- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Tutu&Sunny&Ufo
Szerintem, és itt zárjuk is le szinsor mizériát, mindig mindeki baztat midenkit, meik a tuti mi a jó.
És részemről a szinsor téma itt le is záródik.
Mentem mindhármótokkal, hasonló kocsikkal, és én azt vettem észre , nem a színsor döntötte el soha a futam kimenetelét , hanem , (trafik,ki menyire jó egy adott pályán, és utólsósorban , de nem ez a döntő, az adott színsor ami a kocsiban van mennyire szokott vele össze, mert mindenkinek van valamien stílusa, gondolom, és , a külömböző alkatrészekkel mennyire tudja az autóját össze hozni és kihajtani bellőlle az utolsó tizedmásodpercet is).
Valakinek ez jön be valakinek az, mint ahogy az életben is , ahány pilóta szinte annyi beállítás egy versenyautón.
És részemről befejeztem a szinsór témát
Bárki ezentúl ilyesmit kérdez tuti nem írok egy sort sem , mert tuti beleköt valaki.És ez nem nektek szól hanem inkább magamnak, mert megint másokat majmoltam , és most bánhatom , az rs ről a body kittet .
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Jogász topic
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest