozik az elsődleges szempontjaim közé az, hogy valaki "feszes huszonéves bombázó" legyen, ahhoz, hogy megkívánjam, akkor inkább elegánsan azt dobtad be, hogy kifacsarom a kérdésedet.
Valószínűleg nem felelt meg a válaszom az "általános szabályról" alkotott elképzelésednek? Igaz, hogy így valóban értelmetlen vitázni... -
Tim82
félisten
Lehet, hogy azt sem ártott volna kiemelni az én ominózus hozzászólásomból, hogy leírtam, én direkt, az irónia kedvéért túloztam egy kicsit...

Attól még, mert te nem érzékeled, Ba cy lus meg tagadja, az az egyenlőségjel bizony ott van, éppen csak nem veri ki a szemeteket.
Egyébként pedig van fogalmad arról, hogy milyen állapotra mondják azt, hogy löttyedt? Nem érzékeled akárcsak enyhe túlzásnak ezt a sarkos megállapításodat, hogy "40 éves nőnek akkor nem löttyedt a melle, ha felvarrják, vagy feltöltik."? Ha nem, akkor az szomorú...
Ennyi erővel elsüthetném a löttyedt mell analógiájára, hogy akinek hosszabb ideje nincsen nője, biztosan azért nincs, mert balfék. Majd nem érteném, hogy miért sértődtök meg, hiszen teljesen igaz rátok, hogy hosszabb ideje nincsen nőtök. (A "balfék" helyére bármilyen durvább szinonima is behelyettesíthető.)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Nők, nőügyek Archívum XI.
- (téma lezárva)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Google Chrome
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- NBA és kosárlabda topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) Palit GeForce GamingPro RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)