Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ohh köszi WR...
Én azt hittem, hogy ez valami szupergyors akármi, és ezért olyan rohadt drága
És ezért gondoltam, hogy kéne valami leírás az első hozzászólásba, de mondjuk ez a véleményem nem változott, igazánbele lehetne írni, egy full kezdőnek sokat segítene.
ui: WR, jut eszembe, talán emlékszel még a HkM-ből EgaMage-re, neki volt olyan alaplapja, amiben 3 modul ment dualban. Valami speckó alaplap volt, és mit tudom én honnan szerezte... Elég érdekes dolog
-
Patrick
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem mindeki használja a goglit, meg nem mindeki tud angolul

Ha jól tudom akkor az ECC az egy hibajavító rendszer a RAM-ban, de semmi értelme egy asztali gépbe mert drága és ha jól tudom nem is szokták tuningolni ezeket. Értelem szerűen a non-ecc nem tartalmaz ilyet.
Ha jól tudom, de majd daa-raa biztos több infoval tud szolgálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kuponkunyeráló
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002