- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dictator^ #7499 üzenetére
nem problémázni akarok, csak annak tűnik. Játék ide vagy oda, mittudomén satöbbi, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy milyen fontos, hogy magyarul igyekezzünk írni, beszélni. Nem szent beszéd ez tőelm, mert egy senki vagyok csak, sok hibával, szarságokkal, de a magyar beszédre mindig figyeltem, az sose lehetett kérdés. Hibák jönnek-mennek, de ez nálam nem lehet hiba, ez fontos, minden más kijavítható. Lezárjuk, nincs probléma, tovább is lépek:
Szándékosan Nissan Silviával száguldok manapság, és szinte powerup nélkül nyerek vele sok futamot a 20-24 pályákon. Bárki szeretné abbahagyni az új boostos szuperkocsik miatt, azoknak mondom, hogy a tapasztalati pontot semmi se adhatja meg, csak a versenyek. Ha ez a kezünkben van, akkor nyert ügyünk van. Lehet száguldani pl. Nissan S15-tel. -
UFO1
senior tag
Luxus sportkocsik (kedvcsináló) 7. rész
M3 E92 (már nem kapható, alapon próbálva)
A leggyengébb az alatta következőtöktől. Gyorsulásról szó sincs ha csak nem nitrozunk szépen séta-kocsikázhatunk vele egyenes futása imbolygó, billegős kanyarban is nehézkes (talán ültetve stabilabb, de nem próbáltam) egyáltalán nem kezes mint az E46. Érdekes módon ez a leggyorsabb (már ha van időnk kivárni mire eléri) 354, 393 N2O-val utóbbi használata mellett ez sokkal könnyebben megy neki. Ez is mint a többi BMW egyenletlen úton rázkódik (ez billeg és el is pattoghat) talán valami típus betegség lehet legalábbis az EA szerint.M3 GTS 5000 boost ill. E46 4500 v. 1,2 milla (alapon próbálva) ezek már voltak csak ide kívánkoztak.
Kezdjük a gyorsulással a perfektje erősebb az E46-nál a gyorsulása is jobb, jobban felveszi a fordulatot végre 345 ill. 383 NOS-al az E46-ál ez 340 és 377. A jobb gyorsulás mellé idegesebb kanyarodási képesség társul, de megfelelő időpontokban adott gázfröccsökre szépen fordul kicsit tolja az orrát hasonlóan az E46-hoz de utóbbi sokkal stabilabban tartható íven. Ami érdekes göröngyös felületen iszonyatosa rázkódik (utóbbi kevésbé) ezt valamelyes orvosolja a szélesített kaszni (erre legalább kapható) ill. a 3-as ültetés. Mindkét M3-ba alapon street tuned cuccok vannak tehát rejlik benne tuning potenciál rendesen. Az új GTS kb. 2-3s-el gyorsabb így tuning nélkül Waterfront Roadon (0,55-nél jobbat is mehet) tehát rendesen lehet vele hasítani de az irányítását szokni kell legjobban az Audi A1-hez hasonló bár nem annyira érzékeny (ideges).BMW M1 Procar 1979 (5500 boost, alapon próbálva)
Az eddigi BMW-khez képest ez valami egészen más nagyon gyorsul a perfectje is nagyon hosszú szinte sose fogy el nem kevésbé a nitroja is nagyon erős. Utóbbival módjával mert kisebb sugarú íven nagyon orrtolóssá és e miatt irányíthatatlanná válhat. Különben szépen fordítható gázelvételre (szépen betolja a farát) bár kissé ideges az irányítása ezt a 3-as ültetés némileg csökkenti talán olyan Evorás jellegű de semmiképp sem A1 féle, semlegesen és alacsonyat ugrik. Másik érdekessége 8900-nél vált fel és 9000! a max. fordulatszáma de ilyenkor olyan a hangja hogy utcai autónál bemennék vele az első szervizbe nem e hibásodott meg valami rajta. Sebessége 346 és 386 N2O-val mindkettőt nagyon gyorsan eléri láttam 702 körüli sebesség statal rendelkező példányt így felkötheti azt a bizonyost a 911 GT3, RTR-X, MP4, Lambo, tulajok nagy része a többi BMW-sről nem is beszélve.[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Norwich
tag
válasz
LamerGyuri #7494 üzenetére
áh megennék most egy két táblával de nem áll az alku
-
Norwich
tag
Eladó az Accountom!
Ha valakit esetleg érdekel írjon.. -
-
Dictator^
veterán
válasz
noblem1983 #7490 üzenetére
Nem megy torrent, bár a netemnek el kéne bírnia. Eddig max 2-en probáltuk groupba és többször kidobott egy nap alatt. A szinkron meg circuit matchnél nagyon gáz..
-
noblem1983
senior tag
válasz
Dictator^ #7489 üzenetére
Az alapvető dolog,hogy pl torrent klienst ne futtass a játék közben.A második amit korábban is mondtam, ha ötnél többen vagytok vagy ha bejön a bamba és fél percig gondolkodik,hogy ugyan ezeket le tudom e nyomni aztán 15 másodpercnél kilép na az ilyen szobákat kerüld mert akkor általában sokáig tölt és vagy megunod vagy türelmes vagy és a végén megjutalmaz a játék két kövér nullával aztán megnézheted a "raktáradat" ha esetleg kaptál valamit.
-
Dictator^
veterán
válasz
tutuhawer #7485 üzenetére
Érdekes, mert kb. alig két hete játszok, és eléggé intenzíven jöttek elő ezek a bugok, és nem csak nálam, de a cimbimnél is, akivel teljesen együtt szinteztünk és versenyeztünk.
A megjegyzésre válaszolva:
Telefonról írtam szóval leszarom, nem fogok órákig tökölni, amig elhozom az értelmes ékezetes betűket..
Mellesleg, ha Magyar emberről van szó, akkor legalább nagybetűvel kezdjük már a mondatokat, mert hát ugye, engem meg az idegesít. -
SylarHUN
senior tag
Nekem is problémám támadt.
Kérdeznék.
Elsősorban a Zonda, M3 GTS, Procar tulajokat kérdezem.
Nálam az történt, ha használom a nitrót, és vissza engedem a gázt az autó azonnal megpördül, ha pedig a nitro már elfogyott és kanyar következik akkor ott is megpördül, van, hogy csak keresztbe áll. (1 héttel ezelőttig semmi ilyen bajom nem volt)Ez mitől lehet?
-
odébbb
tag
Szia !
Alig várom , dögös gépek főleg : bömbi az nagyon állat , egy kicsit csúnyácska , mert ó módi , de le a kalappal - kipróbálnám , magamévá tenném .
Más : speed booost , aki vett jóljárt - aki nem : koppp. (ennnyi)
Én egyszer már vitába keveredtem itt a fórumon , hogy ki menyyit-miért költött, de akkor még zöldfülü voltam .Most lezárom a vitát tegyen mindenki belátása szerint. Csak ugy mellékesen megsúgom , énis vettem lengyel boost .Aki költ , az szerintem minőségi játékot vár , na de kérem , legyünk egy kicsit belátással a world re . pl: bug - vagy nemtölt be , az a legsz.arabbb, nade mindegy (legyünk türelmesebb egy kicsit)
Nekem mobil internetem van(nevegyetek ijjet), gondolhatjátok akkor , hogy én , hogy jácccok igy -és ijjen feltételekkel.Nemszapúlom a szót továbbb , jó játékot mindenkinek én SZERETEM a World .és ez a lényeg a többbi nem számít.
-
RootRulez
félisten
Az hogy lehet, hogy egyszer csak azt mondta, hogy a "felhasználó név vagy jelszó nem megfelelő"?
Be tudtam állítani új jelszót, de mért nem fogadta el a régit? Elsőre azt hittem, feltörték a fiókom.
Bár ki tudja, lehet feltörték, csak még nem tudták módosítani az amilcímet?
(ha lehet egyáltalán)
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dictator^ #7481 üzenetére
ez a hiba eddig csak nálad jött elő ennyiszer. Elvétve volt nálunk, de hosszú távon nem.
aztán egy zárójeles mj: bizony néha kötekedek, de meg is tudom indokolni, vagy ha nem, akkor lehet belém kötni. Szóval: az ékezeteket én elnézem ,nem gond ez, én se mindig teszem fel, mert mire megtalálom a gombot, lemegy a Nap. De a fele magyar, fele angol szöveg undorító. Mindig azt mondom magamban, hogy lehet zászlókat lengetni, utcára menni, megfélemlíteni, jelszavakat mondani, de amíg a magyar nem magyarul beszél és ír, na persze helyesen...
-
tutuhawer
őstag
válasz
Norwich #7480 üzenetére
Szerintem mindenkinek mások az igényei, nincs gond azzal, ha valaki annyit költött rá. Van egy ismerősöm, aki szimulátorból érkezett, és a fél világ használta az ő beállításait abban a játékban. PC-re nem volt éppen már aktív játék, amivel lehetett volna menni, és begurult ide, és habár jó drágán, de odatette magát. A kisgyerekek bizony nagyon sokan megvesznek mindent csak úgy, de az én ismerőseim között az ún. nagybefizetők meghatározott céllal vettek meg boostos dolgokat. 10 X 8 000 az 80 000 és kész is vagyunk. Valaki mondjuk 2010 dec. óta fizet be, az még több. Ők közel sem kisgyerekek, hanem felnőtt játékosok, akiknek ez egy szórakozás, amire költenek. Esetükben sokszor nem helytálló, hogy a csalók tönkreteszik a játékot, mert konkrétan van olyan ismerősöm is, aki a lobbiból a jelenlétével kilépteti a csalót, akivel már találkozott korábban. A jó eredményekért fizet be a többség - valaki meg maga se tudja, miért. Ilyen is van... főleg ilyen
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #7482 üzenetére
hát,ennyire nem mennék bele, mert a másik irodában is lehet, hogy kéne kombinálnom, és nem kell a balhé, de köszönöm a segítséget, a laptopon nem lesz youtube inkább.
Mindent megnyit, kivéve a youtube-ot. Az asztali gépen jó, erőltetem azt egér nélkül, megoldom ügyesen.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #7477 üzenetére
Mi a pontos típus? Te vagy a "céges rendszergazda" a gépen? A Dell-nek elég komoly a szoftveres-hardveres támogatása üzleti vonalon; ilyen hiba keletkezhet vírus vagy szándékosan elhelyezett céges alkalmazás, BIOS-beállítás miatt is. Ha csak "user" vagy, akkor sosem látod-láthatod ezeket a programokat-képernyőket, mert vagy hardverkulcs segítségével, vagy speciális billentyűzetkombinációval válnak elérhetővé. Nálunk Dell az egész géppark, és szó szerint bármit tudnak blokkolni olyan hibaüzenettel, amit csak éppen szeretnél.
-
Dictator^
veterán
-
Norwich
tag
Szerintem aki erre a játékra több ezret költ annak nincs élete.. én az olcsó SB - ből vettem 3x az 3000Ft.. bőven elég volt. Elvagyok így vele. Ennél többet a retkes életbe nemszánnék erre a kalap szar bugos játékra. (Nem akarok senkit megsérteni ezzel)
-
tutuhawer
őstag
van egy céges laptopom, ami Dell típusú. Nem túl új, nem túl jó,de negteszi. 1 hibája van: a youtube-ot nem tudja nyitni se a fox, se az IE, se a chrome. Minden más oldal frankó, még a TCM is, de a tube-ot 404 hiba miatt nem nyitja meg. Ez miért van, mi ez a hiba? A válaszokat köszönöm.
-
janihunk
senior tag
-
gyuszito
senior tag
válasz
janihunk #7473 üzenetére
Igazából a látszat csal.
A játékos úgy érzi, hogy fontos, hogy érte csinálnak mindent, de itt igazából másról van szó.
Van pár emberke, aki lusta megfogni egy ásót, vagy lusta megfogni egy vödör metont, és inkább írkálja az algoritmusokat, és a végtelen sorokat, amiből kialakítja a verdát. Gondolom modern technikában már a program írja helyettük. És ezt, amit játéknak nevezünk, és szórakozásra hasznááljuk, valamint a pénzünk "felesleges" kidobására, az nekik pont emiatt a megélhetésüket, és a további fejlesztést biztosító dolog.
Tehát te úgy érzed, hogy érted dolgoznak, és a te érdekeidet tartják szem előtt, de fel kell homályosítsalak, hogy ez korántsem így van.
Itt az elsődleges célpont a profit. Nem foglalkoznak, az IDÉZŐJELBE csóró játékosokkal, hanem a minnél nagyobb profitra törekednek így a módosabb (mindemellett eszementebb playerek a célpont. Sosem értettem, hogy miért nem lehet egy ésszerű árazást kialakítani. Őszinték! Ki az, aki 30 000 Ft-ot költ a játékra, főleg így, hogy tudjuk, hogy meddig tart az az 50 000 boost.
Egy egyszerű péda:
Eladsz 100db CD-t 100 ft ért. --> 10.000 ft bevétel.
Avagy 1000db cd-t 20 ft ért. --> 20.000 ft bevétel. -
janihunk
senior tag
válasz
SylarHUN #7471 üzenetére
Az biztos hogy nem ment volna csődbe tőle az EA. Sem a játék. Lehet így emelt árral nagyobb a haszon viszont így meg pont velünk b@sznak ki (mint álltalában mindennel) mert sajnos ez az ország úgy áll hogy lassan ételt nem tudnak venni az emberek. Na de nem baj szerintem már megszokta a magyar nép hogy mi mindennel csak szívhatunk.
-
noblem1983
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
janihunk #7470 üzenetére
Ezt így nézve, elég nagy anyagi kiesés lehetett.
Mondjuk, ha valaki a kereskedelemben dolgozik, és valószínűleg vagyunk itt rajtam kívül egy páran, akkor azoknak ez nem is volt kérdés.
Hiába vették az emberek mint állat a boostot, töredék összegért jutottak hozzá, (még azok is áldoztak rá, akik alapból a régi áron nem vettek volna soha) így aztán lehet, hogy ott és akkor ez jó bevételnek tűnt, de a jövőre kivetítve ez hatalmas bukta volt.
Miért is?
A saját példámat hozom fel.
Én minden hónapban költöttem a játékra kb. 8000ft. Amiért kaptam kb. 16.000 SB-t.
A Lengyel boostra költöttem kb. 15.000ft. kaptam érte 1.200.000 boostot.
És van még belőle annyi, hogy minimum 1 évig nem kell boostot vennem.
És nagyon sokan vannak ezzel hasonlóképpen.
Tehát ez a Lengyel SB-s dolog ezért hatalmas bukta.Szinte a nyakamat teszem rá, hogy SOHA többet nem csinálnak ilyen mértékű leértékelést.
-
janihunk
senior tag
válasz
gyuszito #7468 üzenetére
Erre ennyi a válaszom: Visszatérnek a Starter Packok!
-
gyuszito
senior tag
Srácok!
Szerintetk nem csappant meg a bevételük óriási százalékban így, hogy jóárasították a Lengyel boostot? Nem érné meg nekik, hogy levegyék? Sokkal több lenne a bevételük szerintem. -
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983 #7466 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Toyota Supra és a Nissan R34 karrierje mikor indul a játékban. Mert amennyi problémán átesett ez a két gép, amióta bekerült.. A supra már 2010 novembere előtt is gyenge tapadásával tűnt ki, 1X javították nagyon, ilyen lett. A Skyline amikor bejött boostért, pár hétig jó volt, aztán kicsit visszavették: nem tapadt, a startnál kimaradt a 2. fokozat, a nitrója akkor se számított erősnek. Ez a kettő nem karrier, úgyhogy bizakodó vagyok, hogy a két kocsi hamarosan érkezik vissza speckó boostos változatban és akkor jóban leszünk
Így a T2-es pályákra nem is igazán megyek be, mert a lanciát nem igazán szeretem. Nem bánnám, ha valami videó jönne ezekről. Vagy a WRC Subarumat is variálhatnák, lenne végre valami karrierje annyi bohóckodás (motorhang és bodykit) után.
[impreza]
[Skyline] -
noblem1983
senior tag
-
UFO1
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Itt egy nagyon jó összehasonlító videó.
Veyron Super Sport, GTR Premium, 911 Turbo S. -
spanyoll
addikt
válasz
noblem1983 #7461 üzenetére
Tudom, csak kicsit átértékeltem pár dolgot, aztán most nem igen van időm ilyenre, vagy ha mégis akkor azt vagy hasznosan töltöm el vagy "értékesebb" haszontalan időtöltéssel.
Volt egy barátomma -l akivel gyerekkorunk óta nagy gamerek voltunk - egy vitám is erről, de elmondtam neki is, hogy ha kikapcsolódásra vágyom, akkor is tudok pl youtube tutorialt nézni a munkámmal kapcsolatban, hogy okosodjak
Vagy most, hogy jó idő van, előbb megyek ki a szabadba olvasni meg barátokkal frizbizni mint ülök le egy diamond huntra
Nade sorry az offért, abszolút nem idevaló téma, csak eszembe jutott -
spanyoll
addikt
Nagyon úgy néz ki, hogy meghalt a karrierem a játékban. Volt egy egyhetes betegeskedésem, amikor is egy napig nem játszottam, ergo a diamond collection challenge bukott, igaz nem 100 nap után de akkor is ...
Azóta elő se vettem a játékot -
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #7444 üzenetére
Hány %-os teljesítmény?
Tudom überelni, amivel még egy kis lelkesedést is tudok hozzáadni. A mai munkaidőmet sikerült úgy beosztani, hogy keresgélhettem kicsit, vájkáltam a múltamban:
[2010-11-05]
[2010-11-24]
[2011-02-14]
[2011-02-25]
[2011-03-09]Jól látható, hol kezdtem a 002-es profilt és hol tértem vissza. Megnézheted, hogyan húzott ki a szarból 1 hét alatt a bérelhető BMW M3 GTR E46. Amint meglett a lóvé, márc 8-9-én már meg is vettem a Skyline-t és azóta is szeretem a játékot. Ha ebből nem szerzel egy kis erőt, akkor semmiből és tényleg elköszönünk tőled sajnos. Mindig van előre, még manapság, a boosttal teli időkben is. Nézd végig mindegyik linket, nem titkosak az adataink.
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84 #7452 üzenetére
itt az a valaki, üdv. Egy nemzetközi nemtudomki kérdezte, hogy mi van, miért nulla, ugyanis kéne neki másik játékhoz a rangsor. Neki mondta az nfs-s.com adminja, az a senkiházi tetű, hogy mivel nem ment X ideje, nem küld automatikusan adatot az EA, és a SpeedAPI nem frissül stb. stb. Menjen egy single playert és újra jön az adat, jó a rangsor. Akit lenulláznak, azt is okkal teszik, de ha én rákérdezek egy adott esetre, nem tudnak értelmes választ adni, be is zártak emiatt egy egész fórumtémát több ezer hozzászólással. Az admin 2 hónapja sehol, mégis megmagyarázhatatlan nullázások, és újra rangsorolások történnek. Az nfsunlimited adminjának, DjStevanovicnak a profilját kitörölték, mert egy seggfej, szóval valami nem OK arrafelé, nem kell messzemenő következtetéseket levonni az nfs-s.com akcióiból. Ide tartozik, hogy emlékszem, Baller írta, hogy ha ő megy X időt, ami szenzációsan jó, akkor nincs az az Isten, hogy lenullázzák. De igen, és mondhatunk bármit, az lesz a válsz, hogy csinálj videót. De ha a skyline 2000 már nem a régi, akkor hogy csinálsz videót? Nem tudsz, és marad 0 a profil. Hondás barátodnak mondtam, hogy elhiszem, hogy tiszta és minden OK, de ha folyamatosan nyomkodja a WP and lyonson a bődületes időket, hiába teszem tűzbe érte a kezem, nem tudjuk visszahozni, ha nullázzák. Márpedig önkényesen lenulláznak és rangsorolnak, ezt látjuk. Indoklás pedig DELETE game vagy noob cheater vagy hasonlók
-
SylarHUN
senior tag
Azért mert Kedd van! Elfelejtetted?
NFSW Maintenance Window - March 20
By: NFSLing | 03-20-2012Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.
Date:
March 20th, 2012
Duration(s):
3.5 hours
Start: 1:30pm (13:30) PDT -- 4:30pm (16:30) EDT – 8:30pm (20:30) GMT
End: 5pm (17:00) PDT -- 8pm (20:00) EDT -- 12am (24:00) GMT
Affected Users:
During the maintenance window, the servers will be offline and users will not able to log in and play Need for Speed World. Players who are already logged in and playing NFS World will be disconnected from the server and therefore, disconnected from the game.
New Features:
- Added the ability to auto-decline all Private Match Invites as well as Group Invites in the Options menu
- A new Lamborghini Countach 5000 quattrovalvole (Cop Edition) has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer
- The Nissan Fairlady 240ZG has been re-introduced to Need for Speed World and is available for purchase from the Car Dealer
Bug Fixes/Changes:
- Fixed an issue which prevented players from receiving Group or Private Match Invites after being sent an Invite while in the Options menu
- Fixed an issue that caused damage to appear distorted on the Lotus Evora
- Fixed a vinyl mirroring issue on the Volkswagen Scirocco equipped with certain Visual Packages
- Fixed an issue that caused geometry to disappear from the Chevrolet Corvette Stingray when equipped with certain Visual Packages
-
odébbb
tag
Estét !
Miért nem enged be a játék , most jöttem haza , és nemtudok belépni ??
-
noblem1983
senior tag
Van egy olcsó boostos petíció amit a másik oldalon láttam és gondoltam belinkelem ide hátha lesz valami eredménye Petíció
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz
MBazsee #7424 üzenetére
ahogy egy lentebbi hsz-ben irtad a 300% teljesitést, az csakis jó dolog, igy fejlödik a legjobban az ember (mármint ha kikap
, persze nem csalótól).
egyébként a 32 es szintü profilod azzal a 3 igc-s kocsival semmit se ér (nem bántásból
ja még annyit, hogy amikor én ott jártam kb, akkor fejlődtem igazán, eliset hajtottam énis, mindig nyertem bele a jobb cuccokat, és hajtottam ahogy birtamtolni kell, fejlődni, aztán amint lehet megvenni az m3-ast, vagy a murcit vagy mindkettőt
azokkal már jobban lehet eredményt produkálni, rengeteg jobb t3-as kocsit el tudsz verni, mert bambák a sofőrők (bár nem mind
, csak párat vertem el, és nemis m3 vagy murcival, hanem félpro rx8al
, na de mind1)
a lényeg, hogy 50es szintig tolni kell mint állat, azután jobban fognak eredmények jönnimagamból kiindulva legalábbis
persze ha már egyáltalán nem köt le a játék az más.... -
sunny84
senior tag
valakinek a hozzászólásában olvastam anno hogy ha több hétig nem megy valamelyik profiljával nullázzák [íme a bizonyíték hogy nem] ezzel a nokedliverkli profilommal 3 hónapja nem mentem ... , szóval akit kinulláznak annak oka van még a nagy arcok között is
-
szakalistvan
senior tag
válasz
Bazsi18 #7450 üzenetére
Tele lesz vele a fórum,a chat,a fészbúk.
De én már erre a bugos szarra nem költök,lett pár fullos autóm azokkal elleszek,de játék közben mindig olyan érzésem van mintha rossz lenne a crack és ezt már nem tudom tolerálni,főleg nem pénzzel az EA-nek
Pedig napi 2 órát tolom -
Bazsi18
csendes tag
válasz
szakalistvan #7449 üzenetére
hát ez a baj
amire lett paypal om addigr feldughatom mert nem tudok venni boost ot!
a poland elfogyott
remélem lessz még valami akció!
-
Bazsi18
csendes tag
Hali srácok!
az lenne a kérdésem hogy lehet e még olcsón venni Boost ot? ha igen valami leírást mutattok?
Előre is kösszönöm!
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #7440 üzenetére
Szerintem nem tévedtem az MP4 a legerősebb jelenleg a vehető kategóriában (bár mikor kijött sokkal jobb volt valószínű butítottak rajta egy keveset) persze ott van a GTS is ami ha csak hajszálnyival is de gyengébb . Van még erős és gyors a CCX és a Pagani Zonda de túl drága és azokat is simán letolja az RTR-X vagy a 911 GT3 RS és utóbbi akár tuning nélkül is nagyon jól megy (a szürke leggyengébb verzió is, sajnos már nem vehető). Ráadásul utóbbival 1-2 nitoval olyan időket mentem a szokott helyeimen hogy nagyon elcsodálkoztam bár ehhez az is kell hogy a szerver és az EA is ezt akarja mert egyszer nagyon tapad és gyors másszor meg pont hogy nem.
Az M3 E92 nekem nem tűnik olyan erősnek mint a GTS bár csak párszor próbáltam és semmi sincs benne (alap) talán jövő héten írok róla egy két sort a többi BMW-el együtt.
A lambok jók csak gyengén rajtolnak és furcsán fordulnak néha fartolós néha orr ezért írtam nézzen utána amit irkáltam (erről pont a múlt héten).Az M3 Sport Evo (sajnos nincs) hát párszor mentem ellene és sokszor le is nyomtak de általánosságban 2x, 3x annyi NOS-t használt mint én, ugyan ez van az Miurával tegnap tuningoltam majdnem fullra (csak a rugó pro sport) és hát jól megy dupla annyi nitróval mert tapad mindenhol de nagyon.
Az MR2, azt csak sajnálhatod hogy nem vettél nagy jól megy és a hangja is tetszik de nem kevésbé az RTR-X-et is az meg egyszerűen brutál.
(#7445) Dictator^
Innen ezek fontosak.A vezetői tapasztalatoktól lefelé írom.
Elsődleges: 1, 2, 7, 9, 13, 18, 21.
Másodlagos:3, 4, 19.
Harmadlagos: 5, 6, 8, 11, 20, 23 -
szakalistvan
senior tag
válasz
Dictator^ #7445 üzenetére
A bal oldalit fejleszd,meg a középsőben a Ram és Rampage skilleket,az előbbi ütközéskor jön jól,az utóbbival pedig hosszabb ideig lesz fent az "ekevas".
Magnet meg shield sztem is felesleges,én sokáig halogattam, minden verseny után feljött a skill ablak,de next-et nyomtam,mert elég gyorsan lehet szintet lépni,akár naponta is. -
Dictator^
veterán
Race, meg a jobb oldali, hirtelen nem jut az eszembe skilltáblázatot fejlesztem, lvl9 vagyok, viszont egy rakat olyan van, ami nem izgat, meg alig haszálom (shield, magnet, meg ezek)..
ezekre kötelező raknom?mert a pursuitos skillekre még nem raktam, a cash reward, meg a tényleges racere már nem tudok (lvl11req stb..)
-
MBazsee
tag
Lehet, hogy úgy tűnik feladom (és tényleg úgy is van), de már tényleg nem húz vissza a szívem az autóimhoz. Már elég régóta nem léptem be és a fórum olvasgatását is olyan 5000 hsz. körül hagytam abba.
Kesergés nincs, inkább csalódottság, hogy állandóan 300% körül kell(ene) teljesítenem, hogy legalább egy dobogós helyet elérjek.
Büszke is vagyok a többiekre, hogy Ők ilyen körülmények közt is tudnak érvényesülni.
Üdv: Mbazsee
-
sunny84
senior tag
valahogy pesten mindig meghülyül az autó
[link]
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #7440 üzenetére
A murcielago is lemaradt. Szenzációsan ugrat a gép, padlógázzal odateszem a legtöbb ugratóra. Sokan panaszkodnak, hogy megpördül néha. Állni kell a gázon, és akkor kihúz a szarból
Szerintem marha jó gép, és jöhet Toyota MR2 vagy kis BMW M3 is akár, meccseli őket a Murci. Ahogy a többit is, mert képes olyan időkre, ahol már kis túlzással nem számít az autó típusa. Ha képes a sofőr X időre a Lambóval, és az marha erős, akkor jöhet oda bármilyen autó - az ellenfélnek, sofőrnek is tudnia kell az időt meccselni, ami ugyebár marha erős. Az okoskodás lényege, hogy ha a pálya az enyém , akkor mindegy, hogy a jó autók közül a jobbat vagy a 2. legjobbat használom. Én a BMW M3 E92 GTS-t használom. Ennek a modellnek a nem olyan erős változata már 2010 óta bérelhető formában ott volt, és azóta szerettem volna vezetni. Aztán hozzámkerült a gép, megvehettem, széttuningoltam, mindhiába, és jött pár hétre rá a jóval komolyabb GTS változat. Én ezt a gépet hajtom, hiába Porsche és Mustang RTR-X is van előttem a világranglistán.
-
tutuhawer
őstag
Azért az erős kijelentés, hogy az MP4 McLaren a legerősebb , mert az M3 E92 GTS nagyon komoly gép. Annyit tudok, hogy a McLarenes időim mindegyikénél gépészkedtem, hogy az úton maradjak, miközben őszintén szólva pár verseny alkatrésszel is, kevés nitróval, pár hibával - azaz kb félgőzzel - 200 körüli időt gurultam a BMW-vel a bristol and diamond és ironhorse and coast pályákon. Sima ügy lehet a nagyon Pro BMW-vel a top100-ba menni a kedvenc pályáinkon. Ott meg már hogy porsche, ford vagy Bmw vagy McLaren... tökmindegy. Játékpénzért meg a szenzációs stabilitás miatt a BMW E46-ot nyugodtan ajánlhatjuk, ajánljuk is mindig. A 959-es porsche talán kicsivel jobb időkre képes, de egy biztos: az aranykártyára mindig esélyesebbnek fogom tartani az E46-os BMW-t a nitró erőssége miatt. Az M3 E30 sok nitrót fogyaszt??? Háááát... Ha lenne egy olyan gépem, nyilván élvezet lenne vele mindig nitrózni, de biztosan nem szükségszerű, mert az az autó ebben a játékban hibátlan lett szinte. Elvileg 1 hibája van - mondta egy top100-ban száguldó magyar barátom - amit nem is a Miura tud meccselni, hanem a régi Boos Mustang. De hogy mi ez az 1 faktor... nem mondta meg. Szóval szerintem a Skyline-om pl több nitrót fogyaszt mindennél, a BMW E30 biztosan nem igényel annyit - de ha kell, hozzá lehet nyúlni a poweruphoz, az bizonyos.
-
UFO1
senior tag
válasz
Dictator^ #7426 üzenetére
Elvileg ez kell a Silva-ba P, Z, K, P, P, S, de alacsony szinten elég a kp-ért vehető sport nem kell boostos.
T2-ben szerintem M3 Sport Evo (bár rohadt sok NOS-t eszik hogy jól menjen) és a A1 a legjobb, de már nem kaphatók az Elise csak kanyargós pályára mivel végre és startra nagyon gyengusz erősebbek nála a Subaru 3100 boost, és a Fokus RS és előbbi stabilabb az Escortnál (utóbbi csak 3-as ültetéssel, de ez van kp-ért). Jó még az RX–7, Lancia Delta, Audi Quattro.
Ha boostosba gondolkodsz jó még az újabbak közt Jaguár XKR, de a legjobb a Miura ehhez is kell bőven nitro, de így T3 szinten van. Ezeket mind alapon próbáltam de jó kiinduló pont lehet.Az MR2 veri a fél T3-as mezőnyt full tuningon de érdemes T3-ba is gondolkodni 959, M3, persze GT3 RS vagy RTR-X lenne a legjobb csak már nincs. Jelenleg az MP4 a legerősebb de ha rákeresel a nevemre van leírásom pár gépről bár a lista nem teljes.
-
tutuhawer
őstag
válasz
nmemlekszem #7429 üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget, így azért könnyebb belőni a hangot. Az FPS-t meg 30-ra próbálom trükközni, de a minőséget is szem előtt tartom, a képernyőméreten nem változtatok (1920*1080), a részletességen se, szóval elég szűk korlátok közé szorítottam magam, nem vagyok könnyű eset.
A Skyline-nal , az R35 Vspeccel, az Impreza Hatchbakkel szeretnék videókat csinálni, meg a mazda rx7-tel egy "hillclimb" lenne még. A hang tehát már kipipálva.
-
krisztian000
tag
Nekem nem kér ilyesmit hogy magyar vagy angol.
-
szakalistvan
senior tag
válasz
krisztian000 #7434 üzenetére
Azzal én is szívtam annak idején,tessék a megoldás
[link]
MÁS
Átváltoltattam az országot lengyelről magyarra hogy megnézzem nálunk nincs e akció de még mindig zlotyit ír,másnak is ilyen?Pedig végignéztem volna h van e akció máshol,nincs olyan sok ország -
krisztian000
tag
E-mail címet is lehet változtatni?
Beléptem az EA-ba és master azonosítót kér.Az mi? -
szakalistvan
senior tag
válasz
krisztian000 #7432 üzenetére
-
krisztian000
tag
Hogy kell jelszót változtatni?
-
callmeakos
veterán
Lehet a mesternek van igaza??? [link]
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
tutuhawer #7421 üzenetére
Nálam így van: kép , kép
Qualitynál a 70 még jó, az alatt már nagyon pixelesedik, pláne youtubon, mert ők elvileg még "feldolgozzák", felette meg nem látok sok eltérést.Fps legyen minimum 30. Felbontásnál én csak át szoktam írni a 480at 720ra esetleg 1080ra, de a nagyobbak már sok pályán fogják a gépemet és visszaesik a játék fpse 1-2 résznél. A kódolás meg az mpeg-1, a többivel próbálgattam, de nem lesz jobb vagy gyorsabb.
A többihez nem nyúltam, nálam alapból volt hang, mondjuk group hangba csak a többiekét veszi fel az én micemet nem.
Hangot mondjuk lehet még javítani, de nekem a méret miatt le van butítva.edit: a hang képe lemaradt [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dictator^ #7426 üzenetére
IGC vagy SB-ért? IGC-ből vagy Lotus Elise vagy Mazda RX7 BM (RX7 RZ a tuti de az nincs IGC-ért). Sztem ezek a jók. Előbbi fodulékonyabb de túl könnyű, TE-re pl nem túl alkalmas, RX7 kicsit nehezebben mozog (de nagyon jól irányítható így is) de cserébe tankosabb.
RX BM előnye még, hogy már felpartolva kapod, a Lotus-t meg full fapadosan. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dictator^ #7423 üzenetére
Páyla fügő szvsz, egy kanyargós, technikás pályán hiába tudsz 300+-al menni ha legjobb esetben is 280-ig tudsz felgyorsulni de a csávól kigyorsításoknál úgy ott hagynak mint eb a szaharát.
Nekem pl vannak kedvenc pályáim és ahhoz igazítottam az adott kocsi tuningját. Mivel ezek javarészt technikásak (már bocs de a gázt minden hülye tudja nyomni) ezért én inkább a gyorsulásra gyúrtam meg a magas súlyra, hogy ne legyen az, hogy egy véletlen elkapott lámpaoszlop is állóra lassítja a verdát. -
MBazsee
tag
Üdv a Magyar Aszfaltbetyároknak!
Sajnos van egy rossz hírem. Úgy néz ki, hogy abbahagyom ezt a játékot (már egy jó ideje be sem léptem), sajnos már annyira nem köt le amennyire szerettem volna. Valamint már nem is hiányzik annyira. Ez köszönhető a sok csalónak, illetve annak, hogy sokszor igazságtalan volt (egyéni vélemény).
Köszönöm a biztatásokat és tanácsokat, amiket eddig kaptam, illetve köszönöm a sok jó futamot, amiket Veletek mehettem.
Ezúton szeretném felajánlani a profilomat valakinek, aki nálam kicsit komolyabban tudja hasznosítani (ez ügyben privátban keressetek), ha nem vagyok sértő akkor szeretnék valami honoráriumot is érte.
A profilomat itt tudjátok megnézni: [link]
Illetve még két fel nem használt ajándék is van. Az egyik egy Audi R8-as 3 napig, a másik pedig egy BMW M3 GTR 7 napig.Ennyi voltam mára.
Üdvözlettel: Bazsika85
-
Dictator^
veterán
T1 Nissan Silviam van, Top Speedre gyúrok. T2-nél is érdemes igy, vagy egyénfüggő?
Az első sofőrrel gyorsulásra gyúrtam, és mindenki ott hagyott, pedig hibamentesen mentünk a pályán.. aztán döntöttem el a top speedre való fejlesztgetést.
Jól csinálom? Egyéb tippek? -
tutuhawer
őstag
a bandicam beállításainál a videó minőségét sikerült belőnöm, hogy ne akadjon a játék, jár a piros pont, trükköztem vele, de hangom nincs.
A headset a hangkártyába van bedugva, át van állítva 2.0 hanrendszerre, hallom szépen az autóm hangját. A felvétel viszon süket, pedig a bandicamban is arra van állítva a hangrögzítés. ha bedugom a mikkrofont, akkor meg annak a vételét rögzíti, ami szar. A frapsben ismert "what you hear" (amit hallasz) opciót szeretném elérni. segítsetek, légyszi, mert van pár jó kis videó ötletem, amit régóta szeretnék megcsinálni. Köszönöm -
tutuhawer
őstag
Gondolkodtam a napokban a szándékos ütközés (rammolás) ügyéről...
tegnap mentem nagyon jó, akciódús, frankó futamokat az egyik barátommal, és ő is hívott még 2 srácot. marha komoly futamokat mentünk. Ugyanakkor szimulátorból jöttem a Worldbe, tudnék én így is menni: [link]
Ahogy már mentem is így sokszor a Worldben is, kamatoztattam az itt látottakat. viszont ajánlom mindenkinek multiban is szépen menni. Éppen Noblem1983 hozzászólása 7351 járt a fejemben többször is...
szerk: ki kell próbálni -
Dictator^
veterán
válasz
callmeakos #7418 üzenetére
Pedig néztem, hogy nem most adták ki a játékot, érdekes, hogy a két legidegesítőbb bugot nem tudják kijavítani..
-
Dictator^
veterán
Ismét lehet hülye kérdés.
Circut versenynél amiben összerak haverral, miért van az, hogy én azt látom , hogy első vagyok, és Ő meg azt látja, hogy Ő az első?
Én úgy látom, hogy Ő a kezdőn áll , startvonálnál, Ő meg fordíva, hogy Én állok ott.. -
JuhaAasz
csendes tag
nemtudom milyen elborult elmevillanásból, de én mikor a retrieving server status sokáig baszakodott, egyből azt gondoltam, hogy biztos szűrik a csalókat, azért tart sokáig, hogy egy adatbázisba átkeresi a mail címed, neved, és ha nem vagy benne, akkor kapod az engedélyt log-inolni
-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983 #7410 üzenetére
az nfs-s.com egy szutyok, szar,nagyképű bagázs. Elképesztő, hogy Csaba és nála még csúnyábbak le voltak nullázva, most pedig rangsorban vannak. Valami ott admin szinten nagyon nem OK, és egy magyar játékos bánta, bánja. Csinálok egy kis balhét ott, mert nem lehet a magyarokkal, nem lehet a magyarokkal kikuuuuuukoriiiiiiiicáááááááz-ni.
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #7406 üzenetére
Én is azt veszem észre,hogy tényleg ritka állatfaj lett a csaló.Tegnap előtt talán volt egy report de ha az elmúlt 1 hetet nézem szerintem 5-öt sem értem el akivel találkoztam. Bár lencse és csabamagyar24 még most sincs lenullázva azt néztem, viszont az oldal nem akar valamiért frissíteni pedig javítgattam néhány időt.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #7406 üzenetére
én egyeztettem az ügyben egy játékostársammal, aki már több ezer report gombot nyomott, és úgy látja, hogy a tank mód elvileg nem megy. Én azt tudom, hogy mentem egy sráccal, aki 10X annyit hibázott, mint előtte, azaz előtte soha nem hibázott, most meg hú mennyi civil lett hirtelen. Van alapja annak, amit mondasz, nézzük a következő napokban, mi a helyzet. Nem tudom, mennyire jeleentős dolog, vagy mekkora a súlya, de van egy ismerősöm, aki a komplett Black Mamba csapatot megverte. Hirtelen nem ugrik be, kik ők, de elvileg ez nem semmi, állítólag ők bődületesen nagy csalók. Szóval bizakodjunk...
-
callmeakos
veterán
válasz
krisztian000 #7405 üzenetére
50 a max....
(#7406) SylarHUN Azért én néha találkozok 1-1el de valóban kevesebb mint volt.... (Nem kiabálok el semmit)
-
SylarHUN
senior tag
Nem tudom, észrevettétek e, de szinte 100%-ban eltűntek a csalók.
Vagy csak én vagyok most mákos, és nem találkozom napok óta 1el sem?
-
krisztian000
tag
A játékban hány szint van vagy ez végtelen?
-
tutuhawer
őstag
válasz
krisztian000 #7403 üzenetére
ha teljesen lenullázod a durabilityt, ami a fordulatszámmérő mellett van jobbra-lent, akkor kikapcsolódik minden beletett tuning a kocsidban, amíg meg nem javítod újra. Ha az angol megy egy kicsit, akkor számbillentyűzeten a + gomb a játék leírása
-
krisztian000
tag
Kösz szépen.Ezt nem tudtam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
krisztian000 #7400 üzenetére
szevasz , indulok dolgozni, gyorsan válaszolok:
a garage-ban a cset ablak elég szar helyen van, azt rejtsd el, alatta ott a repair gomb, meg kell javítani a kocsit. Ennyi a trükk. egyéb kérdésed , ha van, és érdekel a véleményem, reggel 6-ig írhatod ide, online leszek.
Üdv! -
WASPZotya
tag
válasz
krisztian000 #7400 üzenetére
Ilyet én még nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i5 11400f - RTX 3050 - 16GB Középkategóriás Gamer PC Garanciával!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest