Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ha előfizetek a telekomnál egy havi díjas előfizetésre kötöttségek nélkül készülék hűségidő nélkül akkor egyből kérhetek e-simet ugye?
Ezt a havi díjas át tudom váltani domino előfizetésre utána bármikor?
-
Keem1
veterán
Én még akkor is neten csinálnám, ha lehetne üzletben.

Ha akár egy darab pixelhiba is lenne a cuccon, már menne is vissza indoklás nélkül, megspórolva a gariztatást, meg a pixelhiba intézése körüli macerát.
Amit lehet neten, azt akkor is csakis úgy intézem, hiszen az a 14 nap az rendkívül csábító. Volt hogy az üzlet felé utazva a buszon rendeltem meg (olyan boltnál, ahol tapasztalatból tudom, hogy a raktáron jelzett terméknél azonnal jön automatikusan az átvételes email - nem telekom). -
hr2
őstag
Üdv.
Telekom üzletben otthoni előfizetés hosszabbításra lehet laptopot venni? Vagy csak neten? -
snooze
veterán
köszönöm mindenkinek a választ..
-
snooze
veterán
sziasztok!
domino csomagban müködik a volte,ha a telefon tudja,ezt be kell kapcsoltatni,vagy alapbol aktiv? -
anglergab
addikt
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Repülő módban is megy VoWiFi-n? Azaz tényleg nem 2G/3G-n ment?
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Valakinek megy az USSD (pl. *102#) VoLTE-n?
(Azaz nem vált le a kód elküldése után 2G vagy 3G-re 4G-ről.) -
-
thomas77
senior tag
Azt mondja az alkalmazás, hogy ne felejtsem el aktiválni az 50 MB hang opciót.
-
ToBeY
nagyúr
Semmi megoldottam
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Tesómnal egy adott flottából jönnénk át a telekomhoz, célszerűen magenta 1-be.
Minket most az alap csomag érdekel, amikor utoljára néztem az 4 gb net volt (+4gb magentásoknak), + hálózaton belül ingyenes a hívás, kb 3500nál megáll a dolog.
Valaki használja ezt? Kell valamire figyelni?
Fontos, hogy az egyikhez mobil előfizetést is csinálnék, egy i11 személyében. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Yszapos
üzenetére
szig+lakcím kártya. Munkáltatóit már nem kérnek, de ha nem volt sosem 1 havidíjas előfizetésed,akkor kérhet a szolgáltató előleget, melynek összegét jóváírják számodra.
Minden instrukciót meg kapsz papíron(elvileg).Fel kell majd hívmod egy számot, ahol aktiválják a kártyát. -
kbhuinfo
tag
Találkoztatok már olyannal, hogy adatkártya (sms küldés megy mindenhonnan) ipari modemben és telefonban nem csatlakozik netre, de sima usb stick-ben igen? Mi lehet a gond?
-
Yszapos
tag
Sziasztok! Szeretném igénybe venni a telekom előfizetéses mobilnetjét.
Amit kinéztem: 1 éves hűségidő, Csak SIM, 0 perc beszélgetés (35 Ft-os percdíj), 3 GB mobilnet, amivel korlátlanul használhatom a Facebookot, Messengert, WhatsAppot, Instagramot, Wazet, Apple Musicot, Deezert, Tidalt, Spotifyt, TVGOt és az HBOGOt).
A havidíj 1890 Ft lenne. Igazából csak a mobilnet miatt kell ez az egész nekem. Az előfizetés szerződésének megkötéséhez van szükség valamire? Jövedelemigazolás vagy ehhez hasonló dologra? Valamint mennyi idő, míg a megrendeléstől számítva használatba tudom venni a szolgáltatást? Ha erről az előfizetésről kizárólag csak a mobilnetet fogom használni és nem telefonálok róla 1 másodpercet sem, akkor a havidíj fixen 1890 Ft lesz minden hónapban?
-
válasz
glaci
üzenetére
Jó bizony és biztosan lesznek még ilyen kellemes akciók, akár anno a Domino 10GB vásárláskor meg utána amit még adtak pár hónapra. A két hét alatt a 3 kártyán nekem is max 5GB lett elhasználva, ha belegondolok, mikor nagy állományt akartam, akkor is napi korlátlant vettem, mivel fene se tudta, mi okból nem megy a visszaszámlálás. (logikus, hogy nem vettem volna, ha előre tudom, hogy ez a helyzet)
Csak azért, mert ingyenes vagy korlátlan, nem kezd el az ember össze-vissza minden vackot letölteni.
-
-
-
UHHH
őstag
Ma Dominó szerda van, ne felejtsétek!

-
pamesz
tag
Sziasztok! Laptop vásárlásán gondolkodom a T kínálatából. Szerintetek ár érték arányban, mennyire vannak ott jól beárazva a laptopok? Van ami megérné onnan?
-
Busaboy
aktív tag
A mobil előleg kalkulàtor jól vizsgàzott, vagy èppen elromlott. Nèzőpont kèrdèse. :D Egy ève teljesen új előfizetőkènt mobil előleggel kihozhattam àlmaim tv-jèt. Mondom 1 ève fizetem, ràpróbàlok egy gamer laptopra, a kettő egyűtt mèg belefèr. Kiszámoltam a havi befizetett összegek utàn jàró pontokat, 6 hónap alatt bőven meglett a 150+ pont. Megrendeltem a legolcsóbb vàlasztható előfizetèssel (új havidíjas előfizetès opció) 1600 forint kerekítve a havidíj (0ft +3gb net egy sim kàrtya. Ki is adta a 0 forintos kezdőrèszletet, 0ft mobil előleggel. "úgyis felhívnak aztàn jól felkúrnak egy összeggel" könyveltem is a dolgot.
Nem hívtak, lehet menni èrte(szàmla, előfizetői szerződès, garancia màr a dokumtumoknàl) ès az egy èv alatt volt kèt-hàrom alkalom hogy elfelejtettem befizetni a szàmlàt ès csűszott 1-2 hetet.
Anno szèpen módszeresen elolvasgattam itt a fórumon a mobil előleges tèmàkat. Teljesen randomnak tűnik az egèsz. -
Caranita
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
rosszul emlékeztem, Vodánál ez működik, itt sajnos nem

-
Orgi
addikt
Sziasztok,
egy hivatali flottában vagyok és a lejárt hűségű Telekomos előfizetéssel rendelkező édesanyám szeretném behozni ide, de a flottaszerződés szerint nekem kell lennem az előfizetőnek. Akkor ilyenkor vmi külön díjért át kell az édesanyám előfizetését íratni az én nevemre és utána tudok belépni a flottába én, úgy hogy ő közben számlafizető marad? És persze mindketten kellünk személyesen ehhez?
Köszi előre is! -
eron009
tag
Sziasztok
Adott egy régi Nokia 2230 1SIM-es butatelefon. Telekom függő, de ma kaptam 2db függetlenítő kódot sms-ben a telefonhoz a Telekomtól (az imei alapján, kód1 és kód2-ként szerepelnek az smsben).
Telekom oldalán fent van, hogy hogy kell függetleníteni, de az nincs hogy a 2 közül melyik kóddal.
Melyik kód kell, valaki tudja esetleg? -
HellGreg
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Azóta én is lenyugodtam és sikerült beszélni velük, most már minden rendben van. Valami olyasmi volt, hogy "visszakapcsoláskor nem aktiválódott automatikusan minden szolgáltatás", ezt mondta a csaj. Hogy ez csak a kolléga hibájának a fedezése volt-é, azt nem tudom, de a lényeg, hogy most már minden működik. Panaszt viszont fogunk tenni, mert kellemetlenséget okoztak, nem is kicsit. A vodafone ennél kevesebbért is adott pénzbeni kompenzációt egyszer.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Kiveve, ha zaklatjak.
-
viktorhu
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
Az ordítozással nem jó, meg nem is azzal kiabálnál, aki hibázott.
Viszont mindenképpen ragaszkodj ahhoz, hogy, azon túl, hogy aktiválják újra a telefont, reklamációként rögzítsék a panaszodat, hogy ne az maradjon meg a rendszerben, hogy nem fizettek pontosan (pl. ha megint készüléket vennétek). Szóval mindenképpen reklamáció és mindenképpen hozzák rendbe a nyilvántartásukban, amit elrontottak, pl. hogy ne legyen késedelmes fizetés az ügyféltörténetetekben, hozzák rendbe a számlázási címeket stb.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Kezd elszállni az agyam, de gondoltam itt kérek tanácsot mielőtt ordítozva felhívom az ügyfélszolgálatot. Az a sztori, hogy a nejem 10 éve van a telekomnál havidíjas csomaggal, és van egy másik telefonszáma is, amit az anyukája használ. Az anyukája 10 éve a saját címére kapja a számlákat, nem volt soha semmi gond. Nos, ősszel a nejem a saját számán csomagot váltott és telefont vett. Semmilyen számlázási címen nem kértünk változtatást, de az ügyintéző csak elnyomott valamit, mert onnantól kezdve az anyukája számlái hozzánk kezdtek jönni. Még ez se lett volna gond, de pár napja kaptunk egy sms-t, hogy tartozás miatt korlátozzák az anyukája számát. Meg is tették. Bementünk a Telekomhoz, kiderült, hogy abban az időben, amikor a feleségem a telefont vette, készült egy számla, ami se ide, se oda nem érkezett meg. Kifizettük, azonnal visszakapcsolták, díjat sem kellett fizetni. Ez volt pénteken. A nejem anyukája tudott megint telefonálni. Másnap, szombaton jött egy sms, hogy díjtartozás miatt korlátozzák a kimenő hívásokat. Meg is tették újra. Ma felhívtuk a behajtási osztályt, mert reggel onnan is jött egy felszólítás. Az ügyintéző mindent rendben lát, se tartozás, se korlátozás nincs. Viszont a nejem anyukája továbbra se tud telefonálni, a telefon újraindítása után sem. Szóval szerintük minden rendben, de mégse. Mi a sz@rt csináljak??
-
-
Caranita
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
utólagosan is lehetett régen manuálisan rögzíteni
ez változott?
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy havidíjas Telekomos számról felhívok valakit Egyiptomban aki szintén Telekomos dominós, akkor neki az mennyi pénzbe fog kerülni? -
-
Maist
senior tag
Egy kérdésem lenne: Van egy hűségidős előfizetésem a Telekomnál. Továbbá van más szolgáltatónál egy kártyás számom. Azt át szeretném hordozni a Telekomhoz, és végül azon a számon szeretném igénybevenni azt a Telekom előfizetést, amit jelenleg használok. Lehetséges ez?
-
seger
addikt
-
seger
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Balfasz voltam!! Igazából az zavart meg és nem értettem, és nem figyeltem (csak gyors kimásoltam a telekom csomag felsorolásból), hogy eddig ugyan ez a csomagom volt (korlátlan) csak akkor még XXL volt a neve. Most változott és most L a csomag neve. És így már benne van. Még xxl néven volt nem volt korlátlan eu-n belül és számlázták a perceket. Ezért kérdeztem!!
Csak opvastam és nem értelmeztem.
Köszi!! -
4Grider
félisten
válasz
seger
üzenetére
Azt írtad: korlátlan...itthonról az EU-ba. És osztrák számot hívnál vele. Az osztrákok ma még az EU hanyatló részéhez tartoznak.
Ebből csak az következhet, hogy korlátlanul hívhatod őket itthonról. Feltéve, hogy a csomagod tényleg benne foglalt és korlátlan EU irányú hívást tesz lehetővé. -
Zeki
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Így van.
-
-Ben-
veterán
Az ajándék korlátlan net óta nálatok is be van ragadva a telekom app?
Nem mutatja, hogy fogyna a mobilnet, pedig használják ....Most nézem, hogy webes felületen is mozdulatlan.....
-
martonl
senior tag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Igen, van. Pontosabban annak azért nagy esélyét nem látom, hogy teljesen kilövik (bár tartok tőle, hogy 5 éven belül már ennek is lesz realitása), de a lefedettséghez már csak negatív értelemben fognak hozzányúlni. Azaz fejleszteni nem fogják és elképzelhető, hogy le is kapcsolnak bázisállomásokat. Tehát lehetséges, hogy korábban lefedett helyeken romlik, vagy meg is szűnik akár a 2G lefedettség.
-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy magentásként a TVGO használata mobilhálozatról nem csökkenti az adatmennyiséget?
Előre is köszönöm a választ!
-
4Grider
félisten
válasz
zsero
üzenetére
Magyarországon tartózkodó mobilról hívva egy eu-s mobilszámot nincs közöd az EU roaminghoz, ez ui. nemzetközi hívás. Keress tehát rá a nemzetközi hívások díjazására. Tavaly óta egyébként ezt is elkezdte az EU szabályozni, tehát már itt sincsenek 100 Ft-os percdíjak EU-n belül.
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, honnan tudhatom meg hogy Magyarországról mobilról indítva egy németországi mobil szám mennyibe kerül percenként? Ez az EU roaming megfejtése nekem a Telekom honlapon nem sikerült, pedig nem egyszer próbálkoztam már vele.
-
válasz
pana0017
üzenetére
Most, hogy említed, nekem egy héttel hamarabb vált. Ha ezt tudom, nem is kellett volna néhány napja napi korlátlan Dominot váltanom, ami alig akart működni, úgy látszik az előfizetéses is korlátlanná váltott.

Tegnapelőtt ebből a 3GB-ból melóztam egész nap, az kb 6-800MB szokott lenni egy nap. Nem tudom mire vélni én sem.
Kicsit idegesítő, mert holnap is erről dolgozom, és lehet, hogy egyszer csak elfogy a 3GB, csak én nem tudom előre kontrollálni.
Amúgy eddig azért nem írtam be meg más se nagyon, mert a T is olvassa a topikot.

-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Az alkalmazás és a webes felület szerint sem fogyasztottam még mobilnetet, ami gyakorlatilag lehetetlen. Tapasztalt más is ilyet? Az ünnepi korlátlanság aktiválva volt, a fordulónap 27.-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dptrsk