- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Estét !!!
Mikor jönnek uj vasak ?
Waterfronton , lehet menni 0.52 alá tudom próbálgatom , de vért izzadok vele .
Más már ment 0.51 - is de nem értem hogy csinálja ( csalás nélkül ) , szerintem ha fojamatosan nitrózol , abból bukás lessz ezen a pályán , ugyhogy ésszel kell menni rajta ... -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6297 üzenetére
Azért ne legyél szerénytelen jól mész te mindenhol pláne én hozzám képest (1,24) bár el sem tudom képzelni hogy lehet ott 01:11.315 menni ami a top idő. A múltkor egy Ford GT-vel mentem párat lerajtoltam rendre de rendesen, erre nem utolért mindig a hajtűnél.
Ezt a Route 55 lepróbálom annyian ajánlgatják.(6296) Amit megfigyeltem pl. az SLR-nél a gumi is fontos lehet a 21' gumival nem csúszott annyira mint a szintén széria Cop verzió kevésbé peres gumival (persze mind2ő boostos)
-
NFree
addikt
Sikerült közben, hát srácok , babázunk 1000-el nincs időm semmire sorry, de azrt a petersburg ot megnézem én is , vettem a porséba motort rugót, ugyhogy Z,P,K,Z,S,S van benne mind pro , igaz van ami alp pl motor, a rugo az pro tuned, nos még még mindíg csúszik , mérséglődött egy kicsit , 1x mentem vele csak , nem volt időm alaposan tesztelni a lényeg ha olyan 330fölé megyek ott már nagyon érzékeny , kapott 3 as ültetést+szélesített kasznit is , mennék nagyon tesztelni de , babázunk , bocs.
Petersburg 1enlőre z4 el 2.28 körül elég gyengus. -
UFO1
senior tag
Ha még nincs meg itt tudsz jelszót váltani, másnak is ha megoldódott.
(#6284) geentleeman
Az a Petersburg Dam:01:19:467 nagyon jónak tűnik mivel Tutu ideje 01:19.93 MP4-el (ha már nem futott jobbat). Írd már le milyen cuccok vannak benne van-e széria race vagy mind pro és hogy azon belül melyik Improved, Sport, Tuned, sztem elég ha röviden pl. Z/i = zöld improved, mivel én is azon gondolkoztam lehet sok neki a full pro tuned mivel a másik GT3-am alap és az sokkal stabilabb úgy bár valamivel lassabb. Egy Word nick-et dobsz akár pü-be. -
NFree
addikt
válasz
RootRulez #6290 üzenetére
Team Escape.
Kevés pálya van ketegorizálva ugy mint T1 T2 T3, szinte a páylák 80% mindhárom csoport mehet. Én azt mondom versenyezgess akkor még ne siesd el , s majd szépen minden jönni fog. Az all in meg egy team escape pálya t1 kocsival lehet rajta menni asszem lvl7 től elérhető , minnél nagyobb szintű emberkékkel mész annál több lesz az xp és a cash, legalább is régen így volt -
NFree
addikt
válasz
RootRulez #6286 üzenetére
Lejárt az idő limit.
Nem ugyan olyan TE az is csak 2 személyes , nagyon jól jön ha haverral akarsz menni, mindketten aranyat kaptok , s nem mint privátba kiszurja a szemed 200-300 pénzel , hanem rendesen fizet.
Mások irkálták , még jó alkatrészt is lehet rajtuk nyeregetni, de nekem még nem adott, de legalább nitrót is ad azt meg szeretem.
T3 as versenyeket???? hm , kérdés mien szintű vagy ? t3 as kocsi IGC-ért még mindíg topp M3 42lvl ,s a király Murci lvl50 és 2.5 milla.
Ha xp-t akarsz akkor TE all in orba szájba . -
NFree
addikt
Csövi , elfelejtettem , hogy lehet jelszót cserélni , valaki esetleg tud segíteni?
Egy fórumtárs ajánlotta tegyem meg.(#6287) SylarHUN
A waterfront road on 0.55-56 lehetséges , én is szoktam annyit menni asszem bmw vel , amikor haverral ott privizünk, viszont 0.52 alá asszem szénné nitrózott rs el sem jutottam.
Egy srác tud menni 959 is 0.55-öt vele is mentem már. Asszem szarmatrac , de nem vok biztos benne.egyébként piros ment
-
SylarHUN
senior tag
Waterfront-on?
Biztos?
Ott 4:30 feletti időket mennek.Nem véletlenül Waterfront Road?
Bár, ha ott futottad ezeket az időket akkor az is gyanús, sőt én azt mondanám, hogy tuti csaló vagy.
Mert power up nélkül 00.50-es idő is szerintem csalás.De azt hiszem ezzel a többiek is így vannak.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Jó ideje nem játszottam vele, most megjött a kedvem. Látom van egy új játékmód, rendőrök elől kell menekülni és közbe versenyezni (vagyis ez jött le, még egyet játszottam vele)
Nyomnék T3-as versenyeket, mert a T2-esen már kiesebb szintűek vannak és alig kapok XP-t.
Milyen T3-as kocsikat lehet ingyen megvenni, azaz nem valódi pénzért?: F
Köszi: RR
-
91sty
csendes tag
Na az én 911 gt3rs-embe is 9-9es medion motor van és sokkal stabilabb, azelőtt 12-6os Z motor volt benne. A többi alkatrész: K turbó (sport) Z transi (tuned) P rúgó (sport) F fék F gumi (tuned)..nem panaszkodok a Waterfronton 55-56 mp alatt beérek nitro nelkül
Más. SylarHun, a ccx-ednek nitró nélkül mennyi a top speedje? és azt visszonylag hamar felveszi-e? a Z cuccokkal
-
geentleeman
csendes tag
Notehát a 911 GT3rs S,S,S,P,S,P (És etek közt azért akad impv alkatrész..)Petersburg dam:01:19:467 pontosan
-
NFree
addikt
Az az igazság tegnap anyira csúszkáltam , nem az idővel voltam elfoglalva ,a nitró gondolatátol is megpördültem kanyarba jaj.
De ha összedobtok egy csokor pályát, szivesen meglátogatom mindet.
pl route 55 vagy ami ennek megfelel , amikor vettem a járgányt akkor mentem ott egy 1.38 körüli dőt , most meg , nem bírok végigmenni a pályán mert csúszik mászik a kocsi s azzal vook elfoglalva hogy összeszedjem, ugyan ez a waterfronton , mentem 4.08 körül most nem tudok menni 4.15 alá mert ha nitrózok , felkenődök valahova. nevetséges, de ugyan igy jártam a golfommal Union hollins 2.16 os idő , most nem megy semivel 2.20 alá , ha agyon nitrózom akkor sem . -
UFO1
senior tag
Azért az jó lenne ha a színkódok mellé dobnátok egy időeredményt mert az a beszédes mondjuk egy gyors Lyons &Hwy 201 (pl. Balller 1,34) és egy technikásabb mondjuk Petersburg Dam (ott is ő 1,19). Ezek igencsak Tutu MP4-es idői körül vannak tehát nem lehet rossz az a beállítás.
-
NFree
addikt
válasz
noblem1983 #6280 üzenetére
Nem becsülök le soha senkit , csak közöltem , hogy találkoztam olyannal ami nagyon ment ráadásul , a driver is ott volt a szeren, az ien mecseket élvezem , de amikor a porsémat megeszi egy m3 orosz pilotával aki cikázik ide oda ráadásul középszerü az autó, s ha hibázik mindig egy szenvillanás alatt előttem van , ráadásul , sosem használ power uppot , na attol leolvad a biztim.
-
noblem1983
senior tag
Az Alfa C8-at nem szabad lebecsülni mert nagyon jó verda,igaz nekem még a kis profilomban van de akkor is jó.Nem értem miért nem látok belőlük többet.Mindenki csak a Porschékkal meg a Murcielagóval esetleg RTR-X-el megy meg mostanában az MP4-12C. Alig látok LFA-t vagy Alfa 8C-t de az Aston Martin is nagyon ritka.Nehezen hiszem el,hogy azokat ennyire kevesen szeretnék.
-
geentleeman
csendes tag
Porsche 911gtr3-ba senki nem próbált még Sárga motort?A nagy önsúja miatt szépen megtarthatná az aszfalton,nekem egy sárga sport medion motor van benne és a földön marad..kell hozzá türelem és gyakorlat illetve a pályához is hogy ott hogy viselkedik a jószág,de ezzel szerintem senkinek sem mondtam újat,én nagyon lelkesen várom a tuned medion motort,bele is teszem.Hozzá kell tennem hogy rajtnál engem sem nagyon rajtolnak le..van néhány elfajzott rtr-x,ami odazörget,de meglepően jól rajtolok!
S,S,S,P,S,P -
SylarHUN
senior tag
No tehát.
MP4-12C
Ez itt az 1-es számú variációm. Ő csúszkál, de mégis jó.Ő a kettes számú variáció. Nagyon jól vezethető. Nem ideges a kanyarokban sem, és gázadásoknál sem. Igaz a tegnap előttihez képest, változtattam rajta 1 picit.
Nekem a CCX nagyon bejön a jelenlegi tuningal. Jól gyorsul, nagyon precízen kanyarodik és pokoli a végsebessége. Az ugratókon, csak picit emelkedik el, és leérkezésnél tökéletesen betapad.
Majd este felteszem a tuning tábláját ide. -
NFree
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek Megprobálom A: Z,P,K,Z,S,S-t mert tegnap nyertem bele egy gumát S pro-sport s kicsit javult a helyzet , csak akkor rugó kéne nagyon , meg másik motor, Turbót hagyom utoljára mert az egy Velo pro-tuned most.
Az este elkapott a hév reggel 5 ig nyomtam , srácok , hogy ijenkor kibujnak a pro soffőrök , kevesebb volt a csaló , de 3 al így is összefutottam , a lényeg nagyon nagy mecsek voltak , bakker jaaaaj elküldtem vagy 100 nos-t. és még igy is sokkszotr alul maradtam , jó volt jót szórakoztam , de nagyon sokat kell még fejlődni, sokszor full statos porschék vágtak oda nagyon.Srácok , volt egy fullos alfa c8 asszem , bakker az is levert mindíg , kibaszottul ment.
SylarHUN
Pont ez lett volna a lényeg sima gallardo, mert ahoz tudtam volna hasonlítani. de kösz így is
ma ha lessz időm, ma kell menni a piciért meg anyáért de délután beszorítom -
SylarHUN
senior tag
Szia!
Néhány nappal ezelőtt még nekem is rengeteg csalóval volt dolgom, még a képeket is kitettem ide. De tegnap 0, zéró, semmi, pedig mentem vagy 40 multit.
Hála istennek, hogy nem voltak. Ne is legyenek.Van egy fullos Balboni-m, majd megyek egy pár karikát vele central coaston. Csak hát a balboni sokkal jobb mint a sima.
-
Balller
tag
Porshe 911 GT3-hoz ugyan azt a tuningot használom mint a murcihoz. Azaz: Z,Z,K,Z,P,S
A porshén széles karosszéria, 3as ültetés és 21es BBS felni van. Nagyon stabil a vas! Nem csúszkál,könnyen irányítható. napokban összemértem egy hasonló tuningal lévő porshéval,amibe Z,Z,K,P,P,S volt az összeállítás...a srác nem hitte el hogy jobb Zöld rugóval.
5ből 5ször startolttam le 2 kocsihossznyival -
UFO1
senior tag
Porsche 911GT3-hoz a tiszta K, ill. P sztem bukó S motor semmikép mert Z való bele úgy vezethető nagyon betapad a rajtnál ill. kanyarba (olyan Elise szerűen csak nem annyira stabilan) hátránya íven hirtelen gázelvételre keresztbe állhat és a Z motorral így ahogy mondom SENKI SOHA! (innen a topikból sem, csak jó fordulaton kell elengedni) nem ment még el mellettem a rajtnál legyen az másik GT3, M3, Pagani, CCX de még MP4 se, sőt Lyons & Hwy 201-en már az s kanyar végén járok míg a többiek az elején kolbászolnak utána lehet rontok a puha futómű miatt ezért kéne valami stabilabb. Lehet Balller Murci cuccai jók lennének tehát Z, Z, K, Z, S, S esetleg a futóműt lehetne K/P, P, K valamelyik kombojával próbálni. De az is lehet sok neki a pro vagy legalábbis a tuned. Nekem volt a klasszikus legnagyobb statot hozó K, K, Z, P, P, S de vezethetetlen volt így hát repült belőle.
-
milomi
tag
válasz
gyuszito #6269 üzenetére
Akár miket is töritek a fejetek butaság akármit tesztek a GT 3 RS be akkor is fog egy kicsit csúszni.. Ez a szerencse.. mert különben ilyen jó időket nem lehetne vele menni ! Kanyarba elengeded akár a gázt picit újra gáz és szépen oda megy ahová kell ! Hirtelen kanyar jön jobbra balra elrántom elengedem a gázt és a LITLE ITALIN úgy veszi belefelé a kanyarokat mint a parancsolat !
-
gyuszito
senior tag
Ez kérlek szépen ismert jelenség számomra is! Ne gondolkodj, hogy miért, hanem élvezd ki!
A GT3 csúszására annyit tudok mondani, hogy full pro tuned (kivéve turbó, az csak Pro Sport)
K K K P S P kombival is rettenetesen csúszik. Rettentő ideges a kanyarban..Lehet, hogy az lenne a megoldás mint a zeneszerszámba? full Kék?A csalókkal kapcsolatban csak annyit, hogy nem blockolod őket, azért vannak olyan sokan. Én körülbelül egy héten keresztül block oltam őket, és most körülbelül hetente 1-2 csalóval futok össze. Ennek a böjtje annyi, hogy máások nem blockolják őket, és így kimaradok a versenyből...kevés versenyen tudok részt venni, de az többnyire szabályos.
Össze kéne fognunk, és Blockolni kéne minden tetves csalót, és akkor ők lennének kirekesztve, nem az a pár/párszáz játékos, aki Blockolja őket. -
NFree
addikt
Srácok , nagyon csúszkál az rs 911-em ? mit kéne vele csinálni , nagy sebességnél , úgy elkezd a hátulja meni , hogy iszonyat. S,P,K,S,S,S . cuccokból van most össze pakolva , nem mind pro csak turbó váltó fék , többi race tuned, amikor csak race tuned gromlen volt ,az összes (ahogy vettem) nem csúszott ennyire.
Ja még annyit a bugokról , hogy volt ma valami angyalkám, mentem , s nem vittem pajzsot agyon mágneseztek de egy sem fogott meg csak kiírta, ez mitől volt , meg elöl voltam mégis tolhattam slinget .
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #6266 üzenetére
Ok nem bugos a játék , de hogy a futamokon 70% csalóba botlom az tuti, ez vajon miért van?
Miért mindig én , de nem akarok sírni mert ma autóztunk Tutuval egy jót megintNics véletlen fullos gallardód , de nem a babszemes hanem a sima? mennéél egy időt nekem a central coaston lvl37 kiváncsiságból , mert az enyém még elég szegényes, ráadásul az alkatrészek sem passzolnak bele.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
WASPZotya #6261 üzenetére
Nem tudom velem miért ilyen kegyes a játék, de nekem, semmilyen hibát nem produkált.
Nyomattam vagy 5 órán keresztül és minden jó volt. Sőt mondhatnám tökéletes.
1db csaló annyi nem sok, nem találkoztam. Végre.
Nem szaggat be véletlenül sem.Nagyon elégedett vagyok most.
-
UFO1
senior tag
válasz
stoker1993 #6264 üzenetére
Elvileg P, Z, K, P, P, S a legjobb neki de hátha más tud jobbat tapasztalatból.
-
stoker1993
csendes tag
a nissan silviaba mien cucokat érdemes szerintetek használni ?
-
Severinus
csendes tag
válasz
callmeakos #6245 üzenetére
Szia!
Nem az Event-tel kapcsolatosan, hanem az R8-asod konfigja után érdeklődök.
Nekem is van 1, gyerek cipőben jár /minden bolti benne, csak 3as ültetést kapott/.
Milyen T3-as alkatrészekkel fut jól az R8-ad? Így simán is szeretem vezetni, viszont a fékje és a gumija nem müxik igazán jól nagy sebességgel való kanyarodásnál... tehát tud ficánkolni :/... hallottam hideget róla, de én szeretem ezt a verdát, és ha megvan, "Darius-R8" erősségűre szeretném tuningolni...
-
noblem1983
senior tag
válasz
WASPZotya #6261 üzenetére
Az a 0-zás a verseny végén nekem is előfordult ma többször is,a Corvette Z06 IGC-s verzió tényleg jobb lett.Összefutottam két ISF-el az egyik beauty volt meg gondolom a másik is mert egész jól mentek.Ha valakinek volt esetleg sima ISF-e észlelt valami javulást az autóban?
-
WASPZotya
tag
Nekem nagyon "tetszik" az újítás.
3 multiból 2szer beérkezek és minden 0, semmit se ad.
A chatet nem tudom minek kellett bent hagyni a garázsban, mindig ke-be kell kapcsolgatni mert pont takarja a javítást.
Meg fogja és elkezd kidobálni a játékból.Régen csinált már ilyet.
Szal szerintem szarabb lett mint volt. -
UFO1
senior tag
Csak kíváncsiságból érdekelne egy jól tapadó és gyors tuning a Porsche GT3-hoz elég egy színsor.
Mentem mind a 2 új TE-n, hát párszor végig kell menni mire az ember kitapasztalja melyik a jó útvonal mert hamar bele lehet futni a szöges csapdákba és a Rhino halmokba érdemes bekészíteni gumifújást, tankot és a sün reptetőt + egy raedy-t és úgy nincs gond de keveset ad 3500kp körül bár dobott egy 21' kereket is 5 futamból viszont sietni kell rendesen.
-
Balller
tag
válasz
MetalTegla #6256 üzenetére
Szia!
Tesztjeim alapján a murciba legjobb alkatrész összeállítás:
Motor: Ursa motorsport
Turbó: Ursa motorsport
Váltó: Velocicom
Rugó: Ursa motorsport,Ventura,velocicom...ki hogy szereti...Ursával jobban gyorsul, venturával és velóval kanyarba stabilabb
Fék: Ventura vagy medion... Semmi különbséget nem vettem észre
Gumi: Medion vagy veló... medionnal stabilabb kanyarban -
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6239 üzenetére
Komolyan mondom valami design stúdióba kéne dolgoznod (mondjuk a BMW-nél) ha persze már nem ott dolgozol, mindenesetre nagyon tetszenek a műveid.
Az MP4-be az a sok piros futómű cucc nem teszi csúszóssá a gépet?(#6256) MetalTegla
Az a kalkulátor csak összead kivon stb. (én is azt hittem használható de nem) a kocsi karakterisztikájához megvannak a megfelelő cuccok a "kifullozással" nagyon el lehet rontani az autót (nekem sikerült is) a tuning nagy mestere amúgy TUTUHAWER (+ még egy páran tesztelgetnek) tehát ő a te embered.
De látom itt alattam meg is jött a válasz. -
MetalTegla
tag
Tiszteletem! Lényegében új lennék ezen a fórumon de mivel már aktuális,lenne egy pár kérdésem.
Murcin jelen pillanat a következő a setup:Velocicom:
Blokk 7-13
Csiga: 7-9
Kapcsoló: 7-9-4
Ventura:
Rugó 4-7-13
Fogó 13
Gumi 4-4-13
Látszik hogy gyorsulásra tettem,de így a legjobb?
A tuningkalku-val most ismerkedek és egy Medion 4-7-9 es kereket gondol bele,hogy mégjobb legyen,de a kérdés az hogy mennyivel romlik a kezelhetősége,és megéri-e a plusz gyorsulás érdekében?
Másutt mennyit ér ez a program,érdemes használni?
És miért érnek a Velo,és Medion 9-es cuccok 10-et?Bocs a sok kérdésért,köszi a választ előre is
-
geentleeman
csendes tag
Hellósziasztok
1. Már régóta próbálom megfejteni hogy a játék mappáján belül,kívül esetleg hol található a cars mappa.Needforspeed/data/cars de nekem ott semmi nincs.
2.Ugye fel lett javítva,azt írták..a lexus ISF de ez nem csak a beauty-ra vonatkozik ha veszek egy simát játékpénzért akkor az is jobb? -
[BB]
csendes tag
Nemtom másnak is feltűnt-e, de nekem eddig a legérdekesebb változás, amit ez a peccs hozott, hogy az Audi Quattro statjait feltolták tier1-ről tier2-es szintre. Már csak azt nem értem, hogy ha ez direkt volt, akkor a Lancia miért maradt ugyanannyi.
NFree
Azt írják, ha nagyon durva időt mész, akkor videó is kell róla. -
NFree
addikt
ok , mind 1 nincs az az isten aki megmondaná , hogy csalt -e az illető egy print screen alapján vagy sem , ha okosan csinálja.
más
Telerakták megint semmivel a gamét ugymond, de a csííííterek virulnak ugyan úgy .
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #6244 üzenetére
Szerinted található valahol valamien lista , ami erről szól , hogy érdemes -e erölködni .
4 percet tudok ,de nincs alkatrészem , hogy belevágjam a kocsiba beszarás.
-
Beeerka
aktív tag
Frissen ropogósan:
Az új autók a mappában:
Mazda RX8
Lamborghini Miura SV
Lexus IS350
Ford GT 40
Renault Clio V6
BMW M3 GTS -
callmeakos
veterán
El kell küldeni az időeredményedet az ott megadott e-mail címre. Gondolom annyi a dolog hogy nyomsz egy Print Screent az időről.
Azt még elfelejtettem megemlíteni hogy tilos powerupokat használni. Kivéve Shield/Juggernaut kombót. Tehát magyarul minden teljesítmény növelő powerup használata tilos....
Szerk.: Kicsit félreérthető lehet az előbbi kommentem szal nem Werewolf autói a randák. Azok szépek mint mindig. Hanem ez a kettő új...
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #6240 üzenetére
Hogy lehet nevezni?? honnan tudja az illető , hogy nem csalnak a driverek? Ma pont volt egy eset, egy mazda 3 al mecseltem vhol a lényeg mindég elém ugrott , s nyomkodta a féket el ne menjen nagyon , ha hibázott akkor ujra elém ugrott, nem lagg hiba volt .
SylarHUN
Ja a McLaren tényleg randa lett(gyönyörű gratt
)
-
callmeakos
veterán
Amíg tart a szerverleállás addig íme egy kihívás amit az egyik népszerű youtubos tesztelő a Teenege Transporter nevű arc hirdetett.
Akinek nem lenne tiszta annak fordítok:
A feladat az hogy ha van egy Lamborghini Gallardód akkor menj a Central Coast pályára és érj el legjobb időt vele.
A harmadik helyezett egy exkluzív Gallardót kap.
A második egy Alfa Romeo 8C-t kap
Az első pedig egy Gallardo Valentino Balbonit kap. -
SylarHUN
senior tag
Megvettem és tuningoltam a második MP4-em.
Bizonyos szinten Tutu tanácsai alapján, de mivel jó sok kártya után sem adott olyan alkatrészeket amik kellettek volna így eltértem a sémától . Egészen jó lett a gép. Nagyából ugyan azokat az időket futom vele mint az egyes MP4-el csak ez sokkal nyugodtabban vezethető. Nincsenek hirtelen rántások.Köszönöm a segítséget Tutu Mester!
-
janihunk
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
1NST1G8R #6234 üzenetére
ha nehezedik a TE, ahogy írják, talán kevesebben mennek ott. A baj az, hogy akik eddig ott mentek, azok többet így nem mennek , de a versenyek se könnyebbek. Ők így privátozni fognak sokat. Egyébként vicces, hogy pont a lexus kerül először sorra a "re-tune" szisztémában. A skyline-nak jobban örülnék, de ez már személyes.
-
1NST1G8R
senior tag
Na remek, meg 2 (szamomra) total felesleges escape palya. Igy garantaltan meg kevesebb jatekos lesz a versenyeken.
-
vzso
aktív tag
Karbantartás megint. kb 2 óra (inkább 1,5
) múlva.
Végre két új pálya: “High Stakes” és “Underground” (Team Escape) -
gyuszito
senior tag
Mára megvolt az agyhalál vért izzadva több PU al sikerült hoozni tutunak a laza köreit >.<
Van még mit tanulniJó éjt jó játékot!
-
gyuszito
senior tag
válasz
WASPZotya #6228 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy már nem érint, de sajnánám! Csodálatos vas!! IMÁDOM!
Ne tessék félre érteni, nem egy Top autó, de egyszerűen annyira jól néz ki, mint nagyon kevés kocsi.Szerk: Nem akarom telerakni a topikot offal, ezért bepréselem ide! Kivétel nélkül ajánlott mindenkinek! Ne ilyesszen meg az elején senkit a motoros rész, ámbár lenyűgözött az is!
De ami utána jön *-* Az egyik olyan autó, amit bármennyi boostért megvásárolnék
Drift 2 Motor VS autó Drift Battle -
WASPZotya
tag
A nissan sky r32-őt még nem veszik ki ugyi?
Kell a gyűjteménybe. -
NFree
addikt
Szevasztok , hát srácok , ma mentem pár kanyart ismeretlen emberkékkel , kicsik magyarok , és csíterek ami felháborító, nem hiszem el , de még csak vezetni sem tudttak , ennyi molt ma a tapasztalatom, neveket nem mondok , de fojamatosan arról beszéltek kinek mien hack van bekapcsolva , mondom nem hiszem el , na mind1
-
1NST1G8R
senior tag
A mai update-el elvileg erkeznek uj versenyek is!
"Can't wait for today's NFS World Update! Cars, card pack, those re-tunes you asked for (poll), more events, wicked bug fixes....going to be an great one. md"
-
LamerGyuri
senior tag
tutuhawer: Köszönöm Mester!
-
UFO1
senior tag
Kiegészítés: a széles kasznitól és a 3-as ültetéstől ill. a 21 colos keréktől stabilabb lehet nekem 2 MP4-em van és előbbi cuccokkal stabilabb az alapnál a kereket meg az SLR-nél vettem észre a 3-an ültetett közül a sün verzió jobban csúszik mivel kevésbé peres a gumija pedig amúgy egyforma statra de próba cseresznye.
-
geentleeman
csendes tag
Üdv,újra!
Én még most sem osztom a T4-et.Nekem teljesen elég a mostani 3tier,meg most már van Elite is,csinálnának mind a 3tierben elitet és jócakát,személy szerint nekem tökéletesen megtennéHa nem lehetne megvalósítani ezt az olcsóbb bostoot akkor megnézném hányan szaladgálnak a ccx-el!Nekem is van olyan boost,de ha ütnének sem venném meg a ccx+pagani duót!Jobban fogom a játék hangulatát a kisebb kategóriás autókkal,inkább az új eventeket várom és az új városrészt
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #6212 üzenetére
Stabilitás szempontjából (szerintem) legkeményebbtől (merev) - legpuhábbig (lágy): P, K, Z, S ugyanez guminál jól tapadótól a csúszósig: S, Z, K, P tehát P+P nagyon csúszós autót eredményezhet bár jobban fordulhat és tényleg kihat milyen motor, turbó, váltóhoz van passzintva.
-
Balller
tag
Ezt el tudnám képzelni T4-be [link]
-
sunny84
senior tag
jelenlegi dögök amiket építgetek.. szubi az nagyon buta dög
és ezekkel a kombinációkkal eléggé jónak tűnek meg jól teljesítenek futamokon szvsz
:
mr2 ben a sokak által lehurrogott ursa pro tuned váltó mocskosul jó.. garage szerint is írták többen megkockáztattam és bevált -
NFree
addikt
Hát srácok olvasgatlak itt beneteket mindíg meghozzátok a kedvem , de még nem áltam át az ithonlétre, szét vook csapva megyek faltól falig jaj.
Tutu szerinted a csúszkálást repkedést mondjuk 959-nél és mustángnál , akkor sárga sárga piros piros piros kombóval szerinted meglehet ugymond szüntetni ha nem is véglegesen?
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #6212 üzenetére
van kék alkatrészem, tuned rugó és gumi is, talán még fék is... de azokat végső esetre az M3 E92-be gondoltam. ma illene azt is optimalizálni, a piros motortól sokat várok, mellé meg alakul majd... de előbb a mclarent kellene. Azért változtatnék nehéz szívvel az alsó 3-ban, mert már nem lenne visszaút, és elbaszni nem akarom a gépet. Pár időt tegyél fel nitróval a stat tábládra, és majd figyelgetem , nézem, hogy mész. Nekem van fenn pár futam, egyik-másik csak nitrómentes, de van, ahol odatettem a powert is neki.
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #6211 üzenetére
Ez haláli
Én is tesztelgettem az MP4 et...
Rengeteg alkatrész(=Boost) után arra jutottam, hogy nekem teli kékkel elég vagány a vas.
Fehér cucc is volt benne, de ugyebár a súúly miatt nagyon lomhának tűnt. Most viszont kicsit még csúszkál. De nem is csúszkált ennyire mindaddig, amíg meg nem történt az utolsó leállás...Pénteken még úgy mentem el barátnőmhöz, hogy atomstabil volt a gép. Vasárnap, mikor hazaértem zúzni akartam vele egy kicsit, és valami eszméletlen...mintha a hátsó tengelyt forgatná a kormány..Valamit kezdenem kell vele. Routen is úgy futottam, hogy még stabil volt a fara is.
Viszont a GT3-mam....az fantasztikusan gáz! megyek vele, a kanyar előtt felveszem a bejáárati ívet, beérek a kanyarba, és akár merre fordul a pálya, mindíg az ellenkező irányba kell tekerni a kormányát..Gondoltam már rá, hogy szólok pár 'ukrán gyúrósnak', hogy pattanjanak be hátra, de nincs hátul ülés =(Szerk.: Én esküszöm mind a 2 gumira. Az előtte szereplő alkatrészek színe befolyásolja érzésem szerint, hogy mit fog teljesíteni. Például Mclarenben is volt piros rugó, fehér gumi, és karasztrófa volt a végeredmény. Stabil volt, de az idől 'tökéletes' körök után sem hozták a várt eredményt. Végülis kék gumival és rugóval jól rajtol, jól kanyaarodik (a csúszás új hibajelenség) és nagyon fajintosan gyorsul. (de a sok kék alkatrésznek meg van a böjtje. 260 270 Km/H-nál már érezni, hogy fogy a gép..Lion's-on csúnya 6 sec.-et kapott a Porsche-tól.
-
tutuhawer
őstag
közben megtaláltam a szupersztárom festését. Itt a kép linkje:
[link] -
tutuhawer
őstag
tehát nekem a sárga-sárga-piros-piros-zöld-sárga tuning hozta a várt eredményeket. A motort azóta mondom, elbasztam, de amint lesz megint Medion motorom, beleteszem
nem próbálom kék gumival, mert szerintem az baleset lesz, értsd: több autóban is volt már az a gumi nekem, úgyhogy marad a 4-7-9
szerk: nem vitás, hogy az autópályán van erősebb, lesz is, de aki kimerészkedik vele a 6 sávosra, nem marad szégyenben ezzel a tuninggal se, mert stabilan fordul nagy sebességnél is, a nitrója is rendben van, a rajtjaim jól sikerültek, szándékosan tempós pályákon jó autók ellen startoltam, és marha jól mentek a futamok, mégpedig időben is. Az ocean view időmre holnap teszek nitrót is, ami már nem vicc. Little Italyn is bedurrantok pár nitrót, igaz, Ursa motorral merész vállalkozás, amint betettem, éreztem, hogy nem OK, és a sárga motor kell újra -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #6205 üzenetére
Jó éjfélt !
Wettem az adást , gondokódóba ejtettél - én ijjen téren fejlődésre szorulok .
a szinkombinációd egyedi , de megér egy misét ( nekem nem biztos hogy bevállik ) , még körbekérdezgetek mást is , amugy csuszkáll mint állat , de (szokom a csikót ).
Ugyebár , te teszteled - cserégecc , tehát nemvagy benne biztos ( az időt nézed , számolsz ), ez a lényeg , viszont én rádhalgatva KIVÁROM a végkifejletttet ...Más , kéne még retro képpp!!!!!
ojan idilli , büvös , nameg meghát - egyedi ....
várom kolllegina !!!! -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6205 üzenetére
Ezt már én is javasoltam (ne számolgassunk) a Porsche-ban speckó cuccok vannak és nem a legnagyobb stat jön ki de nagyon gyorsul bár mivel néha elbénázom lehet nem nyerek de jól megy és furcsán fordul.
Az MP4 be volt K, P, K/S valamelyik kombinációja elvileg ezzel lenne a legjobb a futóműre lövésem sincs de a S rugótól és a S gumitól jobban tapad elvileg.
-
tutuhawer
őstag
Itt a hétfő este, leküzdöttem a havat biciklivel fék nélkül, lámpa és mellény nélkül, így megosztom a tapasztalataimat a mclaren mp4 lejátszóról. Nem kell senkinek se így vagy úgy tuningolni, én így fogom, a saját érzéseim alapján.
számként hiába mondok gyorsulási vagy végsebességi adatokat a mclarenről, ha kitörölhetem vele a seggem (U18: valagam). A lényeg, hogy 3 velocici tuned a motortérben jól mutatott, számháborút lehet vele nyerni, de nekem kényelmetlen volt, túl könnyű és izgága és csúszós - driftelős. A mercedes slr csúszik, csússzon is, ezzel viszont komoly futamokat akarok menni, nekem ez betonbiztos legyen. Nem tudom, hogy az ismerőseim hogyan mennek vele, de egyet tudok: a camden hills nevű 2-es szintű pályán teszteltem a járdákat és ugratókat, dobbantókat, és variáltam a motortérben a cuccokat. Az erővel sose volt gond, az időkkel igen. A bmw-s időket meg se közelítettem, pedig érezhető a potenciál a gépben. Lesúlyoztam 2 medion alkatrésszel a gépet, nagggggyon frankó lett. Aztán maradt pár izgága megcsúszás, ami nekem nem tetszett, ehhez beletettem egy ventura tuned(piros színű) váltót. Holnap 2 perc alá száguldok little Italyn vele , habár a motor már Ursa tuned ,ami nem annyira jó, mert így meg erősebb, de megint túl könnyű a kocsi. Az idők, amiket az nfs-s.com/nfsw/tutuhawer oldalon látni, többsége bizony a sárga-sárga-piros-piros-zöld-sárga tuning eredményei. A zöld fék előtt piros volt benne, és így komfortosabb lett nekem a gép, ami elsődleges. Nem akarok számháborúzni... nem is ajánlom senkinek. Én így megyek vele -
Qru
MODERÁTOR
HomeRun-on toltam egy laza 4:05:78-at powerup nélkül. Nem is rossz ez a BM...
-
Norwich
tag
válasz
Norwich #6198 üzenetére
Eztírja ki nemengedi csinálni?
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Mi lehet a gond? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest