- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
piros váltó volt. Beletettem az E92-es BMW-be , mert érdekelt, hogy ha teljesen ultra, akkor mi van. Nem igazán vált be, és az előtte levő kék váltót tettem vissza, a boltból vettem. A motort akarom majd még cserélni pirosra, de utcaira azért azt mégse, várok a csodára, hátha esik piros ultra motor bele.
-
UFO1
senior tag
válasz
Underground2 #13685 üzenetére
Most az egyszer segítek (kivételes alkalom), a BMW-be jó a piros fék mellé a piros gumi is, esetleg hasonló színű rugó is, bár alapból is elég pattogós a legtöbb, tehát lehet kicsit lágyabbal még jobb.
(#13678) execute93
Próbálj átmenni másik szerverre hátha segít, sajnos az egyik drag pálya betételével jött ez a hiba, bár nálam kb. 2-3 hete nem volt hasonló.(#13683) tatabike
Nem kell idegeskedni, betöltés közben nyomd meg az ALT+F11-et ha látsz civileket a pályán betöltés közben sosem fog betölteni a verseny és akkor jöhet az ALF+F4 és azzal simán ki tudsz lépni a játékból.(#13688) tutuhawer
És milyen színű volt az a váltó? Ja és miben volt?Megj.: azért 1 éve nem volt még ennyi hiba a játékban, ilyen gyakorisággal és persze volt free chat.
-
Beeerka
aktív tag
Nem tudom miért vagytok kiakadva... Több mint 2 éve folyamatosan előkerülő problémák ezek, nem is próbálják meg megcsinálni, de persze minden trafi alá neont tenni meg hogy szórja a csillámot, az fontos..
Folyamatosan kapom én is ezeket, vagy fatal_error_code vagy out of memory (ha-ha, 8 giga van), vagy csak simán nfsw.exe leállt... Nem kell meglepődni, ilyen ez a játék, vannak jó és rossz napjai. -
tatabike
őstag
És nem tölti be, és nem tölti be, és rohadjon el az egész.....
Mikor meglátom azt a tetves, büdös, gyökérzet, kocka Corollát az elmosódott lámpáival, már tudom, hogy bukta a betöltés. Naná, hogy most is 10 perce csak az a hányás zene szól, és nem történik semmi...
És nem lehet ám csak úgy leállítani sem, hiába klikkelek jobb gombal alul a tálcán, nem adja be a lehetőséget, hogy bezárjam. Anyját az egésznek, szét kell hekkelni, aztán otthagyni a francba ezeknek a tetű fejlesztőknek, hogy bogozzák ki....Még jó, hogy előbb még nem volt gond. Itt hagytam egy órára, és tessék, már nem megy.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Underground2 #13689 üzenetére
hogy a szín számít, akár gyengébb minőségben is. Bele lehet magyarázni ezt-azt, de azért számít
Ennyi a lényege, tehát semmi meglepő nincs, ha váltasz. Tupacamaru sem fog meglepődni, ha gyengébbet teszel be.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tupacamaru #13686 üzenetére
ultra tuned váltót dobtam ki, helyette utcai tuned került be az egyik autóba. Nem mintha sokat játszanék és számítana, de a tudat jó, hoyg az autó jobb. Az autó jobb, de durva másodpercekkel maradok el a tavaly őszi rekordjaimtól - bármelyik autóval
-
Underground2
tag
válasz
tupacamaru #13686 üzenetére
melyiknek van benne "szebb színe"?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Underground2 #13685 üzenetére
Rosszabbat rátenni csak a szine miatt.............
-
Underground2
tag
Halihóó
Elméletileg piros fék és sárga kerék kell a bömösre...rádobtam egy ilyet ami elméletileg javítja az irányíthatóságot de az nálam nem változott semmit!
ugyan úgy a kerék esetében sem.csak a gyorsulás és a végsebesség!
azért mert csak egy csillagost tettem rá és gyárilag jobb van rajta? -
ETOM
addikt
válasz
tatabike #13683 üzenetére
Nekem ez is ritka lett. (1x volt a hónapba) Viszont azt megfigyeltem, hogyha kicsit tovább tölt akkor pár embernél tuti beragadt a töltés. Persze ez nem mentség mert nálam is volt, h rájött és szarakodott. Engem a hosszú várakozások idegesítenek. pl. mi a fenének kell várni egy két személyes high stakes-n.
-
execute93
őstag
Mostanába "Out Of Memory"-val dobál ki. High-on játszom.. De a gépemnek simán vinnie kell.. (Lásd feljebb)
Most kivettem a Vsyncet, meglátjuk.
Valami beépített fps mutató nincs? -
execute93
őstag
Srácok, hol vannak a jelenlegi magyar időrekordok? Megdönteném őket
-
tatabike
őstag
Jelenlei állapot:
Jól sikerült a "hozzáillő versenypartner" -kereső patch, ma csak 2 olyan versenyem volt, hogy a többi kocsi közül a leggyengébb is 200-zal jobb gyorsulási mutatóval rendelkezett, és mindegyik 1 vagy két osztállyal feljebb volt, mint az enyém. Fuck NFS...
Amúgy míg ezt írom, is tölti a nagy semmit, két kör után már 10 perce várom, hogy véget érjen ez a buzi zene, de nem fog. Fuck NFS
Kezdem teljes mértékben megérteni azokat, akik széthackelik a játékot. Másra nem is jó.
Ha visszagondolok az ős NFS játékokra, főleg az NFS 3 Hot Pursuitra, legszívesebben a töküknél fogva lógatnám fel a mostani fejlesztőket, hogy ennyire le tudtak gyalázni egy régen nagyszerű játékot. Szégyen. Ilyenek használhatják az NFS nevet. Gyalázat.
-
NFree
addikt
Az a baj , hogy az f1 ek egy kicsit kurva kemények , a zonda sajna már a nyomába sem ér, , éééésss , már az f1 tulajok is hackelnek bőven.
-
execute93
őstag
F*szom kivan. Minden egyes versenyben 1-2. vagyok, erre nem leáll mindig a játék?
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #13661 üzenetére
De azért, mert a sárga jobban tapad a piros meg drift-el, így jobban fordul.
(#13660) Severinus
Alkatrész csere után átlépsz másik driver-be és vissza, mert legtöbbször (szinte mindig) csak így adja hozzá a tulajdonságát. -
Severinus
csendes tag
válasz
noblem1983 #13319 üzenetére
Szia!
Így megkésve is, de köszönöm!!!
A kék rugó bizonyított, szépen tartja az autót. A sárga gumi már nem annyira feküdt bele... a Transtek nem fogja meg, rendesen ki tud csúszkálni, hanem figyel az ember. Úgy, hogy 1000% h. piros gumi kell.
Más... tegnap sikerült egy Zero és egy Transtek gumit nyernem.
A kéket az R8-ba szánom, és megnéztem próbaképpen, mennyire dobja meg a statját... hát minden mást felhúz kivéve a handlinget?... hogy van ez? Mikor a kék rugit és gumit (Velocicom) belepakoltam, határozottan javította a kezelhetőségét, nem csak elméletileg, de fizikailag is... kicsit elbizonytalanított, h a full kék gumi épphogy 1 overallal növeli az autó statját :/.
-
execute93
őstag
válasz
noblem1983 #13651 üzenetére
Végül ezt a limited nismo-t vettem meg. Kinézete nagyon bejön.
3500SB-m maradt még. Kb 5X leállt már a játék, ez kicsit idegesítő. -
execute93
őstag
válasz
tupacamaru #13647 üzenetére
Na.. Csak kellett menni még 1-2 versenyt, hogy a SB Tutorialhoz bedobjon. Most meg is kaptam a 8 ezret. Már csak a kocsik kellenének..
Azt még nem adta meg.
7 DAY CASH AMPLIFIER!
25% Additional CASH for the next 7 days. Ez mi?
Valamilyen gift.Ford Mustang BOSS 302 '12 megér 2940 SB-t?
-
execute93
őstag
válasz
tupacamaru #13647 üzenetére
Milyen másikon? Apex-re jelentkeztem be egyből az accal.
-
execute93
őstag
Sziasztok.
Na megjött a játék. Feltöltöttem, de a játékban 0 Speedboostot ír. Weblapon meg 8000. Na most ez hogy is van? Új accot regéltem. APEX-EU.
+ Ez a 3 kocsi sem áll a garázsomban. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #13643 üzenetére
A változatosság kedvéért ma is és tegnap is gumit nyertem, de csak 3 csillagosak.
-
UFO1
senior tag
válasz
joe007 #13641 üzenetére
Arra azért figyelj, hogy a jobbakat tartsd meg a 3-4*-osokat, persze ha sok autód van némelyikbe jó az 1-2*-os is, mert nem árt S, A, B classon kívül, C-D-E-s járgányokat is tartani. Sőt némelyiket nem is szabad feljebb vinni a maga kategóriájától, mert ott nem lesz ütőkepés. Ha e témában itt rákérdezel biztos válaszol valaki, mit meddig kel húzni, pl. a 911 GT3-ba is jó az 1*-os és akkor nem esik át S-be, persze feljebb se rossz.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13636 üzenetére
Cseréljünk.
-
joe007
tag
A fene hát nem új skill-t kaptam ami szintén tele van
No mindegy most már tudom mit kell tennem!
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13639 üzenetére
No megtaláltam! a Bal felső sarokban van egy félköríves ellentétes nyíl és arra kell kattintani majd utána már látszik hogy a teljesítmény cuccoknak nincs már $ ára és azok a nyert cuccok itt volt 130 tételem
ebből most adtam el 24 motort!
-
joe007
tag
A Performance Shop -ban hogy tudom kiválasztani, amiket nyertem mert sehol se találom a Lambo LP670-esemhez!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tupacamaru #13614 üzenetére
Ugyanez van nálam fordítva, a gumikat tonnaszámra szórom a szemétbe, de 2 csillagos vagy jobb váltóval már vagy 5 hónapja nem találkoztam.
-
tatabike
őstag
Nem megy még mindig. Egy kör tudtam menni, aztán megszűnt futni a program, és kész...
Elindítottam, megnéztem mennyibe kerül az RX7 RZ, kiléptem free roamba, teleportáltam egyet, megint leakadt az egész program. Mi az isten van itt amúgy...?
-
NFree
addikt
válasz
execute93 #13622 üzenetére
Jelenleg erre a két autóra amit fentebb irtam a gt2 a ban király a zonda f, meg ott van a toppon s ben, ez a 2 autó a tippem , a többi sb-t tessék tartalékolni akciókra ennyi, ezzel a két kocsival , el lehet lenni,
E osztájba wv schirocco,.C,D,-be pontiac gxp in game casért , B be toyota mr2 és kész ezzel a kombóval el lehet menni top 300 alá, ha jó vagy ennyi.Tatabike hát az új patch, nem nagyszerű, teljesen kiölik a játékosokat , idióták , én nagyon szerettem volna ma játszani, de azért is a családdal vook , szerencse a gemet összekaptam dobott egy piros pro turbót , van vagy 5db , majd eladom ennyi.
-
joe007
tag
Bázzz a második karakteremnél pont megvolt a 15-ik TH és erre Out of Memory fákkkááááá (fuck)
-
joe007
tag
Vki megprobált már ez ügyben reklamálni ill. ha most nem tudom miattuk összegyűjteni a 141-ik napomat akkor kinél lehet ezt megtenni?
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
Mondtam én, hogy nem megy ez a szar....
Sosem szokott egy nap alatt 70 új hsz lenni, uncsiztok, mi...?
Fakking NFS World....joe007: Ha NFS World-del játszol, akkor mindenféle olyan hibaüzit fogsz majd kapni, amit életedben soha még...
Elfogyott a géped memóriája. De ne aggódj, láttam én ilyet 8GB-os RAM-mal futó ketyerén is, amin NFS World futott, szóval a hiba nem Nálad van...
-
joe007
tag
Sziasztok!
Ti is találkoztatok már a "Out of Memory!"
Vajon miért kapom ezt és már két külön gépen is uez a helyzet. -
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13558 üzenetére
Köszi a tippet ezt tettem és a Mazda Rx8-at rögtön 100-assal meg tudtam növelni a szintjét
-
chris1997
aktív tag
válasz
execute93 #13615 üzenetére
Erőből... van amelyik többet tud, sajnos a képek egyformák, ami megtévesztő. Fent vannak a leggyatrábbak, lent meg a legjobbak alkatrész terén. M3 GTR E46? Volt Cashért, azért szerintem meg is érne, nem ajánlom Boostért, de ahogy gondolod. itt van az Alkatrészek leírása magyarul
-
execute93
őstag
BMW M3 GTR E46, ehhez a kocsihoz mit szóltok? Le is van árazva.
Ezekből meg minek van ilyen sok?
Melyiket érdemes venni? Mitől különböznek egymástól? -
tupacamaru
veterán
Kár hogy nincs a játékban alkatrész csere-bere, ma beadta a harmadik zöld ultra váltót, de motor és gumi a fasorban sincs.
-
Desmond74
tag
Na..., most szop igazán az, aki ezért az egyre nagyobb sz@rért még fizetett is..., mondjuk én annyira nem izgulok.
-
kisgaraba
csendes tag
Jó ez a patch
a gyémántokat gondolom sokan nem szedték össze. thx EA 70. napnál jártam
-
Crowent
tag
válasz
Desmond74 #13609 üzenetére
Én a helyedbe inkább befognám a pofámat!
Fenn voltál barátlistán, láttam mit műveltél múltkor a Treasure Hunt hackkel... Csodálkozom hogy még a játékban vagy, és nem tiltottak ki... 10 perc alatt annyi ultrát szedtél össze mint más 1 év alatt. Nem felejtettelek el, úgyhogy nem is csodálkozok semmin ha már rólad van szó!Lehet hogy itt most letagadod mások előtt, de előttem nem tudod... És remélem hogy nem felejtetted el Te sem.
-
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #13597 üzenetére
Elvileg nálad írta BONESAI, hogy kezdeni még lehet Silvia-val csak utána lesz boost-os. Nem tudom, mert nem tervezek új acc nyitást.
Megtartani meg meglehet a 3 ajándékot, de sajnos csak dísznek vagy privat futamokra jó. Persze ha valaki szgk. gyűjtő tartsa meg, de 500-ért nem olcsó a garázshely.(#13601) NFree
Ezt figyelted jó idők jó sz@r gépektől! -
NFree
addikt
Nállatok megy rendesen a szero, alig tudok belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest