Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kispalya

tag

Sziasztok.
    Kn9-es alaplapom van. Régebben már voltak memória problémáim a géppel, ha jól emlékszem két modul is hibás volt (legalábbis azt gondoltam), ezeket cseréltem. A tünetek ugyanazok voltak (gépindításkor folyamatos sípolás,el sem indul vagy váratlan lefagyások install közben, vagy ha hiretelen több alkalmazás elindul stb.). Érdekes módon ez mindig XP alatt következett be és a memóriacsere tényleg segített. Kb 3 hete lecseréltem a Vista-t a jó öreg XP SP3-ra és újra problémák adódtak. Az indítás tökéletes, nincs sípolás, de install és több program egy időben történő futtatása közben van, hogy jön a KÉKHALÁL :W . 2db 1 gb.os modulom van, az egyiket kivettem ment is stabilan a gép, gondoltam újabb rossz modul. Nemrég azonban a jónak hitt modullal is elkezdődtek a lefagyások :F . Sajnos nem nagyon tudom elolvasni milyen hibákat ír ki, mert egyből újraindul a gép, de egyszer nem restartolt automatikusan és akkor azt írta, hogy valamit állítsak át a BIOS-ban ami a memóriákkal kapcsolatos. BIOST nem frissítettem (nem is tudom hogyan kell :( ). Nem értek hozzá, így nem mertem semmit állítani a memória értékeken. Most egy modult használok, de kezdem azt hinni, hogy nem is azokkal van a gond.
    Ha valaki tudna segíteni, esetleg tanácsokat adni, hogy mit állítsak át, BIOS frissítést leírni, annak nagyon hálás lennék.
    Előre is köszönöm!

U.I.: Vista alatt hibátlanul futottak a FullHD filmek KMPlayerrel, most örülök, ha a 720-asok elmennek. 1080 szaggat :F :F :( :W . Nem tudom, lehet-e összefüggés a két dolog között, de lassan visszasírom a Vista-t (soha nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani :O )

Új hozzászólás Aktív témák