- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeadBullet #8913 üzenetére
Az amazonon 15 dollár egy silver starter amihez jár egy carrera s és 5750 boost ha jól emlékszem,amiből kijön 1-1 t1,t2-es csúcs autó.Szerintem nem is kell több a kezdéshez.
-
tutuhawer
őstag
válasz
én egyszer részegen nyomkodtam, mosódott a kép, és úgy lépegettem a profilok közt és töröltem is egyet, de nem sokon múlott a baleset... eddig nem hibáztam, a 002-es profilomat majd' egy éve töröltem, az tudatos volt, de egyébként ma már bánom
Én ostoba.... Corvette, Supra, egyedi WATT energy skyline, WATT energy öreg charger volt , hú de kár értük... csak képen van meg a két járgány sajnos. De maga a profil is értékes volt, ez az eddigi legnagyobb hibám a játékban.
-
NFree
addikt
válasz
Ne ujra kezd csak játsz néha , ugysem tudod abba hagyni nekem se megy igaz nagy érvágás lenne ha elbasznám az accomat , az elején egyszer előfordult 30 szint környékén , de akkor még nem volt benne boost hál isten.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest