- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Hu gyerekek , van gond nem kevés , rég volt ilyen hulladék a szero, a multkor amikor irtátok a sok bajt, kint elvoltam mert én nem tapasztaltam de most perfect a dolog, nagyon ciki, szerintem összerúgta a port az ea valam hacker csapattal , s amiatt nem megy ez a turó rendesen, megy a nagy küszködés , szánalmas jaaaj
-
Robokutya
senior tag
válasz
noblem1983 #13998 üzenetére
itt is itt is ....
-
noblem1983
senior tag
-
Robokutya
senior tag
Gyertek ide
Stabill szerver
Értelmes játék
http://sto.perfectworld.com/Mire itt végeztek egy karakter kidolgozásával talán ez a játék is magához tér
TALÁN.
Nem kell annyira félni hogy mmo nak felfogva lehet játszani rajta még ha nincs is kifejezett hűha angol tudása az embernek.Ezek meg minden héten lekapcsolják a szerót és minden alkalommal egyre szarabbnak látszik
-
SylarHUN
senior tag
Látom még mindig ugyan ott tart ez a játék mint 13,000 hozzászólással ezelőtt.
Szánalmas.Komolyan sajnálom a beleölt időt és pénzt.
De ti legalább szeretitek mindig.
-
sunny84
senior tag
nyugi , nem ér annyit ez a f@s játék , én is akartam minap venni boostot de mentem pár multit és hasonló dolgok fogadtak
erre mondom nagy lóf@szt a picsájukba a fejlesztőknek hogy nem tesznek 3 éve semmit azért sem veszek , itt a szép idő menni kell a családdal sétálni
(#13993) UFO1 : nekem is már olyan nagy a tiltott listám hogy sztem 3 profil baráti listám kijönne belőle
, te tényleg annak nincs határ szabva ?
-
UFO1
senior tag
Há mé siettek, és!
Report-old vagy blokkold és reménykedj, hogy többé nem kerülsz össze velük. Nekem már vagy 250 van a tiltó listámban, még szerencse hogy azt nem korlátozták 100 fősre. Azért ha mégis összerak egy ilyennel, a végén mindig eleresztek egy „stupid loser noob hacker” kedvességet.
-
NFree
addikt
4 hét után az első mp futam.
Ami viszont engem roppantul bosszant az ez .
Még az idő beleférne , ert van a listán 1.10 es idő cinegével, de nem ugy hogy össze vissza porgunk utkozunk ,és utánna elhuzunk a picsába , meg kevés a nos. ja és greg nek egy kurva race skill sincs a kocsiba.
A hackerek nem változnak , ilyenkor simán olyan ideges , vagyok hogy nem érdekel kicsioda micsoda de simán kiontanám a belét élvezettel a rohadéknak gondolkodás nélkül.
Mert ugye én kis hülye naiv , megint vettem boost ot és ezt kapom.A rohad kurva jó édes anját a csalóknak, mega fejlesztőknek , hogy 3 év alatt semmit nem csináltak , és igen dühöngöm , hogy dögölne meg az összes rohadék . a jó k. életbe.
-
NFree
addikt
Na szevasztok , ujra ithon.
Nos az elmult heten nemetbe aldis hulladék nettel 7 megát 1 óráig töltött 500 fölötti ping .005 mb/s le feltölési sebesség pl ph oldal 5 percig jön.
játszottam és ment rendesen ez a szar, azon agyaltam , hogy ugye amit nem veszunk mi eszre , hogy kevesebb a játékos (gondolom) ezek lekapcsolgatják a nagy szerokat , kissebekkel váltják ki , Ugy e próbálják javítgatni a progit , hogy szarabb netsebeséggel is menjen ez a fos, és ezért van ez a rengeteg hiba , mikozben ugye mi nem veszunk észre semmit, mi játszodik a szinfalak mogott. csak a sok bug jut nekünkmert ha ez igy van le a kalappal a fejlesztők elött , mert tényleg megy hulladék nettel.
Ezt most elég hülyén fogalmaztam , de hirtelen 14 óra utazás , és 5 ora alvással , valahogy nem megy jobban remélem értitek mire gondolok.
pusszantás jo gamelést -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #13989 üzenetére
De jó. Kb. 30mp után Out of memoryval leáll a program. Kicsit nehéz lenne így gyémántot szedni, szívesebben rugdalnám a fejlesztők fejét inkább...
-
tupacamaru
veterán
3 nap alatt TH-ban három ultrát dobott.
-
sunny84
senior tag
itt a lényeg nem a mocsok szeró
-
Underground2
tag
Nagy kedvel álltam neki pár hónapja a játéknak, lett jó kocsim, de már unalmas az egész
-
Doomgiver
aktív tag
Egész nap sz*r...
-
-
tatabike
őstag
Mi a pálya, játszható a game? Holnapra tervezek egy kis randalírozást az új szerzeményekkel. Tegnap nem állt le, elég sokáig be voltam jelentkezve, bár csak 1-2 kört mentem, aztán elfelejtettem kilépni.
-
Doomgiver
aktív tag
Hát én nyáron abbahagytam 95 napnál a Trezsört... most ugye az akciónak megfelelően mondom felszedegetem már.... erre semmi cucc nem utal arra hogy ingyen tudnám folytatni 95. naptól, kérné az 500 boostot érte..
-
Robokutya
senior tag
Nem jött össze az 50 de köszi annak aki beletette a szavazatát
aki meg még nem az még ma megteheti.
Ea valentin.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater -
NFree
addikt
Hát srácok hétfőtöl othon vagyok remélem helyre áll a rend me szeretnék kicsit lazítani meg itt ott odacsapni kicsit, sok volt ez a 4 het kihagyás.
-
ETOM
addikt
Ideje lenne megcsinálni a szervert vagy 56k modemre váltottak költséghatékony megoldás..
-
tatabike
őstag
Na, sikerült bejutni, sőt kocsit is venni, sőőt futni egy-két race-t, sőőőt majdnem sikerült szépre festeni az új verdát, na ekkor jött a servererror...
-
Desmond74
tag
Március hetedikéig ingyenes a gyémántgyűjtés folytatása..., valszeg azért, mert már ezt se nyomja a kutya sem....
ilyen ajándékokért nem is csodálom...
Náluk meg valamiért a napi bejelentkezések száma a döntő...., vagy rosszul tévedek?
-
tatabike
őstag
válasz
Tayuya #13968 üzenetére
Milyen minden verseny vége előtt? LOL, akkor Te szerencsés vagy, jelenleg a bejelentkező képernyő sem jön be, csak a Servererror-ablak...
Én ezt nem értem, egyre kevesebben játsszák, mégis egyre szarabb. Szóval leterheltségre sem lehet hivatkozni...
Ez engem az internet hőskorára emlékeztet, nem tudom, ismeritek-e az ős Trefort-chat oldalt. Ott volt az, hogy hónapokig "kalapálták a szerver", meg "most már biztos jó lesz", meg "fú srácok, egész hétvégén vért izzadtunk, hogy használható legyen az oldal", aztán persze nem lett az...Az NFSW most úgy néz ki, hogy 2013-ban egy 1993-as szinten leledzik...
-
stefyY
őstag
Ki is jött az "új patch"?
188,73MB
-
tatabike
őstag
sunny84-nek: gyáááá....
Na, most fagyott ki a World, pont bent voltam. Folyamatosan írták ki, hány perc van a szerver leállásig. Épp egy verseny rajtjánál akadt le az egész, tök jó volt, az összes kocsi teljes sebességgel nekirohant a falnak az első kanyarban...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
tatabike #13962 üzenetére
Tudom, hogy 3 készült belőle én is olvastam a cikket.
Ennek az autónak nem is az értelme a lényeg. Az exkluzivitás és az különlegesség. Ezt a két feltételt pedig maradéktalanul teljesíti.
Viszont időben nem is kell sokat visszamenni egy hasonló pároshoz a cég történetében akik szinte ugyanúgy keletkeztek mint most az Aventador - Veneno duó. Ez ugye a Murcielago - Reventón volt, azonos alap minimális különbségek technikai szempontból, külső jegyek terén viszont éles váltás. -
tatabike
őstag
válasz
Doomgiver #13959 üzenetére
Elvileg így van. Legalábbis a belinkelt közleményben ez volt írva.
Jók ezek az új IGC-s kocsik, meg is veszem mindegyiket. Gondolom az LFA lehet több lesz, mint 2 milla, a Stingray-t már rég szerettem volna, és a Mustang se rossz. Nekem, persze, aki nem vagyok egy rekordhajhász, sem jó driver....
Shizuoka, ebből 3 darab készül, azt írják. Meg értelme nem sok van, Aventador az alapja, vagyis gyakorlatilag ugyanazt tudja, csak jobban néz ki.
-
Robokutya
senior tag
válasz
F22Reventon #13960 üzenetére
na én ezért mentem át mmozni star trek-re
ha akarok pvp-zek
Tök mindegy hogy pénzes hajó ellen állok ki, vagy se mert nem azon múlik a játék kimenetele.
Tegnap kb fél órán át szenvedtünk egymással mire kiegyeztünk egy döntetlenben mert egyikünk se bírt a másikkal nagyon tetszett a dologPedig mindent bevetetünk.
-
F22Reventon
tag
válasz
Robokutya #13957 üzenetére
Szerencsére nem mindet adták ki igc-re. Amik tavaly jók és versenyképesek voltak, boostba kerültek. Ez most is így van. A tavalyi autók egy részét legyengítették, egy részének túl magas stat-ot adtak. Hiába jönnek ki a tavalyi király verdák igc-ért, idén már nem versenyképesek. Másfél év múlva ki tudja milyen lesz a játék, de fogadok h ami most zonda cinque, az akkor egy átlagos szép autó lesz, messze az nfs-s top 2-300tól.
-
NFree
addikt
válasz
Robokutya #13957 üzenetére
Hát kérdéses a 1.5 év, valamit nagyon ki kell találjanak , hogy legyen értelme vásárolni. De addigra a fent említett autók fasorba sem lesznek , pedig jo lenne látni kb 6 külömböző autót de majdnem azonos teljesítménnyel , érdekes szép versenyek lennének, szerintem.
Sőt vissza kéne hozni a 8playeres versenyeket miért ne? ugy is kevesen vagyunk emelni a díjjazásokat , teljesen eltüntetni a hackereket, kicsit kevesebb trafit verseny közben. stb , de annyira rámentek a pénzkicsikarásra , hogy erölködésükben , kaptunk 1 kalap szart.
Jelenleg a játékot csak groupban haverokkal érdemes tolni, én nagyon rákaptam régebben csak multi, de most jobb a group. igy még van értelme.. Na pusszantás mindenklinek.Viszont ezek az autok már voltak igc ert, vettem is a bostosok mellé, még 1 et
-
Robokutya
senior tag
Tévedsz majd ha megéri ez a játék még egy, másfél évet akkor majd bekerülnek, addig is igaz lesz ez az állításod.
Gondoljatok bele aki eddig tavaly összeszedte az összes boostos autót az most kaparja a fején a maradék haját hogy lehetett ekkora láma hogy bedőlt ezeknek a boost miatt.
Én folyamatosan figyelem a tavaly meg azelőtt megjelent boost autók nagyjából 98%-a mind kikerült igcért. Szerintem alig maradt bent olyan amire nyugodtan azt lehet mondani hogy csak annak van aki boostolt.
Persze a tavalyi autó készletről van szó. -
NFree
addikt
Csak nem képzelitek, hogy esetleg agera, cinque, gt2 rs , estleg gt3 rs 4.0 lessz igc ert? vagy f1? ne is almodjatok rolla hogy versenyképes kocsit lehet majd kapni igc ert. csak porgetik a szart a mocskok.
-
PR0JECTNR56
addikt
Egyébként a napokban jött ki egy új szerkezet az olaszok műhelyéből, úgyhogy aki eddig nem látta volna az vegye szemügyre a Lamborghini Veneno névre hallgató remekművet.
Remélhetőleg egyszer bekerül a játékba is. -
stefyY
őstag
Na LFA-t megveszem poénból...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #13950 üzenetére
Sajnos a fele sem tréfa, a hivatalos közleményből van.
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #13951 üzenetére
És a másik kettő?
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #13950 üzenetére
A Stingray még nem volt IGC-s szóval ne panaszkodj
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13949 üzenetére
Ez most komoly???????
-
PR0JECTNR56
addikt
Közeledik az újabb patch a következő "új" autókkal:
- Lexus LFA
- 2012 Ford Mustang Boss 302
- 1967 Chevrolet Corvette StingrayEzek az autók pedig kikerülnek a játékból:
- Porsche 959
- Bentley Continental Supersports Coupe
- 1969 Plymouth® Road Runner -
UFO1
senior tag
Végre reagáltak, akinek nem jött össze a gyémántszedés még várjon vele, majd szólnak mikortól lehet 0 boost-ért folytatni.
-
tatabike
őstag
válasz
stefyY #13940 üzenetére
Szerintem ezt a "mi lehet a gond Nálatok", meg "telepítsd újra, Nálad van a bibi..." és hasonló megnyilvánulásokat most már nyugodtan el lehet felejteni. Mindig van, volt és lesz olyan játékos akinél éppen gond van, illetve akinél nincs. Ez nem a játékosoknál lévő "gond", illetve nem "gond", hanem szar a játék, és ennyi. Azért mert Nálad éppen megy, még nem a többiek a bénák. Érdekes, mikor én szívtam a játékkal, pl. Etom-nál nem volt semmi baj, most Nála is van. Szóval ez nem a userek hibája, random-szerűen jönnek elő a problémák.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #13944 üzenetére
mit is?Mit? Ennyire zülött....Na az újabb befizetökre leshetnek!.
Erre e szarra már senkii sem fizet elő......!
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #13942 üzenetére
És ha fel is jutottál akkor az se ért semmit. Egyik játékostársunk nem ment sokra, hiába volt a játékban. A röhej az hogy nagyon hallgatnak, se egy sor a fészen, a honlapról nem is beszélve, külföldi fórumokat nem böngészem, de a szerverrel valami gond van. Lehet ráküldtek valami túlterhelő okosságot a senkiházi hackerek a kitiltások miatt.
Ez meg a semminél is kevesebb. -
noblem1983
senior tag
válasz
stefyY #13940 üzenetére
A másik fórumon is panaszkodnak ahogy olvastam szóval ez már általános probléma tegnap óta. Gyémánt nekem is kimaradt tegnap mert általában este szoktam lenyomni de mikor a "The servers are currently down" fogadott 23 óra után akkor nem reméltem túl sokat, hogy befáradnak megcsinálni
-
stefyY
őstag
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fagyott ki a játék nekem az utóbbi 2,5 hónapban...nem értem, mi lehet a gond nálatok. Én már csak TH-zok, bátyám játszik még aktívan, de nem szokott gond lenni.
-
Tayuya
csendes tag
Servererror_Fatal_Errorcode_7 minden verseny vége előtt.
Hihetetlen, és még pénzt akarnak vele keresni!
-
ETOM
addikt
Most elég szar írányba ment a game megint.. server error (ezt biztos az out of memory leváltására dobták be)
stb. fos. kész van.
-
stefyY
őstag
...ééééééééééééééés S kategória
( TH, 63. nap )
-
-
hattrickuser
aktív tag
The servers are currently down. Thanks for your patience.
-
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #13930 üzenetére
Már megint mi a trágya van ezzel a fossal?
Powerupokra nem reagál verseny közben, hiába nyomkodom. Egyedül vagyok in lobby, de azért betölti a futamot, és valahonnan előkerül egy másik kocsi, persze ami 2x olyan gyors. Ő ér be elsőnek a célba, de én vagyok a győztes (?), majd a You Earned feliratnál megáll a játék, se ki se be, sehova....
Tudom, telepítsem újra, mert nálam van a hiba, boááá.... -
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74 #13926 üzenetére
merga csak 1 lelketlen taliga
, honda a menő , én is starter meg egyébb boost vásárlás helyett még veszek pár kanna olcsó benyát mert tutkó hogy tavasz közepétől drágul hogy mire mennénk nyaralni meg utazgatni 460 legyen literje
, b@ssza meg orbán meg a többi is
nem csak ezért amúgy is
-
Robokutya
senior tag
tudom már mért nem gyűlnek a szavazatok a képemen
a jómadarak ahol megosztottam a postomon szavazgatnak és nem a képre kattintva ami ugye így nem adódik össze a forráshelyen jaj a láma felhasználóktól mentsen meg a ... -
Robokutya
senior tag
meddig tart ez a valentínes buli?
-
Desmond74
tag
Te még hiszel a mesékben?
Tudod hányadik ígéret ez arra, hogy bannolják a csalókat? Kurvára sokadik!!!
Elvileg nem megy a szekér nekik, akkor miért is lőnék ki az aranytojást tojó tyúkokat?Bla.bla.bla..., és nem történik most se semmi, lefogadom, egy a lényeg, komolytalan játék ez, ingyen videókártya, ill. géptesztnek jó..., de NEM SZABAD RÁ KÖLTENI!
Itt a tavasz, inkább pár literrel több benzint vegyetek a "csotrogányaitokba"...! Bár tudom, itt mindenki minimum 5-ös merdzsóval jár....
-
noblem1983
senior tag
6T4H-NHPE-6262-GU24 - Ford Police Interceptor 1 napos rental kód
-
Robokutya
senior tag
válasz
Underground2 #13921 üzenetére
Köszi 35 like hát ez szebb szám mint tegnap de valószínű nem jut tovább a járgány
erős a jelentkező lista.
ha a könyvtárból válogatják ki az első 10et akkor talán benne vagyok de 172 like a legjobb az albumban hol osszam meg hogy ennyi legyen a vége? -
Robokutya
senior tag
Ne már hogy csak 20 szavazat lájkot neki könyörgöm
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=433307863417865&set=a.433306750084643.1073741825.120894394659215&type=3&theater -
tatabike
őstag
válasz
noblem1983 #13912 üzenetére
És mikor/miért tiltanak ki valakit? Vagy ezt honnan lehet tudni? Mert ha ugyanúgy nem foglalkoznak a reportokkal, hiába küldözgeti az ember, akkor a csíterek maradnak.
Robokutya, szép verda, de nincs facebook regem...
-
Robokutya
senior tag
Dobjon rá mindenki egy likot ha nem nagy kérés de tényleg. köszi
De az albumban ne erre a linkre -
UFO1
senior tag
Ma 03-tól úgy néz ki kicsit tisztább lesz a játék. Az érintettektől mindenki vegyen érzékeny búcsút!
Fixed an issue that allowed banned players to be able to log into the game. -
sunny84
senior tag
azért még ezzel is oda lehet pörkölni -b- ben is
( egy régi majd nem feledésbe merűlt profilommal kerültem 1 et 2
-
tribandi
csendes tag
hi! 1 kérdéssel fordulnék hozzátok!! mégpedig azzal hogy az autokat átt lehet e valahogy importálni az 1ik serverröl a másikra?! Apex-us röl szeretném a Chicane-eu ra rakatni az autoimat! ha van ilyen lehetöség kérlek ezt osszátok meg velem, vagy hogy hova kellene irnom ezügyben! köszönöm a válaszokat!
-
sunny84
senior tag
meglesem már azt a nagy all in -t
, bár a t.e -től hányok még mindig , de hátha nem hányom le a monitort vörösborral
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest