- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
l.skywalker #17299 üzenetére
Rendszeresen találok olyan mappákat, amiket már uninstallált programok hagynak fent.
Így nem kell kézzel keresgetnem őket. -
Viktor77
titán
válasz
l.skywalker #17297 üzenetére
Nincs, az nagyon sok mindehez nem nyúl.
-
milan26
senior tag
Kitakarítja a szemetet az uninstallàlt program utàn.
-
válasz
l.skywalker #17294 üzenetére
Képes összegyűjteni maradék fájlokat anik nem kerültek törlésre automatikusan a telepítő által.
-
milan26
senior tag
Ott a képen látszik is, hogy Free. Reklámfelületnek használják azt az oldalt, gondolom fizetnek is érte. Korábban a Kaspersky is csinált ilyet, meg Ashampoo, Norton, AVG.
Uninstallernek én ezt használom tíz éve. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
Cs1csó
titán
IOBIT-nál két termék volt ami "üsse kő" kategória:
1. a Driver Booster Free - mert rendesen megtalálta a dolgokat persze ezt is csak óvatosan mert elsősorban csak a hiányzó vagy a hibásan működő driver-ek frissítésére ajánlható2. Game Booster - vagy milyen néven fut most - ez is jó olyanoknak akik mindenféle dolgot megnyitnak a gépen és utána sipákolnak, hogy nem fut a játék, ez nem csinál mást csak mindent felfüggeszt a háttérben a játék idejére
Igazság szerint az elsőre nincs szükség mert már a Windows 10 kb. mindent feltesz és a gép működik azokkal is, a második pedig annak akinek erős gépe van és ésszel használja a gépet megint nincs ilyenre szüksége.
-
UserX
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Epic-en most ingyenes:
Amnesia: A Machine for Pigs
Kingdom New Lands -
Bajgunar
senior tag
-
Bajgunar
senior tag
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
#AKCIÓ
Company of Heroes 2
Steam -en 1, --€
Az ajánlat vége: október 19. -
törölt tag
[Hard Disk Sentinel]
Letölteni az oldalról a telepítőt, visszaállítani az órát ahogyan írtad és telepíteni.
Majd a regisztrációs kulcsot kimenteni, (Aktivált Kulcsfájl betöltése) amivel a rendes 5.50 telepítő is aktiválható így nem kell visszaállítgatni az órát ha majd később is kellene telepíteni. -
twollah1976
őstag
novaPDF Lite 10 ingyen a promo oldalon itt.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Orosz VPN-re van esetleg ötletetek ilyen pár napos promóban? Csak kb 10-20 percre kéne, de az eddig itt ajánlottak között orosz régió jellemzően nem volt
-
Golden9
veterán
Total War: WARHAMMER 2 - Három napig kipróbálható Steamen
-
NumBill
csendes tag
Október 19. 19:00-ig Steamen a Sonic The Hedgehog 2 ingyen a fiókhoz adható. A Sega Mega Drive & Genesis Classics DLC-jeként fog megjelenni.
-
Vesa
veterán
Epic-en ingyenes
-
Golden9
veterán
Prison Architect - Két napig kipróbálható Steamen.
-
looser
addikt
Tekintsd érdekességnek, egy bulvár adaléknak. Mint Steve "I Love This Company" Ballmer performanszát :-)
Egyébként de, véleményem szerint nagyon is érinti. Egy CEO megítélése alapvetően kihathat a vállalat dolgozóinak hozzáállására. Rákerestem, nem tudtam, mikor vált meg a cégétől ('90-es évek közepén), így érthető a kiakadásod, de a fentiek állnak. -
Krystal_s
addikt
válasz
philoxenia #17264 üzenetére
Már megint cenzúrázás volt?
Ilyenkor bejelentés alapján szoktatok törölni, vagy mi alapján kerül ide egy moderátor?
Még szerencse, hogy van tárolt változat az oldalról. -
philoxenia
MODERÁTOR
Offolást és személyeskedést fejezzétek be!
-
-
looser
addikt
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Szellem. #17240 üzenetére
Szia!
Csupán csak agyalásból írok, mivel olvasgatom a hozzászólásokat, s érdekel a téma!
Ha jól emlékszem korábban azt írtad, hogy az F-Secure használata mostanság nem igazán ajánlott.
Történt az F-Secure háza táján valami változás?
Egyébként van még kb. félévre hozzá promóciós licencem, de nem akartam ezért feltenni a fiam gépére a Defender helyett.
Egy próbát mégis megérne?
Nézegettem a teszteket.
Használtam már korábban a BItdefender-t, ill. a Kaspersky-t IS-t is.
Síma AV-t nem.
A Bitdefender AV mintha többet nyújtana, mint a Kaspersky AV a leírás alapján, s árban nincs nagy különbség.
Szerinted melyik a jobb, ha a védelem erősségét, ill. a gépterhelést nézzük?
Egyébként van még a McAfee IS-hez is február végéig érvényes licencem, de mivel a fórumokon elég jól lehúzták, nem használtam mostanában. -
8
senior tag
Fender play-en 3 hónap ingyen gitároktatást adnak. Bankkártya nem kell.
GET 3 MONTHS OF FREE ONLINE LESSONS. PLAY LOUD. PLAY FREE. PLAY ON.
When quarantine began, we invited the world to make some noise with free access to Fender Play.
Six months in, the world is louder than ever – and music still has the power to connect us all.
So until 2020 is over, our invitation is back. 3 months of free online guitar, bass & ukulele lessons. No cost. No catch. Just music.
Let’s play on through to the other side.The best way to learn to play
Bite-sized lessons, Professional-quality video, Track your progress, Learn by playing songs you love, Practice anywhere, any time, on any device1. Click “Get Code” and create an account
Check your security settings. You may need to temporarily disable ad blockers to see the code. If you are having issues seeing a code, try an Incognito or Private browsing mode.2. Enter your code and start learning
Web only. No credit card required. -
-
-
denko
senior tag
sziasztok, Itt Luminar sok x volt promózva, ha valaki mindenap használja tudja esetleg watermark-ot lehet vele eltüntetni? Vagy ha van tipp melyik SW be érdemes "fektetni" ezért. Van vagy 300 fotóm amiről le kelle majd szedni a vizjelet.
-
-
Mostanában úgy járok, hogy a sharewareonsale app letölti, de nem indítja el a telepítést és nem is menti el
Tudtok megoldást? -
F-Secure SAFE promot tud valaki? Azt hiszem ilyenkor szokták kirakni az 5 gépes 1 éves promójukat.
Köszönöm.
-
Golden9
veterán
Cook, Serve, Delicious! 2!! - Négy napig ingyen játszható Steamen.
Pikuniku - Epicen ingyenes. -
válasz
twollah1976 #17207 üzenetére
Ha pl. tuningolsz, ez nagyon jó stabilitás tesztre, vagy ha valamit cserélsz a konfigodban, meg tudod nézni, hogy mennyit nyertél vele. Amúgy nincs sok értelme.
-
Golden9
veterán
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
l.skywalker #17218 üzenetére
Nekem is küldtek 2 kuponkódot, de időgép nem árt a beváltáshoz
.
"Die Gutschein-Codes sind bis zum 31.08.2019 nur im Music Maker In-App-Store gültig."
-
Dzsekó
addikt
válasz
l.skywalker #17216 üzenetére
A telepítő elindul, majd közli, hogy nincs internet, kihagy és ismét gomb nem használ. Ötlet?
cigam: Köszi, ez hasznos infó, főleg a nyitókép.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Trailblazer #17225 üzenetére
Jaah.
A regisztrációkor...
Jó, én ezen kattogtam, h itt. -
Bajgunar
senior tag
válasz
Protezis #17223 üzenetére
Nah akkor mégegyszer:
GMAIL!!! (nem gamil...)
Gmail.
Simán Elsődleges közé jön értesítő, h Juppiiii, regisztráltál. Nesze a 10 € kupon.
Abban az időben jött Spam -be is üzi.
Ami tartalmazza a Seriennummer: -t, s aletöltő linket is....
Ugyan abban a másodpercben jött meg. Szinte egyszerre a kettő.
Szóval Spam mappába keresse.
Ha nincs ott.
Akkor vmi blokkoló progi kiszedte. Vagy atom levédte, vagy nemtom.
Telón nyomtam. Itt van egyből.
Ennyi -
Danecay
addikt
válasz
l.skywalker #17218 üzenetére
na igen, @gamil.com-os email címre ne is nagyon várjak levelet
-
Danecay
addikt
válasz
l.skywalker #17216 üzenetére
Nekem nem nagyon akar megjönni a serial-os email, pedig regisztráció után elvileg azt írja, hogy küldik. Rápróbáltam még vagy 2x és azt írja, hogy már elküldték de újraküldik de csak nem akar megjönni.
-
l.skywalker
titán
Music Maker 2018 EDM Edition - regisztrálni kell
-
O&O DiskImage14
Kipróbáltam, működik, és az angol nyelvű verzió települ. (Volt már pár akciójuk ami a német verziót telepítette) -
CJ4567
nagyúr
válasz
echterion #17209 üzenetére
Meg lehet azt is csinálni, hogy Steamen megveszed, és azzal a szériaszámmal aktiválod a különálló 3DMark-ban, így nem fut a Steam a háttérben.
(#17207) twollah1976 5 éve használtam először az ingyenes verzióját, sokszor jól jött már, tuning tesztelésére elég jó, vagy gép fejlesztések összehasonlítására, ennyit már megért nekem.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Ennyit tuti megér
Bármikor szükséged lehet egy jó tesztprogramra. Ráadásul ez egy programcsomag.
-
echterion
nagyúr
válasz
Én megvettem, nem steam-en, hogy ne kelljen a kliensnek futni a háttérben. Ha nem akarsz monitorozó progikat használni, szép grafikonokkal mutatja, hogy viselkedett a géped a teszt alatt. Egy pizza árát megéri sztem.
-
törölt tag
válasz
Ha hiszed, ha nem, én megvettem!
Igazából mindenkinek magának kell eldönteni, hogy minek van értelme számára... -
duvi
nagyúr
Ha még nem lenne meg, akkor ennyiért érdemes behúzni!
3DMark steamen -
Golden9
veterán
Uplayen ingyen játszható a Tom Clancy The Division 2, Szeptember 28-ig.
-
Golden9
veterán
Steamen három napig ingyen játszható a Left 4 Dead 2.
-
UserX
addikt
EPIC:
-
raccoon24
csendes tag
Végül a Magix tegnap este fél kilenc körül csak elküldte a letöltési linket és a licenckódot, néhány perccel ezelőtt sikerült feltelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest