Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeadBullet
üzenetére
Az amazonon 15 dollár egy silver starter amihez jár egy carrera s és 5750 boost ha jól emlékszem,amiből kijön 1-1 t1,t2-es csúcs autó.Szerintem nem is kell több a kezdéshez.
-
tutuhawer
őstag
válasz
DeadBullet
üzenetére
én egyszer részegen nyomkodtam, mosódott a kép, és úgy lépegettem a profilok közt és töröltem is egyet, de nem sokon múlott a baleset... eddig nem hibáztam, a 002-es profilomat majd' egy éve töröltem, az tudatos volt, de egyébként ma már bánom
Én ostoba.... Corvette, Supra, egyedi WATT energy skyline, WATT energy öreg charger volt , hú de kár értük... csak képen van meg a két járgány sajnos. De maga a profil is értékes volt, ez az eddigi legnagyobb hibám a játékban. -
NFree
addikt
válasz
DeadBullet
üzenetére
Ne ujra kezd csak játsz néha , ugysem tudod abba hagyni nekem se megy igaz nagy érvágás lenne ha elbasznám az accomat , az elején egyszer előfordult 30 szint környékén , de akkor még nem volt benne boost hál isten.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest