- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Valami nalam nem mukodik, ha 2000-es linkedre kattintok, a nemet letoltesi linkre kattintok, bekeri az emilt es a nevemet, majd utana reszletesen keri a nemet cimemet es telefonszamomat.
Ha atvaltok angolra, akkor csak az emil cimemet keri, hogy oda kuldi a letoltesi linket, de barmire kattintok, kizarolag a 4600-at engedi letolteni.
(Lejjebb van hat masik is, B-W projekt es tarsai, ha valakit erdekel)
-
-
Mikemend
senior tag
Egyszer vettem meg egy hasonló csomagot, soha többé, ha lehet. Azóta is inkább a MightyDealsen böngészgetek, ott valóban jó csomagokat foghat ki az ember igazán olcsó árért.
Az ilyen, egy minta - több szín csomagoktól a hátamon feláll a szőr, és komolyan, összefűzném egy gifbe, micsoda diszkó lenne belőle! Még azt is el tudom képzelni, hogy aláraktak egy színgenerátort, aztán az elkészült videót kikockázták. -
-
PapauZ
aktív tag
-
milan26
senior tag
Köszi!
Még egy:
https://www.chip.de/events/adventskalender
Amúgy a computerbildeset elrontották, mert most is le lehet tölteni az összeset, élnek a linkek.
Bár lehet, hogy az aktiválás nem sikerülne...
-
Mikemend
senior tag
És ezt is láttad?
1000 High Resolution Backgrounds Bundle -
-
C. s.
addikt
Írtam a Filter Forge-nak, és azt válaszolták, hogy ezzel az ingyenes szoftverrel is használhatóak munkához az elkészített képek, valamint a kisebb frissítések is megengedettek, ha lesznek még persze. (7.x)
Akit érint a dolog, azt javaslom, ezt kérje tőlük írásban, nehogy félreértés adódjon később.
-
C. s.
addikt
-
salaud
aktív tag
Nálam ez A képnézegető.
-
Golden9
veterán
A Human Vocalizations mindig ingyenes, az csak véletlenül kerülhetett oda.
BitsDuJour
TuneKeep Spotify Music Converter -
Golden9
veterán
Köszi.
Akkor a havi adag: (#16714) +
Modern City Downtown with Interiors Megapack (Urban Building / Buildings)Giveaway of the day.
HippoEDIT 1.61.60 - Biztos jó valamire. -
Vesa
veterán
Csókollak!hodostamas
SOS manager, de ha nem engeded, nem tesz fel semmit. Megkérdezi, hogy telepítse-e a SOS notifiert, ott klick "NO", majd az utolsó oldalon lesz egy "Save local folder" vagy valami ilyesmi, ott megadod, hogy hova mentse a .zip-et és megkapod a fájlt anélkül, hogy települne bármi más.
-
Mikemend
senior tag
Szia!
Az Affinityhez csak akkor lesz fiókod, amikor regisztrálsz, mert ott lesznek a telepítők és a kulcsok. Másért nem is kell. A fórumhoz viszont külön fiókregisztráció szükséges.
A főverziókon belül a frissítés ingyenes, és több gépre is feltelepítheted, amit vettél, ezért is népszerűek, hogy nem gépfüggők a programok. Ráadásul nincs éves keret sem, tehát bármeddig használhatod.Ezért az árért ajándék, ami most van, és érdemes mindhármat megvenni, mert baromi jól összedolgoznak, egy All-In csomag lesz, ráadásul egymás formátumait is kezelik, szóval egy Photo projektet megnyithatsz a másik két programban is. Nem ragoznám tovább: imádom.
-
Golden9
veterán
Ez nem csak egy, egyet fizet kettőt kap akció?
Látom új vagy még itt, neked is mondom, hogy ez az ingyenélős topic.
Más:
RecoveryRobot Pro 2019 Home - Sharewareonsale -
-
Vesa
veterán
Igen, a Myst első és második része gyakorlatilag játéktörténeti klasszikus, én mindkettővel toltam anno, ezer éve amikor megjelentek. Abban az időben a legtöbbet eladott játékok voltak, de időközben a kalandjátékok műfaja kiment a divatból, így a Cyan is háttérbe szorult. Az Obduction-ra kickstarteren kalapoztak össze 1,3M dollárt, tehát közösségi finanszírozással készült, és a tesztek szerint méltó a régi nagy klasszikusokhoz. Ezért is lepődtem meg, hogy egy ilyen címet ingyenessé tettek.
Neked pedig ismét hála, mert magamtól észre nem vettem volna, és lecsúsztam volna róla.
-
akaido
addikt
Na erről a most felfedezett promós oldalról máris beújítottam egy HD Sentinelt. Köcce szépen a tippet
!
-
Vesa
veterán
Nem érdemes az ilyenekre szót fecsérelni. Most mondanám, hogy tipikus p*oli, aki csak kritizálni képes anélkül, hogy valaha egyetlen lépést is tett volna a közösségért a szabadidejéből, de nem szokásom személyeskedni.
Ha unja amit itt lát, el lehet fáradni innen és kukázni magának más tartalmat...ha sikerül (nem fog)!
Period...téma lezárva!Magam részéről köszönöm az eddigi munkádat!
-
-
csaba951
veterán
FastStone Image Viewer
Magáncélra ingyenes. Ezeknek a szolgáltatásoknak nagy részét tudja. Kivéve a csak egere oda-vissza nagyítás egérgörgővel. Ahhoz kell a CTRL gomb is. Vagy ilyenkor bal egérgomb nyomva tartásra tud egy előre fixen beállított értékre nagyítani (alapesetben x2, de ez állítható x1-3 között), viszont oda nagyít ahová lenyomod. -
vorosmarti
senior tag
Az Ashampoo-nak egyetlen programja volt, ami tényleg jó volt, akkor még nem fejlesztettek mindenfélét. Egy szuper képnézegető volt az, illetve több volt egy picivel, de csak arra használtam, nekem képnézegető marad. Hónapokkal ezelőtt már pityeregtem itt miatta...
Csak figyelem, h mennyiféle program kerül az itteni törzsközönség érdeklődési körébe...
Kíváncsiságból kérdezem: miket tudott az ashampoo képnézegetője? -
salaud
aktív tag
Az Acethinker PDF Converter Pro supportja minőség alatti, pár napja ülök rajta, hogy moderáljam a szóhasználatot ebben a hozzászólásban. Tőlük függetlenül azonban rájöttem, hogy ha a beállításokban a jó minőségről átrakom a gyors működésre, megcsinálja a pdf-doc/docx konverziót rendben. Szóval végül is működik.
A levelezés, ha valakit érdekelne.
Az első üzenet feedback volt, amire válaszolt David, hogy mi a problémám, ez a szoftveren belül zajlott, ezt nem tudom idézni, a többi itt következik:
Hi David!
First of all, I say that my English is bad
I use Acetinker pdf converter pro from giveaway key code. Activated, license valid, not trial version.
The problem is that the Pdf to Word function only converts the first 5 pages. I downloaded a pdf from the Internet, page 10. This sample.(ez link volt.)
I choose the file, I press the conversion button, the software is working and done, there is no warning or nothing.
The converted sample.docx file is 11Kb and only 5 pages. The PDF TXT function works well, all pages are fine .txt.I tried many other pdfs, 20-300 pages, only the first 5 pages.
The OS is also Windows 10 Professional, 64 bit, Antivirus only the defender, all other software works well.
Thanks in advance for your help!
Have a nice day!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
David (Acethinker Support Center)
You need to login with the user information in order to access full functionality.
Pin: 3b4f02b9
If you're not sure how to login, please check the guide: https://acethinker.com/pdf-converter/register-pdf-converter-pro.html
If you have any further problems or concerns then please feel free to contact us again.
Best regardsDavid
Acethinker Support Center
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------I'm already logged in.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
David (Acethinker Support Center)
Ok, so there's no problem now, thanks.
If you have any further problems or concerns then please feel free to contact us again.
Best regardsDavid
Acethinker Support Center---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You misunderstood. I've already registered and already logged in, and then this problem occurred with all of the files I've tried. So the problem still exists, please recommend a solution, as the software is useless like this.
Thanks,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------David (Acethinker Support Center)
Hi,
We cannot provide tech support other than registration for giveaway users, sorry.
Best regardsDavid
Acethinker Support Center
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged