Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Izomra mennyire jön jól a gumi? Tehát a tapadás segítés?
Megvan a Chargerem, 850ló körül van, 1/4 mérföldön 2sec-eket verek mindenkire, most tartok az első királynál. Plusz megkaptam a 350Zt, amit mondtatok, azon minden alapon van, de így is ver (kivéve, amikor 3* belémjönnek kanyarban, és 3meccsen is 1510es kár volt benne...rohadt jó...).
És megtartottam a 240SXet, most jönnek a driftek. Van asszem 50eem, vagy több. Ezt tuningoljam (akkor mit?) vagy vegyek egy új autót? RX-7 a legjobb, vagy melyik? És mit rakjak akkor abba? Nitró gondolom mindenképpen. ÉS nehogy megint felsoroljátok az összes teljesítménycuccost.Mellesleg Chargernek alapból annyira össze vannak zsúfolva a váltó áttételei, hogy másodpercenént kell egyet váltanom (nyilván csak hatszor), de széthúzva csodálatos az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest