- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Domino esetén a szerdai ingyenes 1GB 1 napra az hogyan viszonyul a meglévő Maraton 4GB-hoz? Azt gondolnám, hogy előbb az 1 GB fogy, mivel annak korábbi a lejárata.
Viszont legutóbb mikor aktiválva volt a havi ingyenes 50MB és szerdán az 1GB, akkor előbb az 50 megát nullázta le.
-
törölt tag
Frissiteni akar az app. Mi valtozott?
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Jelenleg nincs semmilyen T-s előfizetésem, egy céges számot szeretéwk a saját cégemhez átvinni.
Sajnos a T oldalán lehetetlen megnézni a tarifákat, mert vagy a meglévő telefonszámot kéri, vagy egy azonosítót,vagy csak lefagy, vagy egy linket dob ami nem él.
Van olyan ajánlott céges előfizetés, amiben 5 giga körüli net van? Kifelé nem telefonálok sokat,napi kb 20-30 perc.
Vonalas telefon és internet nem kell az van a digitől.
Köszönöm -
AnonymusX
őstag
válasz
FirstTripla #110891 üzenetére
A TVGO és az HBOGO az értelmét veszítené el, ha azokban a videós tartalmak adatfogyasztása nem lenne nullázva és így reklámoznák az adatcsomagban.
-
FirstTripla
tag
Köszi a válaszokat, nekem inkább ez a net 3GB jön be, mivel volt már nem egy hónap amikor nem indítottam egyetlen hívást sem. Utána járok akkor ennek egyik üzletben. Sajna Magenta csomag nekem nem lehet mert nincs másik előfizetés, ami van meg másnak a nevén van és szeretném saját nevemen tartani az előfizetést. Másik szolgáltatót most nem szeretnék váltani még.
Amúgy ez a korlátlan alkalmazás használat kisbetűje érdekes: A díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését... Ez esetben (pl TVGO vagy HBOGO) csak menüt nézhetném adatforgalom fogyasztás nélkül vagy pl bármelyik műsort akár élőben? Messengerben a hívás még érthető de facebook is tele nem szöveges tartalommal.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #110885 üzenetére
A 2 GB mellé még a feltöltési bónusz 500 MB (havonta úgyis kell min. 3000 Ft feltöltés a 2700 Ft miatt, de csak appból feltöltve jár), plusz szerdánként a Domino Day kedvezményekkel újabb net. Már meg is van a kívánt adatmennyiség. Az 50 perc pedig bármely irányba jó (belföldön) ha jól látom.
-
PNP
őstag
Üdv,
Belefutottam egy olyan problémába, hogy a telekom app nem indul el a telefonomon, arra panaszkodva, hogy rootolt a készülék, holott elvileg nem az. Volt fent Magisk, de uninstalláltam, és custom rom van telepítve (LineageOS), Root Checker app is azt mondja, hogy nem rootolt a telefonom. Hogyan tovább? Domino Most miatt eléggé kellene az app.
-
m1lan
őstag
válasz
FirstTripla #110884 üzenetére
Megújulás után ugyanezért az árért már 2 GB-ot kapsz.
A másik opció előfizuban Net 3GB csomag beszéd nélkül 1890 Ft/hó. Ha telefonálsz, az 35 ft/perc alapon működik. Kb. 22 perc hívás jön ki a 2700 forintos Domino Dupla csomag áráért.
-
válasz
Akkor marad pl. a 0perces + 3GB előfizetés 1890Ft/hó, vagy nézd meg mik vannak más szolgáltatóknál, hátha.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Domino Dupla esetén, ha mindig meg tud újulni automatikusan, akkor az már 2 GB havonta a második hónaptól. Vagyis mindig legyen elegendő egyenleg hozzá, arra kell figyelni.
-
törölt tag
válasz
FirstTripla #110882 üzenetére
Nezd meg a megujulo csomagokat az appban, h van-e szimpatikus.
-
FirstTripla
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg egy Domino Fix csomagom van és hozzá veszek Maraton 4GB, mostmár csak 3.5GB-s csomagot, viszont utóbbi időben már sokszor 1 hónap alatt 2-3GB között elhasználtam az egyenlegemből, ami már annyira nem éri meg. 1 éve a 4GB kb 4-5 hónapra is elég volt. Most viszont jobb lenne valami havi 2GB-os csomag. Van valami lehetőségem arra, hogy Magenta meg minden nélkül legyen havidíjas netem, de mellette dominós maradjak? Telefonálni keveset szoktam, inkább csak hívnak, viszont sajnos nem dual sim-es a telefonom így nem tudok csak net előfizetést venni mint egy laptophoz. Valakinek esetleg valami megoldása, javaslata van? Előre is köszi.
-
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #110880 üzenetére
A 19 nem is lepett volna meg. De a 10-re egyelore nem talaltam magyarazatot...
Sms kesobb sem jott. Egyaltalan nem jott. Es hat utazas kozben nem pont ezt figyeltem. Igy csak veletlenul vettem eszre.
-
törölt tag
A tre tovabbra is ott lop, ahol tud. Megint nem kuldtek ki a lejartamost-sms-eket...
De szamolni is eleg furcsan szamol: volt egy hivas, ami itthon 9, kulfoldon 25Ft lenne. Ehhez kepest levont 10-et... trejtely...
-
koshmar
addikt
Üdv!
Ha valaki kihagyta az adategyeztetést, és megszűnt a száma, vissza lehet hozni valahogy? (ahogy az elveszett SIM kártya esetén a régi számot át lehet vinni egy új SIM kártyára, nyilván jó pénzért) -
thomas77
senior tag
-
tboj
tag
Sziasztok!
Ha online váltok domino-ról havi díjasra, akkor az rögtön használható lesz továbbra is ugyanazzal a SIM-mel, mint a domino, vagy be kell menni mindenképpen egy üzletbe másik SIM-ért?
-
8
senior tag
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Pár napja hozzáadtam a telekom fiókomhoz egy új feltöltőkártyás számomat, beállításokat is végeztem rajta (pl domino most bekapcsolás, roaming, stb), minden rendben volt.
Aztán tegnap vettem észre, hogy már nincs hozzárendelve a fiókomhoz, értesítés nélkül törlődött valamikor a hétvégén.
Hozzáadni sem tudom újra, az appban a szám megadása után "ismeretlen hiba, próbálja újra", a weboldalon az sms megerősítő kód beírása után fut hibára "általános hiba".
A sim kártya működik.Ügyfélszolgálatot kerestem vele, hibajegyet vettek fel de egyelőre nincs megoldása a dolognak.
Keresővel nem találtam ilyesmit a topikban.Kösz
-
ron8
senior tag
Köszi meggyőztetek.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Kinéztem magamnak egy telefont, az eladója előfizetésre vette. Kérdésem lenne, hogy ha írunk adásvételit, azzal mennyire leszek bebiztosítva?
-
Zeki
nagyúr
Dec.2-töl mindenhol engednie kell a Telekomnál a Flipet, nem csak ott ahol konkurencia van.
link -
4Grider
félisten
válasz
makoss #110853 üzenetére
Ellátogatsz pl. a szamlakontroll.hu oldalra, kérsz tőlük egy korlátlan mobilnet sim-et (Telenoros) és olyan eszközben használod, amilyenben akarod. Flottáknál tehát elérhető a valóban korlátlan mobinet, és azért csak náluk, mert ha boldog-boldogtalan korlátlan mobilnet simekkel rohangálna, a rendelkezésre álló frekvenciakészlettel képtelenség lenne őket megfelelő minőségben kiszolgálni (persze helyfüggően).
-
válasz
makoss #110848 üzenetére
1 hónapra vagy kevesebbre
Bocs, de te írtad a fentieket, nekem idővel kapcsolatosnak tűnt, de így már végképp nehéz megfejteni, mit szeretnél. Talán a Látóasszonyok topikjában is megpróbálhatnád.....
Többen szomorkodhatunk még amiatt, hogy nem gyors, nem jó és nem olcsó, de túl sokáig szomorkodni nem érdemes. Javallották a Digit, az olcsó. Nem annyira gyors és nem is annyira jó mindenütt, szóval ahogy kolléga is említette, minden együtt nem lesz.
-
Keem1
veterán
válasz
makoss #110848 üzenetére
Erre van egy örök érvényű mondás, ami ide is illik (de amúgy a világ minden terén hasznos, ha tudjuk).
Háromféle munkát végzünk: jót, olcsót, és gyorsat. Ön ezek közül bármelyik kettőt választhatja.
A jó, és olcsó munka NEM GYORS!
A gyors és olcsó munka NEM JÓ!
A gyors és jó munka NEM OLCSÓ! -
makoss
veterán
válasz
ubyegon2 #110844 üzenetére
Messze nem az időről van szó, hanem olcsó és korlátlan legyen.
Nézzük például az én otthoni netem, ami már többszörösen volt hűségszerződéses, az például 4090 Ft/hónap, kettő baj van vele: 25/5 Megás ami már bőven lehetne 250-500 megás is, meg helyhez kötött.
Az a helyzet, én már nem igen fogom elérni azt, hogy normális áron legyen normális sebességű korlátlan mobilinternet, ami elég szomorú a mai világban! -
ablack
senior tag
válasz
ablack #110825 üzenetére
Senki se tudja mi történik olyankor, ha fel szeretném bontani a Magenta 1-et, és 2db külön otthoni szolgáltatásként (Internet+TV) fizetni a megmaradó szolgáltatásokat?
Ezek közül a TV-n még hűség van fél évig.
Milyen áron fogom kapni ezeket a szolgáltatásokat? Hűségidő nélküli áron?
[link] -
makoss
veterán
Üdv!
Kártyás vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy van most jobb a Maraton 1 GB-nál? Korlátlan közösségi média lenne a célom, legalább Facebook messengerre + valamennyi adatra
-
válasz
4Grider #110834 üzenetére
A szerződésben egy szó nincs arról, hogy ez opció lenne, korlátlan mobilnetet kértem, amit úgy tudtak biztosítani, hogy hívást is társítottak mellé.
A NATolásról tudok, tudtam, ez nem mobilinternet sajátosság, Bp-en pl: a Digi is lekezdte NATolni a vezetékes internet hozzáféréseket kérés nélkül. Nem FPS játékhoz kerestem netet, de azért azt bármilyen mai kapcsolattól elvárnám, hogy ne homokórázzon 1 weboldal 5-10 másodpercet.
A 1.1.1.1 úgy tűnik most, hogy segített a dolgon, köszönöm, majd idővel még alakul a dolog.
-
4Grider
félisten
válasz
CactuS #110833 üzenetére
Fizikailag sehol sincs különbség, mert akkor nem tudnád egyáltalán routerben/modemben használni. A mobilnet opció és a mobilnet között viszont van különbség, az opció nem véletlenül opció. Utóbbi ráadásul kikapcsolhatatlanul nat-olt is, amit az eszközöddel még egyszer nat-olsz.
-
válasz
4Grider #110832 üzenetére
Ilyen beállítást nem találok, de ugye ez Telenortól kapott készülék.
Engem elsődlegesen a korlátlan mobilnet érdekelt, de tettek a csomagba hanghívást is a telekomnál, mert így kevesebbe került a havidíj. Fizikailag van különbség a kettő között? Próbáltam mobilban, de ott is hasonlóan szerepelt.
-
4Grider
félisten
válasz
CactuS #110831 üzenetére
Ez a jelerősség 4G-n jó. A B525-ben (legalább is a gyárilag függetlenekben) lehet állítani, hogy LTE1800, LTE 800 vagy LTE2600-at használjanak.
Biztos, hogy adatkártyáról van szó és nem beszédcélú kártyáról amin korlátlan mobilnet opció van aktiválva? Mert az utóbbi ugye telefonos használatra való, az adatsim való routerbe, és ennek több oka van...
Ja, és akadozó, lassan induló oldalak esetén egyedi dns (pl. 1.1.1.1 vagy 8.8.8.8) beállítás sokszor segít... -
Skacok, adott egy telekomos korlátlan mobilinternet csomag. Van egy Huawei B525 routerem, amiben a SIM kártya van (anno ezt ~1,5 éve a Telenor mobilnethez adták, de működik a Telekomos SIMvel is).
A problémám ott van, hogy a jelerősség nem túl biztató. Helyileg Budapesten lennék, XXII. kerület (6-os út mellett egy ipari telep, a Camponától nem messze, szóval nem a világvége). A jel erőssége a Router kijelzőjén 3/5, de néha leesik a jelerősség is. Böngészésnél van, hogy megakad és 1-1 oldalon elég sokáig gondolkozik vagy be sem akarja tölteni.
Kapott 2 db ilyen kültéri antennát, de nem mondanám, hogy jelentősen jobb lett a dolog (külső antennák aktiválva), értékeket tekintve ilyen:
Rosszabban meg ilyen (ebből van inkább a több):
Az antennákat kb. 180 fokban tudom forgatni, a város felé néznek, kb. 3 toronyra lát rá, de egyikkel sem az igaz.
Speedtest ha nagyon jó a pillanat:
Van valami javaslatotok, ötletetek?
-
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Ha jól értelmezem a korlátlan alkalmazáshasználat feltételeit, akkor pl az Instagramon a videóknál már pörög az adatkeret? Illetve létezik iOS-re valamilyen alkalmazás ami képes szelektíven számolni appokra vetítve a forgalmat figyelembe véve a korlátlanságot?
-
ablack
senior tag
Sziasztok!
Van egy Magenta 1 csomagom, amiben a TV szolgáltatáson még fél évig húség van készülékvásárlás miatt.
Van rá lehetőség hogy kivegyem belőle a mobil díjcsomagot, és elhordozzam másik szolgáltatóhoz?
A Magenta 1 így gondolom megszűnne, mert ahhoz mobil szolgáltatás is kell.
Az TV és otthoni internet díjcsomag ára menne tovább a 2 otthoni szolgáltatás, szerinti áron? (Ez nyilván mind a kettő esetén magasabb, mint az az ár ami a Magenta 1-ben volt, de még így is megérné nekem.) -
T-s Tv box usb csatijabol nem tudom tolteni a telefonom?
Mondjuk ezt lehet nem itt kellett volna megkerdezni de most mar mindegy.
-
gabro0
őstag
Akinek rootolt telefonja van, ne rakja fel a legújabb 15.3.1-es verziójú Telekom appot, nem fog működni
-
-
szemesi69
addikt
válasz
Oposzumtoszó #110814 üzenetére
Igazán felkészült ügyintéző volt
Várhattad volna a készüléked, ha más nevére küldik vissza. Gondolom oda se mész többet ügyintézni.
-
válasz
szemesi69 #110813 üzenetére
Köszönöm az infót. Szerencsém van, mert úgy kezdte az ügyintéző, hogy elütött egy számot és másik előfizető nevével akarta elküldeni. Már majdnem kisétáltam az üzletből, mikor feltűnt a papíron lévő adatoknál. Tíz percig csináltam a fesztivált, hogy ezt korrigálja. Azt akarta beadni, hogy mindegy kinek a neve van a papíron.
-
szemesi69
addikt
válasz
Oposzumtoszó #110811 üzenetére
A szerviz neked fogja vissza küldeni, független attól, hogy T üzletben adtad le. Ezt mondjuk illett volna tudnia, annak aki át vette. Jellemzően 1 héten belül vissza jön. Saját tapasztalat.
-
StLui
veterán
válasz
Oposzumtoszó #110811 üzenetére
már T-nél sem feltétlen jó leadni őket, hát még partner üzletben
-
Sziasztok!
Leadtunk szervizelésre egy készüléket egy T-partner üzletben. Azt mondta az ügyintéző, hogy 2 hét múlva érdeklődjek, mert ők nem hívnak és nem küldenek sms-t ha visszaérkezik hozzájuk a telefon.
Ez komoly? Minden Telekom üzletben így van, vagy üzlete válogatja? -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Ádyka #110788 üzenetére
A 300 MB+30 perc opció megjelenésekor volt 1-2 hétig, hogy egy számra kettő opciót is be lehetett kapcsolni rendszerhiba miatt, de már javították ezt a hibát, vagy legalábbis e mellé lehetett. Gondolom a kettős jellege miatt kellett még faragni valamit a háttérben hozzá.
Ha jól értem, ezt szeretted volna.
-
válasz
Rage47 #110766 üzenetére
Ha még érdekel valakit
Voltam tegnap harmadjára is a boltban, megnézték a rendelésem, és azt mondták, hogy a számhordozás kicsit bekavart, ezért csúszik valszeg az egész. Tanulság, ne rendeljetek semmit számhordozással együtt, mert ki tudja, mennyit késik a rendelésed.
Mire hazaértem már feladták a csomagom a GLS-nek, szóval lehet ért valamit, hogy nyaggattam őket, de szívesen kihagytam volna.
És amúgy van elég iPhone 11 (azt mondták) csak bénáznak a csomagfeladásokkal. -
prannk
őstag
Hali. Van a glamour napok. Samsungra 20% van. Ha a telekomnal uj elofizut csinalok megkapom a telefonra 20% ot az uzletben?
Kupon mutatja atelekomot -
kchris78
veterán
válasz
viktorhu #110796 üzenetére
viszont nem fognak mindenhol 3Gt csinalni. en szerintem a 2G kevesbe maceras mint a 3G, 900-on kb sosem fogjak a 2G-t lekapcsolni. Segelyhivas pl... europaban azt lehet tudni 900-on van.. Megtartanak egy minimalis spektrum tartomanyt es kesz, nem fog az senki se zavarni. Kulon eszkozt se kell hozza fenntartani mert ugy mukodnek ezek mar mint a fizikai hoston a virtualis gepek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!