- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris1997
aktív tag
- BMW M3 GTS
- Subaru impreza WRX STI 06'
- Infiniti G35Ezek lesznek a következő IGC kocsik. Ezek mennek:
- Nissan Silvia S15
- Pontiac GTO 65'
- Ford Mustang BOSS 302(Nem tudom melyik) -
F22Reventon
tag
válasz
callmeakos #13085 üzenetére
Ez hagynemondjam engem is idegesít. Egyáltalán nem jó érzés végignézni a garázson h ez mekkora jó autó volt, és most hol tart. Eleve azt sem tudhatom h meddig marad boost-os, ily módon viszonylag ritka autóm, de ha még azon is aggódni kell h a teljesítményt visszaveszik, nincs kedvem költeni. Az lp650 miatt sír a szám leginkább, azóta csak olyanra költöttem, ami remélhetőleg megmarad olyannak amilyen. Lengyelből bevásároltam egy éve kb 2000ft-ért, ha így halad a játék azt se fogom elkölteni.
Az egyetlen jó oldala a dolognak, h változatosabbak a versenyek, többféle autó van a pályákon. -
cuebler
senior tag
legutóbb pár ajróért megvettem magamnak a race07-t, a gt legends-t és még az stcc-addont a race07-hez... lemegy a bevallási szezon, nekiszaladok, megnézem, mit vettem
-
cuebler
senior tag
az egyetlen bánatom, hogy az igazi vintage-gépek boost-ba fájnak/fájtak: corvette stingray, e-type, e30m3, golf I gti.
többször nekifutottam a paypal-en, hogy veszek boost-ot, de végül mindig a srácaimnak vettem inkább valamit a sztímen... -
cuebler
senior tag
az én lelkivilágomat nem bántják a csalók, mivel elvből nem adok pénzt olyan dologért, amit nem "birtokolhatok". márpedig egy nullákból és egyekből "felépített" akármilyen fasza kocsi akkor sem az enyém, ha egymillió "busztot" költök rája
elvagyok esténként egy-egy órára az igc-s kocsikkal, az újonnan kötött ismeretségekkel, gyakorlom a gyengusz angolomat és németemet., megiszom egy pohárka vöröset közben...
ahogy az egyik versenyzőtársam motto-ja szól: "why so serious"
-
eLit-MiLan
őstag
Jóól kezdődött a mai world.....3 drag és 5 csaló....remek... később töltöm fel a képeket ha szükség van rájuk
-
noblem1983
senior tag
válasz
Nekem az Rx-8-al(A-s) és MR2-vel (B-s) nincs bajom az RTR-X-en viszont és is észrevettem, hogy nem olyan mint régen. Van amelyik pályán jó inkább kanyargósokon de a Home for the Holidays pályán ami inkább vegyes ott nem igazán tudtam tartani a lépést a Cinque-vel. Hiába nem hibáztam de esélytelen voltam még 2 nost el is lőttem. A GT3 RS viszont nekem sosem ment annyira, hogy elaléljak tőle, most meg főleg nem ha ott van mellette a Zonda F vagy ha sikerül felhúznom a Reventon-t
-
Robokutya
senior tag
-
NFree
addikt
válasz
1 mondatot kiemelnék a szövegedből :Azért hogy vegyem újra meg újra a búsztos kocsikat.
Eza játék csak pénzbeszedésre való, ha nem tetszik akkor nem vagy rá kényszerítve.
Nekem sem tetszik a dolog sőt gyűlölöm az egészet ahogy van , de még ennek ellnére van még bene potenciál számomra(#13086) cuebler
Nagyon kevés játékost bannolnal csalásér, ahogy én azt észre veszem , mind1 hogy boost os vagy sem.
ami bassza az ea csőrét , ha valamien módon ütközik a dolog a boost -al akkor bannolnak. mint anno rengeteg játékost kiraktak a lengyel boost miatt mert voltak pofátlan emberkék akik tonna szám vették, ugye ez pénzkiesés, amiért még bann járt ugye aza gem csalás , hogy összeszeded a gemet egy évre előre pár perc alatt. nos ugye valamien formában ez is ütközik a boost al mivel kapod a sok dolgot akkor ugye minek vegyél, ezért is bann járt.
Azook akik 1000 el repesztenek tankmoddal 200nitroval az annyira nem gond az eá-nak, holott a tiszteséges fizetős játékosokat meg azok teszik tönkre. Tehát ezért banolhatnák a csalókat de nem teszik, mert más forrásokból mégn mindíg elég pénz folyik be , addig meg minek baszakodjanak. -
callmeakos
veterán
Itt is megosztanám
Szomorú ámbár nem meglepő dologra jutattam az imént.
A lenti képen található 4 verdám amit anno boostért vettem. Mindegyikben az a közös hogy kebutították. Ezek közül a legnyílvánvalóbb a 911 GT3 RS. Aki régóta játszik az tudja mekkora szenzáció volt amikor bekerült nem volt ellenfele. Többek közt én is ezért vettem meg, a hab a tortán hogy még tetszett is. Ám most az lett a sorsa hogy annyira lebutult hogy az egykori number1 autóból egy középszerű izé lett, árnyéka korábbi önmagának.
De említést érdemel az RTRX is, amelyen tegnap döbbentem le. Látható hogy full ultra partokkal van megpakolva, mégis nem tudtam legyőzni egy Pro/ultra vegyesvágott partokkal ellátott Nismot ami a pofátlanság ne továbbja. Az már csak a jéghegy csúcsa hogy nitróval egyenesben nem tudok megelőzni egy Cinquét. Az MR2 meg az RX8 már csak amolyan dísznek van....
Kérdem én: MIÉRT JÓ EZ? Azért hogy vegyem újra meg újra a búsztos kocsikat? Egy nagy faszt. Ettől én nem fogok költeni csak azért mert ez van, inkább elállok ettől mert tudom mi lesz a sorsa a kocsinak egy idő után...
Szánalmas..... -
stefyY
őstag
Egy versenyen rögtön kettő..azért az úgy gg.
-
tatabike
őstag
Megoldódott a Directx probléma. Igaz, újra kellett tenni tiszta telepítéssel a vga drivert is, meg a World-öt is, de most már oké.
Én sem adok el kocsit, igaz csak 4 van...
Én inkább úgy választok, ami tetszik, nem baj, hogy nem használható.
Ma drag race-n belefutottam egy BMW Z4 GT3-ba. Na az se egy mindennapi kocsi már, nem is emlékszem, mikor volt olyan... Az én sima Z4-em se túl gyakori, Lambo meg annyi van, mint a szemét, még jó, hogy a GTR megfogja őket drag race-n.... -
NFree
addikt
válasz
odébbb #13076 üzenetére
rakd bele , a world garage szinsort, én is ugy használom, persze ami csak belefér.
Tök mind 1, egyébként volt ,már hogy ök külömböző módon épített mr eket vertem lazán , soffőr és sklill fügő a dolog(#13077) eLit-MiLan
megmondom a frankot mivel nem nagyon szoktam kocsit eladni, igy nem tudom, de amit eladtam azért nem kaptam többet mint a sima igc-ért autója válogatja meik mien áron megy. -
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Rég irtam , gondoltam dobok pár sort : de má unalmas ugyhogy nem kezdem azzzal hogy B.Ú.é......
Mikor lesz szerver leállás, vagy frissités mert má kezdem unni eszt a sok laggot.... , de ugyse csinál a szervizes banda semmit ugyhogy mindeggyg.aki tud , vagy él , és mozog : igazmá sokszor kértem , de füle botyát se mozditottta senki sem : kéne az mr2 ""c"" osztályba .. szinsora , tehát a gyengébbbek kedvéjért : mr2 ""c"" -be akarom tenni
én má mindent kipróbáltam , de nem megy - küszködök ..MR2 szinsor , de ha linkeli valaki , hogy látom a képppet , a kis mr2 ""c""-be akkor megnyugszok ...
ne mongya vagy irja senki , hogy nem lehet : me berosálllok
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #13072 üzenetére
Köszönöm .
Ja a Grand turismo az nagyon fain, anno csak azért kértem én is kölcsön ps2 őt
(#13073) tatabike
Nem adok el ojan kocsit amit már 1x megvettem boost-ért esetleg igcért
Kell , miden darab igaz , talán 3-4 a használható, de soha nem lehet tudni meik frissítés után mi lessz az állapot , lásd zonda f. -
tatabike
őstag
Gáz van emberek. Kijött az új driver a vga-hoz, feltettem, azóta nem megy a World. Azt írja, nem találja a Directx vezérlőt...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
sunny84 #13071 üzenetére
Valóban eléggé hanyagolom a játékot.
Most a régi Ps2-n nyomom a Gran turismo 4-t.
PC meg az ACR-t.Nem, még nem adtam el.
Nem keveset kérek érte, ezért nem olyan 1xű a dolog.Fejembe vettem, hogy veszek egy PS3-at, Gran turismo 5-el. DE...... az asszony máris közbeszólt, hogy inkább fogakat kellene csináltatni neki azon a pénzen.
Úgy hogy valószínűleg maradok a PC és a PS2 világában.
-
SylarHUN
senior tag
Ugyan úgy megkapod a 3-om autót is.
-
NFree
addikt
Srácok , ha veszek startert akkor amit anno adtak 3 autot azt adják még vele? vagy csak a 8000sb van már?
mert kellene garázshely nagyon. -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #13066 üzenetére
Lehet, hogy én néztem el...
Érdekesen színezett/matricázott (hányás) autók érdekelnek valakit? Tegnap is print screen-eltem kettőt, azért vannak kificamodott ízlésű játékosok...
-
tutuhawer
őstag
Mondtam, a complete installation is bezöldül, hibátlan csodálatos, köszönjük, tovább, sikeres, tovább, köszönjük, tovább, köszönjük, egyetértek, sikeres, tovább stb stb, újraindítás 10987654321 és újraindul, majd kiírja, hogy váratlanul újraindult a számítógép, kezdjem elölről
de már kialakult a megoldás a buta fejemben, aggodalomra semmi ok. OK?
-
tatabike
őstag
Tegnap "nem figyeltem oda", és vettem IGC-ért ilyen kártyát, vagy mit. Végignéztem, miket kaptam benne, de utána sehol sem találom, hogy rátegyem a kocsikra. Az inventory-ban sincs, meg sehol se... Mindenféle hülye skill-ek voltak, lehet nem is kellenek, csak ha már kidobtam rá a zsét...
WIN7 felugrik 20 perc alatt, és egyszerűbb feltenni, mint egy XP-t.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #13056 üzenetére
Ugye így próbálod a Win7-et feltenni, mert ha OP-böl indítod nem fog felmenni, úgy csak frissít és ugye XP-t nem lehet Win7-re ezért lép ki. A custom megnyomása után a kiválasztott partíciót (amire fel akarod tenni a Win7-et) törlöd, formázod és új, utána next és fel fog települni.
Ha kell az XP is akkor azt kell először feltenni és egy másik partíciót kell választani vagy létre kell hozni ha nincs (ezt XP-vel) és mehet a Win7, és így lesz a gépen 2 OP rendszer amit a betöltőképernyőn lehet kiválasztani.
Így fel kell mennie és ami ott van a PÜ-ben az tökéletes!A lényeg gép bekapcsol, OP rendszer feláll, Win7 lemez be, had töltsön be hogy jó e a lemez, újraindít és egyből F8, nyomkodd folyamatosan így nem késel le róla! Utána boot DVD-ről a többi benne van a cikkben.
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983 #13061 üzenetére
A kanyar megszokható, fordul, csak bazinehéz az autó. A gyorsulással van gond. És a Spoilert tartsd meg, nehogy a tied is 1st gen Shift R8 legyen
-
noblem1983
senior tag
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983 #13059 üzenetére
Nem mondtam, hogy meg kell venni, hadd legyen már meg az enyém a dicsőség
De ha bátor vagy(és kamikáze) vedd. Inkább 5.2, annak még értelme is van sőt. arról szoktam áradozni, nem erről. Ez csak az én sebesült kedvencem.
-
chris1997
aktív tag
válasz
tutuhawer #13056 üzenetére
Ha nekem plafon az NFS, akkor nekem nem annyira a szimuláció a pályám. Nekem inkább az új MW, HP, Burnout, de a legjobb egy régimódi TrackMania, én inkább a sebességet szeretem, mint a pontos kanyarokat stb. Bár a TM-nél ott nagyon fontos, közben a "turbópanelokon" felgyorsít 400-600 km/h-ra. Baromi élvezetes, próbát megér. Hivatalos oldal Én a United Foreverrel tolom, bő hat éve vettem kemény 2000FT-ért. A Nations meg ingyenes.és nagyon élvezetes. Autókat meg innen lehet letölteni: http://www.trackmania-carpark.com/index.php Ezek csak skinek, a teljesítménye mindegyiknek ugyanaz, csak a hangjuk, dudájuk lehet más. És mindegyik autó ingyenes.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tatabike #13042 üzenetére
ültetéssel feszesebb lesz, jobb szlalomképességgel. Gyorsabban vált irányt, gyorsabban is áll vissza egyenesbe. Kanyarsebességet-, tartást viszont nem növeli (azt a widebody csinálja) sőt pár kmh val csökken is ha pl. egyből egy 3-as ültetést dobunk bele. Kb olyan mintha kék rugót valami másra cserélnénk.
Aftermarket felni ugyanezt csinálja. -
tutuhawer
őstag
válasz
chris1997 #13055 üzenetére
észnél voltam ma , kicsit versenyezgettem és mérlegeltem a lehetőséget. Amikor belépek, játszani szeretnék egy jót, kicsit autókázni. Nekem kb 20 + 10 autóm van, és ebből használható kb... nem is tudom. Egy biztos, a nagyjával simán DNF-et kapok, be se érek. Pedig a skyline-omban nem csak ajándék cuccok vannak, van benne egy ultra tuned kék váltó, a fék, a rugó se szar... dnf-et kaptam vele, kártyát is adott, az 51% megvolt. A tóbbi autóm is festegetésre jó, sajnos. Valamiféle előrelépést kell tenniük, mert az nem mehet örök időkig, hogy mindenki az adott legjobb autóval ugyanazokon a pályákon ugyanazok ellen megy. Illetve legyen ez, de akkor mondjuk ki, hogy ez. Simracewayben ez. Az se szar, sőt jó, mert tudom, hogy mi a koncepció. Azaz efelé az irány felé megyünk, ezt akarjuk, így akarjuk. Az NFS Worldben is volt korábban egy irány, amiről sejtettük, hogy jó és afelé tartunk, de a nyáron, ősszel elszállt a játék. Begurulok bohóckodni, midaddig, amíg a windows 7-et fel tudjuk tenni...
Tegnap 4-ből 4-szer csodásan végigment, szépen újraindul a gép és kiírta, hogy a gép váratlanul újraindult , kezdjem elölről a telepítéstAmint sikerül... simán a simracewayt tudom játszani jókedvvel. Addig marad a NFS
-
chris1997
aktív tag
Füstölve nem is rossz.. régen igaz, 380-at tepert valószínűleg nitró nélkül(Satnya a gyorsulása nagyon ezért sose tudtam a régi végsebességét lemérni, ha lenne Dyno pad, meg régi rendszerű skill, szerintem a 400 is menne) de sebaj, megvan ez így. Csak kár érte. Ui: Ez a 4.2 Shift nem az 5.2 vagy az LMS.
-
cuebler
senior tag
válasz
-PLevi- #13041 üzenetére
nekem a hátsó lökösön figyel a piros-fehér-zöld, ennek köszönhetően tegnap össze is bandáztam két korrekt horvátországi magyar sráccal team escape-re.
ha inkább vízszintesen van a zászló, zavar, hogy bizonyos szögekből olasz vagy más, egzotikus zászlónak is nézhetik. a magyar, az magyar (mégha sárga és savanyú is akár)...
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13046 üzenetére
Értem, akkor megint tanultam valamit. Én meg az összeset 3-as szintre ültetem, mer' jól néz ki...
-
tatabike
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #13043 üzenetére
Nem tudom, én nem vettem észre, bár az összes kocsim porba van rakva, lehet azért, azt szoktam meg...
-
tatabike
őstag
válasz
F22Reventon #13007 üzenetére
Az ültetés is befolyásolja a kocsi viselkedését? Én úgy tudtam, hogy az csak optika.
Mert amúgy nem változik semmilyen adat felfelé, vagy lefelé az ültetés függvényében... -
Micsurin
nagyúr
PM GYORSAN:
Az after market kártyában minden böl 1db van? Mert az országosnál ugy látam h FULL after market pack mert vennék de nem tudom hogy az ingy nissanra rá megy e amit nyerek vele...
GYorsan választ pls
Köszi -
Micsurin
nagyúr
-
-PLevi-
senior tag
válasz
noblem1983 #13035 üzenetére
Igen, az szívás.
Más: Valaki megtudna tanítani, hogy kell vinylekből zászlót kirakni (magyar) ?
-
-PLevi-
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13032 üzenetére
Én még csak a traffic magnet bugjával találkoztam. Hiába nyomom/nyomják be, kiírja, de nem rakja fel.
-
eLit-MiLan
őstag
Hogy lehet ilyen nyomorult bugos megcsinálni ezt a gamet?
Belehajtottam abrocslyukasztóba, megnyomnám a 3-as gombot hogy javítsa meg, erre nem reagál egy nyamvadt powerupra sem....persze az értékes team evadot a végén véletlen megnyomtam, azt bezzeg engedte....
Legjobb: a végén hogy miket használtam belevette minden, még a kerékfelfújást is mikor b*szott megjavitani -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13028 üzenetére
lfa val is lehet jól menni , csak kell hozzá rutin
, nagyon számítanak az ívek , meg hogy fekteted be a kocsit a kanyarban .......persze rtr x és gt3 stb időt nem hoz ha azzal is jól mennek .., anno volt hogy evorával ( pedig ez sem top autó ) kipicsáztam gt3 at a stadium chase pályán , ívekre bedobta a porschet a srác megcsúszott , falon húzta magát , stb kapkodás
-
Micsurin
nagyúr
Segitsetek mért van az ha leveném a body kitt et el tünne a spoiler is?
Külön vannak teleptiveSürgösen mert ez a gyári drag cuc a gtr-en okádék ronda egy kasztni
köszönöm...
És fel lehet venni barátlistára nem szégyen -
NFree
addikt
válasz
eLit-MiLan #13023 üzenetére
Hát elvileg ha jol van nitro skillezve a kocsi 57-58 ig lemehetszvele asszem , tegnap legalább is kb ott körül ment 1 arc
(BMW), a lfa gyróengébb idöt tud szerintem a gyenge nitro miatt, nitro nélkül is esélyes a bmw az erős start miatt.
#13025) noblem1983
jo kocsi az lfa, csak az a baj mindíg másnál , nekem soha nem megy annyira mint másoknak . de lehet vele jót karmolni -
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #13025 üzenetére
Hmm elég jónak tűnik, de pont azon a pályán nem ment vele
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13023 üzenetére
Így biztos nem megy mint ennek az LFA-ja(nagyon nehezen hiszem el, hogy erre képes ez a kocsi)
-
válasz
eLit-MiLan #13021 üzenetére
Én csak, ha fogyóban a nitró, akkor szoktam nyitogatni a skillesből, mert az olcsóbb, és néha kapok ilyen "gyöngyszemeket"
Egyébként a treasure hunt elég szépen dobál az utóbbi napokban-hetekben, jó néhány ultra motor, váltó, kerék landolt az inventory-ban, kár hogy ezekből már van egy tucat... féket, felfüggesztést bezzeg nem ad
-
NFree
addikt
válasz
eLit-MiLan #13019 üzenetére
Hu sosem jutottam még el odáig , 6-7 milánál mindíg elkártyázom a felét semiért
-
eLit-MiLan
őstag
Mi a fene?
nem is tudtam hogy a pénzszámláló 9.999.999 $-nál befejezi a számolást
10 milla fölött nem mér...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tutuhawer #13014 üzenetére
Nyugi Nyugi !
Az a ams már meg ne haragudj de nem teccik biztosan sokat dolgoztál rajta de én szeretem az öszetet és nagy felületü "sportos" festéseket mint pl ez .:
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&tbm=ischhttp://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&tbm=isch
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545&
http://www.google.hu/imgres?q=nissan+skyline+tuning&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216&bih=545
http://www.google.hu/imgres?q=mazda+rx7+drift&start=122&hl=hu&sa=X&tbo=d&biw=1216
És ha valaki meg tanitana linkelni
Ilyet tudtok nekem mutatni va valami Monsterest vagy ilyesmi stilusut?
-
cuebler
senior tag
én meg max a magyar zászlót szerkesztem ki minden autómra
-
ghostkid13
csendes tag
Én még anno az Audi S5-met szerettem volna feldobni és ezeket próbáltam megcsinálni http://www.youtube.com/watch?v=shECHXKXg1k 1 óra munka után feladtam, de most hogy van egy Gallardo-m lehet újra megpróbálom
-
tutuhawer
őstag
válasz
Micsurin #13011 üzenetére
Szevasz, ilyeneket simán tudtam fénykoromban
[VW Golf Senner]
Subaru Impreza nem tükrözve, hanem trükközve
Skyline
Z-tune a múltbólés végül a császár:
Nissan GT-R AMS alpha 12
Az AMS-t felfestettem már 4X, annak nem tudnék tiszta szívből örülni, ha felfestenéd. -
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #13008 üzenetére
Ami nincs benne a játékban azt aprólékos munkával több darabból kell összehozni, bár betűk, írásjelek már vannak. PL: nem saját videó.
-
Micsurin
nagyúr
Szerkeszteni sajnos már nem tudtam bocsi!
Az "új" festés remélem jó lett :
[/L
(L:/dl/upc/2013-01/03/393699_rygkej5gcx50xnoz_nfsw031.jpg)[/L
(L:/dl/upc/2013-01/03/393699_aunjc2qyitsbnkay_nfsw030.jpg)(/L)
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #13008 üzenetére
sok matricát lehet szerkeszteni csak időigényes
, jobbra balra kell takargatni , forgatni , nyújtani stb és lehet faszákat alkotni ... pl itt a [drag r35 másképpen ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Desmond74 #13005 üzenetére
Érdekes tuningolt gt-r el a murci roadsterek nem nagyon szeretnek a kanyart meg meg lehet vele tanulni majd crhis alá támaszt mert ez megint a régen vitatot "r8" ügye meg kel velük tanulni menni.
Tutu,sunny valaki meg mondaná honnan vannak nektek ezek a "tic tac" AMD meg ilyen matricák?
-
F22Reventon
tag
Zonda cinque-be lecseréltem 2es ültetést 3asra, és úgy megy, mint az álom, mostmár értem miért maradtam le időnként.
-
Micsurin
nagyúr
A(z) nissan snowzilla is szépen apránként elfogg tünni az útakrol mint az ingyen delta integrale?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest