Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dzsekó
üzenetére
Csak a lehetősége van ott(ikonon látszik is a TECH felirat, utalva a Technician verzióra), és látszólag minden OK, csak ha a végén, rákattintasz a Create gombra, na akkor jön a feketeleves...

-
-
niof
veterán
válasz
Dzsekó
üzenetére
Így van. És ugyanezt Outlook-ban is el lehet játszani, ott is megmutatja a linket föléhúzásra.
Ezt szoktuk javasolni is, ha valaki nem tudja eldönteni, hogy valid címről jön e a levél. Viszont volt már olyan, hogy a beszerzők leveleztek kínai partnerekkel, és valamelyiknek a nevében küldtek fake levelet úgy, hogy minden arra utalt, hogy valós, mindössze egyetlen kártékony link volt a levélben elbújtatva, a "számla megtekintéséhez". Szerencsére a víruskereső megfogta megnyitáskor. -
looser
addikt
válasz
Dzsekó
üzenetére
Köszi!!!
Aki nem szeretne adatokkal szórakozni, innen közvetlenül letöltheti. Mondjuk elég lassan...
-
Thoty
senior tag
válasz
Dzsekó
üzenetére
Én az ingyenes verziót használom, a feltöltéssel nincs gond, visszatölteni egyszer kellett, de az baromi lassú volt. Lehet, hogy azóta javítottak ezen.
Az ingyenes verzióban is lehet tevékenységekért plusz tárhelyet szerezni, nekem egy ideje 250GB korul van, atelefon backupjára elég.
Szerk.: a linken lévő árakat nem eri meg...
-
Vesa
veterán
válasz
Dzsekó
üzenetére
Ez egy DAW (Digital Audio Workstation), vagyis egy komplett zeneszerkesztő. Többsávos felvétel, VST instrument/FX kezelés, audio/instrument track-et is kezel, beépített keverő, effect modulok, midi, stb. Igazából egyszerűbb, ha felmész az Ableton oldalára és megnézed, mert hosszú a lista. Mondjuk ez a Lite verzió, ami meglehetősen limitált a full verzióhoz képest, de kezdőknek így is teljesen jól használható. Főleg ingyen.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Dzsekó
üzenetére
Az én véleményem szerint - felhívom a figyelmet hogy kezdő, hobbi videószerkesztős vagyok - ha meg akarsz tanulni videóvágási/szerkesztési alapokat, ahhoz jó program. Én AMV-ket vagdosok/szerkesztek vele (anime music video, "referenciám" egy 22 részes animeből összevágott videoklip: [link] ), ahhoz alapszinten elég. Rengeteg tutorial van YouTube-on, én szívesen tanulgatok általuk, de olykor magamtól is kísérletezek.
Aztán aki komolyabban űzi az ipart, annak ott vannak a komolyabb, erre a célra fejlesztett Adobe szoftverek, vagy még komolyabb programok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- Mini-ITX
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem is 1 sec alatt megjött gmail-re.

Ez jól jött.