- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
1 napos kód a Dodge Viper SRT10 'A-Spec' Edition-re.
GHZB-SYZP-6A3D-H3AE -
Bekő Tóni
tag
0:00 - jött egy patch: az Out of Memory-s problémákra
-
tatabike
őstag
Gyáááá... szerinted én mit magyarázok? Legalább olvasnád végig....LOL.
Pont azt mondtam én is, hogy automatával még egy analfabéta is tud tök egyenes úton perfekt gyorsulást produkálni, az nem kunszt. Igazi sofőr szemében az automata váltó általában megvetés tárgyát képezi, megfoszt a vezetési élmény nagy részétől, és nem domborítja ki a vezető tudását, csak a kocsiét. Ergo hiába vezeti Schumacher a gyengébb kocsit, Kiskovács Petike negyedikes lenyomja Őt az erősebbel. Kézi váltóval meg mire Petike beérne a célba, ha beérne egyáltalán, Schumacher már zuhanyozik....
Amúgy meg, biciklista létemre, melóztam egy csomó magyar autóipari cégnél, meg a Ford egyik Kölnben lévő motorgyárában is egy keveset, azért valamit tudok fingani az autókhoz... -
-
-Rolika-
senior tag
Nálam ez az out of memory kábé 1 hete jelentkezett először és azóta elég sürün, szóval ez tuti nem az én gépem miatt van, hanem szerver oldalon vannak gubancok.
-
UFO1
senior tag
-
stefyY
őstag
Érdekes, hogy nálam egy ilyen hiba sincs...csak betöltésnél szokott kifagyni...néha.
-
-Rolika-
senior tag
Az imént megtörtént az amiről azt hittem, h sosem fog megtörténni. NFSW uninstall. Mostanában egyre rosszabb lett ez a játék, folyamataos out of memory, kifagyogatások. A mai nap tette be a kaput. Össze akartam szedni a gemeket, 13-ig jutottam, ugy hogy 2 out of memory és a végére egy teljes fagyás, ezek után nem inditottam ujra negyedszer is inkább uninstalláltam. Mindenkinek további jó "szórakozást" ehhez a játékhoz, a forumot továbbra is követni fogom és ha majd ezeket a hibákat kijavitották, akkor talán fisszatérek ide is.
bye
-
tatabike
őstag
Az az idióta top gear-es csávó, egyrészt úgy vezet, mint öreganyám, az arcába húzott kormánnyal, másrészt ha kézzel kellett volna váltania, úgy fejreáll a Bugattival, mint a jancsiszög. Mert amúgy váltani sem tud normálisan, már láttam. Tök egyenes úton tövig nyomni a gázt meg egy bölcsis is tudja....
-
tatabike
őstag
válasz
sunny84 #13781 üzenetére
A 250 méter az milyen táv? Olyan nincs is. A negyed mérföld 403 méter...
Ma megint érdekes hackerbe botlottam. Egy csávó végig tankmode-olta az egész pályát egy Mazdaspeeddel, majd mivel lenyomtam, nekiállt ripacskodni, hogy én vagyok a hacker...
Az érdekes az volt, hogy a Mazdája 380 körüli gyorsulással bírt, az én Nissanom meg 440-nel. De én vagyok a csaló. Aztán azt írta, hogy Ő amúgy level60-as, csak "lejött" ide a level10+ szintre hackereket vadászni. Gyáááá......
Ez a chikane-on volt, a másik accommal játszottam... -
joe007
tag
válasz
callmeakos #13763 üzenetére
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, mivel én is ezzel játszom mostanság! .)
-
falco1
tag
válasz
F22Reventon #13773 üzenetére
Ok, fenn vagy. Vége a Tutu - dominanciának
-
-
UFO1
senior tag
Rossz link,
ez a jó!
Bugatti Veyron vs McLaren F1 -
UFO1
senior tag
válasz
execute93 #13774 üzenetére
Akinek memória hibaüzenetet dob a játék próbálja meg low minőségben. Nekem úgy semmi hasonló gondom nem volt, ha feljebb tettem ki is vágott. Talán a későbbiek folyamán javítják ezt a hibát.
(#13775) noxwill
Meggyütt a járgányom ide nekem, pénz nem számít.
Ez most komoly?
És mennyivel fog menni, mert ha a valóságból indulunk ki 407 a vége, mert korlátozták. 420 felett menne, de ahhoz nem biztonságos a felépítmény.
És ha tuningoljuk? Meg ma nirtozzuk, ugye itt 30-35km/ó megy rá. Akkor a többi járgány mehet a süllyesztőbe! -
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #13777 üzenetére
-
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #13775 üzenetére
Csak az autó grafikájából megmondom, hogy fake.
-
callmeakos
veterán
Tessék gyermekeim csemegézzetek
Az hogy fake vagy sem, nem tudom, az eddig leghitelesebb videó ez ügyben
-
execute93
őstag
F... kivan már. Elkezdek játszani: Out Of Memory. Elkezdek megint játszani, Out Of Memory. Picit idegesítő már, hogy 5 percet tudok kocsikázni.
Szerk.: Most is kidobott, asszem ennyi.
-
falco1
tag
Sziasztok !
Próbáltunk Tutuval komolyabb weboldalt keresni (Ezúton is köszönet Tutunak az önzetelen segítségért), de sajnos nem jött össze, így a saját oldalamon indul el a magyar ranglista.
http://nfsw.falcosoft.hu/
Lehet jelentkezni nálam privátban, vagy a facebook oldalamon is.
http://www.facebook.com/falcosoft.hu
Írd meg a drivered nevét és a szervert ahol található.
Frissítés minden óra 15. percében (tippem szerint mindenki egészkor frissít, így talán gyorsabb lesz) -
stefyY
őstag
45. nap TH
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #13760 üzenetére
Megnéztem a Car dealerben de nekem tetszik. A Romeo feliratot a motorháztetőn azt egyből kukáznám de úgy összességében nekem tetszik csak még így is drága. A CCX-R se lenne rossz de a piros meg a rózsaszín nem tűnik túl jó színkombinációnak
-
Desmond74
tag
válasz
Hehh, World alias World..., még a név is stimmel valamennyire.
Aranyat nem tudom, hogy éppen érdemes-e venni, , nem vagyok tőzsdeguru.
Arról van itt nagybaszó: az NFS WORLD kapcsán, hogy vehetsz bármilyen IGC-s verdát, tuningolhatod az égbe..., egy Búsztos kiskirályfi csípőből lenyomhatja...,
Szerinted ez rendben? Ha igen, akkor inkább a World of Tanks-al játsz, ugyanide fogsz elérni!
Akkor ezek hol is ingyenes játékok?
RoboHotDogot meg beprogramozták autómatikus tapsra!
-
Robokutya
senior tag
válasz
-
callmeakos
veterán
válasz
Desmond74 #13761 üzenetére
Bár még csak pár napja játszom a WoTal, nem érzem égető szükségét hogy lóhalálában váltsak prémium accot és vegyek aranyat. Szerintem ez a játék a F2P mintapéldája. Ha akarsz plusz tartalmad akkor megveszed, ha nem akarsz az se baj, nem kerülsz vele hátrányba. Max néhány giccses burzsuj elit tank van amit megvehetsz aranyért, de azt a kutya se szarja le. Meg ugye ha ha van prémiumod akkor több ezüstöt meg XPt kapsz a meccsek után, de a legfontosabb hogy nem kerülsz hátrányba, ha nem váltasz prémiumot. És a World példát vehetne erről....
-
Robokutya
senior tag
válasz
Desmond74 #13761 üzenetére
Bocs az offért
Erre csak azt tudom mondani STAR TREK ONLINE itt vagy fizetsz a hajóért amivel játszani akarsz vagy kifarmolod ami nem lehetetlen megoldás.
Igen és ingyense f4p games.Ha szereted ezt a világot csak ajánlani tudom
Grafika játékvilág ötös számomra mindaddig amíg ilyen verdákkal repülhetek benne.
Ja és ő is évjátéka lett 2012 ben
http://youtu.be/XRC8L_H-5W8 -
Desmond74
tag
válasz
SylarHUN #13751 üzenetére
Jól teszed, ha mellőzöd, itt van a World Of Tanks, az is ingyenes elvileg, még a Tv-ben is orrba szájaba hírdették, elárulom, egy komolyabb tankhoz, még egy löveg is pénzbe kerül!
Ráadásul Commodore 64 grafikája van.Jól véssétek az eszetekbe, mindig az a legdrágább (hosszútávon tuti), amit ingyenesnek hírdetnek!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
callmeakos #13759 üzenetére
Az Aventador egyébként közel tökéletes külsejéhez hozzányúlni óvatosan és az időt rászánva kellett volna, mert ami a képen van az sokminden csak nem igényes munka. Lamborghini alá pedig neont nem teszünk, bár ezt a fejlesztők már megtanulhatták volna a Countach külseje ellen elkövetett korábbi merényletben.
(#13756) Bekő Tóni: Volt szerencsém már a játékhoz, de nekem nem jött be.
-
callmeakos
veterán
Így meggyalázni az Aventadort... Fujjj
-
Bekő Tóni
tag
válasz
PR0JECTNR56 #13752 üzenetére
delete: vissza gombbal trükközés-szerkesztés után dupla
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Csak szólok, hogy a zseniális 2007-es magyar Project Torque -> Level-R még mindig játszható Heat Online név alatt.
A grafika olyan amilyen, kiverni rá már nem lehet. screen1 screen2 screen3 A megjelenés napján megvett überLambókkal, Koenigseggekkel sem lehet gizdulni. +a elmúlt két évben a játékosok részéről nem kívánt irányba mentek az újítások. (és ezt a fejlesztők tudják már: [link])De még mindig ott van alatta a zseniális netkód, a jó szinkronizáció (szerver kicsit messzebb van most, de PIT manőverekkel még mindig ki tudjuk pörgetni a versenytársakat ha olyanok vagyunk) a félszimes irányítás és minde más amit a hasonló játékokba ezután tesznek be, vagy vesznek ki (nfsw lol).
A pár licencelt autón kívül minden megkapható játékpénzért. Megválaszthatjuk hogy kikkel megyünk.
Kevesen vannak játékosok - mert akik elfogyasztották / "kipörgették" / "kitolták" a játékot azok már vissza se néznek. De még megvan és rendszeresen játszik a rajongókból álló keménymag. Vannak ilyen "300 méter hosszú és 400 méter hosszú a leszállópálya kapitány, vagy fordítva?" pályák is de sokkal a több a háztömbök körüli, villanyoszlopokat, fákat kerülgetős, ellenfelet lelassító szemetet a pályára döntögetős.
Ha valaki ilyesmt keres és még nem ismeri, annak egy jó kis sim-es multi versenyt kötelező menni rajta. -
PR0JECTNR56
addikt
-
tutuhawer
őstag
válasz
a simraceway az alternatíva. Vannak a Worldből ismerőseim, akikkel összefutok. Kiváló alternatíva. Aki hardcore simulator-fan, annak van igazából hiányérzete pont azért, mert olyan a játék, hogy te is, én is, mindenki játszhasson vele. biill-gamepad-kormány-egér ... akármi jó
-
PR0JECTNR56
addikt
-
SylarHUN
senior tag
Számomra érthetetlen, hogy ennyi megmagyarázhatatlan hiba, bug és csaló ellenére, még mindig játszotok (játszanak) és költenek erre a játékra.
Már régen tönkre kellett volna, hogy menjen.Igen! A fórumot még olvasom a játékot több mint egy hónapja elhagytam.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
joe007 #13749 üzenetére
A hangkártyadolog mókás egy kicsit, mert az EA másik ingyenes játékánál a BF P4F-nél pl. bizonyos chip-el rendelkező alaplapi hangkari szétfagyasztja a játékot véletlenszerű időközönként. Nekem szerencsére külön hangkártyám van, de ha nem azzal használnám nekem is szétfagyna a laptop tőle.
Az NFSW-ről meg annyit, hogy a játékban annyi és olyan szövevényes bugok vannak, hogy kb. bármire rá lehet fogni. -
joe007
tag
válasz
eLit-MiLan #13748 üzenetére
Én meg a jól bevált XP SP3 32bit-et Hun-t
Egyébként a netem már 10Mbit--> 60-ra növeltem és most átlagosan 35körül van és mégis a játékban azt érzem, hogy mintha Lagg-olna a téma és olyankor elengedem a kormányt és a gázpedált és csak gurulok üresben ezek után rövidesen várható az Out of memoryTehát hiába minden speed és Xtrem HW akkor se változik semmi, hja és semmilyen más add-on-t meg semmit se raktam fel a gépemre, ami miatt ez bekövetkezhetne, de a neten keresgélve kicsi guugliztam és ott vmi hangkártya drv-t rebesgettek, de szerintem ez a probléma a szerverüknél van és csak a nép szédítése (prg-zási hiba) miatt kapjuk az elfogyott RAM üzenetet
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #13747 üzenetére
Nekem a fentebb említett problémám délután volt, csak 1x, mert már utána nem volt kedvem visszamenni
Amúgy én is Win7 64bit sp1-et használok.. -
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13746 üzenetére
Most sem volt semmi baj. Rendben összeszedtem a kavicsokat és mentem is két versenyt Win7 X64 SP1-et használok
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #13745 üzenetére
Az remek...Valentin nap, hmm....a szerverek belezúgtak valakibe, és sztrájkolnak?
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13744 üzenetére
Két napja bent voltam egy huzamban kb 2 órát de akkor nem volt ilyen amúgy mostanában csak kavicsozok de 2*14 nap(2 profilom van) alatt csak 1-szer volt ilyen. Ezek szerint megint "alkottak" valamit a háttérben ha már ennyien panaszkodtok. Tavaly pont a Valentin nap környékén jött be ez a be sem tölti a versenyt probléma ha jól emlékszem
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #13740 üzenetére
Hát nekem is ma összegyűjtöttem a gemeket, elkezdtem egy versenyt, verseny közben out of memory
Verseny közben kb még nem is kaptam, csak ha sokat vártam free roamba, vagy garázsba....
És nekem 100+ giga a partíción + 4giga ram elég kéne neki hogy legyen -
PR0JECTNR56
addikt
A mostanában tapasztalt problémák inkább az EA gépezetében lehetnek, mivel nekem nem szokott Out of Memory meg ilyenek lenni, de ma kétszer is kaptam és még mellé egy .exe összezuhanást is (mindez kb. 35 perc "játék" alatt), noha már vagy egy hónapja semmilyen érdemleges változás sem történt a gépen.
-
joe007
tag
Na most végeztem a 3 karakterrel egyszerűen vicc az egész amit ezek produkálnak és persze hozzá teszem egy teljesen más gépen más hálózaton szintén dettó úgyan ezt adja elő az EA
FS-World
-
joe007
tag
válasz
noblem1983 #13740 üzenetére
E8400 és 4GB ram XP-vel és 3,7GB free a system particion
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13739 üzenetére
Nincs véletlenül túl kevés hely a Windows partícióján vagy ahová telepítetted mert ha ennyit küszködsz vele akkor nem biztos, hogy a játék hibája. Nekem is előfordult már párszor ez a hiba de nem egymás után annyiszor, hogy megkeserítette volna a kavicsozást vagy a versenyzést.
-
joe007
tag
Nem hiszem el hogy ezzel kell pöcsölnöm, hogy a 3 karakteremnél (Joe007Hun, Balu007Hun és Baluworld, ha vki keresne
begyűjtsem a napi szükséges TH adagomat
már 1:40h óta szivok az Out of Memoryval ez szánalmas!
De akkor is meg akarom csinálni rohadjanak meg!
Végre sikerült a kinkeserves 147-ik nap is
-
joe007
tag
válasz
tatabike #13673 üzenetére
Ott a pont a régi géme a közelébe se ér ennek és akkor se izgatott hogy milyen a festése meg a matrica hanem az igazi jó kis arcade-os verseny és kész. Vissza sírjuk mind azokat az időket ahol még híre se volt az ilyen őrült nagyo probram hibáknak és LAG-nak szerintem!
-
joe007
tag
válasz
WASPZotya #13657 üzenetére
Igen teljesen egyetértek és mer tele a hócipőm az egésszel, hogy ezért még pénzt is kérnek?? Vettem kemény magyar FT-ért autókat és még rendesen a napi TH-kat se tudom begyűjteni a szaros 'Out of Memory' error hiba miatt és állandóan ez a jelszó mizéria is már nekem is kezd elegem lenni
-
tatabike
őstag
válasz
GrotESC #13728 üzenetére
M3 GTS nekem is van, csak nemsokára lesz egy garázshely, és azért gondoltam, hogy ezek közül valamelyik. Lambót csak 3-at csipázok, a Miurát, a Countach-ot meg a Diablot, a többit nagyon utálom, szóval az kilőve. Ez a három megy csak boostért van, szóval az is kilőve...
Bentley-t kipróbáltam egyszer, az bejött, meg az Aston Martin is. Porsche 959-esről lebeszéltek, de titokban vettem egyet, hehe...Nem jó semmi komolyabb dologra, de nekem tetszik, szeretek vele menni....
És beleraktam egy zöld ultra mocit... (na, ezért biztos kapok...)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #13721 üzenetére
Én tegnap olyan LFA val mentem hogy 220-ra volt belőve a végsebessége. Gondolom ezt találta még uralhatónak, mert "szépen" ment falat alig érintett. És kb. ez 220 km/h volt az átlagsebessége is.
North Roadon.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #13718 üzenetére
Meg is vettem. Le volt árazva a "no spoiler" (60%-kal), és nekem 7 db .kellett, 7 nospoileres kocsira.
-
GrotESC
aktív tag
válasz
sunny84 #13727 üzenetére
Jelenleg is van Aston Martin, méghozzá a Vanatge V12. A kérdés az volt, hogy ezek közül melyiket.
tatabike: nekem van mind a kettő, de egyik sem annyira jó szerintem. Mint már írták előttem A osztályba a Lamborghini Murcielago LP 640 illetve 650 roadster, valamint a BMW M3 GTS ami nagyon ott van. 1,8M; 1,9M; 1,8M igc/db áron.Szerintem.
-
Desmond74
tag
válasz
noblem1983 #13725 üzenetére
Kihagytad a 22500 búsztos Mc Laren-t, szerinted ezt komolyan gondolták?
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #13722 üzenetére
Aki ki tudta használni az meg is tette ennyi az egész. Balgaság lett volna kihagyni ilyen lehetőséget, és azt ne mond, hogy az a természetes ha 2800Ftot fizetsz mai árfolyamon egy Cinque-ért főleg az nem ha bemégy egy boltba és veszel starter packot min 3300Ft-ért. Nem mihozzánk vannak igazítva ezek az árak sajnos ez a probléma
-
tatabike
őstag
válasz
Van ilyen hack. Én is találkoztam már vele. Meg szerintem mindenki. A versenyek szerintem legalább 50%-a (drag, sprint, bármelyik) nem tiszta, de majd a többiek megmondják, én nem játszok túl sokat.
Ja, és ha drag-on van ilyen, az valószínűleg bot. Ha pl. írsz a játékosnak, és nem válaszol, akkor nagy eséllyel bot.Szakmai kérdés: következő IGC-s verda Aston Martin avagy Bentley?
-
Desmond74
tag
válasz
Ezt most kinek írtad? Nézd már meg, milyen autóim vannak, egyik sem valami húúúúúheeeehőőőőő...
Viszont itt a legnagyobb nevek is kihasználták a "filléres" búszt lehetőségét..., na ezen lovagoljatok, ne az én IGC-s autóimhoz szerzett alkatrészeimen, amivel, még mindig nem vagyok közel sem egálban, ill. versenyképes hozzájuk képest.
-
tupacamaru
veterán
Van olyan csalás hogy az autó mondjuk egy-két sec alatt eléri a végsebességét, de nem többet? Egyre többet találkozok ilyen jelenséggel, pedig nem nyom semmit a kör alatt de mégis utólér. Találkoztam már ilyennel drag-on is, fos-szar kocsi úgy otthagy a rajtnál, de mondjuk 180 fölé már nem gyorsul.
-
Desmond74
tag
Úgy van, trükközzünk a paypallal, országokon keresztül, bezzeg pár alkatrész kiveri a biztosítékot.
Honnan tanultátok ezt a kettős mércét?
-
chris1997
aktív tag
válasz
noblem1983 #13718 üzenetére
ha már a PayPal oldal bejött, akkor működnie is kell.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Sirkonyak #13716 üzenetére
Én egy hete rápróbáltam a Paypalos-ra lengyel IP vel: egyből jött az üzenet hogy a magyar fiók meg lengyel IP nem passzol. Fiókot átállítottam lengyelre. Így már elfogadta.
Jött a vásárlást összesítő oldal, raktam az elfogadó pipát a négyzetbe, majd elhagytam a proxyt, és magyar IP vel mentem tovább a Paypal oldalára. És rendben ott volt a zlotys összeg. -
Sirkonyak
csendes tag
Próbálkoztam ezzel a proxy switcher-es megoldással boostot venni sajna nekem hibát jelez közvetlenül a vásásrlás előtt.Működik ez vkinek?
-
Robokutya
senior tag
ez csak egy ötlet volt videon láttam ha van értelmes teljes színsor max overre meghallgatom.
-
Robokutya
senior tag
Skacok Lambo SV és Marusia színkódot kergetek ami max overt podukálna a járgányoknál.
A lambónál erre a felállásra gondolta.persze 4 csillagosbankék....................Engine: zero tuning (blue).............9 17 0 ****
kék....................Induction: Velociocom (blue)
kék....................Transmission: Velociocom (blue).....6 8 3 ***
piros..................Suspension: Ventura (red)
piros..................Brakes:Attack Motorsport (red)
kék....................Tires: velocicom (blue) -
tatabike
őstag
Nem tudja valaki, hogy mi az az 1.41GB-os cucc, amit épp most tölt le a játék? Egész eddig játszottam, aztán újraindítottam a gépet, elindítom a játékot, nem megy, indítom újra, és elkezdte letölteni ezt a "valamit"...
-
7
addikt
Kicsit kevesebb offot!
-
tatabike
őstag
válasz
Beeerka #13696 üzenetére
Én még az eleje felé kezdtem anno, aztán kihagytam másfél-két évet. Akkoriban nem voltak ilyenek, meg ahogy UFO írta, ezek szerint még egy évvel ezelőtt is normális volt a helyzet.
Naná, hogy ki vagyok akadva, hiszen én pl. nem folyamatosan merültem bele ebbe a fosba, hanem régen még tök király volt, most meg (nekem) hirtelen szar lett. Mintha egy kisgyerek lennék, aki eltörte a lábát, és több hónap kényszerpihenő után lemegy a kedvenc játszóterére, ahol a vandálok minden játékot hazavágtak, amivel még a lábtörés előtt gond nélkül lehetett játszani. Remélem érted a problémámat.
Másik oldalról meg, ha összeveted a játékban történt változásokat, és az IT iparágban azóta végbement fejlődést, ég és föld. Mert ha teszem fel annyira brutális fejlesztések történtek volna a játékban, hogy a hardver nem lenne képes követni, azt mondom, oké, van ilyen. De pont az ellenkezője történt, fejlesztés lófing, a hardver meg már fényévekkel előrébb jár, mint amilyen akkor volt, mikor indult a World. Remélem ebből a szemszögből is érted a problémát.
Megpróbálom logikusan megmagyarázni, miért szar ez a szar, de mint a fenti példa is mutatja, csak arra jutok, hogy tesznek rá nagy ívben, így is hoz egy zsák lóvét, minek birizgálják, minek fizessenek a kódolóknak egy raklap lóvét, hogy átírjanak néhány blokkot a stabilabb futás érdekében? Amíg lehet, feszítik a húrt, tudom én jól. Csak ez a húr sosem fog elpattanni, mert a régi, csalódott játékosok helyett jönnek majd újak, akiknek az lesz a természetes, ami most van, akik olyan telefonokon szocializálódtak, amik naponta lefagynak, akik nem foglalkoznak vele, hogy szar, mert nem az Övéké, stb., stb. Az NFS-nek meg rohadt mindegy, hogy egy két napos játékos vesz boost-ot, a pénznek nincs szaga.Out of memory problémára annyit tudok mondani, hogy nálam ezt akkor csinálja, ha Free Roamban van, és nem nyúlok hozzá 10 percig kb. Tehát ha fel kell állnom a géptől, akkor Safehouse, ott még sosem fagyott le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest