Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz spacelab #33791 üzenetére
Ezek jók kezdésnek, az 1-2 Switch inkább techdemo, de felnőttek is el tudnak vele szórakozni elég jól, kissé emelkedett hangulatban (persze ezt csak mesélte valaki )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Gabonetta
aktív tag
válasz spacelab #33791 üzenetére
A Super Mario Party-t mindeképp vegyétek meg, nagyon élvezetes, változatos - társas - játékok vannak benne. Mellé pedig a Mario Kart 8 és a New SM Bros U Deluxe is must have gyerekekkel (is). De gyakorlatilag mindent megvehettek ezek közül (plusz még a Luigi's Mansion 3 neked vagy nagyobb gyermeknek).
Azt hittem, mára befejezem a Paper Mario: The Origami Kinget, de...
ez az Olly a végén nagyon felhúzott. [ Szerkesztve ]
-
-
horkovy24
senior tag
-
cSuwwi
aktív tag
válasz spacelab #51741 üzenetére
Nekem nem panaszkodik a maces 60W-os töltőre, simán tölt vele. Sima usb chargernek látja. A gyári töltőt meg tudja különböztetni, és nem is 5V-on 1.5A-en tölt ilyenkor, hanem 15V/2.6A (legalábbis a töltőn ennyi van feltüntetve). Jóval gyorsabb is mint pl. powerbankról. Úgy csak szinten tart, legalábbis nálam.
Lehet azért jelez, mert terhelve van és lassabb töltés miatt nem tud eleget tölteni ezért kéri inkább a gyárit.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz spacelab #51741 üzenetére
A 20W-os iPhone töltőmmel jól elvan. 😉
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz spacelab #51789 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond.
Én nem a dokkolóba csatlakoztatom a töltőt, hanem közvetlen a Switchbe. Ráadásul a kábel is Apple. Szóval nem tudom ott mi lehet a gond.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tag
válasz spacelab #54117 üzenetére
1000 módja lehet.
Jelenleg kapásból 3 hirdetés van aprón Mario All Stars, Jófogáson is van pár darab és különböző Nintendo csoportokban is Facebookon és MarketPlacen.
Oké 35 körül adják de meg lehet venni. Ha képtelenség lenne akkor 35-ért se lenne, sőt semennyiért.
Van aki még nem szált el az árával amúgy. 3 éve Facebookos csoportokban százával posztolták a megjelenés napján, hogy megvették.
Lehet megvolt már neki régebbről a fizikai játék.
Lehet megvette digitálisan amíg elérhető volt.Pár hónapja még én is vettem 15-ért amúgy.
Utolsó lehetőség, hogy Nintendo Wii-n játssza
Ez azért merült fel mert kolléga értékeléseiből és régi hirdetéseiből ítélve nem csak Switch van otthon[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Laurh
aktív tag
válasz spacelab #54117 üzenetére
Ha gyakorta nézed a hirdetési felületeket azért baráti áron is hozzá lehet jutni 15e környékén (Vinted, eBay, Jófogás, FB marketplace) nálam megfordult már pár db szóval nem lehetetlen.
Hardveraprot direkt nem írtam, mert ez egy szakmaibb közeg és az emberek itt jóval jobban tisztában vannak az árakkal, mint más platformon.Cuphead-et berendeltem jövő héten érkezik, meglepődtem mennyire nem lehet már kapni a boltokban.
[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
tag
válasz spacelab #54202 üzenetére
Szia!
Itt aprón egyszer beszámoltam egyet. A Doboza is olyan mint az eredetinek csak nincs rajta a Nintendo logó.
Saját véleményem az, hogy inkább vennék 12-13-ért egy használt de jó állapotú eredetit itthonról minthogy ezt újra használjam. A súlya sokkal kevesebb volt (kb 50 gramm volt a különbség). Persze jó ha könnyű egy controller de ez már zavaróan könnyű volt...
A gombok lenyomása, a nagyon minimális input lag nagyon kellemetlen volt.
Sok ilyen kontrolleren túl vagyok. Volt egy ilyenem is ami drágább mint egy új Pro controller [link] De még ez sem ért a gyári sima pro controller közelébe
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Zirowe
nagyúr
válasz spacelab #54202 üzenetére
Inkább a datafrogost ajánlom, állítható rezgés és világítás, van gyro, minden jól működik.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Quinine911
aktív tag
válasz spacelab #54259 üzenetére
pontosan ezek miatt nem léptem be egy "idegen" családba sem soha, amiket hirdettek facebookon vagy bármi más fórumon... ismeretlen emberek mellé. Inkább maradtam a drágább, de saját opciónál, amiben a magam ura vagyok.
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Micsurin
nagyúr
válasz spacelab #54428 üzenetére
Xeno 3-ról néztem jó pár videót hát nem tudom... elvileg átvehető az enyém de ha valaki kéri lepasszolom.
Akármennyire dicsérik nem tudom nekem ez olyan eh minél több videót nézek róla.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MODERÁTOR
válasz spacelab #54573 üzenetére
1-1 (rész)világ végén van mentés, addig el kell jutni az 5 életből - vagy a régiekkel keverem?
A régiekben 1-1 pályán sok életet lehetett “gyártani”, én oda jártam vissza.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
morfondőr
őstag
válasz spacelab #55113 üzenetére
Akkor sem, ha egyszerre akarnak játszani vele? Mondjuk mindketten Mario Kartozni akarnak egymással, akkor elég egy gépen megvenni? Ez nekem új!
szerk.: legjobb tudomásom szerint ha az egyik gépen egy digi játékot elindítasz, akkor a másik gépen már csak max kártyással tudsz játszani ugyanazzal a profillal. De ha ez nem így van, annak csak örülök, mert előbb-utóbb lehet nálunk is több gép lesz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest