- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Érdekességképpen megosztom a nagyérdeművel, hogy mit kaptam ma.
Szép napot.
-
-
Sziasztok!
Az előre beharangozott márciusban esedékes leállás a mobilvásárlás applikációt is érinti? Ott vásároltam bérletet, amit aktívan használok.
Köszönöm a választ előre is! -
-
Sziasztok!
Adott Gipsz Jakab, lakossági ügyfél, aki Gipsz Jakab egyéni vállalkozó is egy személyben. Ha szeretne a vállalkozásához egy üzleti előfizetést, akkor az új ügyfeleknek járó ajánlatokat látja, vagy beleszámít a lakossági ügyfélmúlt?
Előre is köszönöm!
-
válasz
Curtain #137963 üzenetére
Még egy apróság. Leadásnál a munkalapra írasd rá, hogy milyen állapotban van a készülék külleme. (Pl karcmentes, kifogástalan állapot)
Nekem anno összekarcolták a szervizben, de leadásnál szemrevételezve lett és szerepelt a papíron , hogy karcmentes. Kicserélték a készüléket. -
-
válasz
dptrsk #137890 üzenetére
Fura üg ez. Ugyanis van kedvezmény a készüléken, de kötbérrel csökkentett kedvezmény, tehát listaáron van számolva a készülék.
Nem akadékoskodni akarok, félre ne értsetek.
De a bank adja a hitelt, a banknak törleszt, a Telekom megkapja a készülék vételárát a banktól.
Na mindegy, nem ragozom, mert ezzel ellennénk hajnalig.
Köszönöm szépen az információkat! -
-
Sziasztok!
Kollégám történetét és kérdését tolmácsolnám Nektek.
Személyes ügyintézés keretein belül szeretett volna új készüléket. Mivel nagyon magas előleget kért be a rendszer, rákérdezett az OTP-s hitelezési lehetőségre.
Az ügyintéző mindenáron egy Telekomos hitelkártyát ajánlgatott neki, de ő azt nem szeretné elfogadni.
Van még olyan részletfizetési opció, hogy egy úgynevezett "áruhitellel"lesz megvásárolva a készülék és a banknak törleszt?
Ez a hitelkártya a fenti részletfizetési opció esetén mindenképpen kiállításra kerül?Előre is köszönöm!
-
-
-
Sziasztok!
Másnál is van gond a hálózattal?
-
válasz
PedroPascal #136965 üzenetére
Igen, én ma hoztam el egy XSX-et. 20 hónapra adták. Alleeban volt is készleten.
-
-
Sziasztok!
Mobil előfizetés mellé 10 havi részletre vásárolt eszköz esetében, ha a kifizetem egyben a hátralévő részleteket, lehet újra 10 hónapra vásárolni?
Előre is köszönöm! -
-
-
-
Sziasztok!
Csomagot várok a Telekomtól, GLS hozza.
Küldött a szolgáltató egy sms-t, hogy átadták a csomagot kiszállításra és benne egy 123456-A12345678 karakter felépítésű rendelés számot.
Ez már tartalmazza a GLS csomagszámot, vagy azt majd később kapom meg? -
-
Sziasztok!
Létezik még előfizetés mellé tartozék vásárlás 10 hónapos futamidőre opció?
Előre is köszönöm!
-
-
válasz
Caranita #132577 üzenetére
Köszönöm az infót!
Mellékesen megjegyezném, hogy tegnap Budafok-Déli pályaudvar vonalon megbüntetett a jegykezelő az applikáció hibája miatt.
A Telekom azt a tájékoztatást adta, hogy szóltak a közlekedési vállalatoknak. A jegykezelő viszont nem tudott róla és a Máv ügyfélszolgálata sem.
Erről ennyit, ezentúl papír alapon veszek bérletet. -
-
Sziasztok!
Telekom mobilvásárlás appról van valakinek infója? Kapcsolati hibát dob. Nem tudom így használni a bérletemet. -
-
Sziasztok!
Mobil előfizetés mellé rendelt eszköznél lehet opció GLS-pontra történő szállítás?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
A testvérem júliusban vásárolt egy eszközt részletre, januárban telik le a 6 hónap. Próbarendeléseknél azt figyelte meg, hogy havonta 20000 forinttal növekszik a belső egyenlege. (Ez az általa befizetett számla értékének a duplája).
Ha letelik a 6 hónap elképzelhető, hogy nagyobb mértékben megnövekszik ez a belső egyenleg, vagy marad ez a tendencia?
Valamint ha mobil előfizetés mellé vásárolna notebookot, elképzelhető, hogy nagyobb boltokban van készleten? Vagy itt is, mint otthoni vonalon csak kiszállítás az opció?Előre is köszönjük a választ!
-
-
Sziasztok!
Személyes vásárlás esetén 3 napon belül el lehet állni a vételtől indoklás nélkül?
Egy Tabletről van szó.Előre is köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Az új előfizetőkre vonatkozó 6 hónapos, úgymond "próbaidőről" szeretnék egy kis felvilágosítást kérni.
Például ha január elsején kötnek egy előfizetés, akkor július elsején már nem minősülnek új előfizetőnek, vagy le kell könyvelődnie a 6. havi számlának is a feltétel teljesüléséhez? Mert utóbbi esetben naptárilag 7 hónapról beszélünk.Előre is köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Listaáron vásárolt készülék esetében számlamásolat igénylésre csak a vásárló jogosult, vagy a készülék birtokában bárki?
-
-
Sziasztok!
Kollégám 2021.09.05.-én kötött új előfizetőként egy előfizetést és vásárolt mellé egy készüléket részletre. A rendszer által kért forgalmi előleget megfizette.
A kérdésünk az lenne, hogy mivel letelt a 6 hónap, ha szeretne egy tabletet, akkor vehet részletre a szolgáltatótól?Előre is köszönöm!
-
Köszönöm a válaszokat! Egyenlőre nem tervezek készüléket vásárolni, de ezen megakadt a szemem.
-
Sziasztok!
Sikerült Dominóról havidíjasra váltani. Személyesen intéztem, maximum 5 percet vett igénybe.
A meghírdetett váltási akcióban volt egy feltétel, miszerint:
Több mint egy éve megvolt ez a Domino előfizetés.Ennek értelmében hitelképességi szempontból már nem számítok új ügyfélnek? Hiszen a váltásnál feltételhez köti az ügyfélmúltat.
Előre is köszönöm!
-
-
-
Van most valami probléma a Telekom weboldalával? Bejelentkezek dominósként, össze szeretném állítani a havidíjasra váltáshoz a csomagomat, de nem tölt be semmi, csak pörög.
-
-
Sziasztok!
Ha dominóról havidíjasra váltok, fizikailag marad ugyan az a simkártya, vagy kapok egy másikat?
Előre is köszi!
-
válasz
kovacsmi_74 #127441 üzenetére
Köszönöm!
-
Sziasztok!
Van egy domino kártyám, amit csak néha használok internetezésre. Lemaradtam az adategyeztetésről, mert nem volt eszközben, így az sms-t nem kaptam meg. Így viszont nem tudom az adategyeztetés folyamatot végigzongorázni.
Mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm!
-
-
Sziasztok! Ha domino hívószám bejövő hívásait szeretném átirányítani hálózaton belüli előfizetéses hívószámra, kell plusz költségekkel számolnom?
Előre is köszönöm!
-
A legnagyobb probléma, hogy a Telekom hiába értesít, a GLS sokszor csak akkor küldi az értesítőt, miután már elment a futár.
Ha RR89 Fórumtárstól nem kapom meg az infót, akkor nem is tudok a GLS-nél érdeklődni. -
válasz
South Velen #121479 üzenetére
Köszi, ez a tracking tipp bejött.
Már csak a gls sms-re várok. -
Sziasztok!
Mobil oldalon a webes notebook rendelést melyik cég szállítja? Jött az email, hogy a mai napon kiszállítják, de a futár elérhetősége nincs a levélben.
Előre is köszönöm!
-
-
-
Sziasztok!
Telekom.hu-n hogy kell elővarázsolni a chat ablakot? Lehet, hogy én vagyok láma, de nem találom sehol...
-
Elfogadom, nem tartom túl ügyfélbarátnak az én szemszögemből, de ez az én szubjektív véleményem.
Amíg szolgáltatásban azt nyújtják, amit elvárok, addig szájhúzással ugyan, de elsiklok a fent sérelmezett dolgok felett, mert megszoktam a minőséget és bevallom, gondba lennék, ha váltanom kéne. -
Azt viszont nem szeretném. Anno otthoni vonalon egy rendelt eszköznél nem kaptunk kedvezményt, plusz 2815 forint kötbért kellett fizetnem, mert korábban az adott előfizetést is bevonták egy vásárlásba a kedvezmény miatt.
Szóval ezt kihagynám, de azért köszönöm a tippet! -
Köszönöm mindenkinek a választ!
Akkor nézegetem, mert jelenleg sértő a kedvezmény összege.
Pedig 10+ éves az előfizu, platina, magenta, minden, mi szem-szájnak ingere. Jött az egyik számra sms, hogy választhatunk készüléket, mert lejárt a hűségidő.
A fentiek ellenére mégis úgy tűnik, hogy ha csupaszon besétálnék, új előfizetést kötni, olcsóbban megkapnám a kiválasztott készüléket. -
Sziasztok!
Hűség hosszabbítással egybekötött készülék vásárlás esetén a kalkulációnál milyen gyakran váltogatja a rendszer a kedvezmény összegét?
Érdemes naponta számoltatni, elképzelhető, hogy nagyobb kedvezményt dob?Előre is köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Dominóról havidíjas előfizetésre váltásnál az ügyfél "Új ügyfélnek" számít?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Jól tudom, hogy magentásként a TVGO használata mobilhálozatról nem csökkenti az adatmennyiséget?
Előre is köszönöm a választ!
-
-
válasz
szemesi69 #110813 üzenetére
Köszönöm az infót. Szerencsém van, mert úgy kezdte az ügyintéző, hogy elütött egy számot és másik előfizető nevével akarta elküldeni. Már majdnem kisétáltam az üzletből, mikor feltűnt a papíron lévő adatoknál. Tíz percig csináltam a fesztivált, hogy ezt korrigálja. Azt akarta beadni, hogy mindegy kinek a neve van a papíron.
-
Sziasztok!
Leadtunk szervizelésre egy készüléket egy T-partner üzletben. Azt mondta az ügyintéző, hogy 2 hét múlva érdeklődjek, mert ők nem hívnak és nem küldenek sms-t ha visszaérkezik hozzájuk a telefon.
Ez komoly? Minden Telekom üzletben így van, vagy üzlete válogatja? -
-
-
válasz
raziel01 #110389 üzenetére
Van egy Galaxy Note 8 és egy Galaxy Note 9, mindkettő L-es előfizu, mindkettő részletre lett elhozva. Eddig egyszer sem volt probléma. Plussz az otthoni előfizetés.
Note 10-et szerettünk volna. A Note 9 részlete még tart, plussz van egy iPad részlet az otthoni mellé.
-
-
Sziasztok!
Tájékoztatást szeretnék kérni.
2019.12.12.-én lejár a hűségidő az egyik előfizetésünkre. Elvileg ugye az mától hosszabbítható, mivel nagyon, nagyon, nagyon jól fizető, 14 éve rendes ügyfelek vagyunk.
Kinéztünk egy készüléket, hogy akkor szerződés hosszabbításal megrendeljük részletre. Az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy azt a készüléket nem lehet, mert nem fér bele a "keretbe", ami jelenleg, mivel van aktív részlet más előfizetésünkön, 70000 forint.Elmagyarázná nekem ezt valaki, hogy ez most micsoda? Mert sajnos az ügyintéző, bár nagyon kedves volt, nem tudta rendesen elmondani.
Köszönöm szépen előre is!
-
válasz
zsoltzsolt #105990 üzenetére
A joggal tisztában vagyok. A szolgáltatónak is felelnie kell, mivel hibázott. Természetesen a szolgáltató ellen is feljelentést fogok tenni. (Céges előfizetésről van szó.)
Kiváncsi lennék, hogy peren kívül ajánlana e ilyenkor valami kárpótlást a szolgáltató, az ügyintéző elbocsájtásán felül. -
-
Sziasztok!
Elég kényes ügyben szeretnék tanácsot kérni. (Sérelmemre elkövetett okirathamisítással történt szerződés kötés).
Mivel eléggé kényes a téma és nem is szeretném a fórumot terhelni, mielőtt a rendőrségi feljelentést megteszem, valaki hozzáértő segítene privátban?
Előre is köszönöm!
-
-
Sziasztok!
Ha mobil előfizetés mellé szeretnék valamilyen eszközt "tartozékként" részletre vásárolni, akkor hány havi részlet a maximum? Még mindig 10? Mert mintha azt hallottam volna, hogy már van 22 havi lehetőség is.
A válaszokat előre is köszi!
-
-
Sziasztok!
Szerintetek Allee T-pontban akad elfekvőben iPhone XS Max? A készletinfó szerint nem, de hála az égnek mindig fals adat volt ott megadva.
-
válasz
Soulfly842 #98168 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Úgy gondoltam én is, hogy először kifizetem, túl sok lenne még egy részlet.
-
Sziasztok!
Platina előfizetés mellé vettem egy konzolt 10 havi részletre. Azt mondta az ügyintéző, hogy mivel "tartozékként" csatolták az előfizetéshez, nem változik a hűségidő.
Ha visszafizetem, ugyan ehhez az előfizetéshez lehet elhozni más eszközt is? -
Sőt, megtudtuk, hogy minden meghatalmazás mellé kell egy aláírási címpéldány is.
-
-
válasz
Oposzumtoszó #96687 üzenetére
Sziasztok!
Voltunk tegnap személyesen egy T-pontban. Hála az égnek új előfizetést nem kötött, viszont levelezési címet módosított, hogy neki menjenek a levelek! Ezt megteheti?
Előre is köszi a választ!
-
válasz
Soulfly842 #96693 üzenetére
Eddig fizette rendesen. Reméljük ezután is fogja.
Bizony, nehéz eset, hiszen ha a behajtási csoporthoz kerül az ügy, a páromon fogják követelni és mivel betéti társaság, teljes vagyonával felel.
-
válasz
Soulfly842 #96688 üzenetére
A testvérével nem lehet kommunikálni, mert a megkeresésekre nem reagál.
A mobilszolgáltatók feketelistáján is rajta van, mindhárom szolgáltató esetében a mai napg kiegyenlítetlen tartozással.
Tudomásunk szerint több jogerős FMH is hatályban van ellene, de papíron nincstelen, így nem tudják érvényesíteni.Ennyit a testvéréről. Nagyon kedves nőszemély.
-
válasz
Soulfly842 #96688 üzenetére
A Telekom nem csak közjegyző által hitelesített meghatalmazást fogad el?
-
Sziasztok!
Egy igen kényes ügyben szeretném a tanácsotokat kérni.
Párom örökölt egy céget. A cég nevén van kettő darab mobil előfizetés.
A párom az ügyvezető, az aláírási címpéldány is az ő nevére szól, tehát jogilag ügyet csak ő intézhet.
A testvére használja az egyik előfizetést, fizeti a terheit, viszont meghatalmazása, egyébb jogköre nincs!
Felmerült a gyanú, hogy elhozott egy készüléket szerződéshosszabbítással az előfizetésre, a párom engedélye nélkül.
(Ennek délután személyesen utánajárunk, azért érdeklődnék, mert felkészülten szeretnénk odamenni).Ha a fent leírt gyanú beigazolódik, a rendőrségi feljelentésen kívűl mit tudunk tenni? Lehet kérni a Telekomot, hogy törölje az előfizetést? Ebben az esetben az ügyintéző is bűncselekményt követett el, ha jól gondolom.
-
Sziasztok!
Kicseréltettem ma a Note 8-at, egy másikra. Az Alleeban kezdtünk, de nem volt nekik raktáron. Nagyon rendes volt az ügyintéző és a MOM parkban félrerakatott nekem egyet, azt mondta menjünk át és soron kívül fogadnak.
Ott már nem voltak ilyen kedvesek. Először belekötöttek, hogy mivel hétfőn vettük a készüléket letelt a 72 óra. Közöltem velük, hogy csütörtök munkaszüneti nap volt és a jogszabály munkanapra vonatkozik.
Felhívták a boltvezetőt, mert nem hitték el. Kiderült, hogy nekem van igazam, innentől kezdtek csak el igazán bunkózni. Főleg a samsung által odaküldött hülyegyerek, aki ott okoskodott, hogy ilyen beállítás, meg olyan beállítás.Végül lezártam annyival, hogy nem azért vásárolok majd háromszaz ezer forintért telefont, hogy állítgatnom kelljen a kijelző színét.
-
-
-
-
Sziasztok!
Vettem hétfőn egy Note 8 típusú készúléket, az Alleban lévő T-pontban. Sajnos gyári hibás a kijelző. Holnap viszem vissza, hogy a 3 munkanapos cserejogommal élni tudjak.
Azt szeretném kerdezni, hogy:
Mi a menet, ha nincs raktáron az adott modell, de én mégis ragaszkodnék hozzá?
Esetleg ha másik modellt választanék, az ár függvényében változik a törlesztőrészlet is?
Előre is köszi.
-
-
Sziasztok!
Ez a korlátlan mobilinternet napok hogy működik? Először elfogy az adatcsomagban lévő mennyiség és utána korlátlan, vagy megáll a számláló és éjféltől korlátlan?
-
-
-
-
Sziasztok!
A páromnak a barátnője kiköltözött Ausztriába. Szeretnének többet beszélgetni telefonon, ezért arra gondoltunk, hogy veszünk egy feltöltős sim kártyát és kiküldjük a barátnőjének, mivel a párom hálózaton belül díjmentesen telefonál.
Szerintetek ez járható út, vagy felmerülhetnek egyéb költségek?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy a szolgáltató tartozék kínálatában várható e szerintetek a Samsung Dex Station, illetve a Gear 360 (2017)?
-
-
Sziasztok!
Ha egy korábban részletre elhozott készülék vételárát kiegyenlítem, akkor rögtön függetleníthető hivatalosan, vagy ezzel meg kell várni a hűség lejártát?
Előre is köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia