Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Sajna kifutottam a mod időből:
A gyors fejlesztés / teljesítmény csomag az mire jó? Az egyedi tuninghoz mennyi köze van? Tehát tudom az autót egyedi tuningolni, aztán átmegyek, és itt is tudok venni vmit, ami hozzáadódik? Vagy vagy ez, vagy egyedi tuning?
Merthogy ha én rakom bele a cuccokat, az úgy 2* jobban megéri... Úgyh gondolom csak nem értem a lényegét, mert ennek így nemsok értelme van...Az előbbi hszemre: Asszem rájöttem, mikor érdemes új autót venni, mivel egy Impreza 29e, hogy a Cobaltom úgy tudjon menni, mint az, ahhoz rá kell költenem úgy kb 40e-t, tehát érdemes lenne cserélni. Csakhogy merül fel a kérdés: ha lecserélem most őt egy erősebb autóra, akkor mérten is kapok ellenfeleket? Bár ha jól tudom, nem, azok ugye adottak minden versenynapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest