Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alps
csendes újonc
-
MostaPista
tag
Ez megint olyan megjegyzes, amit rajtad kivul nem sokan ertenek.
Kell biztonsagi mentes - magyarul: image file keszites - es esetleg klonozas, ezeket tudja mindketto. A tobbi reszhez talan okitas kene, hogy mik a hatterek es mire jo, nekem ugy tunik, szakertoknek valo boszorkanykonyha.
-
C. s.
addikt
válasz
tibaimp #18783 üzenetére
Nagyon szívesen!
Fire/SOUL/CD:
Úgy látom, a lényegről lemaradtam. Kellemes kávézgatást!
MostaPista:
A német felületen regisztráltam, az adatok megadásánál elöntött a promós programok esetében szokásos kreativitás (
), telefonszámot nem kellett megadni, hagyd üresen. Előre beírta, hogy Németország, nem akartam kiábrándítani, ezért úgy hagytam, és egy német város nevét írtam be, valamint a hozzá tartozó irányítószámot. Utcának meg valami német szó és strasse. Házszám sem kell.
Majd szólj, hogy sikerült-e!
A Macrium Reflect Free remek program, évek óta megelégedettséggel használom és ajánlom másoknak. Érdemes elolvasni sz.j fórumtárs leírását, nekem is sokat segített az elején. -
cigam
titán
válasz
MostaPista #18791 üzenetére
Jah... Hiszen egy partíciókezelő behelyettesíthető egy lemezkép kezelővel
-
Dzsekó
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18790 üzenetére
Viszont a WinPE ISO írása megy az "Indítható CD készítése" menüponttal. És ott a "Bootolható USB eszköz"-t is ki lehet választani. Szóval nem kell hozzá a Technician verzió.
Most már végigcsináltam, le is generálta az ISO-t, amit egyébként szerintem Rufus is ki tud írni pendrivera bootolható-ra. De Easy2boot a legjobb az ISO-k bootoltatására.Szerk: Nem is értem minek van ez a "Hordozható verzió létrehozása" menüpont.
-
MostaPista
tag
Valami nalam nem mukodik, ha 2000-es linkedre kattintok, a nemet letoltesi linkre kattintok, bekeri az emilt es a nevemet, majd utana reszletesen keri a nemet cimemet es telefonszamomat.
Ha atvaltok angolra, akkor csak az emil cimemet keri, hogy oda kuldi a letoltesi linket, de barmire kattintok, kizarolag a 4600-at engedi letolteni.
(Lejjebb van hat masik is, B-W projekt es tarsai, ha valakit erdekel)
-
MostaPista
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #18790 üzenetére
Igen, a feketeleves volt a bajom - akkor mindegy, aomei megy a lecsoba, nekiallok megtanulni a Macrium 8-as verziojat.
-
válasz
Dzsekó #18789 üzenetére
Csak a lehetősége van ott(ikonon látszik is a TECH felirat, utalva a Technician verzióra), és látszólag minden OK, csak ha a végén, rákattintasz a Create gombra, na akkor jön a feketeleves...
-
Dzsekó
addikt
válasz
MostaPista #18781 üzenetére
Bal oldali menü, "Hordozható verzió létrehozása" vagy ha winPE iso kell, akkor "Indítható CD készítése" menü.
Fire/SOUL/CD:
És van a Pro verzióban... -
-
cigam
titán
válasz
MostaPista #18781 üzenetére
Pendrive-ra telepítést? Azt meg hogy?
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Egy kis grafikai cucc:
2000+ Gradients, 100 High-Res Textures, Letter Press Layer Styles (még bő 5 napig)
A doboz oldalán lévő szöveg tanúsága szerint munkához is használható.4600 Photoshop Gradients Collection (még bő 8 napig)
Áldott, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
válasz
FireFox1996 #18777 üzenetére
Igen, na meg add hozzá a kaspersky fiókodhoz is a kulcsot. /ha van/
-
válasz
FireFox1996 #18777 üzenetére
Az email címedhez van kötve, szóval igen.
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #18776 üzenetére
Megvan!
Köszönöm!
Kérdés, hogy ha újra telepítem a gépet, akkor is tovább használható a kulcs? -
-
válasz
FireFox1996 #18772 üzenetére
Én innen vettem. [link]
-
válasz
FireFox1996 #18772 üzenetére
-
FireFox1996
őstag
Jelenleg a Kaspersky Internet Security 1 gép/2évre 11.100 ft-ért lehet kapni kaspersky.hu oldalon. Tud vki ennél jobb ajánlatot?
-
törölt tag
-
-
-
-
cigam
titán
15 program ingyen elérhető 2022. január 1-ig.
- AOMEI Backupper Pro
- AOMEI Partition Assistant Pro
- AOMEI MBackupper Pro
- AOMEI Data Recovery Assistant for iOS
- AnyViewer- Sticky Password Premium
- iObit Driver Booster 9 Pro
- Auslogics Disk Defrag Ultimate
- DoYourData Uninstaller Pro
- WonderFox Video Watermark
- WinX HD Video Converter Deluxe
- FlexClip Video Editor Business
- Fotor Pro+
- Audials Music 2022
- RecMaster -
törölt tag
F-Secure tulajok!
Lenne itt nektek 2x6hó külsős promó pluszban, csak működő proxikat kéne találni hozzájuk! Részletek: Promo#1 Promo#2 Akt. link#1 Akt. link#2 Ip tart.#1 Ip tart.#2 -
Golden9
veterán
-
törölt tag
-
Mikemend
senior tag
Ha értesz angolul, itt bemutatják pro és kontra, úgyhogy érdemes mindkettőt megtartani.
-
Alps
csendes újonc
-
Danecay
addikt
válasz
Szellem. #18743 üzenetére
Bitdefenter Total Security 6 hónapra?
-
-
ptesza
senior tag
válasz
#26139392 #18740 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
A HumbleBundle csomagot megvettem. 17 tételt kaptam ~8000 ft-ért. Benne volt az Auróra az Luminar AI a photolemur 3és a Luminar 4-es is.
A 4-es gyorsabb lett attól, hogy a fotókat amivel dolgoznék azokat is gyors SSD-re másoltam. Videókártya tekintetében nem vagyok érintett mert csak egy db Rx570 van a gépemben. Így már tűrhető a sebesség.
Most kísérletezgetek vele.
Thanks again.
-
tibaimp
nagyúr
Most olvasom: [link] Hátha valaki nem jár a társoldalon.
-
kenand
veterán
Intel integráltaon a 3-as még elmegy Windows 10 alatt (8.1-gyel nem ment), 4.0 indítás után hibaüzenettel elszáll. De majd úgy is inkább asztali gépen használom.
-
Mikemend
senior tag
válasz
ptesza #18734 üzenetére
Nézem, hogy az AI preferences is ugyanannyi, mint a Luminar 4 esetében volt, szóval tőled függ, hogy a HumbleBundle-be beleugrasz-e vagy sem, de egy trialt azért nézz meg előtte...
-
Mikemend
senior tag
válasz
ptesza #18733 üzenetére
Még ezt az általános tippet javasolták, amit érdemes lehet átfutni, hogyan van beállítva a gép.
-
Mikemend
senior tag
válasz
ptesza #18733 üzenetére
Itt azt írják, nincs más beállítás a Luminar Windowsos verziójához, más megoldás nincs.
2 éve is felvetették a dolgot, íme a válaszuk.
Különben a lassúság esetén még driver dologra is gyanakodhatok, vagy olyan vasra, amit nem támogat még. -
ptesza
senior tag
-
Golden9
veterán
-
Mikemend
senior tag
A Jixipix oldalán 12 napig minden nap más program akciós vagy ingyenes
-
kenand
veterán
Akkor várunk türelmesen, teljesen jól meg vagyok ezekkel a régi változatokkal (korábban DXO- több változatát is használtam ugyan így)
Azt nem is gondoltam volna, hogy Microsoftnak is van ingyenes raw editora..Darktable meg több paltformra is ingyenes és tűrhető
-
törölt tag
-
kenand
veterán
Szerencsénk volt OTP visszaadta a lopott pénzt.
Érdekes módon, New Yorki USD foglalás után, majd Apple utalta vissza(oldta fel) Euroban...
Először meg is ijedtem, hogy letiltott kártya mellett még egy foglalás... -
törölt tag
-
Dzsekó
addikt
Itt az AOMEI Backupper Pro is, aki nem akar tortát osztogatni és nincs FB fiókja.
-
vlevi
nagyúr
-
Lokarson
tag
Luminar 4 + AI, Aurora HDR, templates, LUT, skies: 22.18 Euro [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest