- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirkonyak
csendes tag
Srácok komolyan kéne vmit csinálni közösen fellépni vagy vmi mert az mégis botrány ,hogy a lengyelek féláron veszik a boostot hozzánk képest.Mindenesetre én tuti nem veszek 1 fia boostot sem amíg ezek a feltételek vannak.
-
noblem1983
senior tag
Egy új event. Az a lényeg, hogy a közösségnek teljesíteni kell 50000 versenyt a Home for the Holidays pályán ahhoz, hogy kapjunk egy újabb autós kódot.Az esemény dec 23.-án ér véget. Akinek van kedve toljon pár versenyt ott. A privát és a single race is számít állítólag
-
ghostkid13
csendes tag
Hello mindenki! Eladó egy Need for Speed World Felhasználó(60-s szint). További részletekért érdeklődni PM-ben!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Underground2 #12691 üzenetére
A 600-as Lancia ellen tesz 750-790-es autókat. Nem tudom miért csinálták meg így, a sok nitrómajom egymással versenyezzen már.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Underground2 #12691 üzenetére
akkor nem csak nekem ad be vipereket meg mclarenekett?
-
Underground2
tag
válasz
tupacamaru #12689 üzenetére
basszus...én is ezt vettem észre...
dupla olyan jó kocsik ellen sorsol be mint az enyémnem vágom h miért...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #12689 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
A frissítés óta olyan játékosokkal rak össze hogy be sem érek a célba.
-
Robokutya
senior tag
Skacok hát ez aranyos volt
Tegnap előtt ugye megkaptuk a hibásan kiküldött hóemberes hirdetményt.
Én berágtam rájuk és ment a ea.help.com ra a reklamáció válaszuk :"A Need For Speed World játékban található tartalmak aktiválására használatos kódokat a rendszer automatikusan generálja.
Sajnos nekünk még mindig nem áll módunkban ezeket a kódokat pótolni. Az előzőleg nyitott ügyében mellékeltem Önnek Zsolt kollégám kódját, amelyet felajánlott Önnek: És a kód helye"Na most ez engem annyira meghatott
Így mivel nekem is megjött a kód így visszaküldtem a felajánlónak.
Itt is megköszönöm neki hátha inkognitóban itt is figyel az illető -
lienda
csendes tag
válasz
tupacamaru #12684 üzenetére
köszi
ezt hogy tudom meg venni? itt csak a házhoz szállítást ajánlja fel -
lienda
csendes tag
[link]Ez csak új accnál megy vagy már meglévő esetén is működik? pl van egy 23-as profilom akkor tudom ezt használni?
-
SylarHUN
senior tag
Nem maradt más hátra mint ismét a Startert venni!
3500HUF/ 8000SBhttp://ipon.hu/index.php?searchthis=need+for+speed+world&where=shop
-
-Rolika-
senior tag
Az a baj, h a magyar közösség ehhez nagyon kevés lenne
Én eddig 2szer vettem boostot, de nem is tervezem, h megismételném mégegyszer. Lassan GT3 RS-em is olyan lesz, h szökőévente nyerek vele versenyt, pedig mikor megvettem, akkor még ez volt a TOP, most meg sehol sincs. -
NFree
addikt
válasz
Robokutya #12675 üzenetére
Hát össze kéne fogni a magyar játékosoknak , és beirni a mocskoknak , hogy gondolkozzanak már el kicsit az árakon az biztos én ien áron tuti nem veszek több boost ot , akkor inkább lelépek mint Tutu.
S bassza meg a world a. j k a át. , ijen aláírásszerüt kénne összehozni .
Na mind 1 , eddig ráköltöttem vagy 40-50e ret s nem sok mindent kaptam , jo van 70 autó na de ebből még 1 db ninccs megfelelően felhuzva , s 2 éve játszom szemetek. -
tutuhawer
őstag
válasz
dragonfx #12678 üzenetére
zárójeles mj: bármit is érsz el itt, nem jár semmi. 2 év játék után kerestem a jutalmamat. Most már a versenyzést se találom. Visszatértem a szimulátorba inkább. Illetve mindegy, hol autóversenyzek, csak legyen valami értelme. A NFS Worldből ősszel eltűnt az értelem innen nézve.
Amúgy neked lezárva nincs semmi, amire rákérdezel, azt kb válaszolja a kézikönyv. Játszani kell, megvenni, amit érdemes, és megnyerni, amit lehetséges. Játssz holnap 10 órát egyhuzamban és lásd meg, hogy mit nyersz
-
sunny84
senior tag
válasz
dragonfx #12662 üzenetére
ugyan azt a partokat megnyerheted futamokal vagy team escapel mint amit boostból meg lehet venni , igc ért ( játékpénz ) is vannak body kittek a kocsikhoz , felnik , spoilerek , rendszámtáblák , stb ... de vannak olyan elemek amik csak boostért érhetők el ,,.. szóval lehet tuningolni ingyenes részből is .. a versenyek végén a kártyák arra jók hogy fordíthatsz belőlük pénzt, repet ( hírnév pontot ) , felnit , skilleket , neonokat , űltetés , teljesítmény tuningot
.. ez a jutalmad hogy beérsz . ( persze arany a legjobb , de ezüstből is lehet jó dolgokat fordítani )
-
Robokutya
senior tag
válasz
Sirkonyak #12674 üzenetére
Így igaz egységesítsék egy értelmes minden valutában megfizethető árért
Ne legyen kivételezés.
Érdekes módon ha jól tudom az arany joystick díjas world of tank meg tudja ezt oldani
Vagy a Star Trek online?--->itt még ki is lehet farmolni a pontokat hogy tudj olyan cuccot venni amit pénzért is.
Ott is mindenkinek egységes csomagárak vannak és senki se sír.
Itt meg még az earn boostot is ledobják. -
Sirkonyak
csendes tag
válasz
Robokutya #12673 üzenetére
Megpróbáltam elbújni,hogy ne lássák honnan jöttem
,de akkor meg nem enged belogolni...
Asszem vége az olcsó zlotyis időknek.Amúgy szerintem mindenki letojná miben fizet,ha pl pont zlotyiért nem fele annyiba kerülne a booster mint forintban vagy euroban.Elmehetnek a ********ba -
Robokutya
senior tag
Na azt hiszem ebben az évben vagy teljesen elfelejtem ezt a paraszt játékot vagy nem támogatom őket egy gagyi zsetonnal se vagy ha valaki tud egy jól bevált megkerülő módszerrel és megosztja nekünk akkor maximum de csak akkor esetleg....
Ez egy teljes körű diszkriminációnak megfelelő lépés amit most kitaláltak mi jogon szabja meg hogy egy emberke milyen valutanemben vásároljon támogassa őket? Ez szerintem egy igazán felháborító lépés volt tőlük.
Azt hiszem ismét megy a panaszlevél az ea.help részére.
Aki tud a fórumukon puffogjon már egy kicsit hogy ezt hogy is képzelték valójában? -
-
Robokutya
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12665 üzenetére
a rendes matrica csomiból ha ki kellett volna vágnom bele se kezdtem volna
így is 31 matrica az egész pedig semmi sincs rajta viszont a fekete sárga csík az sok matrica.
-
Robokutya
senior tag
-
-
Robokutya
senior tag
Na melyik az igazi és melyik a játék?.
Szerintem megint szépet alkottam Tutu? -
WASPZotya
tag
válasz
PR0JECTNR56 #12655 üzenetére
Lamborghini akció van.
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #12652 üzenetére
Igen én is tudom
és majd akarok Audit is pont azért amiért a Lanciát.
-
Desmond74
tag
Tutu, van már B-s jogsid???
-
PR0JECTNR56
addikt
Az NFS World oldalán mintha egy Lamborghini Aventador tűnt volna fel végre. Úgy néz ki hamarosan számíthatunk az érkezésére.
-
NFree
addikt
válasz
Bekő Tóni #12648 üzenetére
Nem igazán , szarmatraccal kocsikáztunk. es szépen elfenekelt folyamatosan. szinte ő is mondta hogy szinte engem fog a szero most, mert könyedén kikerült, aztán egyik pillanatról a másikra megtáltosodott a kocsi, olyan volt mintha kicsit gyorsítottfelvétel lenne az egész , a trafik alig lasított ütközéskor, a kanyarok játszva könnyedén kezdtek fordulni, és a fent említett pályán lazán hozott a dolog 3-4mp et körönként , annyira , hogy a kollega már szinte röhögött , mert se 670 el se paganival nem tudott fogni csak ha nagyon összerakta az adott kört.
De szinte tényleg játszi könyedséggel vezettem , csak a felvétel már hajnal 3 körül készült, fáradt is voltam meg kapkodtam , is , meg ha veszem a musort 20fps em marad ami eléggé megnehezíti a vezetést. lesd meg jól , mert 39mp et tudott menni a 640 nitro nélkül. probáld meg , ma nem ment reggel csak max 43-44mp.
Ma megint nézem reggel 10 ota bent vagyok este ha nem dob le , vagy nem fagyok akkor kiváncsi leszek megint lessz e valami. -
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #12649 üzenetére
Hmmm, a piros pont jár. A javításra ki tudja, sor kerül-e... ezt a kézikönyvet másfél éve készítettük el, én és LANDA81, azóta ilyen. Ha lesz, aki kicsit összeszedi, felfrissíti, annak is adok majd egy piros pontot. A TutuHawer-tippek jók,mi?
Tippek ingyen, nem kell hozzá boost
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Sirkonyak #12651 üzenetére
Az autó szinte összes variánsának a rallitörténetét ismerem, így nem szorul bemutatásra.
Ezért is írtam, a Quattro-t mint ősellenséget, még a legendás Group B-s menetek időszakára utalva (és persze a Lancia részéről a későbbi időszakban elért eredményekre), ahol mindkét gyártó kitett magáért rendesen akárcsak a pilótáik (gondolok itt pl. Henri Toivonen-re és Sergio Cresto-ra, akik pont egy Lancia Delta-ban lelték halálukat igen tragikus körülmények között).
A játékban egyébként remek autó, sokat gondolkoztam rajta, hogy megtartsam-e, de az Audi közelebb áll hozzám a régi Quattro-val. -
Sirkonyak
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #12650 üzenetére
Tudom,hogy a játék és a valóság nem mindíg fedi 1mást az Nsfw-ben,de itt 1 [link] a Lanciáról.Elolvashatod,hogy a maga idejében milyen autó is volt.Addig is 1 idézet a szövegből"Az 1987-es évben - mikor beléptek a rali VB-be - rögtön nyertek is egy világbajnoki címet, és ezután még zsinórban ötször. "Szóval ez 1 legendás auto és bár az nsfw-ben nem nagy durranás ,de én nem adom el.
-
PR0JECTNR56
addikt
Szép volt, jó volt a Lancia Delta, de mivel ez csak a HF Integrale verzió volt és nem az S4 vagy még kellemesebb ECV 1 így eladtam, a befolyt összegból és még némi pénzből pedig beszereztem az olasz rallisok ősellenségét az Audi Quattro 20V-t.
-
UFO1
senior tag
válasz
dragonfx #12645 üzenetére
Nfs world kézikönyv. Az első a magyar leírás, régi de azért használható.
-
dragonfx
veterán
válasz
GrotESC #12642 üzenetére
na felééptem, beregltem a face accommal.lécis egtsetek van egy nissna sylviám.annyit engedette ddig beszinezzem, 2 vynilt rakjak rá. van 55000 nem tudom mim olyna ksi fehér ikonos.meg van mellette az a sárga amiből 20.
gondolom autot cseérlni venni nem tudok.
Eza sárga a fizetős rész és a fehér az ingyenes pénz?ezért is lehet tuningolni venni másik autot?ja és a nitrot és a többit amit kapok csak egérrel lehet vezérelni a jobb also szélen levő kis 4 nyillal.
vagy van gomb rá?
look back gomb nincs? -
driftstar
csendes tag
nem tudtam elkapni azt az EVO X-et. mindig találkozok egy-két hackerrel
[link] -
GrotESC
aktív tag
válasz
dragonfx #12640 üzenetére
Első hozzászólásban nagyon sok minden le van írva. Egyébként a hivatalos oldal: [link] És csak online megy. Az APEX EU szerver az ajánlott, ott vagyunk legtöbben. Ingyen játszhatsz, de bizonyos dolgokat csak Boost -ért lehet megvenni, amelyet igazi pénzért tudsz venni (illetve ritkán adnak ajándékba egy keveset). Ezt hívják tudomásom szerint micro pay rendszernek.
NFree: a videoban jobb fölül látom neked is benmarad a versenyválasztó a helyezések alatt. Nekem is csinál ilyet időnként, de azt hittem eddig, hogy csak velem. Francba.
-
dragonfx
veterán
válasz
callmeakos #12635 üzenetére
honnan lehet leszedni?és megy online is free.be?
-
NFree
addikt
Srácok fontos bejelnetés.
Az a fogalom, hogy húz a szerver létezik ma végre tapasztaltam , ugyhogy lehet gyurni a dolgokra minden kocsibol táltos paripát csinál
[link]
Es egy csomot hibáztam . -
V.Dave
senior tag
válasz
tupacamaru #12633 üzenetére
ezeket a chicane meg apex most hallok róluk először szóval ezek valami szerverek akarnak lenni
Ez van ha valaki nem lép be fél évigmost jó lett
-
dragonfx
veterán
tényleg ingyenes a játék?
-
BRIKLY
veterán
Jelenleg szerintetek melyik a legjobb kocsi "játék" pénzért?
-
tutuhawer
őstag
válasz
#51736960 #12621 üzenetére
Szevasz, üdv a játékban!
Van egy Skyline-om. 1000 lóerős. Másfél évig építettem. B kategória teteje. B kategória teteje? 2010 decemberében boostért vehető volt, akkor volt használható minden körülmények közt. Én utána is használtam, de elég hardcore módon ostoba vagyok.
Szóval ez az autó nem tükrözi jól, mi fán terem a számozás. Annak idején ráadásul vicccesebb volt, mint most. T1, T2 és T3 kategóriákban a T2-esek között világ életében ennek az autónak voltak a legnagyobb adatai. Aztán szerencsére hangolták az autót a készítők... Egy nálam okosabb és jobb játékos készített egy előtte-utána videót és ugyanaz volt a kettő képen. Az érzés nálam is ugyanaz volt, a számok ugyanúgy rosszak voltak, tévesek. Az új, ma ismert rendszerben is óriási tévedések vannak, sajnos peches vagyok, mert Mitsubishi-Nissan-Toyota fan vagyok, és a kedvenceim számai olyan marha jól mutatnak mindent.B kategória teteje a Suprám, az EVO X-esem, a Skyline-om , a 370Z-m is.
-
V.Dave
senior tag
Ha újratelepítettem a Winfost, akkor buktam a mentésemet? Két profilom volt, most azzal fogadott hogy csináljak egy újat..
-
UFO1
senior tag
válasz
#51736960 #12621 üzenetére
Pedig elhiheted a számok azt mutatják hogy egy típuson belül melyik az erősebb (vannak alapból gyenge típusok, egyforma stat számok mellet is).
Amit javasoltam a nyitott LP 650-4 az egyik legjobb (és jelenleg a legjobb IGC-s) gép a játékban, hozzáértő kezekben 911-eket verhet és dragon is a Zonda-k közelében van, mert nagyon erős a NOS-a (prefect is), jól gyorsul és fordul.
A másik Boss a 69-es pl. „B”-ben elég ütőkepés és többszörösen erősebb a nitro-ja mint az újabbnak.Az „A”-s autó kevés, mert van S, B, C, D, E-s verseny is ahova nem tudsz menni vele.
Tanácsként inkább versenyezz (ne drag-on), mert nem lesz pályaismereted (singli-ben lehet gyakorolni a nyomvonalat) és magasabb szinten csodálkozni fogsz, hogy miért nem nyersz soha multit.
Nemrég írtam egy listát mik voltak akkor a legjobbak, pár ebből már nem IGC-s és vannak ujjak is (annyi kiegészítéssel a 12-es Boss nitroja elég gyenge,elírtam).
(#12612) NFree
Ugye az a szín csak valami tévedés, vagy a játék keverte el vöröset!? -
törölt tag
válasz
WASPZotya #12620 üzenetére
mivel még elég kezdő vagyok, nem akarok nekiállni okoskodni, de szerintem ezek a számok abszolút tükrözik a kocsik viselkedését, legalábbis én úgy érzem.
az már más kérdés, hogy egy gyengébb kocsival is verhető egy erősebb, sprint vagy circuit futamon két osztállyal gyengébb kocsival is lehet nyerni, a drag már nem bír el ekkora különbséget.
de pölö én ma vittem ki az A osztályú ford boss-t tuning nélkül drag futamokra, és lazán megvertem azokat a mclaren f1-eket amik nem nyomtak tökéletes rajtot.úgyhogy szerintem ehhez a játékhoz kell egy minimum A osztályú kocsi, és rengeteg gyakorlás és pályaismeret, hogy tartósan dobogón tudjon az ember végezni.
nekem pölö a drag a kedvencem, de 10 rajtból 5-öt még mindig elrontok -
WASPZotya
tag
válasz
BRIKLY #12618 üzenetére
Ha tetszik akkor nem
Én mindig azt mondom, ami tetszik azt kell megvenni.
Nem biztos hogy az a legjobb , de szívesebben megyek azzal mi tetszik mint ami nem.
Egyébként meg nem biztos hogy ami az egyiknek jó az a másiknak is.
De van aki máshogy gondolja.
Ez a saját véleményem.Loweless: Sajnos a leírt adatok alapján nem reális kocsit választani, azok csak számok és nem hitelesek.
Sokszor a gyengébb adatú kocsival simán gyalázhatóak a nagyobb statúak. -
BRIKLY
veterán
válasz
noblem1983 #12611 üzenetére
Én múltkor vettem egy Valentino-t 2700Boost-ért. Rossz döntés volt?
-
törölt tag
válasz
noblem1983 #12611 üzenetére
-
törölt tag
köszi mindenkinek az infót!
a murci-t nem látom a játékpénzes listában sajnos
a gallardo viszont ott van, 1.4M-ért.nem tudjátok véletlenül, mikor lesznek új játékpénzes kocsik?
mintha azt olvastam volna valahol, hogy 2 hetente változik a kínálat... -
UFO1
senior tag
-
GrotESC
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #12598 üzenetére
Vagy a Car Dealer-nél felül az alapból ALL -on álló legördülő menüt váltsd át GIFTS -re és itt látod az összes ajándék autódat.
Sirkonyak / Loveless: A Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder került 1,4M igc-be, a Murcielago LP 650-4 Spyder 1,8M igc. Az utóbbi a különösen ajánlott jelenleg.
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #12594 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest