Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
punkstyle
tag
Nem tudom mi történt de C és A-s futamokon egymás után 10 alkalommal nem találkoztam autofinishezős tenyészbikákkal (marhákkal)

Aki egyéb turpisságot akart bevetni a verseny közben az szépen DNF-et kapott
Remélem továbbra is ez lesz
-
punkstyle
tag
Golf mk1 Gti

Tetszett másoknál, de azért annyira nem, hogy ezt kapjak
Még 200SX-el nyomom, egyenlőre úgy tűnik, hogy csak kanyarodásba veri az Golfocska 
-
punkstyle
tag
válasz
tatabike
üzenetére
Megtaláltam, köszönöm
na akkor már csak egy 100-ast kell összeimádkoznom és a Pontiac jöhet. 
A meglévő perfomance cuccaim át is tudom pakolni bele? Illetve (Aftermarket) Invertorynál jól értelemezem, ha valamit kiszedek a kocsiból ami már insatallálva volt az elvész?Tényleg, közelebbről szemügyre véve tényleg 60 az a 80

-
punkstyle
tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
ááááhááá, kezd összeállni a kép a játékról, 400e-em van egyenlőre... alakulgat a Nissan-om is... bár jöhetne már hozzá egy jobb váltó meg... bár igazából jöhetne már mindenből jobb hozzá

@tatabike: Pontiac Solstice-nál nekem azt mutatja, hogy Boost-ért vehetem meg vagy itt is elnéztem valamit? De lehet türelemmel leszek és egy Lambo-ra ruházok be, egyik csaj ismerősömnél láttam a játékot neki is az van lvl 80ban van
szóval megláttam, hogy neki milyen jól megy és nem akartam kimaradni a játékélményből 
Már csak ennek az Escape-es futamoknál kell rájönnöm, hogy mit érdemes berakni hozzá vagy beállítani, mert az még nem igen megy

Még mindig köszönöm a segítő hozzászólásokat, tanácsokat Mindenkinek! Jó tudni, hogy azért van egy ilyen segítőkész csapat PH-n

-
punkstyle
tag
ááá, egy piros gumi kellett és a probléma meg is oldódott, most már úgy fordul ahogy az a nagy könyvben meg van írva, nagyon köszönöm

Amúgy már C-ben vagyok vele, gyűjtögető életmódot folytatok egyenlőre
Még egy kérdésem lenne, hogy ezt a kezdéshez kapott 200 boostot mire érdemes ellőni vagy tartogassam a későbbiekre?
-
punkstyle
tag
Köszönöm, tökéletes útbaigazítás

Bár attól tartok, hogy már ott elrontottam, hogy a 200SX-el kezdtem...
Kaptam hozzá egy színösszeállítást, az majdnem megegyezik az általad linkelt egyik oldalon találhatóval, de attól tartok tényleg nagyon személyre szabott, mert alul kormányozott marad akármit csinálok, csak minimálisan sikerült javítani rajta...
Na de most már, ha a jövőben kocsit veszek akkor van 1-2 támpontom.
Tehát még egyszer köszönöm! -
punkstyle
tag
Hali!
Én most kezdtem a játékot, hallottam erről a tökéletes szín összeállítós dologról, de sehol nem találok hozzá egy útmutatót, hogy melyik kocsihoz, mi a legjobb összeállítás. Esetleg tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Call of Duty: Warzone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi