- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Nyílván zavaró, ha többször megkérdezik ugyanazt egy topikon belül, de emiatt SZVSZ nem kéne azt mondani, hogy akkor én itt többet nem szólok hozzá. Sajnos ez mindig is így lesz (tudom, mivel más fórumokon is így van), egyrészt azért mert az emberek többsége úgy gondolja, hogy könnyebb itt megkérdezni valamit, mint keresgélni, másrészt van amit nem is könnyű megtalálni, mivel specifikus dolog. Plusz elég sok hozzászólás van itt...
De persze ez a te (ti) döntésed.Talán az is a gond, hogy szerintetek ez "szakmai topik". Lehet, hogy kéne kétféle topik, egy a hozzáértőknek, "félisteneknek", és egy a kezdőknek. Mint ahogy van a tuning kezdőknek topik is.
Meg mégy egy ötlet: az első hozzászólás-t lehetne még bővíteni a gyakran elhangzott kérdésekkel, pl a max 4GB-os dolog sincs még benne. És valahogy tudatni kéne a fórumozókkal, hogy legalább az első hsz-t nézzék át, mielőtt kérdeznek.
Na ennyit akartam, remélem nem lesz belőle vita, én így látom a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Trident Z5 INTEL XMP
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest