Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy szimplán elméleti kérdés Ebay-es kínai noname ramokkal kapcsolatban:
Ugye néha előfordul az hogy egy egy ram nem kompatibilis adott alaplappal. Miért van az hogy legtöbb esetben márkás és/vagy intel chipsetes lapokkal fordul ez elő?
Rengeteg ram fordult meg a kezeim közt és azt tapasztaltam hogy a legolcsóbb sis, via noname fosokban minden elmegy, ugyanígy nagyrészt nforce, ati, amd gépekben is. Valahogy ismertebb márkájú és intel chipsetes lapokkal nem boldogultam.Addig eljutottam hogy ddr1 esetén high density ramokat nem eszik meg valamiért az intelek, az oké de ddr2 esetén is ugyan ez a helyzet?
Ebay-en az olcsóbb noname ramok mint AMD only jelzéssel vannak még DDR1, DDR2 esetén. DDR3 nál már nem annyira jellemző de ott is néha kiírják.
Elméletem:
A kínai olcsó amd only ram valamilyen olyan nem szabványos megoldást használt amire nincsenek felkészítve a lapok vagy chipsetek.Ha az elméletem helyes akkor mi lehet az a dolog ami nem szabványos a kínai ramokon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest