- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
UP!
-
Valaki segítsen ha tud mert már megőrülök.
Feltettem a patch-et és nem indul a játék. Ezt írja: az alkalmazás konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Nem, nem warez még mielőtt vki azt mondaná, és vistán minden ok, csak ott meg a gépem miatt elég lassú. Xp alatt bármit csinálok ugyan ez az eredmény..
Tudja valaki mi lehet a baj?
Gépem az adatoknál. -
Elvileg igen, de mióta újrakezdtem nekem is csak 1x sikerült, meg is lett a zonda gyorsulásra. Elötte egy evo IX-em volt, a nissant hamar cseréltem mert nem jön be.
Amúgy nekem hajszára evo X, sprint bmw m3(az újabb), drift: corvett(de csereérett), gyorsulás ugye a zonda, kétkerékre meg vmi izomauto -
Elvileg a játék elején te választottad a nehézségi szintet.
Aszem ingyen autó kártyát bármelyik verseny után nyerhetsz, ha győzöl/lenyomod az utána választható kártyák között. Nekem el kellett kezdenem ujra a játékot mert elszált a mentés, az első körben vagy 3 ilyet is huztam, most h ujrakezdtem még egyet sem, pedig már messzebb jutottam mint elsőre...
mod: közben megelőztek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest