Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
"várhatsz rám, kedvesem..."

"álmodj, királylány"Szóval biztosan nem manapság lesz játékpénzért, zsír új, végre méltó autó a japán fanatikusoknak, tutira 1-2 hónapig veszik, mint a cukrot - meg utána is... 6-8 hónapon belül ha elérhető lenne, az nekem csoda lenne, bár ki tudja... mondom, meglepődnék nagyon. ki Bír addig várni... Én vártam másfél évet egy ilyen autóra, ami megy előrefele, és azonnal kipengettem, rohadjanak meg... De legalább lehet hasítani, és pont úgy néz ki , ahogy kell. habár a kipuff lehetne szebben krómozva is

Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Napelem
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest