Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
bringasisti #112198 üzenetére
Ilyenkor mezei halandónak nem célszerű antennát szerelni. Egyébként digitális vételhez nem feltétlenül kell tetőantenna. Ott nincs szellemkép, és gyengébb térerő mellett is megfelelő a vétel. Lehet, hogy a padlásig is elég elmenned.
-
bringasisti
őstag
válasz
4Grider #112197 üzenetére
Remélem nem esek le a létráról. Nagyon felidegesítettek hogy nem is akartak segíteni. Most olvasom hogy a Digi lehet megtartja a Sport 1-2 csatornát. Ha Vodafone feltöltő ( egész nap a routert bamulom itthon ) és Digi kábel + MinDigTV feléből megvagyok és nem ergérmozit nézek.
-
4Grider
félisten
válasz
bringasisti #112196 üzenetére
Még megkérdezheted, hogy mennyi egy multisim havidíja és azon is méretlen lesz-e a tvgo forgalom. Ha igen, akkor a routeres megoldás válasz lehet a problémádra. A szolgáltatói frekvenciát viszont nem erősítheted...
-
4Grider
félisten
válasz
bringasisti #112194 üzenetére
Ha egy mobil routerbe beteszel egy sim kártyát és beállítod, hogy annak wlan-ját használja a telefonod, akkor az adatot fog forgalmazni. A tv műsort is adatforgalomért cserébe nézheted rajta. Itt az a kérdés, hogy a bele tett sim-en a tv go forgalmát mérik-e/számlázzák-e, vagy nem. Ez nyilvánvalóan a sim kártyán lévő előfizetés kérdése. De egy jó 4G router nem két fillér...
-
bringasisti
őstag
válasz
4Grider #112191 üzenetére
Az alap probléma hogy mikor sokat jártam le akkor a tetőantennát és a műholdas rendszert is kiépítettem. Most mindegy miért ritkán megyek le max 2 napra, és vasárnap mivel úszni megyek akkor itthon nézem az F1 futamot. Amit most csinálni fogok a MinDigTV az azért problémás és el akartam kerülni mert 40 éve mikor az antennát szerelem akkor is egy életveszélyes helyzet volt, és azóta csak öregedtem. Két hónapra nem akarok hogy 5* lemegyek 2 napra 70 ezer éves díjat fizetni. A mobil vétel ott gond hogy ez egy üdülő övezet ahol egy falu nagyságú területen 15 házban laknak télen. Ráadásul a hegy oldalában van egy kis ívelés " barlangban lakom" és a jel elmegy a fejem fölött. A Vodafone már 8 éve lefedte a területet. Rendkívül feldühített hogy mikor segítséget kértem az ügyfélszolgálaton elzavartak. Ezért meg se kérdeztem hogyha veszek egy mobil routert amit itt is ajánlott egy fórumtárs akkor a benne lévő SIM kártya alkalmas e arra hogy adatforgalom nélkül nézzem a Tv műsort úgy mintha a telefonom közvetlenül csatlakozik a toronyhoz.
-
válasz
szaniszlokar #112192 üzenetére
Esetleg azt figyeld majd még meg, hogy csak egy helyen (cellában/toronynál), vagy mindenhol adott a probléma, mert az is támpont lehet.
Ha írsz pontos helyszínt, akkor mások is jelezhetnek vissza onnan tapasztalatot, az is segíthet szűkíteni a hibalehetőségeket.
Lehet a készülék hibája, de akár szolgáltatói (helyi) probléma is. -
szaniszlokar
aktív tag
válasz
glacious #112190 üzenetére
A telefon menüjében, most kikapcsoltam a Voltét. Levált, ha hívás van, minden ok. A második slotban Vodafone kártya van, az is megy rendesen. Már a kártyákat is megcseréltem a dolgokban. Ha Volte van, akkor szakadozik a beszéd. A kártya is új, az ünnepek előtt lett cserélve.
-
4Grider
félisten
válasz
bringasisti #112189 üzenetére
Tehát adott helyen nincs wlan, adott egy telefonkészülék, amin mobilneten tvgo-t nézel. És ez óránként néhány percre elszáll. És amikor elszáll, akkor elmegy a térerő is (feltételezem ez egy 4G-t tudó telefon, konkrétan milyen modell?). Ha így van, akkor nézted már, hogy ez történik akkor is, ha csak 3G-re (WCDMA/UMTS) állítod a telefonod?
-
glacious
addikt
válasz
szaniszlokar #112186 üzenetére
A telefont be tudod állítani, hogy ne használja, így ki tudod próbálni, hogy mi okozza.
-
4Grider
félisten
válasz
bringasisti #112177 üzenetére
Ne haragudj, de kérdezni tudni kell.
A Telekom tv adása alatt a tv go-t érted? Ha igen, miért nem wlan-on nézed? Ha nem, mi az a Telekom tv adás? -
martonl
senior tag
válasz
bringasisti #112184 üzenetére
Bátor ember vagy, hogy Ebayról mertél rendelni MindigTV adaptert. Szerintem ott még mindig árulnak olyan adaptert, ami csak MPEG2-t tud. Antennát meg nem biztos, hogy cserélni kell, mert az is frekvenciasávra és nem adásmódra van. Tehát ha a mostani is szélessávú UHF, akkor a digitális adást is tudja fogni.
-
szaniszlokar
aktív tag
Telekomos Mate 20 lite-om van. Tegnap előtt bekapcsoltattam a VOLTE-t. Azt tapasztalom, hogy szakadozik a beszéd. A térerő rendben van, maximális, 4G-n marad a híváskor a telefon.
A Volte előtt (2G, 3G) nem volt gond a hangminőséggel. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Készülék vagy szolgáltatói probléma lehet? Gyári beállítások visszaállítása már megvolt többször is. 10-es android fut a készüléken. -
bringasisti
őstag
válasz
st3v3np3t3r #112183 üzenetére
Voltam az ügyfélszolgálaton és kérdeztem hogy külön kártya nélkül milyen készüléket ajánlanak ami a gondot megoldja. Azt válaszolta HOGY a 4 G óta nem foglalkoznak ezzel a problémával és tanácsot se adnak. Semmi gond rendeltem az eBay oldalról egy MinDigTV adaptert és veszek az analóg tv antenna helyet ha jó idő lesz egy minőségi másikat és rendes Tv- n fogom nézni az F1 közvetítést és még egy csomó pénzt megsporolok mert lemondok néhány szolgáltatást illetve más szolgáltatónál veszem igénybe
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
bringasisti #112181 üzenetére
korábban mellékelt eszközzel lenne megoldható
-
bringasisti
őstag
válasz
4Grider #112174 üzenetére
Sajnos az a helyzet hogy itt elment a kérdés olyan irányba hogy mondjuk meg hogyan nem lehet. Az eredeti felvetés ami itt teljesen figyelmen kívül lett hagyva a következő volt: telefonon nézem a Telekom Tv adását. Egy óra alatt kb. 5 perc amikor jel kimaradás van, tehát van jelentős térerő, de lehetne több is! Én egy olyan megoldást kerestem ahol egy erősítő a jelt kiteszi a 20 cm- re lévő telefonomra. Itt meg arról volt részletekről szó hogy regionális tv adást akarok csinálni.
-
martonl
senior tag
válasz
bringasisti #112171 üzenetére
Nem tudott minden Nokia. Az URH (nem FM!) műsorszóró sávban adást sugározni nem illegális, a kisugárzott teljesítmény maximumáig. Elvégre vezeték nélküli mikrofonok, autós transmitterek, mind így mennek. Ez a teljesítmény pár mW nálunk, ha jól emlékszem.
-
válasz
polonic #112173 üzenetére
Nem kell többet fizetni.
Ha új, vagy olyan folyószámlát néz/lát a rendszer, ami nem felel meg az adható kedvezménynek, akkor a magasabb összeget dobja, ellenkező esetben pedig a kedvezményeset, de ennek nincs köze azt írt módon ahhoz, hogy új vagy meglévő előfizetésről van szó. -
4Grider
félisten
válasz
bringasisti #112171 üzenetére
Természetesen van az az adóteljesítmény, ami még legális. Csakhogy azzal az adóteljesítménnyel te nem leszel kisegítve, mivel egy fal kivégzi, mint ahogy 10-15 méter távolság is.
-
polonic
félisten
Hűség már októberben lejárt egy Mobil XXL 2017 csomagról.
Előfizetést megtartva Mobil M és 3 GB-os csomagot választva 6840 Ft-os árat dob. Viszont, ha új előfizetéssel kérném ezt, akkor 5814 Ft-ot ír ki.
Ezt miért? Miért kell meglévő előfizetőnek többet fizetni ugyanazért. -
bringasisti
őstag
-
Zeki
nagyúr
Az ingyenes HBO már nem az! Le kell mondani! Vagy már késő?
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #112168 üzenetére
Amennyiben az a földfelszíni tv jel erősítő az adott frekvencián továbbsugároz és azt nem a frekvencia jogos használójának tudomásával/megbízásából üzemeltetik, akkor bizony illegális.
A mobiltelefonos analógiád vicces, gondold át... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
4Grider #112164 üzenetére
"A használó fogja őket illegálisan használni. Az adott frekvenciák használatának joga az adott szolgáltatóé. Csak és kizárólag az övé, így csak ő teheti meg, hogy ezen valahol "erősít"."
Az elmondásod szerint akkor a mobiltelefonok is és mobilmodemek is illegálisan használják az adott frekvenciákat,mert egy mobiltelefon nem jogosult a frekvencia használatára, mivel nem szolgáltató.
Szerintem te nagyon összekeverted a szezont a fazonnal...Ennyi erővel a földfelszíni TV jel erősítők is illegálisak.
-
pethYeti
addikt
Tegnap is és ma is azt írja a telekom app, hogy ma éjfélig van korlátlan net, mi az igazság? Ma még korlátlan?
-
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #112113 üzenetére
A használó fogja őket illegálisan használni. Az adott frekvenciák használatának joga az adott szolgáltatóé. Csak és kizárólag az övé, így csak ő teheti meg, hogy ezen valahol "erősít".
-
UHHH
őstag
Újra van domino day, legalábbis az egyik SIM-emen be tudtam állítani. Legalább...
-
vpanangin
senior tag
Hogyan lehet beállítani havidíjas előfizetésnél, hogy ne csak 20 másodpercig csörögjön a bejövő hívás? Hangposta ki van kapcsolva.
-
anglergab
addikt
válasz
atenza #112151 üzenetére
Ebben az esetben Multi SIM szolgáltatás kell havidíjért, és a másodlagos SIM-et eSIM-ként kérni az órához. Alapesetben a másodlagos SIM sebessége korlátozva lesz 1 Mbps-re. Az órának ez valószínűleg megfelelő.
Ha nem kérsz Multi SIM-et, akkor az eSIM cserével lekapcsol a fizikai SIM a telefonban. Azaz csak az órában lesz működő SIM.
-
atenza
senior tag
Sziasztok,
samsung watch 2-n, hogy ne csak telefon közelében működjön, ugye aktiválni kell az esim-et rajta.
Mivel még nem volt ilyenem nem tudom hogy működik, annak utánaolvastam hogy a telekom alkalmazásban van az esim QR kód amit aktiválni kell.
De ez sima alap 5k-s előfizetéssel is működik vagy csak a legdrágábbal ami multi-simes?Vagy csak simán beaktiválom az órához kapcsolt telóról a samsung wear alakalmazásban a kódot és működni fog? Ebben az esetben a telefonban lévő fizikai sim nem szűnik meg?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Egy ideje nem jönnek az sms-ek arról hogy valaki hívott amikor ki voltam kikapcsolva.
A 1414-re elküldtem a +HIVASERTESITO sms-t.
Jött vissza sms hogy be lett kapcsolva a szolgáltatás de sms-t nem kapok.
Bekapcsolás előtt hangposta volt ha hívtak, bekapcsolás után a hívott fél nem kapcsolható vagy mi a szöveg.Mit kell be vagy kikapcsolnom? Esetleg az app-ban valahol?
-
tibor23
senior tag
Telekomos flottánál bekapcsoló a Vowifi?
-
törölt tag
válasz
Atomgeszi #112124 üzenetére
Rakd fel az appot, ott a szamat konnyeden regisztralod, es onnan nemcsak a maratont fogod tudni bekapcsolni, hanem a szerdakat is.
Nekem a t-appos teloban van a kulfoldi app is, de mind2 kartya mas telokban, mert a 3. kartyan jobb (korlatlan digi) a net. Es innen bizergalom anyam szamat is, mar teljesen beletanult. -
válasz
ubyegon2 #112138 üzenetére
Ha nem tettél lépéseket, akkor biztosan nincs bekapcsolva.
Bekapcsoltatni lehet, ügyfélszolgálatot kell hívni. Aztán meg a telefonon be kell állítani a Beállításoknál. Nem tudom a te telefonodon lenne-e rá beállítás.Megj: Domino-soknak egyelőre esélytelen a Vowifi bármilyen úton is.
-
-
donmackó
addikt
Érdeklődnék, hogy érdemes-e reklamálni hogy minimum 2, de van hogy 6 órát is késnek az sms-ek amiket kapok? Így elég nehéz bármilyen hitelesítést vagy azonosítót/ellenőrző kódot megadni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Mivel nem egy helyen lakunk, és csak messengeren tudunk beszélni, nekem pedig nincs Telekomos kártyám, gondoltam, hogy el se jutok addig a menüpontig, ha nincs mihez rendelnie az alkalmazáson belüli opciókat_teszem azt SIM kártyához_, de a 1777-es jó ötletnek tűnik, köszönöm.
-
UHHH
őstag
válasz
Atomgeszi #112124 üzenetére
Fogj TE egy androidos mobilt és rakd fel az appot, majd anyud nevében regisztráld be és aktiváld be neki amit akarsz!
Esetleg : "A 1777-es számonHívd Domino központunkat, és válaszd ki a megfelelő menüpontot."
De szerintem sokkal hasznosabb, ha te nyomkodod majd ezentúl neki.
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok.
Sajnos nekem nincs Telekomos kártyám, de távsegítség kéne édesanyámnak, hogy melyik menüpontban,menüpontokon végigmenve tudja az alkalmazásban a 4GB maratont aktiválni.köszönöm
-
UHHH
őstag
Kicsit utánalestem ennek a mobilhálózat erősítés dolognak és a femtocella megoldás lehetne gyógyír?!
-
válasz
bringasisti #112120 üzenetére
Amit érdemes,az drága is Nekem TP-Link M7450 van 2x2-es antennával.Elég lehet a 7350 is.
-
válasz
bringasisti #112116 üzenetére
Mobil routerben gondolkodj,én lakott területtől 4 km-re melózok a pusztában,ott is elég jól hozza a jelet a kis kütyü.Nem kell külön antenna.
-
anglergab
addikt
válasz
bringasisti #112116 üzenetére
LTE-hez kell?
Amúgy MultiSIM+mobil router+antenna is megoldás, akkor sem kell SIM-et cserélgetni. -
bringasisti
őstag
válasz
anglergab #112114 üzenetére
Ez egy üdülő övezet nyáron van adatforgalom télen egy lélek se. Ezért nincs csak gyenge jel, aki pedig akar valamit az a kábel szolgáltatást vegye igénybe mert ki van építve. Csak én van hogy fél évig a környékre se megyek és ha ott vagyok akkor max 2 napot. Ezért nem akarom bevezetni a Tv internet szolgáltatást évi 70 ért.
-
bringasisti
őstag
válasz
st3v3np3t3r #112113 üzenetére
Igen ilyent szeretnék, csak ezek olyan eszközök amit a volt munkahelyem is használt egy egész épület számára. Ott nem számított hogy mekkora az árcédula. Most úgy néz ki hogy találtam egy autós megoldást 10 alatt van. Azt hiszem megrendeltem.
-
anglergab
addikt
válasz
bringasisti #112112 üzenetére
Amit szeretnél, olyan készüléket a szolgáltató tud biztosítani, nála kérdezz rá. Csak GSM relay/extender-ről hallottam eddig náluk.
Ehhez természetesen nem kell SIM és internet.(Ha van internet, akkor mini bázis is jó lehet. Ebből 2G/3G-sről hallottam.)
Sőt, elképzelhető hogy tudnak állítani a bázison, hogy jobb legyen a jeled és akkor nem kell extender/bázis hozzád.
-
Starchm
őstag
válasz
bringasisti #112110 üzenetére
Gondolom van egy "kis" különbség egy fm adó transmitterezése és egy gsm/3g/4g hálózat tovább osztása közt. Főleg ha télleg az történne amit UHHH írt, a szomszéd telefonálna és a te cuccodra dobná ami nem küldené tovább a jelet.
-
bringasisti
őstag
Ez így egyáltalán nem igaz !!!! A Nokia telefon rendelkezett FM adóval ami a műsorszóró rádiók pályázaton nyerik el a frekvenciát! A telefon is tudott műsort sugározni amit gyakran használtam a lényege az volt hogy a zenét egy X frekvencián kitette és ha egy rádió közelébe tetted akkor az szolgáltatta a műsorodat. Itt a lényeg hogy a hatótávolság 10 Km vagy mint a Nokia volt 10-20 cm.
-
UHHH
őstag
válasz
bringasisti #112106 üzenetére
Azt remélem tudjátok, hogy egy ilyen használatáért annyira megvágnak, hogy még rabosítanak is szerintem "illegális RF eszköz üzemeltetése". Szóval ne ajánlgassatok ilyen illegális dolgokat másoknak.
Amikor a szomszéd nem tudja a segélyhívót hívni, mert te kínai gsm cuccot használsz, akkor talán lehet probléma. De szerintem már a NAV is elkaszál/elkoboz ilyen vámra érkezésekor.Úgyhogy: MODIK, töröljétek kérlek ezeket a szuper ajánlatokat.
-
Starchm
őstag
válasz
bringasisti #112106 üzenetére
Ezek gsm signált küldenek neked maximum tovább, de neked 800mhz v 1800mhz v netán 2600mhz kéne a 4g miatt gondolom. Nem néztem körbe, de gondolom azok nem 10k-ban állnak meg.
-
bringasisti
őstag
Az a gond a SIM- el hogy akkor vagy a telefonból állandóan át kell rakni , vagy nem tudom hogy működik a Tv szolgáltatás mert nekem a díjcsomagot része hogy bárhová megyek van Tv a telefonon adatkorlát nélkül. Olyan kütyü kéne és hirdetnek is 100 félét ami akkora térerővel rendelkezik ami birtokon belül marad.
-
Starchm
őstag
válasz
bringasisti #112103 üzenetére
Mobil routerbe kell sim, a másik amit szeretnél meg nem legális.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
bringasisti #112103 üzenetére
Pedig abba SIM kell... ....amit te szeretnél, az meg nem fog működni.
-
bringasisti
őstag
válasz
Starchm #112102 üzenetére
Mindkét megoldás jó nekem, de a lényeg hogy ne kelljen SIM bele és a Telekom Tv adását tudjam nézni ami jön rendesen de pont akkor akadozik mikor az F1-ben valaki előzi a másikat. Kezdeti mobil időben volt az autós antenna amit a telefonhoz kellett illeszteni és erősítő nélkül volt vétel. Ennyi elég lenne szerintem 10 ezret költenek rá
-
Starchm
őstag
válasz
bringasisti #112101 üzenetére
Akkor technikailag te egy mobil routert szeretnél ami veszi a jelet és wifiként tovább szórja vagy egy olyat ami veszi a jelet és a jelet szórja tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Godox - TT685S
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest