- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szalai112 #113195 üzenetére
Addig örülj, míg megvolt a felvétel, és nem veszítették el "véletlen", mint tették anno nekem, mikor vitába keveredtünk, mert vki tudtom és tájékoztatásom nélkül bekapcsolt vmit, csak egy másik alkalommal elszólta magát az ügyintéző, h mit lát. 5! évig tartott, míg visszaadták a pénzem...
És akkor még istenes körülmények voltak, de újabban már egész konkrétan hazudnak is, csak h lophassák az 50-100 forintokat, és utána még én mondjak pontos időpontokat, h mikor számláztak jogtalanul, mert nekik olyan nehéz előkeresniük, h mikor mit csináltam az adott kártyával... Majdnem szó szt így hangzott el az üfsz-től!... És még csodálkoznak, h nem vagyok velük elégedett...
Ilyen szempontból igenis szimpatikusabb a DIGI, ahol még a hülyejúzereknek is visszaadták a pénzt, mikor a telójuk a tudtuk nélkül küldött sms-t. Fontosabb az elégedett ügyfél. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Vangelis #113194 üzenetére
Őszintén szólva szerintem nem ez a legnagyobb hiba. Mert pont, hogy nem adatvédelmi, hanem technikai hibát vétett az ügyfeles azzal, hogy nem lépett ki. Nagyon durva, de nálam ez bocsánatos, emberi. Nyilván majd kompenzálnak valamivel. Simán megoldják. Egyébként készüléket csak az előfizető vehet át, a szerződéstől meg 14 napon belül el lehet állni. Persze itt nem kell, mert nem is ti kötöttétek.
Sokkal inkább problematikus az adatvédelmi gyakorlatuk. Az egész családban én kezelem a telekomos szerződéseket, mert értek valamennyire hozzá. Viszont nem az én nevemen van, mert nem nekem van otthonim. Minden további nélkül kötögetem telefonon a kétéves hűségeket készülékvásárlással. Régebben majdnem általános volt, hogy elkérték az 5 jegyű kód 3 számjegyét. Manapság néha megkérdezik az előfizető anyja nevét, esetleg, hogy mikor született. Többször előfordult, hogy azt sem, konkrétan semmit.
-
szalai112
senior tag
válasz
Vangelis #113194 üzenetére
Vellem olyan történ anno hogy
Valaki valahogyan felbontota a magenta1 szerzödéseim, + voltak törlesztök.
Éssszre vetem , felhitam a 1414-et mi a szitu.
Azt mondták hogy én kértem telefonon, a pláne hogy akkor nem voltam telo közelében.
Kérdeztem ki miért hogyan?
Mondom hangfelvétel kértem azonal, egyböl minden vissza álitotak.
Máig rejtély de kötbérezni is akartak.
Na enyit a magas szintű azonositásról -
Vangelis
félisten
válasz
btudos #113192 üzenetére
Ennél sokkal nagyon értékesítési hiba nem nagyon van. Más nevére hűséggel részletre kiadni valamit. És meg sem tudják oldani azonnal. De legalább elnézést kértek. ..... Hmmm..... Gdpr???? ... Mert ha te akarsz intézni bármit elkérnek már mindent..... De ennél az esetnél miért nem???? Akkor most mi is van?
-
btudos
nagyúr
válasz
Vangelis #113186 üzenetére
Jó eséllyel ez egy csúnya értékesítői hiba, valószínű egyszer sem sikerült ellenőriznie, hogy kinek a nevére hozza létre a szerződést.
A másik fele, hogy ebből is látszik, hogy az emberek bármit aláírnak, amit az orruk alá dugnak. Ha a kedves vevő legalább egy pillantást vetett volna a szerződésre, láthatta volna, hogy nem az ő neve van a dokumentumon...
-
törölt tag
Mai versenyzőnk: +50920062645
Először egy pillanatra szittem, digimobil
-
onetwo
tag
Köszönöm az infókat!
-
onetwo
tag
Sziasztok!
Ha egy meglévő előfizetésre vesz valaki telefont, akkor a törlesztő ideje az 24 hónap?
-
Vangelis
félisten
Srácok! Olyan létezik, hogy az ügyintéző benne marad a te előfizetésedbe.. és eladta egy drága dolgot részletre másnak mintha te vetted volna?
Én is. Csak a számlák között vettem észre egy új vásárlást havi törlesztő el. Tartozék 10 hó hitel.
.... De mire este rájöttem, hogy mi lehet a gubanc ....
Azért ez érdekes 2020 ban. Ma majd elvileg intézik .... Szerződés kötbér stb stb minden a fiókokban van.
-
válasz
electro91 #113140 üzenetére
Amit szeretnél az megoldható. Anyám mobilrouterében MultiSIM kártya van és a laptopot a mobilrouterre szokta csatlakoztatni vezeték nélkül és ennek köszönhetően szokott a laptopon internetezni. Nekem a laptopomban* van a MultiSIM kártya és ennek a segítségével szoktam internetezni a laptopomon. Kb. 150 GB adatot használok fel minden hónapban. 2015. év nyár óta használok csak mobilinternetet, vagyis ekkor váltottam át teljesen a vezetékes internetről, ezzel a módszerrel bárhol, bármikor tudok internetezni, ahol van megfelelő térerő. A legtöbb helyen, ahol voltam, ott volt megfelelő térerő, pl. kórház**.
*Dell Latitude 5491 (N005L549114EMEA_A) laptopom van és van benne LTE modem és beletettem az egyik MultiSIM kártyát.
**2018. évben kb. 3 hetet voltam kórházban, amit laptopon szoktam csinálni***, azt a mobiltelefonon csináltam a kórházban.
***HBO GO online videotékában filmek nézése, Spotify segítségével zenehallgatás, hírek olvasása (informatikai, telekommunikációs, világgazdasági hírek), stb. -
btudos
nagyúr
válasz
Caranita #113168 üzenetére
Ez esetben XL csomagod van, ahhoz a teljes sávszélességen üzemelő MultiSIM is 0 Ft. Alapvetően azokat az eseteket vettem számításba, ahol számít, melyik csomagot választod. Mivel XL mellé mindenképp 0 Ft a MultiSIM, így ennél nincs jelentősége, nyilván nem éri meg a csökkentett sávszélességgel korlátozni a használhatóságot.
-
4Grider
félisten
válasz
norbertoth #113165 üzenetére
Számhordozás közben nem változhat meg az előfizető személye. Vagy előtte, vagy utána kell átíratni a szerződést.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy testvérem szeretne a telenortól a Telekomhoz átjönni, számhordozással természetesen, de az anyum előfizetéséhez csatlakozva, ilyet lehet? Ez időbe telik nem lehet azonnal átvinni, vagy hogy is van ez?
-
4Grider
félisten
-
Keem1
veterán
válasz
kchris78 #113156 üzenetére
A gond csak az, hogy aki kanócos netet használ, többnyire ott is korlátozott a VPN sávszél. Nagyjából 20 Mbit körül szoktam mérni a UPC-s netemen a mnukahelyi titkosított VPN-re kapcsolódva. Melóhelyen máshová (pl. cég másik országbéli leánya) VPN-ezve pedig 300-400 Mbit a sebesség.
-
kchris78
veterán
válasz
#70234880 #113150 üzenetére
Igaz.. Hogy olvasom ezt a hozzászólást az jutott eszembe hogy írta valaki hogy korlátlan előfizetésen a VPN / torrent vagy konkrétan nem működik, legjobb esetben sebesség limitált.. Mondjuk aki konkrétan céges munkát végez és kénytelen telekomos ilyen előfizetés mögött lenni az az így járt kategória. (bár nem sokan vannak, nekem 12GB van amit nehéz azért elhasználni hacsak nem youtubeozik)
-
Caranita
aktív tag
válasz
Tompika777 #113148 üzenetére
ez így nem igaz, a csomagtól függ, hogy korlátozott e a sebesség
-
electro91
tag
Köszönöm a sok választ. Megpróbálkozok majd vele.
-
törölt tag
válasz
kchris78 #113149 üzenetére
Itt nem erről van szó, hogy ki milyen felhasználói szokásokat akar gyakorolni mobil hálózaton.
A mobil internet megosztható, és erre nincs semmiféle korlátozás ÁFSZ-ben, pont erre a célra biztosít mobil internet megosztására alkalmas eszközt a Telekom. Pl ha van rendes mobil előfizetésed, amin adatforgalom mentes a TVGO, HBO, akkor ha Domino kártyás telefonnal csatlakozol a mobil elődfizetéshez használt routerhez, ezeket a szolgáltatások használatára ugyan úgy nem számol fel adatforgalmat. Tehát (#113140) electro91 által feltett kérdésre a válasz Igen megoldható. Erre a célra a Magyar Telekom is tud megfelelő eszközt biztosítani. A jog védett tartalmak illegális beszerzése, terjesztése meg más kérdés. Azt kell még erről a megoldásról tudni, hogy abban az esetben ha mobil hálózaton keresztül internetezik, akkor alapban NAT mögött van, így a lakossági szinten használt divatos VPN megoldások, dinamikus dns szolgáltatások, fájl megosztások, nem fognak megfelelően működni, vagy egyáltalán nem. -
-
Tompika777
senior tag
válasz
#70234880 #113147 üzenetére
A kártyát minden további nélkül beteheted egy routerbe, azt nem tiltják... Itt a gond a multi SIM-mel van, mert egy előfizetéssel használnád a telefont és a routert is, aminél viszont úgy tudom, hogy a második kártya sebessége már korlátozva van...
Bocs, ez electro91 ment volna
-
törölt tag
válasz
kchris78 #113141 üzenetére
Meg tudnád mutatni az erre vonatkozó ÁSZF?
Azért érdekes, mert a Telekom webshopban vásárolható mobil router, mint hordozható eszköz. Pl Alcatel eszközbe csak Sim kártya tehető, az internetet meg Wifin osztja tovább. De létezik klasszikus megoldás is. -
electro91
tag
-
electro91
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni. Új házba költöztünk és sajnos nincs lehetőségem vezetékes internetet kötni. A mobilomon korlátlan adat csomag van. Lehetséges-e az hogy kérek hozzá multi simet és azt egy simkártyát kezelő routebre beleteszem és ezzel osztom szét az internetet a lakásban az eszközeimre?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
-
Ateszpapa
addikt
válasz
anonymus89 #113137 üzenetére
Nem igazán.
Coopos volt az uccsó igazi nagy kedvezmény náluk tartozékokra. -
anonymus89
addikt
Sziasztok, telekomnál szokott kupon lenni tartozékokra?
-
4Grider
félisten
válasz
szalai112 #113127 üzenetére
Mindenki úgy határozza meg az eladási árait, ahogy akarja. Az árukeresőn elég sok olyan ajánlat van, amihez a hazai Samsungnak semmi köze nincs (közel-keleti, ukrajnai vagy európai import), ergo bolti garanciás. Ezt nem hasonlíthatod össze a rendes garanciát nyújtó hazai disztribútoron történő forgalmazással.
A drága listaárból hogy jött le az, hogy most is beépítik a tarifába a készülék árát? -
szalai112
senior tag
Sziasztok
A samsung galaxy note10 5G 256GB 413380Ft A telekomnál
Az árukeresön pedig 276780Ft!
Egy kicsit durva
A más mobilok ára is valamilyest ilyen szinten van!
És a napokban olvastam hogy egy cikket.
Azért kaptak büntit mert a tarifába be épiteték a készülék árát.
Ergo most is ezvan , vagy ki tudja? -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Én 8 vagy 9 éve vagyok előfizetö a telekomnál.
De ahogy olvasgatam hogyan veri át az ügyfelket.
Igazábol valahogy megéri nekik, amit kifizetnek büntit megse érzik!
Gondolom hogy a megkárositot ügyfeleket nem kapnak semit, kárpotláskép.
Jah hát akki aláírja a 2 évet , ergo az van hogy nem olvasta ell az ászf-t, ök igy gondolják.
De létezik olyan is hogy egy oldalu szerzödés modositás.
Volt ilyenben részem -
válasz
Rotyi #113119 üzenetére
Amíg van törlesztő, ott kell lennie a számla végén.
A fiókban ha megkeresed a dokumentumok között a készülék vásárlásakor kapott számlát, az tartalmaz a vége felé egy részletfizetési mellékletet, ahol taglalva van, hány havi törlesztőt, milyen időintervallumban kell befizetni. -
Top cat
addikt
-
Rotyi
aktív tag
-
Rotyi
aktív tag
A készülék törlesztőrészleteinek a számláit honnan lehet letölteni?
Alkalmazásban csak a szolgáltatásoké látszik utólag, és a webes felületen sem találtam. -
Caranita
aktív tag
válasz
Apollo17hu #113112 üzenetére
Ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzett meghatalmazással tudsz multinet kártyát kérni más előfizetésére.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Apollo17hu #113112 üzenetére
Úgy tudom mindenhol olyan SIM-et adnak, ami széttörhető az összes méretre, szóval csak annyi a lényeg, hogy legyen elrakva a maradék, ne legyen kidobva.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Az alábbira szeretnék ötleteket kérni tőletek:
Anyám butatelót használ, de szeretne okosra váltani, mert megtetszett neki a funkcionalitása. A váltáshoz SIM-csere kell (normálról nanora). Elképzelhető, hogy mégsem jön be neki az új teló (pl. az üzemidő miatt), ezért lehet, hogy visszaváltana a régi telefonjára. Az előfizetése apám nevén van, viszont mindent én intéznék helyettük.
Először azt találtam ki, hogy igényelnék egy multisim szolgáltatást, ahhoz egy nano SIM-et, amit beraknék az új telóba, így mindkét telefonja kicsörögne, és azt használná, amelyiket szeretné. Gyanítom, hogy apám előfizetéséhez csak úgy nem igényelhetek extra szolgáltatást. Ha aláíratnék apámmal egy meghatalmazást, akkor szerintetek ez járható út lenne?
A "B" terv az lenne, hogy egy nano feltöltőkártyát vennék (saját nevemen) az okostelóba, anyám butatelefonját pedig átirányítanám erre a telefonszámra, és így tudná használni. Meg lehetne oldani azt, hogyha okostelóról telefonál, akkor ne a feltöltőkártyát, hanem a régi telójában lévő SIM-hez kapcsolt előfizetést használja (csak azért, hogy a régi telefonszáma megmaradjon)?
Szívesen fogadok más javaslatot is. Köszi!
-
totron
addikt
válasz
#40993792 #113108 üzenetére
Egyrészt, másrészt egy zsírozott villám sebességével vettem le, mert egy félreérintés és kész a baj = már nem rendelhető csomag van a kártyán. A menüpontok meg az aktuális érdekek mentén létrehozott aktuális csomagok felé terelnek, gyakorlatilag ezért született meg az egész app.
-
-ZeeZee-
senior tag
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
viktorhu #113103 üzenetére
A "visszasírjuk" királyi többes akart lenni, az általános közvélekedés miatt.
Amennyit én hívom őket...Tavaly havidíjas-->domino váltásnál fiók probléma miatt kerestem őket, egyébként nem szokott gondom lenni a szolgáltatással.
Ekkor viszont hallgattam, lehet most is kellett volna?
Hiszek neked, legközelebb kipróbálom a módszered, remélem nem mostanában lesz. -
viktorhu
veterán
válasz
kovacsmi_74 #113102 üzenetére
Nem kell hallgatni, az a baj, hogy beszélgetni próbáltok vele.
- Hiba.
- Jól értem, hogy hibát szeretne bejelenteni?
- Igen.Utána kapcsolja az illetékest. Sokkal gyorsabb a menürendszernél.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
#73820095 #113099 üzenetére
Köszönöm, így már megtaláltam. Ászf szerint dominósok csak személyesen üzletben kérhetik, első díjmentes, aztán 1400 Ft.
Ez a híváslista csak beszélgetést tartalmaz, vagy pedig mint egy számlarészletező minden tételt felsorol?
Szerk. közben megtaláltam, mindent listáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest