Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jogos

Ma túl sok volt a fárasztó előadás, nem figyeltem bocsi.
[Szerkesztve] -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jó

És ezt neked sikerült is már működésre bírni?
Vista-s fórumon próbálkozók nem jártak sikerrel. -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Emulgeator
üzenetére
Az A-Data memóriák tuningban verik a Corsaireket, de persze amit kinéztél A-Data-t abból nem nagyon derült ki , hogy tuning darabról van-e szó vagy csak normál darabról. Ha normálról, akkor talán tényleg jobb valamivel a Corsair.
64 bites XP-vel nincs gond, ha minden hardveredhez van 64 bites driver.
Néhány régebbi játék előfordulhat, hogy nem fog futni, de nagyjából ennyi. -
ZéZé@PH
aktív tag
Kézileg kell beállítani a BIOSban a paramétereket ehhez a Geilhez.
Nekem például felismerte 800-asként , de az időzítések nem stimmeltek és a fesz is kevés volt.
Itt is ez a probléma, alul van feszezve a RAM. Minden modulra rá van írva milyen feszt kell neki adni az optimális működéshez. A sajátjaim 2,1V járnak (4-4-4-12) időzítéssel.
Adjál feszt a RAM-nak és állítsd be az időzítéseket. -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
peterzonex
üzenetére
Elvileg menni fog, az azonos típus, sorozatszám csak ajánlás.
[Szerkesztve] -
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem tudom a kollega hogy csinálná, de én az egész házat szellőztetném át két 12cm-es ventivel. Egy elöl szív egy meg hátul fúj. Ez több szempontból is előnyös. Oda is jut szellőzés ahol nincs vízhűtés(Pl a FET-ekre, északi hídra, stb.) és nem olyan nagy zajforrás, ugyanis a 12cm -es ventik ugyanannyi levegőt szálítanak alacsonyabb fordulaton mint 8-as vagy kisebb társaik magasabb fordulaton. Kisebb fordulat ergo kevesebb zaj.
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
jégcsákány
üzenetére
Egyenként teszteld le a memóriákat memtest-vel, ha az egyik rosz akkor az kiderül. Ha jók a ramok, akkor BIOS frissítés.
-
ZéZé@PH
aktív tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Azt nem írtad milyen frekist. Kis frekiseken eltudom képzelni, hogy nincs hűtőborda.
Miért jobb, nézz teszteket, akár az Everest beépített tesztjeit. Teljesítményben jobbak a Corsair-ek. Nekem Geil moduljaim vannak, azok se rosszak, de ha több pénzem lett volna A-Data-t vagy Corsairt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini PC
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 16GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest