- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
Sirkonyak #12290 üzenetére
Ahogy én látom a most leárazott autók közül a Zonda F a leggyorsabb de ott az M1 Procar is. Én most szereztem be a Murcielago LP 670-SV-t. Ennyiért már nekem megérte mert én Lamborghini fanatikus vagyok de még ki kell tesztelnem rendesen, hogy hogyan is legyen a legjobb de nem tűnik az sem rossznak.
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
tupacamaru #12296 üzenetére
A sciroccoba is belerakhatsz bármilyen alkatrészt,már ha van.Vagy veszel boostért alkatrész packot vagy sok versenyt mész és esni fog előbb utóbb vmi jó cucc.A boltba csak 1*-os tuned alkatrészt lehet venni nem számít milyen kocsid van.Ajánlom a team escapet ott ha beér mindenki aranykártyából választhatsz és team escape mindíg van minden pálya minden nap.Aranykártyánál a legjobbak az esélyeid,hogy essen 1 jó alkatrész.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12294 üzenetére
Nem, akkorát nem dobnak az alktrészek a telejsítményen. 2-3 osztályba juthat be ugyanaz az autó, jellemzően a lassabbak. Pl az említett Sciroccóból tudsz E, D, C (?) osztályút csinálni, de az a C a maximum.
De olyan is van hogy egy kocsival nem is tudsz osztályt váltani mert abban marad ahová a boltból kijött, akárhogy tuningolod.
Pl a Z06 Corvette a széles A osztályban, vagy az überkocsik a legmagasabb S osztályban. -
Sirkonyak
csendes tag
válasz
Underground2 #12294 üzenetére
Sciroccoval esélytelen vagy a legtöbb autó ellen bármit is raksz bele.A zonda meg amúgy is az 1ik legjobb gép a játékban.
-
Underground2
tag
válasz
Bekő Tóni #12292 üzenetére
jaaaa, h így...abszolút nem így gondoltam!
Azt hittem h az autó fajtájától függ az osztály!
tehát elméletileg bármelyik autót legyőzheti bármelyiket!?
pl. nekem a kedvenc kocsim a Scirocco, akkor fel tudom úgy tuningolni h leszedjek vele 1 Zondát vagy bármit?
köszi ez az infót, ez sokat lendített! -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12287 üzenetére
Több pályára a belépés korlátozva van egyetlen osztályra.
Az hogy egy autó melyik osztályban (E, D, C..) van az határozza meg hogy mennyira van feltuningolva. Mivel a tuningalkatrészek nem újrafelhasználhatóak ezért az hogy egy autót mindig más-más osztályba pozícionáljunk versenyképesre, az luxus. Ezért e legtöbbünknek van minden osztályban kocsija. -
GrotESC
aktív tag
válasz
Underground2 #12289 üzenetére
Iratkozz fel noxwill listájára. Illetve itt láthatsz azonosítókat, hogy kik milyen néven vannak a játékban.
Más: van különbség az arany és a narancssárga neon között? Akárhogy nézem nem látom.
-
Sirkonyak
csendes tag
Most én kérnék tippet a leárazott autók közül melyiket érdemes megvenni?
-
Underground2
tag
válasz
tutuhawer #12288 üzenetére
valami hasonlóra gondoltam én is!
de mondjuk ez a kör kialakulhatna itt is...és ha már téged is idegesít a cheat,
akkor már valószinű h Te nem folyamodsz ehhez a "segítséghez", h cheatelj!
tehát veled bármikor versenyeznék, mert ha megversz, tudom a kocsid és a tudásod vezetett hozzá!
és nem lehet 1 másik szervert csinálni? -
tutuhawer
őstag
válasz
Underground2 #12287 üzenetére
"tudjuk egymásról, hogy nem csalunk" ---- sajnos ez nem így megy, szinte minden napra jut egy balhé és én mindig benne vagyok.
Szóval úgy kezdődik, hogy:
-Anyád
-Tiedéés tényleg így megy, amennyire én látom. Ahonnan én jövök, ott multiplayer versenyzés volt, lobbiban beköszönés, több futam itt-ott, bezsélgetés írásban, később esetleg szóban is és kialakul az, kikkel megyek, kikkel nem. A kulcs ma is a multiplayer, mert baromi sok figurával futok össze, akikkel azelőtt sosem, és nem is ismernek engem. Jó dolog, én így szeretem, így szerettem, hogy kialakul a kör, akikkel megyek.
-
Underground2
tag
és nem lehetne csinálni, (ilyen wow módra) 1 magyar klánt,
vagy valami hasonlót, és csak egymás ellen mennénk!
akik így ismerik 1mást és tudjuk egymásról h nem csalunk?!
vagy lényeg h mindig más ellen versenyezz?
mondjuk még ezekről az osztályokról sem hallottam!
ezek szerintem nem árt ha van minden katergóriában, minden féle versenyre kocsid?
vagy elég ha csak találsz 1 középosztályt? -
NFree
addikt
Hu most megint felfort az agyvizem, ezek a mocskok most akcióznak, és sporolhattam volna kb 4000e boostot, ha nem vásárlok be tegnapelőtt
-
NFree
addikt
Tutu, Sunny,Ufo
Köszönöm a mai futamokat , kár hogy egy értelmes vidit nem tudtunk csinálni , mert ugye mindíg történt valami , jól éreztem magam kössz#12281) Bekő Tóni
Nyugi , én 1et értek veled, de lustaságból nem alt+f4 ezek, utálom , hogy kis szarrágó köscsögög miatt, romlik a statom , de ez van lusta vagyok, szivesen látnálak téged is gropuban,1x s menni egy párat , hogy tudjam ki vagy -
Bekő Tóni
tag
- Nyerni megyek. Multiba. Charger Superbee a "D"-s autóm, 69es Charger a "C"-s. "E"-s autóm a Challenger. A "B"-s autóm nem MR2. Remélem érthető.
- Húzom a számat a milyen kocsit "kell" venni listák láttán.
- Igen, ALT+F4-et nyomok ha cheaterrel rak össze. Van hogy elsőre. Van hogy csak a sorban 3 egymást követő cheateres verseny után fogy el a türelmem / jókedvem. Kilépés előtt reportolom. Nem írkálok neki semmit.És hogy miért? Nem szabályos a verseny, lelépek. Mivel óvni vagy ilyesmit nem lehet, meg nem történtté teszem -> Alt+F4. (Esc itt a feladással egyenértékű).
Amúgy bocs ha zavartam - elemezzétek tovább a kocsikat, szinsorokat. Nyilván a tét nélküli, cheaterekkel való sétakocsikázáshoz számít melyik kocsi, milyen formában a legjobb...
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #12276 üzenetére
Ez nem a top 10, kizárólag a leggyorsabb autók vannak összeszedve a listáról!
Akinek kedve van hozzá, összeírja.(#12278) F22Reventon
Miért, nagyon jó futamokat lehet menni bármelyik IGC-s géppel is, meg ki is lehet lépni a lobby-ból, ha túl sok Zonda-val, 911-el, stb.-val sorsol össze. -
F22Reventon
tag
válasz
Underground2 #12269 üzenetére
Még egy tanács: Vegyél autót, bármilyet, UFO1 nagyon szépen kigyűjtötte amit érdemes.
Viszont partokat és skilleket először csak gyárit tegyél rá! Lehet h nem tetszik az autót azt még el lehet adni és másikat venni, de a jobb alkatrészek és skillek ritkán esnek, ha eladod az autót, azok is ugranak. Utána meg nehéz lesz összeszedegetni újból. -
F22Reventon
tag
S kategóriában szerintem az IGC-t el lehet felejteni. Persze jó gép a boss mustang, (a másik kettőt nem vezettem) de szinte esélytelen a boost-os autók mellett. Lehet S-ben igc kocsikkal jó futamokat menni, de nem érdemes. lp650 gyorsabb (élvezetesebb, versenyképesebb, irányíthatóbb... ), mint azok.
Valamint C-ben a pontiac mindenképpen jobb az E30-nál (ezt a kettőt direkt próbálgattam a C-s pályákon) -
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #12276 üzenetére
Az tényleg kimaradt meg gondolom A-ban az Elite CCX-re gondolt mert a normál CCX jóval keményebb, bár azt általában ki szokták felejteni a top autók közül de én még próbálkozom odatenni a legjobbak közé, ha sikerül. És még ott van a nagy Nismo is amit annyira szerettek ahogy látom és valamiért a Reventon-t se emlegetik annyira pedig megy az is ha jó kezekben van(sajnos az én kezemben még nincs) ahogy látom.
-
UFO1
senior tag
válasz
Nem rég írtam össze a legjobb gépeket IGC (játékpénz) és boost-ért (valós pénz) vehetőeket, tessék.
A legjobb IGC-s verdák (jelenleg)
1.S: Ford Mustang Boss 302 (2012) (gyorsul mint állat + bivaly NOS, ua. mint az RTR-X), esetleg Lexus LFA csak harmatgyenge a nitro-ja, viszont úgy fordul mint a villamos. Ami még nagyon jól megy Aston Martin V12 Vantage jó gyorsulás, de ott is gyenge a NOS.
2.A: A legjobb univerzális gép az a Lamborghini Murciélago LP650-4 Roadster mindenképp (verseny + drag), Ford Mustang Boss 302 (2012) jól felhúzva a 69 is esetleg, BMW M3 GTR (E46), BMW M6 Coupé.
3.B: A Ford Mustang Boss 302 (1969) mindenképp az egyik legjobb ide, Pontiac Solsitce GXP, Mazda RX-8 (gyengébb N2O), BMW M3 GTR (E46), Renault Clio V6, Audi RS4 (csak drag, mert nem fordul)
4.C: Pontiac Solsitce GXP, Renault Clio V6, Mazda RX-8, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14), Lancia Delta HF Integrale Evoluzione stabilitásban az egyik legjobb, hangban a legszebb talán, Ford Focus RS szép hang de még gyengébb (mindkettő gyenge N2O), Audi RS4 (csak drag, mert nem fordul)
5.D: Pontiac Solsitce GXP, Mazda RX-8, Renault Clio V6, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14), Volkswagen Scirocco (nagyon lágy még a legkeményebb rugóval is imbolyog) é R32
6.E: Volkswagen Scirocco és R32, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14)
A leggyorsabbak:
1.S: McLaren F1, Pagani Zonda Cinque, Porsche GT3 RS 4.0 és a sima GT3.
2.A: Pagani Zonda F, Porsche GT2, Porsche GT3, Koenigsegg CCX, Lamborghini Murciélago LP 640 és LP 650-4 Roadster
3.B: Toyota MR2, BMW M3 E30, Koenigsegg CCX Elite.
4.C: Toyota MR2, Audi A1 Clubsport Quattro, Pontiac Solstice GXP, Mitsubishi Eclipse Elite, BMW M3 E30.
5.D: Toyota MR2, Mitsubishi Eclipse, Pontiac Solstice GXP, VW Scirocco, Audi RS4, Lexus IS300.
6.E: VW Scirocco és R32, Nissan Silvia (S15) és 200SX (S14).
Különben lehet sok fajtával is nyerni csak ki kell ismerni őket, bár vannak amik harmatgyengék és általában utolsók minden futamon (ellenfele válogatja), de kit érdekel! Neked is mondom, ez csak egy játék, a lényeg a szórakozás, nem a nyerés az egyre jobb idők hajszolása, mert abba bele lehet örülni!
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12264 üzenetére
Ezt az alt+F4-ezést elmagyaráznád, mert szerintem minden szintem looser egy dolog!
(statisztika javítás,
kit érdekel, ismétlem magam ez nem a F1! csak egy játék
). Nem érdekel csaló megy e a játékban vagy sem, ha az megy akkor is végigmegyek, sőt pláne hogy végigmegyek, hogy a végén jelenthessem hogy csaló. Az hogy ezzel foglalkoznak e vagy sem az egy másik kérdés, de az újakat nem erre kéne megtanítani. Máskülönben a bénább fajta csalókat simán le lehet tolni (esetleg a végén be lehet neki írni: looser noob cheater
). Az alt+F4 egy alkalommal használatos és szerintem elnézhető, mikor nem tölt be egy verseny, akkor ez az egyik megoldás.
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
Amennyiben nem boostért vásásrolsz a scirocco helyett szerintem inkább a nissan silvia vagy mazda speed 3.Persze ezek E kategoriás autok,nem tudom ebben a kategoriában keresel-e autót.A boltból pedig minden képpen érdemes cuccokat belerakni az 1*-os tunedet már megveheted.Viszont ebben a játékba számít a színsor is melyik alkatrész milyen színű.http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/ ezen az oldalon van 1 felsorolás ,melyik autoba milyen színsort érdemes rakni.Azért azt tartsd szemelőtt,hogy ezekkel nem mindenki ért 1et
sokan másra esküsznek.Remélem segítettem.
-
Sirkonyak
csendes tag
Azt nézem,hogy a boost vásásrlásnál renault és porsche-t ad a hírekben meg super snake van írva
nem értem ezeket...Tegnap meg a játékon belül folyton az rtr-x et írta ,hogy azt kapsz ,ha boostot veszel...
-
towelie
csendes tag
válasz
tupacamaru #12268 üzenetére
megtaláltam. köszi a gyors választ.jol elrejtették azé na.
-
Underground2
tag
válasz
Bekő Tóni #12266 üzenetére
semmi gond, nem kell elnézést kérned. azért nem Te vagy a hibás mert én most kezdtem
most szereztem 1 porschet ami még 2 napig van nálam! nyomom neki a versenyeket,
és majd utána tuningolok 1 kocsit!
Sciroccot vettem meg, nem tudom h jó választás volt-e?
vannak olyan cuccok, amit nemárt megvenni 1 alap kocsira? -
towelie
csendes tag
szevasztok megint.
lenne egy másik kérdésem is. verseny végén ugye kell kártyát"huzni". namost amit ott kir h ilyen olyan dolgokat nyertem, azok hol az istenben vannak ? az ilyen nitro meg ilyen skill dolgokat oké h megkapom, nade pl. a race engine meg hasonlo performance alkatrészek? azt irja megnyertem mégis csak boost ért tom megvenni öket.
lehet vmit rohadtul félreértettem....köszi a válaszokat
üdv. snoopkolok -
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12265 üzenetére
Igaz, elnézést is kérek hogy azonnal a közepébe vágtam a cheaterekkel meg a játék rosszabbik oldalával.
Nyomd a versenyeket, eleinte úgyis a hozzád hasonló versenyzőkkel rak össze. A többi meg szerintem jön magától ha két verseny között be-benézel a garázsba, a menükbe, listákba.Ha valami mégse tiszta és konkrétat kérdezel, akkor itt egymást fogják törni a srácok hogy válaszolhassanak.
Na akkor kezdem:
igen alt+f4-re nem írja be a vereséget, nem verseny végén nyomom ki, már előbb nyilvánvaló a cheat. Verseny végén a lúzerek nyomják ki, ha látják hogy nem tudnak MÁR nyerni és sunnyognak el."versenyen mikor mit kell nyomni, h kell belőni az autót,stb!"
Itt egy másik klassz kis közösség honlapja, a linkre kattintva a jobb oldali hasáb alján találsz leírást a powerupokrók, skillekről.
TCM -
Underground2
tag
válasz
Bekő Tóni #12264 üzenetére
Jó Nektek, h már kenitek-vágjátok a dolgot!
én még csak most ismerkedem vele!
ha verseny végén kinyomod altf4el, akkor nem írja be a vereséget?
nagyon sok mindent át kellene még nézni, h tudjam mit érdemes megvenni először,
versenyen mikor mit kell nyomni, h kell belőni az autót,stb!
de egyenlőre úgy állok neki h olyan amilyen!
nagyon szeretek autózni, és ez már csak azért is jó, mert nem gép ellen tolod!
az már olyan megunt! igaz h ez meg nem adja vissza a valóságot (lagg),
de megpróbálkozok vele és meglátjuk!
csak ez a topic baromi hosszú...habár nem kell az elején kezdeni! -
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12263 üzenetére
Ahogy Nfree is írja, sok cheat gyanús eset, durva lerammolás lesz a rossz szinkronizáció, lag miatt.
De tény hogy van annnyi cheater hogy fel tudja baszni az ember agyát rendesen.Én ha nagyon egyértelmű, durva cheatet látok, akkor "hohó, ez egy másik játék, én nem erre jelentkeztem be" felkiáltással kinyomom ALT+F4-el. (ha újraindítod akkor már gyorsabban betölt) Aztán pár szállal több cigi marad a dobozban másnapra.
Tiszta versenyben ha legyőznek, akkor kalapot emelek a másik ügyessége előtt és beírok magamnak egy vereséget Egy cheater ezt nem kapja meg tőlem.
Bár néha tudok örülni nekik, ha sok poweruppal spórolós - nem én nitrózok először - futam után feltűnik egy.
Mehet a rekorddöntés... -
Bekő Tóni
tag
válasz
Underground2 #12261 üzenetére
Nem tud. (marketingesek, közösségi menedzserek, designerek maradtak csak a csapatban),
Nem akar. (minek, ha így is dől a lé, folyamatosan jönnek az újabb játékosok a csalódott régiek helyére) -
Underground2
tag
válasz
F22Reventon #12260 üzenetére
az nem frankó...
és nem tud ellen tenni semmit az ea vagy nem is akar? -
F22Reventon
tag
válasz
Underground2 #12259 üzenetére
bőőőőven
-
NFree
addikt
válasz
Underground2 #12257 üzenetére
én is jártam nagyon sokszor így, ez inkább szerer szinkron hiba, ha látod , hogy nem indul el a másik , olyankor adj bele mindent, nos ready, és talán nyersz, én sokszor nyertem így.
-
Underground2
tag
Hali
még csak tegnap kezdtem el játszani a World-el és már az első pár futamon azt tapasztaltam, hogy elsőnek érek be a célba és megsem vagyok első! gondolom valami kis cheat van a dologba, 1-2 kollégánál, de ez ellen nem lehet tenni semmit? elég idegesítő, mikor már a rajtnál nem indul el, akkor tudom h tuti nem leszek első
-
F22Reventon
tag
Hát ez vicc. Ma mentem vagy 50 drag versenyt h legyen n2o, nyertem 2 ultra és 1 pro alkatrészt, zondát felskilleztem, megszereltem a durabilityt, mentem időket javítani. A napi menüből 8 pályán javítottam, néhol több, mint 10 másodpercet is, volt ahol kb 500 helyet a ranglistán és tessék. Tegnap 267. voltam, ma 266
-
UFO1
senior tag
válasz
Bekő Tóni #12254 üzenetére
Erre nem is gondoltam,
lepróbáltam újra. Új lista:
S:
Boss 2012: 240, 230
RTR-X: 234, 300
911 GT3 RS: 239, 309
911 GT3 RS 4,0: 239, 316
A:
Zonda F: 245, 316
911 GT2: 245, 316
MR2: 218, 285Az első a hajógyárban a két fal között ütközésig N2O nélkül, a 2. a középső hídon a max. sebesség NOS-al.
Megjegyzés: nyomatékban így sem rossz a Boss úgy, hogy alig pro alkatrész (sok impr.) van csak benne a többiben viszont több ultra is befigyel.
-
Bekő Tóni
tag
Szóval a Porschet, meg RTR-X-et nem engedi tovább gyorsulni a végsebesség limiter nitróval, a Mustang meg éppen eléri azt úgy hogy a limiter nem szól bele, és akkor azt mondod hogy a nitróerő ugyanakkora?
Gyorsulj inkább állóból falba bele úgy hogy a végsebessséget ne tudja elérni. Nitróval majd nitró nélkül. Nitrót nyomd be azonnal a start után. Falba csapódáskor leolvasod a sebességet, két mért sebesség közötti különbség -na az lesz a tiszta nitróerő.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #12248 üzenetére
Hu most hirtelen nem is tudom meik kocsirol beszélsz, E30 ez a régi T2 es bmw lenne? a sport evulution?
Mert sajna soha nem volt rajta body , féltem elkurja a kanyarodást, és nem vettem rá , most meg le van már teljesen butítva
Vissza térve a mustánghoz , megfogattam soha többé nem kérdezek meg senkit , hogy mien színsor van a kocsiába , de engem a te mustangod érdekelne nagyon , hamár annyira megy.Más Ufo
Azért a számok azok számok , de az rs jóval nagyobb segberugást kap a mustanghoz képest, csak ezért versenyképes a kocsi a mai napig, egyébkán már egy lfa megverné, de lehet megint tévedek.Más
Mentem ma a cinque -val a spade streeten 1.06 os kört, ami nem rossz, de utánna nem bírtam, azt is elsőre, és elfüstöltem 80db nitrotMegyek ma Hs ezni egész este azt tolom sziasztok. pussz
-
UFO1
senior tag
Akkor beszéljenek a számok:
S:
Boss 2012: 343, 373, 28%
RTR-X: 349, 379, 28%
911 GT3 RS: 348, 379, 28%
911 GT3 RS 4,0: 364, 395, 28%A:
Zonda F: 346, 376, 27%
911 GT2: 350, 380, 26%
MR2: 301, 327, 38%!!Magyarázat: pl.: Boss 2012: 343=normál sebesség, 373=NOS-al 28%=NOS erő
A Boss 69 is hasonló erős vagy talán még erősebb csak abban nincs skill, de 4 IGC-s perfect-el hasonló hosszan rajtol a Top gépekhez, ha nem hosszabbat.(#12249) SHiZUOKA
Kanyarodni úgy kell vele hogy elveszed a gázt (mint az RTR-X-nél) és akkor szépen becsúszik a feneke. -
PR0JECTNR56
addikt
Köszönöm, már egészen megkedveltem.
Érdekes módon ez az első autóm, ami nem japán vagy olasz és használom is.
(#12247) tutuhawer: A kanyarodása nagyon érdekes dolog. Karakterében az LP640-em kanyarodásához hasonlít, csak azzal a különbséggel, hogy jóval gyorsabb nála illetve, egy kicsit másképp kell betenni a kanyarba. A High Stakes-en akad néhány kanyar és hirtelen manőver, ott volt alkalmam azt tapasztalni, hogy nem egy kanyarba még az LFA/LP640-et is elveri, pedig ezekkel tudtam eddig a leggyorsabb lenni azokon a pontokon (az LP670SV egy hajszállal van lemaradva az előbb említett duótól).
Emellett a hangját is imádom.Szóval ez egy remek IGC-s autó, leginkább ebben a tekintetben is az LP640-hez tudnám hasonlítani anno az is nagyon szuper volt.
-
NFree
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #12245 üzenetére
Gratt hozzá, ha okosan tuningolod barátságos verda lessz, és nagyn fog menni, de a nitrotol ne várj sokat.
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #12242 üzenetére
Ugye mondtam, persze az sem mellékes mi van felette ill. alatta, mert attól lesz stabil és lehet hogy nem lesz a leggyorsabb pl. egy autópályás versenyen, de bent a városban a stabilitás és a könnyű kezelhetőség fontosabb. Nekem is volt 3K 3P a 911-ben kb. 2 hétig utána röpült és így kényelmesen vezethető és nem lassabb sőt ...
-
-
-
UFO1
senior tag
Osztom az előttem szóló véleményét, ez csak egy játék nem kapsz semmiféle elismerést, főleg nem külön juttatást ha nyersz (ha nem vesszük az aranykártyát és az a mögött levő tartalmat), ezért tartom értelmetlen dolognak ezt listás dolgot is. Még ha az F1-ről lenne szó, de igaziból vagy egyéb valós versenysportról, itt a lényeg a szórakozás, ha ez megvan nincs értelme hajszolni ki az első. Az adrenalin löket akkor is megvan ha utolsó vagy nem szabad ezt ennyire komolyan venni.
-
NFree
addikt
Hát kössz a biztató szavakat, azért mérgelődöm itt ki magam , hogy mások estleg okulnak a marhaságaimból ennyi .
-
SylarHUN
senior tag
Cimbora!
Ne vedd ennyire komolyan ezt a moslékos vödröt.
Én már eljutottam oda, hogy nem idegelem rajta magam. -
NFree
addikt
hu gyerekek el nem mondom mit tettem, vettem egy eclipset , összeraktam , és 7mp el rosszab mint a gpx
ma pedig egy srác szopatot az eclipsel , szénné nitroztam magam s nem értem utól, végig előttem ment , nem értem én ezt az egészet. hu most nagyon ideges vagyok de inkább magamra, hogy bedőlök ennek az egész szarnak, 100 százalékra mondom aki a listán a Blackwel bridge-n 1.55 alatt megy az mind csal és az atya úristen szarja sem bizonyítja be az ellenkezőjét
-
tutuhawer
őstag
Ne haragudjatok meg, ha sokat emlegetem a statisztikai adatlapot, de arra jó, hogy hasonlítgassuk egymást. És mit ad Isten, épp Sunny van előttem a valley and state pályán éppen ő is a mclaren MP4 lejátszóval... teljesen más skillekkel, mint én. 3-4 olyan embert láttam eddig multiban, aki úgy skillezett, mint én. Sunny nem ilyen, amennyire én tudom, ő a klasszikus összeállítással ment ott 2:32-t. Azért jó ez, mert megmutatja, hogy nagyon nem lőttem mellé én se, de nyilván ő se szarral gurigázik. Jár a piros pont neki
-
UFO1
senior tag
Ugye nem a vikicsaloról
van szó, mert ugye a friss trainer-el nem nehéz gyorsnak lenni.
Egyszer frissítés után 1 órával megnézném hogy hasit. Persze kanyargós pályán nem sokat ér a csalás, mert úgye az ilyenek vezetni nem tudnak, ilyenkor jön a happy finish.
-
NFree
addikt
Hu gyerekek , majdnem kidobtam 8000e boost ot. Ma a kis zondával mentem , és valahogy mindenhol jól szerepelt, dragra van építve , de sima versenyeket is futottam vele nem kevés sikerrel.
Ezen felbuzdulva majdnem vettem még 1 zonda f et, de mondom előtte futok egy pár kört komoly játékosokkal is , szóltam mesteremnek Tutunak, meg még Viktor jött kapóra, , de ugy elpicsáztak, hogy nem győztem pislogni.Ugyhogy kössz srácok Tutu, Viktor
Most agyalok egy mr2 őn c be . egy eclips-be d, be , meg 1 lp670en csak ugy bónuszba, jaaj, nem tudok dömnteni.
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #12221 üzenetére
Olvasd végig a leírást! Azért link-eltem!
Röviden: Ugyan olyan mint egy telefonkártya, bemész ÖMV kúthoz veszel, kapsz egy blokkot azon a kód, ha marad rajta azt utána is fel lehet használni, és több kódot is be lehet írni egy vásárláshoz, ha kevés van rajta. Az hogy menyit lehet venni átváltod, valutaváltóval.De annyira egyszerű, ott a menü még azt is megadja hol kapsz a környéken, csak be kell írni a címet!
A többit kipróbálod a NFSW oldalán, minden egyértelmű. -
Robokutya
senior tag
hali elvileg meg lehetne valahogy automatizálni vele, de játszani kell az időzítéssel.
http://www.robot-soft.com/ innen le tudod tölteni a progit.
Még tesztelgetem.
Addig jól csinálja míg kiválasztod a pályát azt lemodellezi, de a starttal vannak gondok.
Elvileg beválhat, ha kitámasztod az autót a falnak és kiakasztod az iránygombot kb 100 forintnak megfelelő 5 forintos csomaggal
próbálni kel. van egy notim azon nagyon tuti lenne ha egész nap farmolhatnabe lehet állítani hogy végezzen el egy x ismétlést ha megvan kapcsolja le a gépet
Ez a progi még mmo játékokhoz is jó -
UFO1
senior tag
válasz
Sirkonyak #12217 üzenetére
Mindenkinek:
Sok mindenkinél nem megy, aki akar olcsón vásárolni hagyja az országot Lengyelen és használjon Paysafecard-ot az működik és sokkal egyszerűbb.
(#12218) SylarHUN
Valami IP figyelés lehet, mert nem lehet állítani a PayPal-nál semmit, csak annak jó aki az első várásáskori (vagy skill rendszer előtti) IP-t használja. -
-
Sirkonyak
csendes tag
Hi!
A zlotyiért boost trükközésben történt vmi változás mert nekem nem sikerül.
A paypalnál(nsfworld oldalon) nem lehet a country-t Hungary-ról átállítani.Alapból ez jelenik meg.
Nem engedi a vásárlást tovább folyton hiba üzenetet ad. -
NFree
addikt
-
UFO1
senior tag
Ha nitro kell felesleges a privát drag-on, a 2 személyes pályán kell gurulni, ki kell fogni, nálam 3-4 nyerés után elkezdi szórni, de néha 2. helyre ad csak (ez a sűrűbb). Volt olyan hogy 1 óra alatt dobott 50-100 NOS-t. Ha ott nem akar adni megyek alá, vagy a 6 user-esre, valamelyik mindig adogat.
-
Robokutya
senior tag
én reggel mentem pár drag kört kb talán 10 et a tíz ből 6 alkalommal lisens leültetés világítás meg egy komolyabb valami esett.
ja és nem én vezettem hanem a számítógéphátradőlve lestem az eredményt
manuál váltóval tényleg kezdők lehettek vagy az éjszakai műszak áldozatai próbáltak alkotni valamit a csiparengeteg mögött
-
NFree
addikt
Hát gyerekek , ma kifogtam nagyon , mert kb 15 futamot toltam zsinorban a ROSEWOOD COLLEGE-n, mindet nyertem ,
lehet ma csak ovisok voltak , majd délutánra keményedik a dolog , de ien is régen volt .
A szépség az egészben , a jó öreg lp640- m3gts kombóval mentem , futamonként 2-3 nos amit elpocsékoltam .és egyszer kaptam tán 5db-ot meg egy medion 8-8-0 motort dobott.tiszta haszon , ugyhogy ma délután megint tolhatom a hs-t orvérzésig.
Ha esetleg valakinek lessz kedve dragozni keressen meg nfree néven ott is
hátha több mindent dobál.A lényeg délelőtt kell játszani , mert most nem volt 1db csíter sem
-
-
Underground2
tag
Helló Mindenki!
Csak 1 gyors kérdés: Fizetni kell a játékért?
-
Robokutya
senior tag
Na a pihent agyú informatikus mire képes ?
Sose találjátok ki
.......
..
..
Megtanítottam a számítógépemet egyedül wörldölni
hátradőlök és nézem hogy szenved egymaga
Találtam egy egér és billentyűzet macrozó programot felvesz azt ami a billentyűn leütök illetve az amit az egér művel a monitoron. Egy kicsit problémás a verseny lemakrózása mert az irány billentyűket nem ismeri fel ezért a w-t kell használni illetve a multiplay versenyek ugye szinkronizáció miatt nem egyidejűleg indulnak ezért a starttal gondok vannak de levezeti a játékot.Dragon próbáltam a dolgot beizzítani nyert nekem kapásból egy neontSzerintem single módban tuti a dolog de ott is letesztelem akit esetleg érdekel a dolog írjon rám és adom a progit is.
FIGYELEM EZ NEM CSIT NEM HACK EZ egy művelet recorder. -
UFO1
senior tag
Nincs ezzel semmi baj, esetleg tedd magasabbra a fényerőt és medium-on vegyél + felbontást is amit bír, így nem eszi a VGA-t, (BandiCam: FPS 30 alá egyel, vagy ha bírja a gép maradhat, és a minőségen kell variálni nálam 100-on is jó), a FRAPS meg nem ér semmit, mert leterheli a gépet és akkora fájl-t csinál, hogy megáll a vinyo.
Az MSI Afterburner nagyon jó még, semmit sem veszít az FPS-ből csak az a gáz, a teljes verzióban nincs hang csak a beta-ban, akinek van ilyen engem is érdekelne.
Az hogy így hullámzik az a YouTube hibája, de kérdezd BB mit használ és hogy állítja be.Megj: még most sem értem hogy tudsz 3 pirossal (alul) menni, úgy csúszik az az RS mint a takony.
-
NFree
addikt
Srácok , nincs normális , progi amivel jol lehet , videot késziteni , mert a bandicam nekem nem igaz jön be.
[szerencsétlenkedés] -
noblem1983
senior tag
válasz
odébbb #12201 üzenetére
Ha kanyarodni is szeretnél vele akkor RX-8 egyértelműen. Bár ez a kérdés olyan mintha nem is játszottál volna eddig csak tetszik mindkettő és nekünk kellene ajánlani valamelyiket. Tekintve, hogy RX-8 szaladgál is versenyben és MR2-t is lehet vele verni.Viszont azt mesélte Sunny84 ha jól emlékszem, hogy mintha a boostos gyorsabb üresen mint az IGC-s.
-
tutuhawer
őstag
válasz
towelie #12202 üzenetére
Szevasz! A visszavonultatott autókat saját döntéseik alapján rakják vissza. Amikor visszatér, talán még tuningolhatnak is rajta, de hát... szóval a fene se tudja, hogy a Subarut vagy akármi mást mikor tesznek vissza. A fagyás nálam is álandó. Ha team escape-be megyek be, a sok zsaru ide-oda megy, akkor nagy esélllyel fagyok, illetve elvétve van "nfsw.exe hiba" is.... Ilyen ez a játék
-
towelie
csendes tag
szevasztok.
pár hete játszok ezzel a jatekkal.
sokat fagy , erre vmi megoldásotok van e már ?a másik kérdésem az lenne, h a subaru impreza wrx sti-t mikor vették ki a jatekbol ? nekem nem ez a hecsbeg kéne hanem a régebbi kasztnis, 2006os aszem. ezzel a karoszériával már nem fogom tudni megvenni ?
válaszokat köszi üdv. -
odébbb
tag
Jó Napot ASZFALTBETYÁROK !!
Grat a versenyhez nagy voltál , tecccet (én mikor leszek ijjjen) . Örülök , hogy a porschet választottad nagy kedvenceim közzé tartozik , és bizonyitottad még mindig ott van a szeren a porsche .
A zondás videjó is jó , de a második körbe az a fránya trafik közbeszólt ..
A nitrót jóhelyen- jóidőben nyomod , csak igy tovább ....
Más : rx nyóc , vagy ódi r4 éri meg : várom véleményeiteket .......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest