- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy szimplán elméleti kérdés Ebay-es kínai noname ramokkal kapcsolatban:
Ugye néha előfordul az hogy egy egy ram nem kompatibilis adott alaplappal. Miért van az hogy legtöbb esetben márkás és/vagy intel chipsetes lapokkal fordul ez elő?
Rengeteg ram fordult meg a kezeim közt és azt tapasztaltam hogy a legolcsóbb sis, via noname fosokban minden elmegy, ugyanígy nagyrészt nforce, ati, amd gépekben is. Valahogy ismertebb márkájú és intel chipsetes lapokkal nem boldogultam.Addig eljutottam hogy ddr1 esetén high density ramokat nem eszik meg valamiért az intelek, az oké de ddr2 esetén is ugyan ez a helyzet?
Ebay-en az olcsóbb noname ramok mint AMD only jelzéssel vannak még DDR1, DDR2 esetén. DDR3 nál már nem annyira jellemző de ott is néha kiírják.
Elméletem:
A kínai olcsó amd only ram valamilyen olyan nem szabványos megoldást használt amire nincsenek felkészítve a lapok vagy chipsetek.Ha az elméletem helyes akkor mi lehet az a dolog ami nem szabványos a kínai ramokon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest