Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Engem mostanában az zavar leginkább,hogy alkatrészt nem kapok sehol csak egy kulcsosakat de az is ritka.After cucc kb 1-2db/hét.Már csak a gyémánt maradt. Néhány hónapja még a 2.hely is adott cuccot de most már az első hely sem akar.Az icipici boost mennyiséget összekapargatom de a gold packra kevés lesz inkább csak autót veszek belőle.
-
UFO1
senior tag
Egy pár hiba miatt nem érdemes abbahagyni nálam is volt hasonló ilyenkor segíthet az újraindítás vagy a szero váltás. Amcsin voltam sokáig de az szarakodott átmentem EU-ra (előtte fordítva) és most az tökéletes, de lehet az is túlterhelve. Nálam még a 8 játékos futamok is elindulnak kevés kivétellel.
Letöltés bezavarhat pl. gyémántnál nem szedi fel csak késéssel de lehet modem (nálam ilyen is volt) vagy router hiba is, persze az oprendszer hiba sem kizárt.
Az hogy nem ad semmit a végén nem nagyon fordul elő ha nem is látszik jóvá lesz írva figyelni kell a rep csíkot ill. a kp. összegét növekszik e.Tutu azért a festést ne hagyd abba az fontosabb, jövő héten a hét közepén is rá érek pár kört menni.
(#7800) noblem1983
Ezt jól látod még HS is gyengén szór cuccot. -
noblem1983
senior tag
Valahogy nálam ritkán fordulnak elő ilyenek.Ha a belépsz a szobába és sokan vannak vagy nem ugrik meg a számláló ha be ready-zik mindenki akkor lépj le mert 0-0 lesz a végén.ÉN néhány napja raktam újra a játékot talán neked is ezt kellene tenned.Esetleg legújabb vagy frissebb video driver. Esetleg vírusirtó vagy egyéb program ami terheli közrejátszhatnak, ha ennyire gyakori problémáid vannak.
-
tutuhawer
őstag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Ez így szerintem nem igaz. Ha VDAVE hibái huzamosan előkerülő hibák, értsd majd' minden nap, akkor is először a saját gépén kell keresni a hibát. Ismerek laptopról, vagy mobilnetről játszó játékosokat, valaki torrentet is futtat a háttérben és ezek a panaszok egyediek. Ennyire nem szar a helyzet szerintem, csak van, amikor szarabb, instabilabb a rendszer, mint máskor
-
V.Dave
senior tag
Egy hányadék ez a játék..5versenyt mentem aztán elment a kedvem az egésztől..
1verseny: első lettem, meccs végén két darab zsíros 0 fogad.
2verseny: A verseny 3/4éig azt hittem hogy első vagyok, elsőnek rajtoltam el, végig vezeettem, és a végén felvillan hogy 1percem van hogy beérjek. Mondani se kell a célban nem volt egy kocsi sem, mégis 2. lettem.
3.verseny: kb 10percig tölti a vversenyt, majd mintha valami Le Mans futam lenne, kb 2mpes hátránnyal rajtolok a többiekhez képest. Végül ezt megnyertem.
4.verseny: Itt jól kezdődtek a dolgok üldözöm a vezetőt majd váratlanul lassacskán belassít hogy mellé érjek, itt már sejtettem hogy nem lesz ez jó, majdnem megelőztem amikor egy kövér kanyarodással belesajtolt a falba majd kb 501km/h val elhúzott.
5.verseny: kidobott hibával itt telt be a pohár -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!
Van még boostom , elég is , de spórolok , várom a nyarat , magyarul NEMHERDÁLLOM EL !
Ami köllet , hát megvettem , neércsetek férre , de a kisemberekre nemgondol a gém ?
Könnyebb utat választanám , ha lenne (igc verda) , de nincs könyörgöm ?Van más profilom is , abba kellene igc verda (tutunak üzenem) !!!
Amúgy senkit se zavar , hogy a gém ingyenes ?- ja kölcsed a bosstot efelé erre a játékra , és ha elfogy ........... akkor mivan ? (kezdjem előröl) ?Küszködtem eleget , jött a lengyel boost , hát vettem (maradt egy kevéske) , de nem herdállom el , én a jövőre is gondolok , várom T4 pl.
Más : kéne infó a t1 uj micsubicsi -mit tud , mit lehet vele kezdeni , megéri e , pörög e , tud e annyit mint az mr2 , farol e , orrtólós e , szóval minden érdekel ?????
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Boost-os kocsik plusz egy garázshelyet adnak...
Ma kaptam 3 kulcsos felnit T2-es Lexusomra.
Viszont a Team Escape-ben cél előtt érthetetlen módon mindenkit lemeszeltek... (két "bilincs" volt még, semmi rendőr a közelemben,) K.cs.g bug
Holnap (remélhetőleg) eladom a notimat, egy darabig nem lesz gépem. Van egy sanda gyanúm, hogy nem fogok visszatérni World-be. Maradok a jó öreg FPS-eknél új géppel. Csak a Run-t fogom végigvinni, mert notival voltak grafikai hibák.
Sok játék várós lesz nekem idén/jövőre: Far Cry 3, Medal Of Honor Warfighter, Metro Last Light, Bioshock Infinity, Counter Strike : GO, (talán Max Payne 3 is), Crysis 3. (Half Life-ot nem írom, mert ki tudja mikor lesz
) -
SylarHUN
senior tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Na erre nem sokan gondoltak!
Szemfüles!
3 kocsi után a 4. IGC-s, 500 SB a garázshely miatt, tehát korántsem ingyenes.
-
szakalistvan
senior tag
Az mondjuk kb senkit se izgat hogy egy garázshely 500 boost? Az IGC sincs ingyen...
-
Szelep
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Szerintem csak érdeklődött, hogy nem tudunk-e valamit az újabb IGC-s autó(k)ról.

Miért ne tehetné ezt? Ha már vett pár autót boostból, IGC-ért nem lehet? Valaki írta, hogy minden hónap végén lesz elérhető autó IGC-ért. Lassan április vége, akár még aktuális is lehet a kérdés. Én biztos nem örülnék, ha megveszek egy autót boostért, másnap pedig már IGC-ért is megtehetem. -
tutuhawer
őstag
elnézek ide, elnézek oda, és az autói 90%-a boostos. Nem az olcsó típusok, hanem mindendéle tuttifrutti. Amit nem értek, az az, hogy miért kell várni, hogy azon meglévő boostosok közül melyik lesz elérhető játékpénzért? Nem tökmindegy, hogy A vagy B érkezik? Hiszen Odebbb már mindegyik kedvencét megvette, mindet, amelyiket szerette volna, boostért a többségét, de sem A, sem B nem volt közte, és most azokat szeretné, mégpedig játékpénzért. Ha olyannyira érdekli, hogy hűha, most vajon érkezik A vagy B játékpénzért, akkor eddig hogy a fenébe nem vette meg boostért. Én megvettem mindent, amire vágytam boostért. Közte volt az M3 E92 is, mert én ezt a modellt nagyon szeretem. A lengyel boost előtt jogosan vártam 2010 óta, hogy jöjjön játékpénzért, de csak nem... Viszont amint lett egy kis lehetőségem, megvettem, és tovább már nem vártam rá, nem kérdeztem, hogy jön-e játékpénzért stb stb... Szóval a kérdésem áll, hogy aki az Isten faszát is megvette már, kétszer, az hogyan nem tudott megvenni valamit, amit már talán játékpénzért is érkezhetne vagy mifene... Ez csak nekem probléma, mert kicsit szőrszálhasogatónak érzem magam itt a fórumban... Csak én furcsállom?
szerk: most nem mondhatja Odebbb, hogy nem kap választ, mert kivesézzük a kérdését is.

szerk: most nyilván sok olvasónak úgy tűnhet , hogy egy kötekedő szemét vagyok, pedig nem... Be lehet hívni groupba, nem vagyok én olyan szemét. Most is csak rákérdezek a játék egyik legnagyobb rejtélyére. Sokmindent tudok már, de ezek a lélektani dolgok nekem nem tiszták
szerk: valamelyik autó többször is megvételre került. Azok helyett hogy nem lett megvéve az éppen most olyannyira játékpénzért várt gép?
Dr Csernus legyen a talpán, aki megmondja nekem. Figyelek -
DeadBullet
tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Miert kerdezte odebb, hogy mikor lesz igc auto? A masik forumtars meg irta, hogy minden honap vegen. Elmagyaraznad egy kicsit, hogy mire ertette. Kerlek szepen.
-
Nem nekem szólt,de szerintem nem akar költeni erre a sza.ra.Ennél szebben nem tudtam fogalmazni,elnézést.

-
callmeakos
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
In Game Cash - játékbéli pénz. ~ a versenyeken nyert pénz
-
odébbb
tag
Csá mindenki !
Mikor lessz igc autó , nekem az kéne nem boosstos !
MiKor lészen jó a csett fal ?,egy csomó kérdésre nem kapok választ SOHASE !
-
UFO1
senior tag
Nekem bejön ez az Mitsubishi Eclipse GS-T különösen az átlátszó plexi gépháztető meg a milio mélynyomó na de 8500 boostért. És azok az össze-vissza álló kipufogok, hát borzalmas de ennek ellenére elég jól megy és végre ez nem csúszkál.

-
Norwich
tag
válasz
noblem1983
üzenetére
De ha itt változattok akkor minden EA - s játékomnál azt kell majd használni?
Mert van FIFA 12 - őm is Origine - s és csak az NFSW - t akarom más e-mail - re tenni. -
Norwich
tag
E-Mail címet valahogy tudok cserélni am NFSW oldalon?

-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84
üzenetére
Na attól a sárga féktől fordult rosszul és az a sárga motor szerintem nem forogja ki magát azért értelek utol az előbb a pályán, már amit ismertem. És a kerék nem látszik milyen, az jó bele amit írtam. Mondjuk az enyém full tuned.
Van egy másik profilomban kék motorral bár az csak 35 lvl, talán a nitroja hosszabb egy csöppet, de szerintem amivel mentünk gyorsabb. -
dudigy
tag
Köszönöm a gyors felvilágosítást!

-
sunny84
senior tag
1 biztos mr2 be ursa pro tuned váltó kell
( többi még teszt alatt ) , sokkal izmosabbra épített mr2 ket lestartolok -
UFO1
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Az LFA az egyik kedvenc gépem sajnos elég rosszul rajtol és a megfelelő színsor nélkül esélytelen a nagy vasak ellen és úgy sem sok, sőt egy jól felhúzott MR2-ő is simán lenyomja nem beszélve az E30-ról.
Nagy előnye hogy bárhol nitrozható és iszonyat stabil marad bár ma egy kicsit csúszkált nagy sebességnél amit nem szokott igaz cseréltem benne cuccokat lehet e miatt és így 370 ill. 400-at megy N2O-val. Itt is látszik +30-as a NOS-a míg a legtöbb top gépnek +40-es de elég sok gyakorlással lehet esély nyerni egy jól begyakorolt pályán, jó sűrű PU nyomogatással.

Másik jó tanács rajtnál alacsony fordulaton érdemes elengedni mert különben elkapar. Tudom alacsonyabb szinten ez nem könnyű mikor vékonyka a zöld sáv. Mindenesetre a hangja nagyon szép talán a Bentley TE után a második legszebb különösen a gázelvétel utáni gyorsítás szenzációs, ezt mondja „mmmmm”!

-
SQX_Barto
addikt
Végre tuning cuccot nyertem kincskereséssel csak panaszkodnom kellett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A T1-es MR2-őm kezdi elnyerni végleges formáját, már csak egy két vagy három kulcsos engine hiányzik és nagyon jó gép lesz.
T2-es Lexus ISF-et még nagyon gyengének érzem tuning nélkül.
Szerencsére a BMW-t nem adtam még el.
Csináltam single-ben egy jó hosszú körpályát, 5 perc felett volt egy kör, szerencsére senki nem nyomta be a plusz körös powerupot...
8 nitróval nyertem meg a versenyt, nagyon nem gyorsul még a Lexus
-
UFO1
senior tag
A rep-et, kp-t, PU-t esetleg alkatrészt amit nyertél megkapod még akkor is ha pont kifagy a játék csak nagyon ritkán nem. Nálam a gyémántozásnál is volt hasonló, az utolsónál de jóváírt mindent.

Más:
Valaki azt magyarázza meg a free chat most megszűnt vagy javítják ahogy írták vagy mi a búbánat.
-
SQX_Barto
addikt
Szia!
Ez egy bug szokott lenni. Sokszor valójában ad pontot (ha figyelmesen nézed a kék csíkot a szintednél, megy feljebb) És ilyenkor érdemes átnézned a leltáradat is, mert lehet, hogy adott valamit (amit ugye kártyával választanál ki).
Bár nem tudom milyen helyezéseknél nem ad már semmit, de ha első vagy, kell adnia valamit, csak egy bug miatt 0-0-át ír ki. -
dudigy
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani a játékkal.Van egy dolog ami idegesít,mégpedig az,hogy
elég sokszor nem ad se pontot se kártyát a verseny végén teljesen mindegy
hányadiknak érek be vagy használom-e az egérutakat vagy sem.
Esetleg,ha valaki tudja légyszi írja meg miért van ez. Előre is köszönöm!üdv:Gyuri
-
Tegnap este én is így jártam,csak én a verseny végén belefagytam az ablakokba és csak alt+F4-el tudtam szabadulni.Ritkán játszom mostanában és ez még rátesz egy lapáttal.

-
odébbb
tag
ESTÉT !
Ez még kimaradt a sztoriból , hogy mind a három profilommal megcsinálta ugyan ezt amit leirtam az előbb (gyémántozás), má bánom , hogy felmentem jáccani , mert kopppon maradt mind a három pilóta : Whiteangie , OLCSVA , odebbb .
A gém ugy döntött ma : NEM AD SEMMIT !
utóírat : venniakartam 50.000 ezres pakkot is , erre errort irt ki - BEGURULTAM .....
kiléptem , és most leírtam búmat - bánatomat nektek most ide , jöttem vigasztalódni , bocs de ez kikivánkozott belőlllem !!!! -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Következő dolog történt velem : Szorgalmasan és ügyesen összeszedem minden nap a gyémántokat , a mai napon is ezt tettem , de mikor az utolsót fölvettem , nem dobta ki az ablakot hogy hanyadik nap- nem adott semmit , nem növekedet a day szám sem , alul világított sárgával , hogy 15/15 , magyarul teljesítettem a feladatot , mondom magamba , hogy kocsikázok egy kicsit , hátha .... 10 percnyi kocsikázás után feladtam , mondom bemegyek a garázsba , kijövök hátha történt valami , de semmi , annyi különbség történt , hogy a térképről eltünt a sárga gyémántgyürü , a day nap száma megsem mozdult ....Magyarul ojjan mintha nemcsináltam volna semmmit .................
Más : Mindezek után meglett ez a sztori fejelve azzzal , hogy leálltam multizni a kedvenc pályámon , láss csodát nyomtam két versenyt , természetesen mind a két versenyt én nyertem - erre a gép addott : 0 reprodukciós pont 0 kess , nem választhattam kártyát sem , Megnéztem az adatlapomat , hogy hány multit nyertem , vagy mennyit veszítettem az is állt, nem változott semmit sem (pedig nyertem kettőt) Magyarul ojjan mintha nemcsináltam volna semmmit ............
Kérdésem a következő : ez mi ez ?
ez játék ? ez fer dolog ? ez , jogos ?
Vagy én vagyok h.ü.ly.e , vagy most nemértek semmit ?Várok válaszokat , mi történt , vagy volt e hasonló dolog akivel ez történt !
Minden hozzászólás fontos !Megkérnék minden fórumózót , aki tud SEGÍTSEN rajtam !!!!!!!
-
UFO1
senior tag
válasz
Putyin90
üzenetére
Csak csatlakozni tudok (#7747) SylarHUN-hoz a 2. videód sokkal jobb mivel PU-val nem nagy kunszt TE-ni sőt nélküle sokkal kifizetődőbb is ahogy itt már taglaltam.
Még annyi tanács HS-n ahol a legtöbb alkatrészt szór érdemes T1-es gépel menni (és nem a legerősebb MR2-re gondolok, nálam a 2000 GT-R vált be) PU-nélkül (mindketten!) esélyes hogy dob valamit nekem múltkor 5-ből 5 szőr adott ültetést, rugót, gumit stb.
Versenyezni meg ott a rengeteg pálya. -
SylarHUN
senior tag
Ezen besírtam!
-
Putyin90
senior tag
Itt van még egy.

-
-
Putyin90
senior tag
Hali!
Csináltam egy videót ma, általában így nyomom.
Szerintetek jó vagy rossz? Lehettem volna első is, de sajnos belém szált az a szemét SUV és a Lexus LFA-es lenyomott. 
-
-Rolika-
senior tag
Szombat délután van és nem találok versenyt. Vicc

-
SQX_Barto
addikt
Megy valakinek a game?
Nálam lassan 10 perce loadingol a k.cs.g a belépésnél.
Nemrég elértem a level 20-at és vettem egy Lexus ISF-et
De az ingyen BMW-t megtartottam. A 34000$-ért való eladás kb a sértés kategória.
Újonnan meg párszázezer $ plusz érjek el 30-40-es szintet, hogy megvehessem... -
SylarHUN
senior tag
Nem NFS World, de talán valakiket érdekel.
Egy érdekes összehasonlító videó az ACR és a Grand turismo 5 szereplésével.
Mind kettő játékot ugyan azon a helyszínen futtatják, osztott képernyőn.Nem tudom eldönteni melyik a szebb.
-
UFO1
senior tag
Nekem a sima szürke tuning mentesből 2 db van és itt az ültetett nehezebben fordul és ezáltal lassabb az általam próbált pályákon gyors autópályás szakaszra viszont pont ez való. A sün GT3-ból az alap verzió is jól fordul ültetve talán a más stat értékei miatt, a másik egy full pro verzió meg úgy van hangolva hogy a puha futómű miatt iszonyatosat rajtol és tapad is, de csúsztatható maradt így kanyar előtt kevésbé kell fékezni elég bedobni és betapad mint ha az út része lenne. Egy hátránya van ennek a futónak nitrozás után hirtelen gázelvételre keresztbe állhat, de minden szokás kérdése nekem ez vált be.
-
UFO1
senior tag
Luxus sportkocsik (kedvcsináló) 8. rész
Ford GT (4500boost vagy 850E kp. alapon)
Ez az a típus amit sosem vennék meg (persze megvan) pláne ha versenyezni szeretnénk vele. Iszonyatosan nehezen fordul mintha egy gumi masszában lenne, kormányoznám és 1-2s késéssel marha orrtolósan és négy keréken csúszva! fordul, szerintem borzalmas. Gyenge indulás kínkeserves végsebesség elérés ami 346 és 384 N2O-val de az elsőt vagy 5 szőrre sikerült elérni mert vagy kisodródott vagy forgalom volt szemben. Aki nem akar szenvedni felejtse el.Lotus Evora Cop Edition (6000 boost, alapon)
Ez pont az ellentéte a Ford GT-nek nagyon jól fordul iszonyatosan gyorsul szinte bárhol nitrozható nagy sebességnél esetleg enyhén sodródhat de nagyon könnyű kézben tartani. Nagy előnye néhol gázelvétel nélkül fordítható. Sebességei is hihetetlenek 360 ill. 400 NOS használata mellett. Nagy hátránya az ára pláne mostanában mikor a 911 GT3 csak 3850 boost volt most 5500, és legalább úgy megy mint ez, sőt jobban is.Porsche 911 turbo és Snowflake (5000 boost utóbbi már nem kapható, alapon)
Gyenge start és gyorsulás jellemzi mindezek mellett még rosszul iszonyatos orrtolósan fordul. Sebessége 351 és 382 N2O-val az elsőt nehezen éri el jól jellemezi a menettulajdonságait single-be majdnem lehagytak hazai pályán. Egyetlen jó tulajdonsága az alapjáraton szép hang.Porsche 959 (5000 boost ill. 1 milla IGC, alapon)
Sokkal kezelhetőbb mint az előbbi szépen fordul jól gyorsul bár nem nem veszi fel a versenyt az alább felsoroltakkal. Kanyarban is nitrozható nem farol ki tőle nagyon stabil. Sebességek 357 és 396 NOS-al amit könnyen elér és stabilan fordul végsebesség környékén is. Akinek nincs vagy nem akar boostot költeni ez a legjobb és legolcsóbb vétel és az alap M3 E46-hoz hasonló gépe lesz bár utóbbi talán egy kicsit stabilabb.Porsche 911 Carrera S és Snowflake (egyik sem kapható utóbbi alapon)
Az előbb említett 959-nél stabilabb (a legjobb szó rá: beton-stabil) és erősebb közel hasonlóan jól fordul annyi különbséggel hogy jobban tapad annál. Volt hogy jobb időket mentem a Snowflake-el mint a GT3-al de ez már a múlté (elcseszték). Sebessége 358 ill. 398 nitróval a hópelyhes verziónak az alap verzió kb. 10km/ó-val kevesebbet mehet mivel az nálam tuningolt így pontos adatot nem tudok róla. Ez is jól viseli a nitrozást kanyarban és viszonylag alacsonyat ugrik és stabilan ér földet akár csak a 959.Porsche 911 GT2, GT3 RS és Cop verzió (GT2 5000, GT3 3850 volt most 5500 boost a Cop már nem kapható, tuning nélküli alap verziók)
A GT2 nagy hátránya a nehezebb nagyobb íven történő fordulása e miatt játszadozni kell a gáz és fék adagolásával hogy az orrtolás ellenére fordulásra bírjuk. Ez a nehézség a GT3-nál nem jelentkezik sőt nagyon jól bármilyen íven szépen fordul különösen ültetés nélkül, így kicsit sodródik, ültetve stabilabb de nehezebben fordul viszont nem farol ki nagy sebességnél mint az előbbi. A Cop verziónál ültetve, szélesítve is megmarad a jó fordulóképesség és stabil is egyben. A perfect-jük és a nitrojuk egyformán erős hamar elérik a végsebességet ami sorrendben a kettő elsőnél 348 ill. 388 N2O és 358 ill. 399 NOS-al a rendőrségi verzió. A GT2 a furcsa stabil de nehéz forduló képessége miatt nitrozva nagy ívű kanyarból kijöve beszitálhat kisebb íven viszont nem fordítható a fal érintése nélkül (merev lesz) ugyanez a GT3-ál simán kivitelezhető. Mindegyik jól ugrik és alacsonyat itt talán a GT2-él kevésbé jelentkezik a farnehézség és az e miatti orrfeldobás. Mindkettő jó vétel aki nem vett olcsón GT3-at csak sajnálhatja.A jelenleg elérhető T3-as autók bemutatásának a végére értem ha lesz új T3-as ill. érdemleges T2-es mint pl. ZL1, El Camino (amiről írok majd) fojtatom azok bemutatását.
[ Módosította: 7 ]
-
V.Dave
senior tag
Na most viszont én modom azt hogy a Chevrolet SS Camino mi a kutyapicsáján egyik napról a másikra belepiszkáltak, mert sokkal gyorsabb lett. Így is kb csak 6milliárd embernek van ilyen a worldben.
-
SylarHUN
senior tag
Ez mekkora!
Cicik csak úgy lobognak!
Drift -
UFO1
senior tag
És elég jól megy is a Porsche GT3 RS 4.0
Ez még elférne a játékban Porsche Carrera GT ha csak a hangja miatt is persze minden jelenős NFS-ben benne van.
A garázs tartalmát meg csomagolhatnák is számomra!

Érdekes gyorsulás a World-ben szépen eldöcög: Porsche 911 Turbo S vs Nissan GT-R.

(#7730) janihunk
Nem, bár a 4xZ, 2xP nem ültetve, talán még gyorsabb.

-
NFree
addikt
Sziasztok , nos a t2 es m3 kötelező darab , a tunig hozzá pedig Z,Z,Z,P,P,S nekem még nem fullos de mocsokul megy az biztos .
Gray point:
És még van benne 1.5mp az első kört elkurtam , igy az 1.18 lett egyébként hibátlanul ment már 1.16 is elsőre.
A lényeg szerintem a legjobb autó t2 ben.
41 helyre elég , csak jaj 
-
noblem1983
senior tag
A 911 GT2 bekerült a car dealerbe 5000 boost és a múlt héten leárazott autók A1,E30,GT3 RS,RTR-X is bent maradtak a játékban viszont már normál áron vannak.
-
NFree
addikt
De gyűlölöm , első futam , rögtön egy kibaszott csíter, mondom hátha nem elnyomok pár power uppot sehol sincs egy paganival , nos a waterfronont kevés ember tud lerázni de azok sem így , elbassza az egész napom , olyan ideghes vook , hogy szétrobanok

-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Az nfs weboldalon nekem nincs meg a felső csík ahol belehet jelentkezni.
Ez érdekes. -
UFO1
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ha pursuit-ot mész elég 6 percig kihúzni utána már nem nő a nyerhető összeg (se rep, se kp.) A legkönnyebb TE meg szerintem Outlaws ha jól begyakorlod PU nélkül teljesíthető egy kicsit hosszabb All In-él de utóbbinál könnyebb szögesbe belefutni és a vége is nehezebb a szemből jövő Rhinok miatt.
A lényeg a TE pályákon nem egymás ellen kell küzdeni hanem össze kell tartani mivel csapat verseny és tapasztalat szerint ha mind a 4-en 5másodperc időkülönbségen belül érnek be akkor ad jobban (Out-on elsősorban ültetés, neon stb.-t dob és sok rep-et és kp-t, ritkán alkatrészt, utóbbit HS ad a legjobban 28 lvl-től, ha mind 2-en PU nélkül mentek esélyesebb) tehát érdemes egymást bevárni esetleg segíteni a bajbajutott társaknak, mivel ha nem mind a 4-en érnek be nincs arany kártya a végén csak ezüst és ott minden kevesebb és cucc sincs. -
V.Dave
senior tag
a Lancia Delha hf milyen vas? Érdemes belefeccölni vagy leves?
-
V.Dave
senior tag
sziasztok!
van még olcsó boost a zlotyis féle? Vagy már azt is eltörölték? -
tribandi
csendes tag
üdv all! a world.be keresek játékos társakat! akikkel normálisan lehet játszani!! tribandi83 néven vagyok fennt! ha van kedvetek vegyetek fel barátnak!!! elöre is köszi!!

-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
TE-n tudtommal mindig egy adott szintrol kezded, van egy minimalis korozottsegi szint minden palyanal, Pursuitnal meg told fel maxra mert ugy sokkal tob REP-et meg casht ad, szoval nincs ertelme nullarol kezdeni, annyira meg nem nehez ha 5-os szintrol is kezdesz, egy kis gyakorlassal belejosz.
Amugy en regebben azt csinaltam hogy elbujtam a stadionba, oda ha mar leverted az akadalyokat be se tudnak hajtani a zsaruk (max oda spawnolnak), volt hogy egy fel orat alltam, kozbe meg tortek ossze magukat es szepen ment fel a szorzo. A lenti stadiontol nem messze meg van egy resz ahol egy kurva hosszu hid van es a vege le van zarva (az mar a terkep alja), ha ott mesz fel ala kis gyakorlassal lehetetlen hogy elkapjanak es a vegtelensegig tudod kerulgetni oket.

-
UFO1
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
A TEAM elvileg nem durvább csak single-be de az sem vészes kell betenni PU-ból gumifújást, tankot, sün röptetőt (emergency evade) és azt a pajzsot amin hópehely szerű van, ha felfut a kék csík, hogy nem érzékelnek a zsaruk erre rányomsz akkor nem kell végig várni a középről indul 2 kék csíkot.
-
-
SQX_Barto
addikt
Hogyan lehet körözöttséget lecsökkenteni?
Sz.rrá festettem már a kocsit, levettem vynileket, ugyanúgy 5-ösön vagyok
Vagy megint kapassam el magam? Kb 150$ és utána 1-esen vagyok. Azért ez vicc... -
noblem1983
senior tag
Azt én se szeretem annyira mert a nitro+jugger nagyon fogy ott. Lehet,hogy 4:01 lehetséges de mikor jelentettem powerupp nélkül úgy ment el a Spec-V-m mellett mint egy rakéta.Egy GT3-rs volt előttem de ő is rájött mekkora egy balfék,hogy 25000 boostos verdával csal és platina cucc is volt benne szóval epic fail.
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983
üzenetére
A 4.01 es idő elképzelhető ott, egy agyon huzott ccx -el szuper pilótával és 100% körrel, nincs hiba és végig iven tolod. Én 4.05 mentem, nem volt perfect de ugy érzem nagy mákom volt, csak nem szeretek ott menni mert ált 10-13nitrot 5-6 juggert lövök , és sajnálom.

-
gyuszito
senior tag
Szia!
Sokat segít az is a játék befejezésében, hogy itt a jóidő (bár az elmúlt pár nap borzalmas volt.)
Tudod sokminden közrejátszik ebben az ügyben. csak egy példa, ami nagyon rosszul jött ki, és "szíven ütött". Szerettem volna BMW-t venni (E30 M3) de lemaradtam kétszer is.
Először akkor, amikor megjött az első Starter packom. Dec.23.-án érkezett, óriási szerencsémre, de a BMW-t kivettél 22.-én. Aztán most, amikor visszatették, és már elfogyott a boostom, és vissza is állt az eredeti árára, és sajnos nincs ~1400 forintom egy autóra
Néha felmegyek kicsit vadulni, de már elveszítette az eredeti varázsát. Bár bíztató szavaid segítettel picit, és fel is megyek picit ökörködni, decsak mert a MOMO kormány túl hangos most a TDU2-höz

-
UFO1
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Ez legtöbbször akkor fordul elő ha sokan vagytok egy versenyen 6-8-an mert valami folytán nem tudja szinkronizálni a sok játékost vagy kilép közben valaki de bármi hiba is közbejöhet (nálam ritkán fordul elő).
Nem tudom kikel dob össze de esélyes hogy jóval magasabb szintűvel is összerak pláne ha az MR2-vel vagy a 911 GT3-al mész ezért javasoltam vegyél egy Silviát is mert így nem lesz akkora a szint- és tudásbeli különbség (garázshelynek lennie kell mert a boostos gépnél nem vesz el a 3-ból).
Az hogy nem látod az ellenfeled van ilyen.
Ha nem látod mit nyersz a verseny végén attól még megkapod a kp-t a rep-et és amit nyertél cucc vagy PU-t is.Alkatrészt meg vehetsz 50E kp-ért is az utolsó kártya az (garázsban, mystery pack a neve) de számíts rá hogy néha 10-15-ből csak 1-et ad, ha ad néha csak PU-t dobál.
Tuning leírást meg Nfree is tett fel az alkatrészeket (mi hogy néz ki) meg 2x is feltettem keres rá.(#7705) noblem1983
Az lehet hogy még bent van, de minél többen jelentik, talán nagyobb az esélye hogy repülhet nekem kevés találkozom volt hackerrel a bejelentett BANHAMMER óta, szerencsére. -
noblem1983
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
Engem meg inkább a bugok idegesítenek

Egyrészt néha 5-10 perc Loading után kilövöm a játékot (és megyek is vssza...)
Másik meg amikor az ellenfél nem látszik a térképen és akkor vagy gyorsabb vagyok, vagy a cél előtt elkezd utolsó kanyarban visszaszámolni, hogy mikor ballagok már át a célvonalon
Na meg a 0-0-ás pontok nyert meccs végén. Utána meg bogarásszam, hogy adott-e valamit...
De (majdnem) ingyenes játéknak nagyon jó. Csak idővel bővítsék, mert ennyi játékmód kevés lesz. Meg idővel pálya- és szintbővítés sem ártana (szerintem). -
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika-
üzenetére
Nem kell kilépni végig kell menni és a végén megnézni mennyit ment (idő, sebesség) aztán ha nem frankó valami pl. 412-nél gyorsabban ment (ez csak 50 lvl-en lehetséges) vagy túl jó az ideje a szintjéhez ill. a kocsijához képest katt a nevére jobb egérrel ott keresd meg cheat feliratot és report-old le had tudjon róla az EA is (pl. speed hacker vagy teleport stb. ha angolos vagy bővebben is lehet). Ha mákunk van kivágják vagy nullázzák az eredményeit. Én már elég kevéssel találkozok hál istennek.

-
odébbb
tag
válasz
gyuszito
üzenetére
Szia !
Ne csináld már , mást is visszhoztam ide , biztattam , megnyugodott , mennyé szabira 3 napra , ha visszjössz ide közzénk , meglátod jobb lesz , de NE ADD FÖL !
higgadt legyél , csak nyugi ----szúzzzááááá-szúzááá !
ADTÓL , HOGY FELFÜGGESZTED A GÉMET 3 NAPRA NEM DÖL ÖSSZE A VILÁG !
képzeld nekem mobil netem van , 16giga havonta , egyszercsak elfogyott a net , vagyis lezabáltuk én meg az asszony : dicsak , vót még hátra 2 hét a hónapból - se net se gém -se semmi na ez asztán a csoda -kész káosz vol a 2 hét anyámnak se kivánom.
Képzeld magadat a hejembe ?várom soraidat kolléga !
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

41 helyre elég , csak jaj