Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bajgunar
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen kupont kerestek.
Felmentek a linkre. Kiválasztjátok, hogy KIS, KSC vagy KTS-hez akartok licencet vásárolni. Utána az options lehetőségnél kiválasztjátok, hogy melyik licenc konstrukciót szeretnétek megvenni. Ennek függvényében módosul az ár. Utána vásárlás és ennyi. -
gregory91
senior tag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Találkoztam olyan géppel is(meg még olvastam fórumot is a jelenségről) ami pont ez a céstisztitó miatt nem működtek egyes szoftverek(dll hiba, reg bejegyzés hiánya,ez+az hiányzik stb) olyan jól mint előtte,persze újra kellett telepíteni az érintett szoftvereket(ha szerencséje volt akkor egy rendszer-visszaállítási pont is orvosolta).
-
-
-
törölt tag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Uninstallálod a programot majd egy normális fájlkeresővel még rákeresel pl Everything és a maradékot lepucolod.(regedit, tempben) ennyi.
Uninstaller programok kényelmi megoldások, ugyan úgy egy keresővel dolgoznak ha nem történt telepítés figyelés.
Sokan kipucolják a gépet crackelt Revoval.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Pl itt egy "kérdés" MS-től... :
-"Az iránt érdeklődnék, hogy ha én vásárolok egy OEM típusú licensz-el például egy Windows 10 Professional 64 bites szoftvert"
Azt a választ kapta, hogy:
"Amennyiben a Microsoft-fiókodhoz kötöd a licencedet (Gépház > Fiókok menüpontban a Bejelentkezés Microsoft-fiókkal lehetőségen keresztül), akkor a jövőben bármilyen nagyobb hardvercserét követően is (legyen az alaplap csere is akár) Microsoft-fiókkal bejelentkezve újra tudod aktiválni a rendszeredet. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak egy kérdés...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor?