- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
junior tag
válasz
ubyegon2 #145531 üzenetére
Sajnos az óriási hazai versenyben minket nagyon hozzászoktattak ezekhez a szarakodásokhoz, ahelyett lenne normális adatcsomag normális áron és akkor nem kellene ilyen feltöltési bónuszokkal, kiegészítőkkel bohóckodni és domino mostot kapcsolgatni, szerdai alamizsnát aktiválni stb. Vicc az egész, de még tapsoljunk is hozzá...
-
válasz
ubyegon2 #143572 üzenetére
@GoodSpeed
Tévedsz, ha Magentába akarja tenni a Dominos számokat és bekapcsolni az ingyenes beszélgetést biztosító családi opciót, akkor egy néven kell minden számnak lenni!
Nálunk anyukám nevén van a 2 előfizetés + 4 domino szám, csak így lehet!Pár éve domino adategyeztetéskor véletlenül a saját nevemre csináltam és emiatt a rendszer azonnal kivette a Magentás családi opcióból.
Ügyintéző mondta, hogy csináljak megint adategyeztetést anyukám nevére és utána lehet visszatenni a csoportba. -
thomas77
senior tag
válasz
ubyegon2 #143434 üzenetére
Filmnézés közben reklámok helyett meg az sms-ek jönnek 10 percenként. -5000 Ft, -5000 Ft...
Már egy ideje nem használok klasszikus feltöltőst elsödleges számnak, de azt hiszem itt Angliában van ilyen lehetőség a Lebaránál és a Three-nél is. X beállítótt egyenleg alatt automatikusan tölt Y beállított összeggel az elmentett bankkártával.
Biztosan van, akinek jó lehet ez a megoldás. Anyósom például kihúzza egy évig a feltöltést, de ha eljön az idő, akkor hatalmas jajveszékelések közepette tud csak tölteni. Néha önállóan, néha csak segítséggel. Egy valami biztos: kétségbe esik! -
válasz
ubyegon2 #143432 üzenetére
Én is feleslegesnek látom minimumegyenleghez kötni a feltöltést, hiszen ha lecsökken az egyenleg, akkor a szolgáltató úgyis elkezd üzenetekkel bombázni
De azt, hogy meghatározott időközönként automatikusan töltsön, azt aztán abszolút teljesen feleslegesnek tartom, ez már ekvivalens egy havi előfizetéses szolgáltatással
-
-
Asbee
veterán
válasz
ubyegon2 #143203 üzenetére
Köszi a téves semmitmondó hozzászólást, szerencsére chaten mondták 1 nap alatt visszaáll. Az nem érdekel mikor tudok megint, nem sos. Nagyon is tudtam mit akarok, semmi felelőtlenség nem volt, csak a két mobilelőfizetés lett fordítva kötve, a számokra. Telefonon kötés átka, és végén nem átnézés, sokadszor hosszabbítok így. Mivel módosítani nem tudták már, ők mondták rendelés törlése.
Gondolom te még sosem hibáztál semmiben az életben. -
válasz
ubyegon2 #143108 üzenetére
Sőt, akiknek nem megy online, azoknak is csak kis része fórumozik itt vagy máshol, ezért vélhetően csak a Telekomnak van pontos infója a kapcsolódó hibák, problémák arányáról.
Nálunk két Domino van a családban, a fiókomhoz rendelve, az egyikkel sosem volt gond, a másikkal viszont tavaly igen, be kellett sajnos menni üzletbe személyesen, azt a feleségem intézte. Én nem szeretek személyesen ügyintézni, mert bár nagyon türelmes vagyok, de az bosszant, amikor a kevésbé hozzáértő ügyintéző elkezd hülyeségeket beszélni... Nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de nem ritka sajnos. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ubyegon2 #142934 üzenetére
Köszi ez jó hír, akkor nem használom el a teljes Ft egyenlegemet Maraton vásárlásra, mert most pl 2 GB már pont 3100 Ft, ami nehezen abszolválható 3000-es feltöltésből
Nem is értem miért nem lehet egyedi összeggel feltölteni.yogibear: 2x 1 GB vettem anno a kezdő egyenlegből.
Intru: ez jó hír. Valamiért az volt a sejtésem hogy az egyenleg is nullázódik évfordulónál.
-
enginev3.0
félisten
válasz
ubyegon2 #141766 üzenetére
Igen, most kicsit lejjebb viszik, jövőre meg automatikusan feljebb az infláció emeléssel, rögtön szimpatikusabb lenne
Ráadásul ott van a vodafone korlátlan nete 5700ftért, a telekomnak hol van ilyen? De a yettelnek is van korlátlan otthoni nete 6700ért, ami gondolom hordozható
Azért a telekomnak lenne mit behoznia, mert itt akárhogy is nézem a korlátlan net legolcsóbban magenta 1-ben is 10k fölött jön ki
-
-
-
-
Top cat
addikt
válasz
ubyegon2 #140772 üzenetére
Kérdezz rá itt, hátha tudják mi az alapértelmezett kód.
-
-
boborján2
senior tag
válasz
ubyegon2 #140651 üzenetére
70e/hó az tuti hogy átlag feletti lakossági oldalon.
A készülék kedvezménnyel vásárlása vs. elállás ügyben meg ezek szerint egysást szivatják.
Láttam és hallottam nagyon sok esetet amikor a dörzsölt eladó úgy beforgatja a buta vevőt 2 év hűséggel, olyan hasztalan elektronikai eszközbe ,amire igazából semmi szüksége.Csak a marketing duma győz a butaság felett. Ha innen közelítjük meg, akkor hagy dolgozzanak csak szorgos kis hangya módjára a visszahordott cuccokon. Ezt pedig automatizálni a számítógépes nyilvántartásban/kedvezmény rendszerben lepkefing lenne egy ekkora cégnek. DE ,,mivel pontosan tudjuk milyen fejlesztők ,milyen mentalitással dolgoznak ezeken a rendszereken, nem is csodálom ha szándékosan kézi(manuális) megoldásokra hagyatkoznak. Majd valaki egyszercsak megnyom 2 gombot és emberünk újra vásárolhat.
És ezt még mindíg nem azt ezt kihasználók védelmében mondom, azzal nem tudok én sem egyet érteni.
-
boborján2
senior tag
válasz
ubyegon2 #140649 üzenetére
adnak időt, hogy nyugodtan eldöntsd! Addig beballagsz a Telekomhoz, megnézegeted a kiállított készülékeket, akár ott meg is rendelheted.
Ugye azt Te is érzed ,hogy ez mekkora kamu.
Aki nagyon sok gubát hagyott már náluk ,azt nyugodtan prioritásba tehetnék ,hogy legalább érezze a törődést. Hátrasorolni meg azokat kell ,akik a visszaküldéssel visszaélnek. De hogy az első 14napos elállás nem az az fix.
Ezzel szemben ismerek olyat aki a vezetékes szolgáltatásokkal az elállást rendszeresen eljátsza, mert csak arra kíváncsi fejlődött e az elmúlt időszakban az androidos gagyibox.
Megnézi ,majd visszaadja. Ezek meg minden alkalommal szaladnak neki újra bekötni.
Vicces hogy ott nem számít. -
-
Cs1csó
titán
válasz
ubyegon2 #139795 üzenetére
Ha már korábban írtál volna megnyugtattalak volna: mivel a múlt héten csak HANG opció volt ezért most 100%-ig biztos voltam hogy lesz ADAT is. (Vagy csak adat de ez nem releváns most)
Sőt, múlt héten még a hivalalos megjelenés előtt 99%-ra taksáltam hogy CSAK HANG opció lesz mivel előtte bazi régen volt már "csak hang"
-
totron
addikt
válasz
ubyegon2 #139804 üzenetére
De nem lesz, mert emlegeted (festegeted).
Na lassan itt az ideje elhasználni a kivezetett Go Net! csomag dedikált 30MByte-ját, utoljára. Nem taglalja az SMS, de gondolom utána a lassított verzió nem fut még a tárgyidőszak (1 hó) végéig, hanem "stílusosan" az új rendszer szerint végefőcím a leforgalmazása után. 13 év lezárásaként ti mire lőnétek el?
-
vence
aktív tag
válasz
ubyegon2 #139369 üzenetére
Csak úgy mellesleg, ha estleg nem tudnád ...
ugyanarról a cégről, ill. az irányítása alatt álló leányáról van szó!!!Szóval, véletlenül teszed magad is off-ba a személyeskedésen kívül semmi másról nem szóló hsz-aidat?!
Nem én tehetek róla, ha egyesek el sem tudják képzelni, hogy máshogy is lehet, mint erre ...
És csak a struccos játékban érzik a megoldást. -
-Solt-
veterán
válasz
ubyegon2 #139362 üzenetére
Értem, csak nem érdekel! Arra szerződtem, hogy opcionálisan amikor kérem, akkor a rendelkezésemre áll 2 db multisim. Semmiféle értesítést nem kaptam arról, hogy ez a lehetőség megszűnik, a csomag leírásánál a mai napig szerepel, hogy kérhetem... innentől kezdve szerintem nem nagyon van miről beszélni.
Nem haragszom az ügyintézőre, elfogadtam, hogy ő nem tud mit tenni, sőt ő javasolta, hogy tegyek panaszt. Ettől még inkorrekt a kialakult helyzet és a részemről mindegy, hogy technikai, személyi, vagy piti lehúzási okból van így... elvi kérdést gyártottam belőle, szóval elmegyek a falig.
-
tibor23
senior tag
válasz
ubyegon2 #138462 üzenetére
Rohadt egy banda, tudták hogy az adategyeztetés nevű szívatás március környékén indult el, akörül van forduló, ezért novemberre kiűzték az ajándék 1GB-ot, aztán decemberre megszüntették. Én próbáltam novemberben is, de akkor meg nem engedték, mivel még nincs itt az ideje.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest