Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
válasz Oposzumtoszó #94043 üzenetére
Biztos én vagyok túl modern, de miért nem "neten át" beszélgettek? Akár telefonon is, ott is olcsó az internet, itt is.
Szóval wifire és/vagy mobilinternetre fel![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Sziasztok! Van egy dominó kártyám, nem töltöttem rá még semennyit, friss.Ajándék percekkel és 1 GB nettel.
EU-ban lesz roamingom telefonálásra és netre? Vagy amíg nem töltök, nem netezek? -
UHHH
senior tag
válasz _Moriarty_ #95283 üzenetére
A dominó csomagolására rá van írva egy dátum s hogy attól a dátumtól 2 évig lehet aktiválni.
-
UHHH
senior tag
Ma jött az email, átvehetem a sim kártyám, "Díjcsomag: Domino iWiW"
Úgy látom, már 2017-ben is volt ilyen eset, de azért 2018 meg iWiW, az még brutálisabb... -
UHHH
senior tag
válasz Lackooo84 #97165 üzenetére
Ötöt lehet, online ellenőrizheted, mennyit küldtél, ha csatolod a számot a telekomos accountodhoz.
Domino SIM-hez adott 5db SMS4 db Lekérdezés ideje: 2018.04.18. 17:06
Domino SIM-hez adott 80perc2280 perc Lekérdezés ideje: 2018.04.18. 17:06Én még 4 db-ot küldhetek és 22 percet telefonálhatok (a 80-ast a balfék rendszer írja csak utána).
-
UHHH
senior tag
válasz radio100jozs #97399 üzenetére
"Azon új Domino előfizetők" - Vajon, ha már van 2 sim kártyám és ez lesz a 3., akkor újnak számítok?
Hisz új előfizetést kötök, egy új számra. -
UHHH
senior tag
válasz Thunderzolee #97440 üzenetére
Szia, ha visszaolvasol, most 1+10 GB -ot kaphatsz május hetedikétől...
Úgyhogy ne most vágj bele, hanem hetedikétől. S online, ne személyesen! S Domino Fix-et vegyél egyelőre, Maratonra bármikor átállhatsz.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz zsolt19900 #97763 üzenetére
Az 1 GB az ami EU-s, a 10 nem EU-s! Ennyi.
-
UHHH
senior tag
Rendeltem hétfőn domino sim-et, nézem az e-mailt, mert megérkezett a sim az átvevőhelyre:
"AZ ELŐFIZETÉS JELLEMZŐI Díjcsomag: Domino iWiW " Még mindig itt tartunk?! -
UHHH
senior tag
válasz gabor9991 #97837 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem lett aktiválva? Fogyasztod az 1 GB-ot? Mit mond a webes/netes/bármilyen adatforgalommérő a t-s accountodnál?
Hívást indítottál-e? Mert van, ahol írják, hogy kell egy hívást indítani és akkor aktiválódik a dolog. Nem tudom, mennyire kamu ez.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz gabor9991 #97843 üzenetére
Kicsit forgalmazz vele, és meglátod az 1 GB fogy-e. Ha nem, akkor a 10 fogy...
Egy usernek azt mondták, hogy NEM lehet követni a 10 GB fogyását!
"Sajnos a Telekom applikációban nem jelenik meg, csak az adatmennyiség 80 és 100%-ának felhasználásáról küldünk SMS értesítést. Készüléked számlálóját állíthatod be esetleg"Tehát nem volt még hívás indítva róla?
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz PainKiller13 #99024 üzenetére
apn állítás?
illetve azt mondta egy tés facebookon, hogy hívást kell indítani a kártyán, tehát csörgess meg valakit.
továbbá a 10 gb nem lehet 4g-n, kapcsold át a telefont 3g-re.
nekem is szarakodott, de 3g-n vígan ment külföldön is.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
E-mailt kaptam a telekomtól! 2018. december 3.
"AZ ELŐFIZETÉS JELLEMZŐI
Díjcsomag: Domino iWiW "Retro feeling!
-
UHHH
senior tag
válasz C0d3r #103833 üzenetére
Privát/Inkognitó mód a böngészőben, s úgy adod meg az adatokat? Meg nem a szokásos url-t adnám, hanem a kályhától mennék, telekom.hu-ról kezdve.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Vettem TELEKOMos telefont és domino simet is hozzá. Nem töltöttem fel, úgy gondoltam, az 1 GB EU net jó lesz az EU-ban. De nagyon nem ment külföldön (Londonban), lassú volt, ha egyáltalán konnektált. Másnak van bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? A telefon menő, B20-as LTE-t is tud, szóval nem az a gyenge láncszem.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Decemberben vettem domino simet mobiltelefonnal, online.
Gondoltam tegnap berakom a simet és használom rajta a netet, hát a net nem ment, csak a hanghívások. APN meg minden stimm, más telekomos kártyával ment az LTE net.
Hívom ügyfélszolgálatot, erre: Leküldenek nekem apn beállításokat. Mondtam az nem lesz jó, de jól van, küldjenek. Persze nem lett jó, de az üszis honnan is értette volna meg, hogy "Más domino simmel megy ebben a telefonban a net, ezzel nem megy." Hívtam megint, a műszakisok semmi bajt nem láttak, átkapcsoltak máshova, s az az agent pedig látta hogy: "Nincs bekapcsolva a domino előfizetésen az internet, ilyet még nem láttam". Aztán bekapcsolta, azóta van net. -
UHHH
senior tag
Az április 24--i Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés ajánlat bekapcsolásához válaszd a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható hangszolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.
-
UHHH
senior tag
Már korábban eltűnt a weblapról/appból, hogy az ingyen 80 percből mennyi maradt.
De mégis, hol tudom megnézni, hogy mennyi van? Kérlek, mondjátok meg, ha van erre lehetőség valamerre.
Köszönöm! -
UHHH
senior tag
Köszi a választ, csak sajna nem találom. Írtam Telekomnak is, s ez volt a válasz dominó perc/sms lekérdezés ügyben:
"Köszönjük megkeresésedet! Őszintén sajnáljuk, de jelenleg sehol nem lehet lekérdezni a kártyához tartozó ingyen perceket. Bízunk benne, hogy a későbbiekben ez változni fog. Megértésedet és türelmedet köszönjük. "
Neked milyen verziójú appod van, vagy csak hasból mondtad? Régebben lehetett, de frissült az app is és a régit szerintem nem engedi már fel, így buktuk a percfigyelést.
-
UHHH
senior tag
A weboldalon a "május 1-jei Domino Day korlátlan social media"... Szóval ismét csak egy bug.
-
UHHH
senior tag
válasz Fox Mulder #107462 üzenetére
Muszáj offolnom: Inkább várd meg a júniust, hátha lesz valami jó Digis csomag...
-
UHHH
senior tag
válasz Fox Mulder #107464 üzenetére
Romániában nagyon jó és bestbuy. Talán idehaza is odateszik magukat. De tényleg befejezem az offot, sorry.
-
UHHH
senior tag
válasz radio100jozs #107880 üzenetére
Hétfőn valami elkezdődött, már nem a Telekom a szuper újító idehaza...
-
UHHH
senior tag
Érdekesség: Kértem a tegnapi domino szerda 1 GB netet és nem azt fogyasztja, hanem a sima ajándékot.
Karácsoniy 5 GB EU felhasználható még ma 1 GB, Domino SIM ajándék 1 GB 892,45 MBAz, hogy a karácsonyi szót se tudják leírni, az egy dolog, de miért nem az fogy? Másnál jól megy ez a feature?
-
UHHH
senior tag
Köszönöm a válaszokat, nem tudtam eme trükköt eddig.
-
UHHH
senior tag
válasz _stick_ #107933 üzenetére
1. Telekom webes felületén látsz mindent, például nálam:
Belföldi egyenlegek 892,45 MB Felhasználható 1 GB-ból 892,45 MB maradt
EU-s egyenlegek 892,45 MB Felhasználható 1 GB-ból 892,45 MB maradtTehát van 1 GB, ami EU és belföld IS egyszerre. Nekem NAGYON rosszul ment EU-ban ez az ingyen egyenleg. Másnál jó?!
2. Telefonfüggő, roaming és adatroaming bekapcs
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
ÁSZF: "Domino Day ajánlatunk 2019. január 16-tól visszavonásig, szerdánként 8:00-tól az azt követő csütörtök 8:00-ig. " Próbálta már valaki csütörtök reggel 7-kor az 1 napos netet megrendelni?
-
UHHH
senior tag
válasz MaxxDamage #108117 üzenetére
Az új appban sehol se találtam a domino szerdás ingyen cuccokat, a régi appból kellett aktiválnom. WTF?!
-
UHHH
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest