Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Sajna kifutottam a mod időből:
A gyors fejlesztés / teljesítmény csomag az mire jó? Az egyedi tuninghoz mennyi köze van? Tehát tudom az autót egyedi tuningolni, aztán átmegyek, és itt is tudok venni vmit, ami hozzáadódik? Vagy vagy ez, vagy egyedi tuning?
Merthogy ha én rakom bele a cuccokat, az úgy 2* jobban megéri... Úgyh gondolom csak nem értem a lényegét, mert ennek így nemsok értelme van...Az előbbi hszemre: Asszem rájöttem, mikor érdemes új autót venni, mivel egy Impreza 29e, hogy a Cobaltom úgy tudjon menni, mint az, ahhoz rá kell költenem úgy kb 40e-t, tehát érdemes lenne cserélni. Csakhogy merül fel a kérdés: ha lecserélem most őt egy erősebb autóra, akkor mérten is kapok ellenfeleket? Bár ha jól tudom, nem, azok ugye adottak minden versenynapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest