Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
És annyi az egész, hogy jó kerékmelegítés, aztán jó indulás, és nyomom a gázt + nitrót is egyesben. Kipróbáltam. SEMMI!!!!!
Ez meg miért van??? Nem éééértem, mindent a beállításaid szerint csináltam...Egyébként a kocsi orra alapból a földön van szinte, nem lehet, hogy ezért nem tudja emelni? ILYEN NINCS, mondanám, hogy csinálok videót, de minek??
Ha valakinek van még AKÁRMILYEN ötlete, plz szóljon...NAEZAZ, nekem ezzel az autóval 7.63 volt a legjobb, tehát nem egy lassú darab...
-
icons
addikt
Na, thx! Akkor megpróbálom ezt!
Már kezd kurvára elegem lenni, hogy nem megy, márpedig elvileg tök egyszerű... Most tartok ott, hogy le akarom verni a gyorsulás királyt (20%nál tartok), és eddig nem kellett csinálnom kétkerekezést, mert volt a gyorsulásból elég pontom, de ez a p*cs beadott egy olyan napot, ahol csak 1 db kétkerekezés van, így nehezen tudom megúszni...
Egyébként a vége felé mennyi nektek a negyed és a félmérföledes idő?
Fékekkel eddig sem törődtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő