Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Tayuya
üzenetére
Nem világverő, de nekem eldöcög ezzel, de tuti nem ez a helyes: P-P-Z-Z-P-P.
Viszont ennél az autónál különösen érdemes odafigyelni a skillekre, mert gyenge skillekkel ez is verhető, akár egy Elise-el is, ha olyan pályán megy az ember... Különösképp érdemes a nitróra és a startra skillezni

-
válasz
Tayuya
üzenetére
A kép beillesztést még gyakorolnod kell

A legegyszerűbb, ha feltöltés utána a "Beillesztés"-re kattintasz és kész
Ha meg linkként kell akkor jobb klikk és hivatkozás címének másolása vagy hasonló.
Egyik
MásikKözben látom megoldottad másképp
(#14453) tatabike: Fentebb már sokszor csináltam... ez a kettő meg az övé amúgy, csak segíteni akartam

-
noblem1983
senior tag
válasz
Tayuya
üzenetére
Lehet még venni lengyel boostot de nem 800ft-ért 50000-et hanem 2800-ért 8000-et. Amúgy mostanában elég jó cuccokat ad a gyémánt, mióta 60-as vagyok észreveszem. Igaz két profilom van de ezzel most nincs problémám(2db 3*-os perfect start, transtek motor és gumi, 2 db zero váltó, 3* -osnitro duration skill, nitro cooldown skill,speedciens váltó asszem ennyi amik jobbak voltak). Viszont mióta több mint egy hétig játszhatatlan volt a játék sok játékost veszthettek mert néha nagyon nehezen talál ellenfelet
-
NFree
addikt
válasz
Tayuya
üzenetére
minden szavaddal 1et értek. de ez csak egy szép álom marad sajnos , az elmult évek tapasztalatai alapján , nem ebbe az irányba sodródott a dolog.
Sajnos , pedig ebben látnám én is a jobb szebb jövőt, + egykicsit javíthatnának a droppon
. Na jol van ne álmodozzunk , és forduljunk meg a bilin , mert bele lóg a kezünk
-
-
tatabike
őstag
válasz
Tayuya
üzenetére
Milyen minden verseny vége előtt? LOL, akkor Te szerencsés vagy, jelenleg a bejelentkező képernyő sem jön be, csak a Servererror-ablak...

Én ezt nem értem, egyre kevesebben játsszák, mégis egyre szarabb. Szóval leterheltségre sem lehet hivatkozni...
Ez engem az internet hőskorára emlékeztet, nem tudom, ismeritek-e az ős Trefort-chat oldalt. Ott volt az, hogy hónapokig "kalapálták a szerver", meg "most már biztos jó lesz", meg "fú srácok, egész hétvégén vért izzadtunk, hogy használható legyen az oldal", aztán persze nem lett az...
Az NFSW most úgy néz ki, hogy 2013-ban egy 1993-as szinten leledzik... -
sunny84
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
Tayuya
üzenetére
Az a dátum nem azt jelenti, hogy akkor kezdte. Én mikor elkezdtem a stat oldal sem létezett szerintem. Amikor már ki lehetett próbálni bárkinek csak még annyi baja volt a játéknak, hogy szenvedés volt mert a versenyek is alig akartak elindulni.Amit most jelenleg nálam mutat az is hülyeség mert múlt év őszén tudtam, hogy létezik ilyen oldal és meg is néztem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Tayuya
üzenetére
ők is tesztelnek sokat, az biztos, de én azt mondom, csináld meg a tesztet magad is. Az "ilyen motor", "ilyen fordulatszám" meg "4WD"-féle mesék a valós életből (is) vett adatok, amikre ők ezt az NFS World nevű játékot felépítik maguknak. Valós adat nem mindenben egyezik a Worlddel. Én már nem mondok színkombinációkat, csak annyit, hogy magunknak is tesztelni kell, ha optimumot akarunk. Odebbb is biztosan tesztelni fog még. Én már annyit nem, mert kb. alakul a molekula.

-
chris1997
aktív tag
válasz
Tayuya
üzenetére
Én valahogy nem érzem, hogy sokat veszített volna a játék.
Sok videós van még, aki az új autókról filmez. csak nem értékel, nem kritizál.. azokat korrekteknek tartom. Ő konkrétan egy TopGear on NFS World akart lenni, lett is. Neo TCM-en mondta, hogy ő leszarja, igaza van. Nekem is le kéne szarjam, hogy mi van vele és most szartam le. Sajnálatos az acc törés, de, akkor sem érzem, hogy veszítettem/veszített volna a játék. -
tutuhawer
őstag
válasz
Tayuya
üzenetére
egy nagyon jó barátom nyerte meg az általa kiíírt versenyt, videóval együtt, és nem fogadta el. Nfree nyerte a Gallardo-trofeot annak idején. Undorító módon semmibe vették az eredményét. Pedig sok munka volt abban a teljesítményben, együtt mentünk Nfree-vel. Ez bánt nagyon. Aztán tett fel infot az autókról, de nem kellett volna... Amikor minden nívós ember kommentje az, hogy "hogy megy a skyline-nal ez a béna" vagy "azt én így-úgy tudom venni" stb stb, akkor az mindent elmond. Nem tartottam olyan nagy tesztkirálynak. legyen véleményünk, tévedjünk, de azért egy TV-társaságot ne építsünk köré egyedül - mondom én
-
chris1997
aktív tag
válasz
Tayuya
üzenetére
Nem bírtam Teenage Transportert... sok hülyeséget mondott.
De, az account ellopása sajnálatos volt. Tudom, milyen érzés, amikor a becsben tartott autóid hirtelen, más kezébe megy. Kétszer is. Szerintem tett valami olyat, amivel sikerült kivívni egy hekker haragját és feltörte. Minden esetre, nem bírtam, de sajnálatos. Ennyi. Account ellopás a legnagyobb gáz, ami történhet... és azért 195 autó.. az konkrét én még kics mag voltam akkor csak hozzá
-
tutuhawer
őstag
egész jó a ranglista, meg kéne találnom a módját, hogy szerkeszthetném. Illetve vennem kéne a fáradságot... az alkatrészes megnyerős team-ger.net oldalt 2 perc az új adataimmal frissíttetni, de az autó más tészta. A skyline R32 és a Toyota Supra szerintem előrébb van, az R34 (a szívem szakad meg) szerintem hátrébb. Kár, hogy ez senkit se érdekel, de attól még lehetne rajta vitatkozni, mi hány méter. Majd átnézem a WG-t, mert van erre egy külön topic, ahol minden autóról fetehetünk mi magunk is adatokat. Benyomom, milyen tuningom van, benyomom, hogy az adott feltételeknek hogyan felelt meg a kocsim, és a táblázatba beleteszik, elemzik. Én azt tudom mondani innen, hogy a 350Z, R32 nissan, toyota Supra trióval letépem a pofámat, ha Skyline R34-gyel megyek...
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát akkor nem szóltam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

minden szavaddal 1et értek. de ez csak egy szép álom marad sajnos , az elmult évek tapasztalatai alapján , nem ebbe az irányba sodródott a dolog.