Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem is megtetszetta demo után
DE még mindig túlságosan könnyű; legnehezebb fokozatban, mindent kikapcsolva is könnyedén első vagyok. Az elektronikai segítségek elég furák
ki volt kapcsolva a TC de bevillant , kikapcsoltam az ABS-t , és kikapcsolt a TC , igaz már mindenféle elektronika nélkül megyek. Az irányítás is elég fura a versenytípousok között, Grip-ben alig tudok kifordulni , másik nevét elfelejtettem
, ott meg nagyon jól lehet csúsztatni, és könnyedén kicsúszni , ha nem figyelünk. Még mindig hozza az NFS stílust, de sokat fejlődött, ez már jobban tetszik , mint az előzőek 
-
Macka
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én próbáltam kormánnyal. Egy fokkal jobb, de még minig szaggat....

-
Kasza08
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nebassz...hallod szinte ugyanilyen gépem lesz, és ekkora felbontás 16xAF

szép jövőnek nézek elébe
nah, amikor kezdene elviselhetővé válni a game, akkor lesz unalmas
én csak sajnálni tudom aki ezt megvette eredetiben. ezt leszámítva végig fogom tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DE még mindig túlságosan könnyű; legnehezebb fokozatban, mindent kikapcsolva is könnyedén első vagyok. Az elektronikai segítségek elég furák
ki volt kapcsolva a TC de bevillant , kikapcsoltam az ABS-t , és kikapcsolt a TC , igaz már mindenféle elektronika nélkül megyek. Az irányítás is elég fura a versenytípousok között, Grip-ben alig tudok kifordulni , másik nevét elfelejtettem
, ott meg nagyon jól lehet csúsztatni, és könnyedén kicsúszni , ha nem figyelünk. Még mindig hozza az NFS stílust, de sokat fejlődött, ez már jobban tetszik , mint az előzőek